Kenneth Nilsson - "Blåsipporna"

Jag fick tips om den här slutna gruppen för ett tag sedan och jag har följt den och hittat bland annat denna person. Det räcker med att vara inloggad på sitt eget Facebook-konto och kolla hela vänlistan. Vad är det med det med folk egentligen. Är vi på väg in i 30-talet igen? "Dessa satans somalier!?" Dessa satans Sverigefascister kontrar jag med då. Dom borde skickas ner till Syrien/Gaza/Jemen för att få känna på hur gôtt folk har det där. Skulle deras attityd då ändras? Ska vi inte alla känna stor tacksamhet att vi ändå har fötts här även om det finns stora brister här t.ex. inom jämställdheten.

Ska vi ha ett samhälle där icke-svenskar eller det kanske kommer att räcka med brunögda/mörkhåriga för att bli ifrågasatta? Ska vi kanske ha apartheid som i Israel. Blåsipporna gillar Israel så mycket att dom är med i en israel-grupp som är zionister.

Dom jag har tittat på så är det många som är av samma skrot och korn, mer eller mindre rasistiska. Det är många personer inom kommun och skola och personer som arbetar inom vården och det skrämmer mig. Finns det så många rasister som arbetar inom sjukvården så går det inte att lita på den när rasister ska ska ta hand om invandrare och svarta. Jag tycker att det är mycket skrämmande!

Kenneth Nilsson är en av medlemmarna i gruppen ”Blåsipporna”. Denna grupp är ett forum för Sverigefascister. Det är en motsägelsefull person som inte är så konsekvent i sitt hat. Men en sak är han konsekvent i och det är hans hat mot invandrare och mot svarta i synnerhet. Om inte detta är hets mot folkgrupp så vet inte jag.

Kenneth Nilsson är en rädd liten stackare som projicerar sin osäkerhet och det han ser som främmande är otäckt. Alla rasister fungerar så. Är man rasist så är man också emot jämlikhet/jämställdhet och ser även feminism som något mycket hotfullt. Han ser också rädd ut på sin profilbild. Ögonen vittnar om det.

Han skulle aldrig kunna tänka sig en svensk kvinna och det säger också en hel del och nu har han en utländsk sambo och hur han har träffat henne kan man ju fundera över för han är inte främmande att åka till Thailand och hämta en fru. Det ligger också i linje vad han står för i övrigt. Han klarar helt enkelt inte av en kvinna som vet vad hon vill utan han vill ha en kvinna i köket och i sängen. Detta med jämlikhet är inget för honom för han avskyr kvinnor och feminister i synnerhet.

Malena Ernman är en av dessa kvinnor. Sådana kvinnor är han livrädd för.

Inte nog med det vill han starta ett medborgargarde och hetsar till samling för upplopp i Stockholm. Jag anser att han är farlig. Han avgudar dessutom Jimmie Åkesson och det tyder också på att något inte är riktigt friskt.

Han tycker om våld och visar mycket av det också och jag själv tror att han ligger nära våldet själv. När kommer den kvinnan han lever med nu inse att detta är ingen bra person. Han frossar i sitt hat mot främst svarta.

Här är ett axplock på hur han fungerar. Att det finns så många kvinnor som är lika hatiska förvånar mig faktiskt och jag ser några Irma Grese i framtiden? Men så långt får det naturligtvis inte gå.

Reinfeldt: Nykomlingarna har större rätt till landet än svenskarna.
Detta är ju bara löjligt!! Var finns källan till detta? Avpixlat? som också är en källa till hat och förvrängningar.


