ESC 2018 – IDF-soldat tävlar

Israel gnällde och bölade förra året då dom kom långt bak att dom inte skulle vara med mer. Jag vet inte hur långt bak för jag tittade inte. Men detta zionistiska land betalar ju multum med pengar till ESC och det är därför dom får vara med. Jag kallar detta för muta då Israel ligger i Mellanöstern och tillhör inte Europa.

I år är en marin IDF-soldat med. Marinen gör inget annat än skjuter fiskare som överträder linjen som Israel har bestämt och passerar palestinierna över den om det är så det minsta konfiskeras deras båtar och förstörs och fiskarna åker in i fängelse. Många har mördats. HUR I HELVETE kan EU bara tillåta ett land som Israel att få vara med. Har inte EU råd att bekosta detta spektakel!? Israel mördar palestinier varje dag.

Singer @NettaBarzilai , Israel’s representative to the Eurovision, served in the Israeli navy and sang to those who killed the children of Gaza! Zero Points to the Song of Israeli Apartheid! Please share! https://t.co/CAjU64rkTP
— Boycott From Within (@BFW_IL) May 1, 2018

Can Israel be stopped from winning Eurovision?
“Netanyahu and his ministers and generals would like nothing better than for Netta Barzilai to win the Eurovision contest,” according to Israeli activists who support the boycott, divestment and sanctions (BDS) movement for Palestinian rights.

And that prize is within reach, with the Israeli entrant heavily favored to take the top spot.

It would certainly be a feather in the cap of the Brand Israel campaign, which aims to use sports, culture and technology to burnish Israel’s image and whitewash its crimes against Palestinians.

And it would mean that next year’s contest is staged in Israel before a television audience that can exceed 200 million.

Israel gets to take part because it is a member of the European Broadcasting Union, which sponsors the contest.

The 2018 Eurovision Song Contest begins in Lisbon tonight, Tuesday, continuing on Thursday and culminating in the grand finale on Saturday.

The Electronic Intifada – Can Israel be stopped from winning Eurovision?

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för ESC 2018 – IDF-soldat tävlar

”Vi har inte en skyldighet att hålla ute statens rovdjur”

Det var fan-i-mig den dummaste kommentar jag har hört på länge!! Det heter dessutom INTE lik när det gäller djur! Antingen döda djur eller kadaver.

Man kan ju inte skjuta ihjäl vargarna för att man är lat eller inte klarar av att sköta 1000 får.

Ja, lägg ner verksamheten för du klarar inte av att ha djur!! Det borde finnas någon form av självbevarelsedrift om man har 1000 Får!!

Det är ju bara ett stängsel av pinnar!!

”Vi följer lagen att hålla inne våra får. Vi har inte en skyldighet att hålla ute statens rovdjur”, säger fårägaren Johan Lundgren.

Har han samma inställning när det gäller hans familj? Varför har han får överhuvudtaget om han inte tycker att han inte har någon skyldighet att skydda dom!? Så jävla korkat att klockorna stannar!

Skulle vargar göra denna skada på 60 får på två dagar!? Aldrig att jag tror på det. Jag har elstängsel säger han. Enligt Länsstyrelsen saknas det elstängsel på vissa ställen.

JO, DU HAR SKYLDIGHET ATT SKYDDA DINA DJUR!! Detta är rent djurplågeri och jag tycker inte ett jävla dugg synd om denna fårägare.

Varför har han inte skaffat t.ex. två mastiffhundar som är en billig försäkring mot vargattacker. Bor man i ett område med vargar hade jag köpt dessa samma dag jag hade köpt får. Men lamadjur gör också jobbet.

Natursidan – Stora mastiff-hundar skyddar får mot varg i Sverige

Varför inte herdehunden Kangal från Turkiet som garanterat skyddar djuren.

Här en lista på lämpliga hundar som skyddar boskap.
Alla hundraser -Boskap vakthundar

Det går att skydda sig om bara viljan finns!
I Mölnbo finns det stora flockar av vildsvin som också kan göra stora skador på ett så litet djur som ett får. Har han sett vargarna? En fårägare som känner ansvar vakar över sin flock även under natten för att försäkra sig om vad som händer.

När jag bodde i Hölö för många år sedan och det fanns en dåre som skadade hästar var vi ute i hagen under natten.

Jag tycker inte att han ska äga får för han känner inte det ansvar som man ska göra. Man måste anpassa sig efter den miljö man lever i.

Fårägaren: ”Vi orkar inte plocka fler lik”
Ett 60-tal får dog efter två vargattacker i Sjundareviret i Södertälje kommun förra veckan.

Men länsstyrelsen tillåter ingen skyddsjakt. De angripna fåren var inte tillräckligt skyddade av stängsel, hävdar man.

– Vi orkar inte längre plocka fler lik. Jag ger upp och slutar, säger Johan Lundgren, fårägare på Molstaberg.

Vid två tillfällen, den 2 maj och den 5 maj, tog sig vargar in bland fåren på Molstaberg gård i Mölnbo i Södertälje kommun.

Ett 60-tal får dödades eller skadades så allvarligt att de senare fick avlivas.

Efter det fick länsstyrelsen i Stockholm in en ansökan om skyddsjakt på varg i området. Men den avslogs.
”Jag orkar inte gå ut och plocka döda djur hela tiden”

Länsstyrelsen skriver i sitt beslut att vargen vid båda angreppen har kunnat nå fåren utan att behöva passera några stängsel. Det beror på att man inte fått upp rovdjursstängsling i en av beteshagarna.

Hagarna har stått helt öppna för vargen på grund av frånvaro av stängsel i vissa delar”, skriver länsstyrelsen.

Efter vargattackerna genomfördes en intensiv stängslingsinsats på gården.

Men efter beskedet om avslag på skyddsjakt på vargen är gårdens ägare uppgivna. Nu har de beslutat att lägga ner verksamheten på Molstaberg säteri.

Expressen – Fårägaren, vi orkar inte plocka fler lik

Vem har sagt att man behöver stängsla för miljoner när det finns andra sätt!
Man kan också ta in fåren i en mindre hage under natten eller ta in dom över natten det fixar en vallhund lätt. En vallhund skäller som besatt om varg närmar sig eller annat rovdjur som lodjur som också finns i området.

Lantbrukarnas riksförbund verkar också vara varghatare för dom om några måste veta vilka alternativ det finns att skydda sina djur förutom vargstängsel.

Jag har skrivit många inlägg om vargen och om hatarna som verkar leva på 1800-talet. I Värmland och Dalarna är jägarna helt galna. Här två länkar.

SQ – Vargen kommer 2010
SQ – Förlorade 26 får i vargattack 2015Vargens tid – Jakten i Sjundareviret får fortsätta trots flera överklaganden- 2016

Olika rovdjur attackerar på olika sätt. Det finns även större hundar som ger sig på får och jag skulle inte bli förvånad om det var hundar. Det har hänt i Skåne. Till och med korpar har gått på kalvar i Småland och då gett sig på ögonen och sen tagit död på kalvarna.

Undvik förväxling
Det kan i vissa fall vara svårt att skilja vargangrepp från hundangrepp. Även hundar tenderar att döda fler djur än de behöver i ett hägn. Vargens bett sitter dock alltid högt upp på kroppen, aldrig lågt. Speciellt i sidor och lår.

Vargar äter bröstfett, juver och könsdelar men det gör också björnen, så här tittar man även på andra bett i det angripna djuret.

Vargar kan även under själva angreppet bita så hårt i ett juver så det slits av, eftersom skinnet är tunt där.

Även björnen biter över nosryggen men det sker i allmänhet närmare ögonen. Vargen biter framtill i mulen.

När det sitter bett i strupen kan det vara svårt att se skillnaden mellan lodjur och varg, men vargens bett är alltid kraftigare och orsaker svåra blödningar och krossade ben.
Vargfakta – Sida om vargangrepp

Publicerat i Boende, Djuren, Hälsa, Natur | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för ”Vi har inte en skyldighet att hålla ute statens rovdjur”

”Blev slängd på sophögen”

Anna Wahlgren har jag alltid respekterat för hennes stridbarhet och för att hon stod upp även då hon fick ta så mycket skit. Med tanke på hennes barndom har hon lyckats över förväntan med sina barn t.o.m. Felicia. Alla är framgångsrika i sina yrken.