Hahahaha!! Polis och Säpo ser ALLA som ringer oavsett dolt eller hemligt!
Svenska män är minst lika våldsamma
Svenska män är minst lika våldsamma och lättkränkta. Hemmet är den farligaste platsen för kvinnor. Lättkränkta svenska män som misshandlar och mördar kvinnor dom lever med eller har levt med. Utomhus finns det gott om farliga svenska män t.ex. Hagamannen, Örebromannen, Peter Mangs, Lazsermannen, mannen som mördade sin fru med hammare och slängde henne och deras bebis utför ett stup. Och Alex Andersson som mördade sin exflickvän och satte eld på lägenheten för inte så längesedan. Mattias Flinck, Stureplansmorden/Tommy Zethraeus, Anders Eklund och det finns gott om svenska män som mördat även en och en annan kvinna. Kannibalen Isakin Jonsson. Det finns även några svenska styckmord som begåtts av svenskar o.s.v. o.s.v.

Det finns många därute som just nu misshandlar och våldtar och morden på kvinnor ökar och många av dessa mördare är svenskar, etnisk svenska och lättkränkta. Detta med lättkränktheten är som ett virus som sprider sig i samhället.En annan otäck person är Lili-Ann Nilsson som mer än gärna hänger på Kenneth och hon kan ju vara hans mamma. Samma skrot och korn i vilket fall som helst. Ingen av dessa har läst något om vad Sverigefascisterna står i övriga frågor.

Dom vet inte att kvinnorna kommer att få det mycket sämre. Sverigefascisterna röstade ner förslaget om höjd pension. Dom röstade ner ökade bidrag till kvinnojourerna. Idag är Sverigefascisterna ett 1-frågeparti. Det är det enda dom bryr sig om, invandrarna. Och när jag har läst runt så är ju dom flesta ”gräsrötterna” lågutbildade och gått i ”Livets hårda skola” vilket säger en del. Många Sverigefascister är mer eller mindre kriminella och vissa har begått grova brott.

När asylboende brinner önskar Kenneth att det hade varit han och Lili-Ann Nilsson hänger på att det hade hon också önskat!? Vad är det för jävla människor? Det är ju helt klart att det är något fel i huvudet på sådana personer.

OM, ponera att Sverigefascisterna fick makten vad skulle hända då? Jag undrar hur många bloggar som skulle släckas ner som är kritiska till makten? Hur många daghem skulle stängas ner? Hur många kvinnor skulle tvingas tillbaka till hemmet? Den fria aborten skulle tas bort. Det fria ordet skulle tas bort.

Folk som stöder Sverigefascisterna ser inte det för dom är så förblindade av invandrare! Skulle det bli en nya ugnar? Tåg som transporterar invandrare till ny Arbetsläger? Det har funnits sådana här under andra världskriget.

Jag är säker! Det kommer att hända och fascismen övergår till nazismen var så säker.Nedanstående bild är fejk!"Norweigian Defence Leagues" är samma skit som ADL. Dom ljuger och bilden har med största sannolikhet INTE något med ensamkommande barn att göra.

Detta är ju löjligt. Han är nazist precis som det dräller av nazister/fascister i Sverigedemokraterna. Jag tycker att det är en bra jämförelse och det är i stort sett lika. Gruppen Blåsipporna är med i gruppen ”Real Zionist of the world – unite!” Det finns EN anledning att blåsipporna är med där och det är palestinierna. Blåsipporna vet inte ett piss om vad zionism handlar om utan det handlar om att Israel vill och ska ha bort palestinierna som ses som paria av Israel och tydligen av Blåsipporna. Men i Palestina bor många olika folkgrupper och många är kristna och druider även nomader.

Blåsipporna är lika extrema som zionister. Kenneth t.ex. har inte den blekaste aning om skillnaden mellan en zionist och jude.Han kallar Malena Erman för slampa, as och gud vet allt, andra kvinnor för slynor. Vad kallar han sin sambo när han blir arg. Det är bara så att en person som vräker ur sig så på nätet i en grupp med runt 2500 medlemmar gör det garanterat även inom hemmets fyra väggar. Och i ärlighetens namn tycker jag att han ser obehaglig ut, ögonen säger allt.

Han har som profilbild också sin sambo och han vräker ur sig sitt hat mot kvinnor, Gudrun Schyman är också en person som har fått ta emot spyor från denna avhumaniserade person.

Han är jägare och han äger/delägare i en häst.

Squareeye