Det värsta var när hennes dotter Felicia Feldt plötslig kom ut med en bok ”Felicia försvann”. Jag har inte läst den och skulle aldrig läsa den typen av böcker som förgör sina föräldrar här Anna Wahlgren. Men jag har läst många artiklar och sett Felicia i TV. Varför ger man ut en bok som gör ner en förälder på detta sätt. Det är jävligt fegt!

Har man något otalt med sina föräldrar tar man ju upp det ”face to face”. Jag blev så berörd när boken kom ut och jag blev också väldigt berörd att se dokumentären om Anna. Anna Wahlgren fick inte en chans att bemöta boken.

Anna Wahlgren har skrivit många böcker.
Anna Wahlgrens böcker

”Nyligen intervjuades Felicia Feldt i ”Nyhetsmorgon” och uttalade sig då om konflikten med Anna Wahlgren.
– Jag ser det inte som att jag valde konflikten. Jo kanske i att ge ut boken. I bland betyder att hantera en konflikt att lämna den. Att stänga dörren till relationen, så har det varit i mitt fall, sa Felicia Feldt då.”

Hon valde konflikten genom att skriva en nidbok om sin mamma. Hon har för tusan inte hanterat konflikten. Det är precis det hon inte har gjort.

Dom andra syskonen har inte samma bild av sin mamma och dom har slutit upp bakom sin mamma och Felicia är ute ur bilden. Så egentligen fick hon också betalat ett högt pris genom att bli utesluten från familj.

Anna Wahlgren och Felicia Feldt har ingen kontakt i dag. Expressen har sökt båda.

”Jag fyller 75 år i höst. Blev jag slängd på sophögen där hemma som både mamma, författare och människa, har jag fått ett nytt och kärleksfullt liv och ett desto högre människovärde här. Respekten för de äldre är massiv i Indien”.

Anna Wahlgren beskriver också hur hon maxar livet i Indien.

”Vänlighet och värme strålar mot mig – och jag som inte ens kan prata med folk, eftersom jag inte begriper deras femtioelva språk! Men vad gör det? Det finns andra språk än ordens”, skriver hon i M-magasin och fortsätter:

”Här har jag fått åldringsvården säkrad, en ömsint, omhändertagande, hjälpsam och praktisk sådan: Jag behöver inte klara mig själv för fem öre. Jag lyssnar och lär: vilar, skriver, gör ingenting och är lycklig, nästan jämt. Jag är aldrig ensam, om jag inte absolut vill vara det”.

Expressen – Anna Wahlgren: ”Blev slängd på sophögen”

”Ingen vet hur världen ser ut när den lilla människa, som inte är vuxen än, stiger ut i den. Ingen vet vad för värld dina barn och barnbarn kan få uppleva. Ingen vet hur den människa kommer att se ut som överlever också denna tid, denna fas i människosläktets historia som står under så svåra hot.

Men det finns ett hopp: människan är själv sitt eget största hopp. I stunder av kris, i ögonblick av nödvändighet, reser hon sig stark. Hon tar sin förmåga i bruk, och hennes förmåga är oändlig.

Att tänka fritt, att handla och leva i enlighet med sin innersta övertygelse, det är det högsta målet. Det är friheten.

Anna Wahlgrens hemsida

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Litteratur | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för ”Blev slängd på sophögen”

Du borde skämmas, Margot Wallström

I helvete heller! Hon har inget att skämmas för. Istället borde LUF skämmas som har mage att kritisera henne.

Hur kan dom ljuga så? eller är dom så in i bomben okunniga!?

En god relation med Israel kan stärka demokratin
Det finns legitima anledningar att kritisera Israel vilket Sverige också bör göra i många fall. Men Israel är likväl den enda demokratin i sin del av världen. Människor av alla läggningar, religiösa övertygelser och kön garanteras säkerhet och kan delta i fria och öppna val. En god relation med Israel är ett av Sveriges bästa verktyg för att främja demokrati i resten av Mellanöstern. Tyvärr har utrikesminister Margot Wallströms aktivistiska agerande omöjliggjort alla typer av diplomatiska samtal med Israel.

Det luktar hjärntvätt lång väg. Israel hatar afrikaner, kristna och muslimer.

Israel kan lära oss om terrorbekämpning
Till sist har Sverige mycket att lära vad det gäller terrorbekämpning och förebyggande arbete mot extremism. Attacker mot det fria, öppna samhället liknande terrordådet på Drottninggatan i Stockholm är inte främmande för Israel som ofta är måltavla för terrorns fasor. Vår regering har en plikt gentemot oss medborgare att lära av länder för att förebygga terror. Goda relationer och ett aktivt kunskapsutbyte med Israel kan rädda människoliv här i Sverige.

Expressen – Du borde skämmas Margot Wallström

Gammal skåpmat som har harvats tidigare. Gud bevare mig väl. Dom kan INTE lära Sverige någonting om terrorbekämpning. Terrorns fasor står Israel för.
Men ett mål för Israel är att komma in i EU. Det propageras för det mellan varven i Riksdagen av bla. KD.

Fira Israels självständighetsdag!? Det finns ingen självständighet överhuvudtaget. Israel ÄR en ockupationsmakt ingenting annat. Är dom helt korkade? Den frågan ställer jag mig varje gång jag ser dessa vidriga zionistiska artiklar i DN/Expressen och andra zionistiska tidningar.

AL NAKBA 1948 då 700 000 till 800 000 palestinier fördrevs från sina hem, byar brändes ner och fick israeliska namn. Palestinier placerades i Gaza som är ett flyktingläger och på Västbanken där dom vidriga bosättarna ockuperar mark som tillhör Palestina. Äter sig in som mördarbakterier där dom bygger ut bosättningar. Dom flesta är amerikanska zionister som flyttat till Israel och dom är värsta fundamentalisterna.

Hur många zionister/pro-israeler finns det i vår regering? Lobbygruppen AIPAC/ADL lobbar som djävulen själv påhejad av familjen Silberstein där Willy Silberstein är ordförande i ”Svenska kommittén mot antisemitism”. Han är dessutom moderator i olika seminarier som visas i SVT. Men det finns många hårdföra zionister som bl.a. Ulf Öfverberg, Lisa Abramowicz, Weiron Cide, Annelie Enochson och syrran till Willy, Margot Silberstein som arbetade som politisk reporter på SVT. Inte glömma zionistiska EXPO med Jonathan Leman som är ute i skolorna med sin propaganda.

Nu som händer i Gaza #GreatReturnMarch där fredliga demonstrationer med bakgrund av en händelse 1976 då sex araber skjuts ihjäl när Israel tog över deras mark.

Det var Israel som började att skjuta både skarpt och med gummikulor men även tårgas med drönare regnade över palestinierna.

Israels taktik är att skjuta benen av palestinier även barn. Skjuta ihjäl journalister och sjukvårdare. Barn skjuts ihjäl. Det finns absolut ingen gräns för Israels brutalitet.

Och Israel kallar sig för en demokrati!? Israel är ingen demokrati och har aldrig varit och kommer aldrig att bli för en ockupationsmakt kan aldrig bli det.

En demokrati använder sig inte av apartheid, kollektiv bestraffning, stryper el och vatten när det passar Israel, det kommer inte in nog med mat, byggnadsmateriel eller mediciner. Palestinier nekas komma till sjukhus, förnedras i Check-points, olivlundar bränns ner eller rycks upp, palestinska hem rivs och marken övertas av Israel o.s.v. o.s.v. Det är fruktansvärt.

Det här visas inte i svensk media! Det händer VARJE dag!! Det råa våldet från Israel! Palestinier är råttor, horor, odjur allt dom kan hitta på och med det ser Israel det helt legitimt att döda så många som möjligt.


Att skjuta barn är så fruktansvärt att det går inte att sätta ord på. En 15-åring!

En ny taktik att skjuta av benen på både vuxna och barn. Dom blir handikappade då benen måste amputeras.


IDF:s våld varje dag hela året!

Släpar en kvinna i håret, Nice!

Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli! Liten israelisk flicka.

Här stör zionister en minnesstund för dödade palestinier. Så jävla upprörande!

Ren ondska! Men protesterna runt om i världen fortsätter och BDS, ”Boycott, Divestment and Sanctions”, bojkott av israeliska varor ökar också.

Vill påminna om Klarna som många använder när det köps varor på nätet finns numera i Israel/Tel Avi där dom har öppnat kontor tillsammans med Dagens Nyheter. Klarna har även köpt upp israeliska företag och samarbetar med andra. Målet? att ta över så mycket av den svenska marknaden och även i övriga världen.

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Du borde skämmas, Margot Wallström

För alla kvinnor! Svenska Akademien

Den värsta såpan IRL skakar Sverige och skämmer ut oss efter noter. Svenska Akademien. Sara Danius lämnade som ständig sekreterare och hon lämnade även sin stol.

Sandlådenivå på gubbsen som har bråkat länge och den s.k. Kulturprofilen Jean-Claude Arnault gift med Katarina Frostenson som även hon har lämnat sin stol. Det verkar ha startat med Jean-Claude Arnaults tafsande med sexuella trakasserier även på ledamöters barn och hans klubb tillsammans med frun. Verkar vara en synnerligen otäck person. Han har flytt landet och förhoppningsvis har Katarina Frostenson lämnat in skilsmässa. Dessutom har denna Jean-Claude Arnault haft en hög position.

Stäng Svenska Akademien och gör om! Ändra reglerna och ingen ska kunna sitta mer än 10 år och inga privilegier som lyxlägenheter m.m. Ett arvode som är anständigt. Avsätt kungen som beskyddare. Sture Allén sa att Svenska Akademien har fungerat i över 200 år och det finns ingen anledning att ändra på det. Släng ut gubbstrutten som är född 1928 och har suttit där i evigheter.

Djissus kraist!

Drottningarna offrades – nu ska männen reda ut härvan de själva skapat. Med två överraskande drottningoffer tycks Svenska Akademien rädda sin framtid.

Två starka kvinnor lämnar scenen, medan männen sitter kvar för att reda ut den härva de själva bidragit till att skapa.

Det är kulmen på den mest turbulenta veckan i det ärevördiga sällskapets långa historia.

Efter en veckas dramatik väljer Svenska Akademien att offra två av sina starkaste pjäser. Precis som i ett rafflande slutspel i ett schackparti.

Och man offrar inte bara en drottning utan två. Både Katarina Frostenson, kallad ”Isdrottningen”, och ständiga sekreteraren Sara Danius lämnar Akademien.

Detta i en deal mellan de två stridande falangerna bland akademiledamöterna – som därmed hoppas kunna få den sargade institutionen att resa sig ur ruinerna. Med benägen hjälp av den riktige kungen, som är Akademiens höge beskyddare.

Expressen – Drottningarna offrades – nu ska männen reda ut härvan de själva skapat

Kungen är beskyddare och naturligtvis har han haft åsikter som resulterade i att Sara Danius och Katarina Frostenson ombads att avgå. Man får inte heller frångå dom privilegier ledamöterna har som t.ex. lyxlägenheter/villor. Jag antar höga arvoden fester, hög status m.m.

Det är klart att Sara Danius blev avskydd när hon ville rensa i träsket. Knytblusen är för alla kvinnor som utsätts för trakasserier, sexuella övergrepp, petas om hon säger sin mening, kvinnor som förlöjligas, kvinnor som är osynliga, män som stjäl kvinnors idéer, män som pratar över huvudet på kvinnor, kvinnor som blir avbrutna hela tiden, män som använder härskartekniker, men lilla gumman då, kritiserar kvinnors utseende och kläder o.s.v. o.s.v. o.s.v.

En annan person jag avskyr som pesten och det är Alexander Bard och hans kvinnohat och hur han stöder Horace Engdahl. Bards högsta önskan är säkert att hamna på någon stol. Men den besvärliga personen har förhoppningsvis ingen chans.

Horace sa om Sara Danius: Engdahl har de senaste dagarna blivit hårt kritiserad för sin debattartikel om Sara Danius ledarskap, där han beskrev henne som den ”den av alla sekreterare sedan 1786 som har lyckats sämst med sin uppgift”. Avhoppade ledamoten Kjell Espmark dömde ut artikeln som ”det falskaste och skändligaste” han läst.

Händelesförloppet.

21 november: Dagens Nyheter publicerar en artikel där 18 kvinnor anklagar ”kulturprofilen”, verksamhetsledare för kulturscenen ”klubben”, för olika former av trakasserier och övergrepp. ”Klubben” mottar stöd från bland andra Svenska Akademien, Stockholms stad, Stockholms läns landsting (SLL), Musikverket och Statens kulturråd.

22 november: ”Klubben” meddelar att de ställer in föreställningar och framträdanden med hänvisning till sjukdom. Svenska Akademiens ständiga sekreterare Sara Danius säger till Dagens Nyheter att hon vill kapa Akademiens ekonomiska stöd till ”Klubben”. Även Stockholms stad ska se över bidragen och landstingsrådet Anna Starbrink (L) säger att det inte blir tal om fler bidrag från SLL.

Profilen portas från Nobelfesten.
Sara Danius anlitar en advokatbyrå för att utreda alla ledamöter i Akademiens relation till den anklagade mannen.

23 november: Svenska Akademien håller krismöte och beslutar att bryta alla ekonomiska band med mannen. De ska även utreda om han haft inflytande över Akademiens priser och stipendier.

27 november: Dagens Nyheter rapporterar att två kvinnor polisanmält mannen för våldtäkt.

28 november: I en intervju med SVT-programmet Min sanning säger ständiga sekreteraren Sara Danius att det går att utesluta medlemmar i Akademien om de betett sig ”osedligt”.

29 november: Civilrättsprofessor Claes Sandgren skriver en debattartikel där han uppmanar Peter Englund och Horace Engdahl att avgå för att de förbrukat sitt förtroende. Ledamöterna skriver till TT att de inte ämnar avgå.

30 november: DN rapporterar att ytterligare tre kvinnor polisanmält mannen.

1 december: Stockholms stad bekräftar att ”Klubben” inte kommer att få fler bidrag från staden.

4 december: ”Kulturprofilen” anklagas för att ha avslöjat flera Nobelpristagare i litteratur i förväg.

10 december: Sara Danius berättar för Svenska Dagbladet att hon fått ”skamliga förslag” från ”kulturprofilen”.

8 mars: Kulturprofilens advokat uttalar sig för första gången: profilen har ingen förståelse för att han anmälts.

12 december: Kammaråklagare Christina Voigt inleder en förundersökning mot ”kulturprofilen”.

13 mars: Kulturrådet meddelar att det ska granska utbetalningar som gjorts till ”kulturprofilens” klubb efter misstanke om oegentligheter.

14 mars: Åklagaren meddelar att de lägger ner delar av förundersökningen.

6 april: Författaren Klas Östergren beslutar att lämna Svenska Akademien på grund av Akademiens ”allvarliga problem” och hur de hanterats, skriver han i ett uttalande till Svenska Dagbladet.

6 april: Kort efter Klas Östergrens uttalande kommer nästa besked: Ledamoten Kjell Espmark väljer också att lämna Akademien.

Även Peter Englund, tidigare ständig sekreterare i Svenska Akademien hoppar av.

7 april: Advokatutredningen av Svenska Akademien är klar. Advokatbyrån råder Akademien att polisanmäla kulturscenen ”klubben”. Sara Danius säger till SvD att Akademien inte kommer att anmäla.

De avhoppade ledamöterna går ut i ett gemensamt uttalande och stöttar Sara Danius.

Per Wästberg publicerar ett uttalande i SvD där han berättar om varför han väljer att stanna kvar i Svenska Akademien.

Akademiledamoten Jayne Svenungsson ger sin bild av avhoppen, hon säger till SVT Nyheter att det är ”destruktivt”.

Även Sara Stridsberg, akademiledamot meddelar via TT att hon överväger att lämna Svenska Akademien.

8 april: På söndagen kommer det uppgifter om att en polisanmälan upprättats som berör Svenska Akademien och dess koppling till kulturscenen ”Klubben”.

Åtta ledamöter inom Akademien lämnar ett skriftligt uttalande om varför de röstade emot en uteslutning av ledamoten Katarina Frostenson.

9 april: Kungen uttalar sig om krisen i Svenska Akademien och säger att utvecklingen är ”väldigt tråkigt.

9 april: Enligt Dagens Nyheter som tagit del av advokatutredningen ska Kulturprofilen ha avslöjat namnet på sju Nobelpristagare i förtid.

SVT – Detta har hänt: Klubben, kulturprofilen och trakasserierna

Publicerat i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Litteratur, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för För alla kvinnor! Svenska Akademien

Slakten på palestinier i Gaza!

Det här skriver inte svensk media om! Enbart ytligt och naturligtvis är det palestinierna som börjar och så Hamas förstås men så är svensk media israelvänliga och DN drivs av zionister likaså Stampen med Göteborgsposten.

Hur kunde Gazatragedin ske?
En mycket bra sammanfattning av dom grymheter och brott mot mänskliga rättigheter som Israel utsätter palestinierna för dagligen sen 1948.

Fredliga demonstrationer borde inte få utmynna i tragedi
Protester mot det israeliska förtrycket utmynnar ofta i tragedi.

Det finns palestinier som ser att det finns makt också i enbart civil olydnad – och att det är betydelsefullt att ordna manifestationer som pekar på okränkbara individuella och kollektiva rättigheter.

Fredliga marscher på Västbanken, i östra Jerusalem och i israeliska städer och omgivande länder kunde vara en väg som kan leda till att det internationella samfundet utmanar Israel och fäster uppmärksamhet vid förtrycket av det palestinska folket.
USA stoppade FN-resolution.

Palestinierna anklagar hårt Israel för massakern, och påpekar att det användes oproportionerligt mycket våld mot demonstranter som inte utgjorde något hot mot liv.

Både EU och FN-chefen Antonio Guterrez har krävt en transparent, obunden utredning om vad som hände, men USA stoppade natten till söndag en FN-resolution i säkerhetsrådet.

Yle – Hur kunde Gazatragedin ske? ”En fredlig marsch borde uppmuntras – och inte avbrytas med dödligt våld”

USA är precis lika skyldiga som Israel. Hur fan i glödheta helvete kunde USA stoppa en obunden utredning! Så fruktansvärt grymt och omänskligt. Dom är banne mig helt galna med Trump i täten. Psykopater hela bunten. Det går ju inte att kalla dom för annat och med galningarna Netanyahu och Lieberman i Knesset. Den 15 maj är det Al Nakba-dagen. Fasar för detta.

En annan mycket bra blogg är Anders Romelsjö som också tar upp slakten på palestinier.

En definitionen av Brott mot mänskligheten lyder:
”Crimes against humanity – crimes committed as part of a widespread or systematic attack against civilians during peace or war time.”

Israel begår otvetydigt inför live-filmkameror krigsförbrytelser och kanske brott mot mänskligheten. Vi kan alla se filmer som visar hur israelisk militär skjutit obeväpnade civila.

Att som regeringschef Benjamin Netanyahu uttrycka sitt stöd för detta, är att erkänna sig ansvarig för – och därmed skyldig till – krigsförbrytelse och kanske brott mot mänskligheten.

Hur tolkar Sveriges regering det? Kan vi inte kräva att regeringen säger rent ut: Israel begår enligt internationell lag krigsförbrytelser och kanske brott mot mänskligheten.

I annat fall har väl Sveriges regering medverkat till ett farligt de facto prejudikat som kan utnyttjas av andra regimer, och som riskerar att leda till en alltmer laglös värld.

Jinge – USA hindrar att FN undersöker om Israel begår brott mot mänskligheten

Klicka på pic.twitter-länkarna.


Israel startade massakern med tårgas och gummikulor för att sedan skjuta skarpt. Palestiniernas enda försvar var med stenar och slungor. En prestation att samla ihop tusentals däck som sattes i brand för att försvåra för Israel att skjuta palestinier. Många palestinier har dödats och ett annat sätt att eliminera palestinier är att skjuta av dom benen med förbjudna kulor.

Palestinierna finns på platt mark medan IDF har grävt en enorm grop och byggt upp en kulle där dom sitter med sina krypskyttar. Drönaren släpper ner tårgas över palestinierna. Israel beskyller palestinierna för att ha slängt brinnande däck över till Israel vilket är så skrattretande mitt i eländet för det är så stort avstånd att det är omöjligt. Ibland undrar jag om dom är mänskliga.

Men som vanligt vänder Israel på allting så att det blir till deras fördel. Bara att gå in och läsa på deras vidriga Twitter. Det är så jag vill spy när jag läser om deras vidrigheter.

Onion-boy är så otroligt rörande mitt i eländet. Många gör sina egna gasmasker och denna lilla kille har sitt eget sätt. Längre ner.

Ben White är en journalist jag följer och han finns i händelsernas centrum.
Jag läste att man nu har tappat räkningen på hur många som har dödats och skadats!!

Publicerat i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Slakten på palestinier i Gaza!

Befria Palestina- Länge leve Palestina

Varit i Göteborg och demonstrerat mot den fullständiga brutalitet som Israel utsätter Palestinierna för! ISRAEL UT UR PALESTINA!! Jävla zionister!

Men det var härlig stämning och det är vår i Göteborg.

Och så spelades denna låt. Skivan köpte jag på 70-talet.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , | Kommentarer inaktiverade för Befria Palestina- Länge leve Palestina

Ett sånt fruktansvärt hat!

I England på vissa platser cirkulerar det ett meddelande som är så avskyvärt att jag tappar andan. Ett hat mot muslimer utan motstycke. Vilka vidriga ynkryggar som imorgon den 4 april ska gå till attack mot muslimer.

Jag ser också på Twitter hur hatet mot muslimer eskalerar. Twitter är också bra för att få en helt annan bild hur DN och andra svenska medier väljer att visa folkmordet på palestinier endast översiktligt för att dom måste.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Ett sånt fruktansvärt hat!

”I have a dream” Förrädaren Björn Ulvaeus?

Tror han, att han är Martin Luther King eller nåt?

Jag tycker att detta är helt vansinnigt? En person som är nerlusad med pengar lurar Västerviks kommun, går bakom ryggen, lobbar tillsammans med moderaten och kommunalrådet Harald Hjalmarsson och kör över styrelseordföranden. Vad F@N liknar det.

Detta är så ruttet det kan bli, det stinker!! Det går INTE att komma ifrån tanken, hur mycket har betalats under bordet?

UG – Kommunen sålde unik mark med havsutsikt till Björn Ulvaeus – för 750 000 kronor

Björn Ulvaeus dröm var att lägga beslag på Slottsholmen och bygga bostäder för mycket rika personer. Slottsholmen är unik och har varit en samlingsplats för Västeråsborna för vanligt folk sen 1800-talet. Det är inte Björn intresserad av. Det har han aldrig varit när vi nu ser resultatet.

När man följer tidslinjen och sett på dokumentärerna i Uppdrag granskning blir jag chockad.
UG – Tidslinje – Slottsholmen och Björn Ulvaeus – detta har hänt

Björn Ulvaeus ville ha ett landmärke, jo nog är det ett landmärke alltid ett fult ett som ser ut som två industribyggnader. Detta är ett otroligt svek. Och nu har han avsagt sig den exklusivaste lägenheten högst upp. Han kommer ändå inte att fara som en tätting fram och tillbaka mellan Stockholm/Västerås då det inte finns någon flygplats!!! Det har ju funnits en agenda ända från början!! När han inte får som han vill blir han sur!


Björn Ulvaeus om Västervik 14032018
Efter @uppdraggransknings program om bygget av Slottsholmen hörde Björn Ulvaeus av sig.

Om jag någonsin tjänar en enda krona på det här projektet lovar jag att skänka allt till Västerviks kommun. Det ger jag mitt ord på.”Han kallar antydningarna i Uppdrag granskning för ”fake news”.
Jo, han har tjänat miljoner. Han sålde hela klabbet för, var det 290 miljoner. Han har dessutom en massa aktier i företaget! Det måste Uppdrag granska lite närmare.

Nu finns det 11 exklusiva specialinredda lägenheter för uthyrning.

Björn Ulvaeus alldeles egna flygplats
Uppdrag granskning del 2 om flygplatsen i Västervik, Björn Ulvaeus födelsestad. Det finns inget som kan få mig att tro något annat.

Här ÄR en hund begraven och detta kucklimuckande mellan Björn Ulvaeus och Harald Hjalmarsson är minst sagt äckligt. Här har vi två personer som lobbar för att få flygplatsen utbyggd så att Björn Ulvaeus kan använda den och dom hyresgäster so nu bor på Slottsholmen som skulle bli en samlingsplats för Västerviksborna. Björn Ulvaeus och Harald Hjalmarsson blåste kommunen. Det är så jävla vidrigt att klockorna stannar. Här har vi en person som är nerlusad med pengar går bakvägen och snor Slottsholmen för ynka 750,000:-.

När andra kommuner lägger ner valde Västervik att satsa tio miljoner av kommunens skattepengar på ”sin” kommunala flygplats. Men vem var det egentligen som drev kampanjen för en utbyggd flygplats?

En unik tomt, mitt i Västervik, skulle bli en samlingsplats för Västerviksborna. Istället byggdes 38 exklusiva bostadsrättslägenheter på tomten till en prisnivå som man aldrig tidigare sett maken till i Västervik. Kommungranskarna har tittat närmare på en affär som Björn Ulvaeus bolag tjänat många miljoner på.

Kommunen satsade tio miljoner på flygplatsen – landningsbanan blev för kort för att kunna användas som planerat

Den kanske största begränsningen är att det inte finns varken snöröjning för landningsbanan eller avisningsutrustning för flygplan. Under vinterhalvåret, när man mest vill undvika långa ambulanstransporter på grund av väglag och kyla, kommer flygplatsen ändå att vara stängd.

”Jag ville ju ha en riktig flygplats”
Inte ens Björn Ulvaeus, som först av alla lyfte frågan om en utbyggd flygplats, är nöjd med den förlängda landningsbanan.
– Den förlängningen räcker inte. Den är bara halvhjärtad. Det hade kunnat gå att lägga till ett par hundra meter eller vad som behövs. Men det gjorde de inte.  Jag tror inte att en vanlig privatjet går ner där.

Han vet heller inte vilken betydelse han spelat i frågan kring utbyggnaden. 
– Det vet inte jag eftersom det inte var det jag pratade om, att lägga till några hundra meter för ambulansflyg som sedan inte ens funkar till det. Det är ju inget som jag har haft med att göra, jag ville ju ha en riktig flygplats.

SVT – Kommunen satsade tio miljoner på flygplatsen – landningsbanan blev för kort för att kunna användas som planerat

Se dokumentärerna här!
SVTPlay – Uppdrag granskning Säsong 19 – Kommungranskarna: Västervik – del 1
UG – Uppdrag granskning Säsong 19 – Kommungranskarna: Västervik – del 2

Tack och lov har jag aldrig lyssnat på ABBA, någon enstaka låt är OK som denna och den passar ju alldeles utmärkt!

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Musik, Politik, Rättssystem, Teater | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för ”I have a dream” Förrädaren Björn Ulvaeus?

Facebook och Cambridge Analytica

Detta är så sjukt det bara kan bli! Facebook är ett semitiskt forum där all kritik mot Israel inte faller i god jord. Jag vet, jag har testat.

Jag har skrivit om detta skitföretag Facebook flera gånger och jag förstår inte hur folk kan använda det, folk kartläggs minutiöst! Folk fläker ut sina liv med ALLT!! Sina barn, intressen, mat, böcker, politik, semestrar o.s.v. o.s.v. o.s.v.

Det finns sekretess men det gäller inte Facebook dom samlar på och använder medlemmarna skrupellöst! Facebook äger er och ni har sålt era själar till djävulen. Ni använder era riktiga namn ger ut era telefonnummer. Ni serverar era liv på ett silverfat till Facebook.

Nu är skandalen av värsta sorten ett faktum! Cambridge Analytica ljög och samlade in information om 50 miljoner användare och delade till ”kreti och pleti”. Detta hände 2015 och Facebook visste men valde att mörklägga. Denna data har använts i valet för Trump.

Och genom olika algoritmer går det att få fram folks mentala hälsa och politisk hemvist. t.ex. Helt sjukt!!

Men inte nog med det! Antisemitiskt material tas bort och sökförslagen tas bort. MEN islamofobiskt material tas inte bort inte heller hat mot romer.

Inte nog med detta…
I en granskning gjord av Channel 4 News, som publicerades på måndagen, avslöjas de anställdas smutsiga spel som inkluderar samarbete med före detta spioner och försök till att påverka valkampanjer runtom i världen.

Hur är det nu med rysshotet!? Ryssland som har anklagats för all skit som händer.

Alexander Nix är vd och Robert Mercer är investerare OCH Steve Bannon är vice president! STEVE BANNON!!! VitMakt-människan! Djissus kraist!

Inte nog med det. Honungsfällor! Jojo..

I granskningen – som inkluderar vd Alexander Nix – berättar anställda om hur de hjälpt sina klienter genom att lura rivaliserande kandidater in i mutanklagelser och genom att anställa prostituerade i syfte att förföra.
– Det låter fruktansvärt att säga det, men detta är saker som inte nödvändigtvis behöver vara sanna, så länge som folk tror på det, säger Alexander Nix enligt Channel 4 News.

Företaget anställde också före detta spioner som fick i uppdrag att gräva fram tidigare skandaler.
– Att gräva djupt kan vara intressant, men det är lika effektivt att bara gå och prata med dem och ge dem ett erbjudande som de inte kan tacka nej till, och se till att det fångas på kamera. Den här typen av taktik är väldigt effektiv, att direkt ha bevis på korruption fångad på film, säger Alexander Nix i granskningen.

Alexander Nix ger också exempel på hur de jobbar för att misskreditera politiska motståndare.
– Vi erbjuder en stor summa pengar till kandidaten för att finansiera hans kampanj i utbyte mot exempelvis mark. Vi spelar in allt och suddar ut ansiktet på vår person och lägger ut det på nätet, säger han.

Artikeln i sin helhet.
Expressen – Facebook utreder kopplingar mellan anställd och Cambridge Analytica

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Facebook och Cambridge Analytica

Böneutropen påminner om islamistiskt förtryck

Diskussionen på Twitter är sanslös även hur tidningarna ser ut idag. Allt handlar om antisemitism. Herregud alltså! Det märks nu vilka som styr svensk media. Dom fyra stora Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen och Gota media och alla är dom israelvänliga och Bonnier ägs av en zionistisk familj som hette Hirschel innan dom tog namnet Bonnier.

Vi har religionsfrihet här i landet. Alla har rätt att utöva sin religion även muslimerna. Nu rasar islamofoberna och annat högerfolk om ca 3 minuter böneutrop på fredagarna. Vad F@N är det med folk?

Våra kyrkklockor dånar i tid och otid med en jäkla decibel som också kallar folk till gudstjänst.

Ett problem är att regeringen inte bidrar med några pengar till moskébyggen vilket då bidrar till att andra går in och finansierar och det är inte bra alla gånger som t.ex. Saudiarabien som bidragit till sex moskéer och Turkiet har bidragit till fyra moskéer. Det finns 25 moskéer i Sverige. Men hur som haver har dom rätt att ha böneutrop anser jag!

Enligt mig tycker jag att det är vackert. Tre olika. Den andra är min favorit. Det måste vara väldigt svårt att sjunga på det viset. Många moskéer är otroligt vackra.


Övrigt så har inte en muslim en chans att göra sig hörd i svensk media! Svensk media styr innehållet så som dom själva vill och det finns inte en tillstymmelse till opartiskhet. Man måste läsa utländsk media.

Kyrkan har frigjorts från staten! Fatta detta ni zionister. Jag tycker att Lars Adaktusson är så fruktansvärt obehaglig och det har jag alltid tyckt även när han läste nyheter i SVT. Han är mycket israelvänlig precis som Ebba Busch Thor.

Kyrkklockor är inte musikaliska. Dom dånar i två minuter tror jag. Visserligen finns det kyrkor som har spel klockan 12. Södertälje har det. Men vid vanliga gudstjänster, bröllop/dop och begravningar är det minsann inga klockspel.

Kristdemokraterna är i sanning islamofobiska! Så mycket skitsnack! Populistiskt och dom vänder sig till rasisterna. Men jag hoppas att dom åker ur regeringen. Sverige är ett land och inte en stat! I Sverige använder vi inte stat utan land.

Det muslimska böneutropet är offensivt, riskerar att öka segregationen och kan upprätthålla förtryck.

Vi kan under inga omständigheter acceptera böneutrop som tränger in i människors hem och inte går att undkomma, skriver KD:s Ebba Busch Thor och Lars Adaktusson.

Regelbundna och institutionaliserade böneutrop är en företeelse som inte är förenlig med våra värderingar. Man ska kunna nås av ett religiöst budskap ibland om man är på en offentlig plats och kan undvika det utan problem. Sverige som stat är sekulär men det svenska samhället är inte och ska heller inte vara fritt från religion.

Kyrkklockorna är musikaliska och sänder inte ett långtgående religiöst budskap utan markerar bara när högtider inträffar eller vid fara.

Expressen – Böneutropen påminner om islamistiskt förtryck
ETC – Saudiarabien finansierar var fjärde svensk moské

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem, Religion, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Böneutropen påminner om islamistiskt förtryck

8 mars 2018

Feminismens budskap ut över världen.

Publicerat i Allmänt | Kommentarer inaktiverade för 8 mars 2018

Utan kontanter blottar vi oss för fienden

Ja, det har jag skrivit om många gånger plus om det ”lallande” folket som är så beroende av sina sociala medier plus mobilen att dom tackar ja till vad som helst.

Det kontantlösa samhället gör oss oerhört sårbara och är ett perfekt sätt att straffa oss om vi inte ställer in oss i ledet. Dom flesta av oss använder antingen Visa eller Mastercard. Vilka äger dessa? Jo, zionisterna i USA/AIPAC/Bilderberg-Group.

Dom vet vad vi köper, vilka böcker vi läser vilka tidningar o.s.v. Vi kommer inte kunna vara anonyma på internet så dom vet precis vad vi tycker, vad vi äter, vilka kläder vi köper, hur vi rör oss i samhället.

Men också om samhället stänger ner på grund av fientligt land hackat sönder det. Vad ska vi göra då? Folk köper ofta livsmedel från andra länder och skiter i om vad som kan hända om vi har mat tillräckligt till oss. Vi kan inte förlita oss till andra länder. Billigt, Billigt är mantrat för väldigt många och köper dåligt från andra länder som inte har tillnärmelsevis den standard som i Sverige. Antibiotikan är ett där Sverige ligger lägst använda.

Vad ska vi göra om vi inte har pengar i handen? Vad ska avi göra när det ena efter det andra jordbruket läggs ner då vi sviker bra mat?

Det här är värre än 1984 och Du nya sköna värld.

Jag var i Göteborg för ett tag sedan på Ohlssons kafé och dom vägrade att ta emot kontanter. Måste kolla upp om det är tillåtet.

Framtidsscenario zionisterna har tagit över och världens parlament ligger i Bilderberg-Group som består av zionister/pro-israeler. Världens största företag som ägs av zionister och på sociala medier är det Facebook, Google, Instagram och Amazon. Vi alla blir chippade och alla nyfödda blir chippade.

”Klarna” har tillsammans med Dagens Nyheter öppnat ett kontor i Tel Aviv. ”Klarna” ägs av en zionist och DN ägs av Bonnier. Det borde klicka någonstans! Tänk på när vi köper något på nätet, vilka är betalningsmetoderna? Jo, ”Klarna” och vissa webbshoppar har som enda metod ”Klarna”. När du ska skaffa DN så går det genom Israel.

Rysshotet som USA/EU har provocerat fram men för mig kommer hotet från ett helt annat håll!

Svensk media ägs till 70-80% av zionister eller pro-israeler, Bonnier, Schibsted, Gota till exempel. Dom styr innehållet och det är inte att avslöja Israels folkmord på palestinier eller att druiderna skickats ut i öknen eller att palestinska hem rivs var och varannan dag eller att olivlundar rivs upp eller bränns ner. Det senaste är att Israel förgiftar odlingar. Israel gör hål i vattentankar, förstör solceller o.s.v.

Tänk vad som kommer att hända om den nya ”Världsordningen” blir verklighet en vacker dag? För den kommer om inte något annat kommer emellan som en världsomspännande katastrof, en supervulkan eller ett tredje världskrig som vi inte kommer att slippa undan.

USA:s cyberarmé

NSA som övervakar oss med PRISMA. Dom finns i Bilderberg-Group.

Varför skulle främmande makt invadera Gotland när det räcker att stänga av våra digitala betalningssystem?

Frågan om kontanters betydelse i krissituationer har belysts alldeles för dåligt, anser förre rikspolischefen Björn Eriksson.

Yttre hotbilden
Vi ger bort makten och kontrollen över vår betalningsinfrastruktur. Smakprov på vad det kan innebära har vi redan fått. Visa och Mastercard har flera gånger bevisligen blockerat företag som de anser oetiska från att kunna använda deras betaltjänster. Oavsett vad man tycker i moralfrågor vill nog de flesta att det inte ska vara upp till stora, anonyma, globala företag att besluta om. Vad händer om det börjar ställas andra typer av krav? Vems agenda tvingas vi följa nästa gång?

Sverige är i ett helt annat säkerhetsläge i dag än bara för ett par år sedan. Den globala cyberkriminaliteten växer. Många av våra vitala IT-system i landet har visat sig inte hålla måttet. Den yttre hotbilden har förvärrats och ett modernt krig kan mycket väl handla om att slå ut ett lands betalsystem. Ändå har frågan om kontanters betydelse i krissituationer belysts mycket dåligt.

Den pågående riksbanksutredningen om kontanters ställning i samhället som Per Bolund ska presentera, tar mig veterligt inte alls upp säkerhetsriskerna med ett kontantlöst samhälle. För att väcka frågan tar därför Kontantupproret tillsammans med tunga politiker initiativ till en öppen hearing i riksdagen den 14 mars.

Läs hela debattartikeln här!
Expressen – Utan kontanter blottar vi oss för fienden
Andra inlägg som jag har skrivit.
SQ – 1984 år 2014
SQ – Bilderberggruppen
SQ – Kinas nya ”sociala kreditsystem”
SQ – SJ-biljetter kan nu lagras i inopererat chip i handen

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Utan kontanter blottar vi oss för fienden

Yes, I am the boss!

Publicerat i Djuren | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för Yes, I am the boss!

En miljon pedofiler i hemligt nätverk

Denna gödseltank som heter Internet där ondskan fördjupas för varje år som går. Mörkertalet? Säkert enormt. Ondskan hos män där det inte verkar finns något stopp och där barns och bebisars liv förstörs och när de perverterade bara blir mer perverterade. Hur djup är denna gödseltank? Finns det någon botten? Där varje önskan tillfredsställs enkelt med ett knapptryck. Där rovdjuren samlas i hemliga nätverk världen över. Där det också finns sajter som hjälper till som t.ex. träsket Flashback där det finns sidor där pedofili diskuteras helt öppet sen kan man ju bara gissa vad som diskuteras i privata meddelanden. Flashback drivs av en i mitt tycke perverterad individ Jan Axelsson. Det finns bilder där han tydligen tycker att styckmord är helt OK att visa.

Gotiska klubben skriver 2010 om Jan Axelsson:

En gammal bild vid något mingel. Vad dricker han? En Bloody Mary? Skulle isåfall vara passande.

Flashback, med sina begåvade moderatorer och sina ofta initierade uppgiftslämnare och detektiver, utvecklar svenskarnas känsla för språk, demokrati och yttrandefrihet. Då kan man stå ut med en och annan idiot eller skvallerbytta här och där.

På något sätt är Flashback som en konstant maskerad. Namn och avatarer – allt är utklätt. Men orden är ofta sanna, och är de inte det, så genomskådas det för det mesta.

Jan Axelsson borde ha något slags pris, eller åtminstone en hel del uppmuntrande ord för att ha skapat Flashback. De svenska media som idag inte är avundsjuka på Flashback, har inte riktigt förstått vad Internet är till för.

”…. med sina begåvade moderatorer….” ”utvecklar svenskarnas känsla för språk, demokrati och yttrandefrihet….. Demokrati!?


Dessa stolpskott!! Give me a break!!!

På Flashback härjar tyranniets ”demokrati”. Det inte idioterna fattar är att demokrati är under ansvar och det ska inte vara fritt fram för antisociala kräk att härja helt fritt.

Idag görs det inte annat än ljugs, hatas, folk förföljs, ett kvinnohat så djupt att klockorna stannar, hets mot folkgrupper/religioner är häpnadsväckande. Idag sitter det bara slemmiga äckel med sina smurfkonton. I en tråd diskuteras trädgård för med ett annat konto ett intensivt hat mot t.ex. Sverige. Nu var det ett tag sedan jag kollade men det har knappast blivit bättre.

Men det värsta är övergreppen på barn som ofta sänds online, beställd av någon predator. Man får vara glad i alla fall när nätverken upptäcks. För min egen del ska dessa odjur sitta på livstid.

1 miljon!!! Hur många är dom egentligen!? Snart sitter världens män i pedofila nätverk! Vad kommer att hända med framtidens offer som många aldrig återhämtar sig från och som jag kan tänka mig blir till ett väldigt hat. Det finns ju inga resurser tillräckligt idag att ta hand om dom som söker sig till vården.

Med hjälp av smarta telefoner, hemliga nätverk och krypterade meddelandetjänster söker pedofiler nya offer på nätet. Även intresset för dokumenterade övergrepp på riktigt små barn är oväntat stort, enligt en ny rapport.

Den snabba teknikutvecklingen och spridningen över världen innebär att risken för att barn utsätts för övergrepp ökar, och att bilderna lättare sprids på nätet.

De senaste åren har förövare skapat nya gemenskaper i skydd av anonymiteten på det så kallade darknet. Som grupp är de också mer innovativa, kollektivt smarta och svårare att avslöja, och därför farligare för barnen, konstaterar Interpol i den färska rapporten från We Protect Global Alliance, som arbetar för att motverka sexuella övergrepp på barn.

– Det som var mest slående för mig var antalet förövare som använder sig av de här dolda tjänsterna och omfattningen som det handlar om. Tidigare pratade man om 10 000 eller 2 000 medlemmar på de här sajterna. Nu har vi sett vissa med över en miljon användare, säger John-Orr Hanna vid PA Consulting Group, som arbetat med rapporten.

Men teknik och samarbete är också ett verktyg i arbetet mot förövarna. Bland annat nämns det kanadensiska projektet Arachnid, där en robot söker sig igenom nätet på jakt efter bilder med sexuella övergrepp på barn. När det upptäcks skickas automatiskt en varning till värden som förhoppningsvis stänger sajten. På sex veckor upptäckte roboten 5,1 miljoner unika sajter med övergreppsmaterial.

När det gäller sårbarheten hos barn spelar tekniken också in. När fler får tillgång till höghastighetsinternet och uppkopplade prylar ökar risken att förövare ska ta kontakt med barnen, via exempelvis sociala medier. Att föräldrar har svårt att övervaka vad barnen gör blir ytterligare en bidragande riskfaktor.

Exempel från rapporten
På en sajt på darknet finns över 18.000 medlemmar som är specifikt intresserad av övergrepp på spädbarn och småbarn. 1,9 miljoner användare finns på nio sajter på darknet. En av de största sajterna har omkring en miljon användare.

Priset på livestreamade övergrepp har mer än halverats på fem–sex år. Förra året dömdes en amerikansk man till 14 års fängelse för att rutinmässigt ha försökt att övertala filippinska föräldrar att låta honom begå övergrepp mot deras barn. Han greps efter att ha kommit överens med en mamma om att för motsvarande 4.000 kronor få våldta hennes åttaåriga dotter.

En brittisk man tog kontakt med 9.000 barn under en tvåårsperiod och försökte övertala dem att utföra sexuella aktiviteter via webbkamera.

Bara i Storbritannien beräknas kostnaderna för sexuella övergrepp på barn kosta motsvarande 36 miljarder kronor årligen till följd av de bestående hälsoproblemen hos barnen.

Fullständiga artiklar:
Webprotect – To stop the crime of online child sexual abuse and exploitation
DN – En miljon pedofiler i hemligt nätverk
Ttela – En miljon pedofiler i hemligt nätverk

Ett urval vad jag har skrivit här på bloggen om dessa rovdjur.
SQ – Fritt fram för mangapedofilerna.
SQ – Pedofilernas paradis, Internet!
SQ – Internet är pedofilernas himmelrike
SQ – Internet gör män till monster
SQ – Dessa jävla pedofiler!
SQ – 50 gripna i jätterazzia mot nätpedofiler
SQ – Cirka 900 gripna i pedofilrazzia!

Stämmer säkert hos några.
”Han hämnades på en plats det han själv upplevt på en annan, är det inte det som är ondskans struktur.” Aksel Sandemose/En flykting korsar sitt spår.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Rättssystem, Sexbrott, Terror | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för En miljon pedofiler i hemligt nätverk

USA:s sanktioner mot Venezuela

Expressen igår om ett långt reportage om Venezuela: ”Svälten – diktaturens vapen: ”Klär vi oss inte i rött får vi ingen hjälp”.

Under ett par veckor reste Expressen runt i Sydamerikas en gång rikaste land – i dag en utblottad socialistdiktatur.

Tusentals julskinkor fastnade
Utbildade läkare har inte saknats i Venezuela. Landet hade för något årtionde sedan några av kontinentens mest påkostade sjukhus. Ovanpå det skickade Kuba läkare ut på Venezuelas landsbygd och i kåkstäderna under president Hugo Chavéz regim.

Men Chavéz dog i cancer 2013, precis innan den lavinartade krisen satte i gång på allvar. Eller ”det ekonomiska kriget” som det officiellt heter. Skulden för krisen läggs på utlandet och främst på USA. Eller på vem som helst. På Portugal till exempel, när utlovade julskinkor i tusental fastnar i korruptionens klor. För att lugna situationen vid gränsen grep grannlandet Colombia in och levererade 50 ton skinkor. Korruptionen är galopperande.

Expressen – Svälten – diktaturens vapen: ”Klär vi oss inte i rött får vi ingen hjälp”

När USA:s kandidat inte vann valet då började helvetet. Man se över hela bilden även vad ledde fram till detta?

Vad beror det på? Jo, för att USA har gett sig fan på att ta över landet genom en president som är USA-vänlig så att Venezuelas naturtillgångar blir USA:s. Så jävla enkelt är det! Men det pratas det aldrig om! USA vill ha HELA Latinamerika och dess naturrikedomar. Många länder är USA-vänliga i Latinamerika.

John Perkins en f.d Hitman som åkte runt som CIA-agent till dom länder som hade tillgångar som USA ville ha. Irak är ett praktexempel. Dit åkte John Perkins och gav ”An offer you can´t refuse”. Men Saddam ville inte ha något med USA att göra och då gick det som det gick. En invasion på lögner. Och nu ligger landet i ruiner och konflikter mellan olika politiska grupper som var och varannan dag smäller bomber. USA förstörde landet och dom tar inget som helst ansvar för det som i alla andra invasioner/statskupper USA har varit inblandade i. USA har INTE vunnit en enda seger utan bara död och förödelse i deras spår.

Det finns mycket på Youtube om John Perkins. När länder vägrade kom en schakal och verkställde och många mördades. Schakaler trodde jag bara fanns i filmer men dom finns.

Detta säger en del.USA vill styra över världen.

Venezuelas president Nicolás Maduro slår tillbaka mot USA:s sanktioner mot landet.

– Jag kommer inte att lyda imperialistiska order, säger han.
Colombia, Mexiko, Peru och flera andra länder har liksom USA sagt att man inte erkänner valet till en ny författningsförsamling i Venezuela i helgen. Församlingen ska kunna skriva om Venezuelas grundlag efter socialistregeringens önskemål.

Den brittiske utrikesministern Boris Johnson varnar för att Venezuela står på randen till en katastrof.

– Nicolás Maduros regering måste stoppas innan det är för sent, säger han.

DN – Maduro lyder inte imperialister

Tre avsnitt en dokumentär gjord i Frankrike där tar dom upp presidenter som har mördats då dom har vägrat att ge USA det dom ville ha. Skrämmande!

John Perkins (born January 28, 1945) is an American author. His best known book is Confessions of an Economic Hit Man (2004), in which Perkins claims to have played a role in an alleged process of economic colonization of Third World countries on behalf of what he portrays as a cabal of corporations, banks, and the United States government. This book spent more than 70 weeks on the New York Times bestseller list, has been published in at least 32 languages, and is used in many college and university programs

Wikipedia – John Perkins

Nu står Venezuela på tur. När ett land kläms åt på ett sådant sätt blir en självklarhet att politiken blir mer strikt. USA hatar allt som är socialism och kommunism.

Varför ser det ut som det gör? För det första blev inte USA:s favorit Henrique Caprile president vilket var ett hårt slag för USA. Det var då den långsamma statskuppen började. Det var också då USA började att destabilisera landet med bl.a. desinformation och söndra och härska mellan olika grupper som USA är specialister på. Det var då USA satte sanktioner som att USA stoppade export av mediciner och livsmedel vilket har lett till att det ser som det gör.

Gör man ett reportage om Venezuela måste man ta med alla bitar inte i tre meningar. Jo, det har brutaliserat Venezuela av förklarliga skäl och folket svälter. Om USA stoppade sanktionerna skulle det bli bättre. Nu är det en ond spiral som inte går att ta sig ur och USA kommer att ta över till vilket pris? USA är brutalitetens land som skiter i om folk dör eller mördas bara USA får det dom vill ha. Men det blir aldrig så. Utan länder och folk lämnas i ruiner och inbördeskrig. Hellre förstör man länder om inte USA får det dom vill ha. Det finns inget land i världen som har ett CV i krig och förstörelse som USA. (Se länken USA:s statskupper, PDF-fil)

SQ – USA:s statskupp mot Venezuela
SQ – Venezuela och Puerto Rico
SQ – Fängelse för kupplan i Venezuela
SQ – Statskupp i Venezuela
SQ – Venezuela utvisar USA-diplomater
SQ – Ett terrordåd till, Ooops!

Publicerat i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för USA:s sanktioner mot Venezuela

Kvinnorna syr H&M-kläder – får tio kronor om dagen

När jag inte trodde att det kunde bli värre så blev det det. Nu använder H&M slaverifabriker i Etiopien! I Etiopien finns INGA minimilöner!! Så lägligt för giriga företag. H&M är slavdrivare. Hur fan kan man betala 10 kronor om dagen i lön. Har dom ingen skam i kroppen!? Empatibefriade giriga fanskap. Jag vet inte vad jag ska kalla dom? För dom presenterar det värsta i Sverige.

Det enda som kan få dom på fall eller ändra sin attityd till kvinnor i Asien och Afrika, BOJKOTTA!!. Ett sådant extremt förakt för dessa fattiga kvinnor som inte kan försörja sig på 10 kronor, 240 kronor i månaden när det krävs 1000 kronor för att överleva.

H&M:s landschef i Etiopien, skriver i ett mejl:
”I dagsläget finns ingen lagstadgad minimilön i Etiopien, men vi är delaktiga i en ILO-studie som syftar till att ge regeringen underlag för framtida löneregleringar. H&M arbetar också aktivt för att skapa förutsättningar för rättvisa levnadslöner i såväl Etiopien som andra länder.”

Vilket djävla skitsnack!
ILO-studio med SIDA!? En studie!? Underlag till regeringen? H&M arbetar aktivt… blablabla.. Under alla år har dom inte gjort ett skit för att sömmerskorna fått det bättre. Och H&M är kungafamiljens gunstlingar framförallt Kronprinsessan Victoria.

Jag går så långt att jag tycker att ni som köper från H&M har blod på era händer. Det finns bara ett sätt, BOJKOTTA!!! Varje grej ni köper så är ni också illojala mot dom kvinnor som syr 6-7 dagar året om. Ingen sjukförsäkring vid sjukdom eller semester. Har dom några försäkringar överhuvudtaget?

Hoppas kunderna kan påverka
SVT Nyheter skriver att flera av Yebahirsew Tibebus kolleger i Etiopien berättar om missnöje med villkoren. Deras kritik riktas främst mot regimen och arbetsgivaren – inte mot H&M och de andra klädföretagen, skriver SVT Nyheter.

Ingen kritik mot H&M!!?? Det är ju H&M som lägger sina order i dessa slaverifabriker! Djissus Kraist! Men hon vågar väl inte säga något annat.

H&M och arbetsgivaren är överens om villkoren! H&M väljer ju att anlita dessa slaverifabriker!! Och nu i Etiopien där inga minimilöner finns. En sak är klar jag tycker dom är värre von Anka finns det något mer girigt!!?? Och dom hatar kvinnor. Detta slaveri är inte ett dugg bättre än slavhandeln i USA under 1800-talet. Det ser bara lite annorlunda ut. Är dom psykopater hela bunten i ledningen? Frågan är faktiskt relevant.

H&M:s löfte: Ska kunna leva på sin lön
Bland klädjättarna som köper arbetskraft i Etiopien finns svenska H&M. I november 2013 gick företaget ut och sa att deras mål var att 850 000 sömmerskor ska kunna leva på sina löner 2018.

Give me a break!! Jag vet inte vilka dom försöker lura i detta? Men aldrig att jag tror på det när dom nu har valt Etiopien för att suga ut allt som går för att tjäna nu mer.

H&M är ett företag som tjänar miljarders, miljarders, miljarders… med egendomar i otrolig lyx, egen by i England. Det finns inget slut på rikedomarna och ändå kan dom inte ge sömmerskorna drägliga villkor.

Kvinnorna får varken sjukersättning eller betald semester när de producerar kläder åt H&M och andra globala klädjättar.
– Jag känner mig utnyttjad, säger 22-åriga textilarbetaren Yebahirsew Tibebu till SVT Nyheter.

Yebahirsew Tibebu, 22, lovades en månadslön på runt 1 000 kronor – en bra lön i Etiopien – om hon blev sömmerska. Hon utbildade sig i två år, men när hon väl började arbeta visade det sig att personen som rekryterat henne ljög.

Inte nog med eländet, H&M planerar att öppna 390 nya butiker. Vad fan ska dom göra med alla pengar? Samla på hög för nöjes skull? Bra att ha? Lägga i madrassen?

Yebahirsew Tibebu säger själv till SVT Nyheter att hon hoppas att kunderna börjar kräva att sömmerskornas löner höjs. Inte förrän då kommer läget förändras, tror hon:
– Jag hoppas att konsumenterna får veta hur krävande vårt jobb är och vilken lön vi får. Om de får veta det blir jag glad. Jag hoppas att de kan påverka arbetsgivarna att betala den lön vi förtjänar.

Ja, det är det enda! Kunder har makt, BOJOKOTTA!! Betala hellre ett par kronor mer. Det gör ingenting i våra plånböcker.

Här några länkar från tidigare inlägg:
SQ – H&M bränner tonvis med kläder m.m.
SQ – H&M:s utsugning i Bangladesh
SQ – H&M:s guldregn över sina anställda
SQ – Bojkotta H&M
SQ – Den stora festen
SQ – Hon syr H&M-kläder för 7 kronor i timmen

Den svenske kunden
H&M är en av flera textiljättar som förlagt produktion till Etiopien. Det som skiljer H&M från några av de andra är företagets tydliga hållbarhetsprofil, som omfattar bland annat drägliga löner och bra arbetsmiljö. H&M vill inte medverka i en intervju och svara på om tio kronor om dagen är en rimlig lönenivå, men H&M mejlar en skriftlig kommentar från Pierre Börjesson, landchef i Etiopien

Drägliga löner!? Är dom inte riktigt kloka? Måste garva i eländet!

SVT – Uselt betalt i textilföretagens nya låglöneparadis
Expressen – Kvinnorna syr H&M-kläder – får tio kronor om dagen

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kvinnorna syr H&M-kläder – får tio kronor om dagen

Nej till surrogatmödraskap från regeringen

ÄNTLIGEN!! Ingen ändring, fortsatt stopp! Rika människor ska inte kunna köpa barn genom en kvinnas livmoder. Jag är säker på om det blivit tillåtet skulle definitivt påtryckningar på syskon eller andra i närheten och dessutom stora summor som mutor skett.

När idioter köper barn genom surrogat och betalar 300,000 – 400,000:- så ska alla ha klart för sig att surrogatmamman får runt 30,000 – 40,000:- och mellanhänderna tar resten och dom blir rika som troll.

Det har också kommit fram att mannen till surrogatmamman tryckt på för att få ett nytt hus t.ex. eller andra varor som har varit omöjligt att annars köpa. Kvinnor är inte värda ett vitten och dör hon är det lätt att skaffa en ny kvinna. Kvinnor dör faktiskt i surrogatmödraskap.

När blivande köpare av en surrogatmamma åker ner för att besöka ett hem är det ett s.k ”Showroom”. Dom riktiga surrogathemmen ser inte så ut.

Surrogatmödrar får missfall, får skador och till och med dör. Två surrogatmödrar kan insemineras och blir dom gravida tar det minst livskraftiga barnet bort. Det är en hänsynslös och cynisk handel med fattiga kvinnor.

Återigen, det är ingen mänsklighet att få barn! Någon liberal som diskuterade för surrogat sa i TV, att så har man gjort i alla tider. Så otroligt okunnigt och korkat utlåtande!!

NEJ, så har man verkligen INTE gjort i alla tider. Förr fanns inga preventivmedel och barnen kom stup i kvarten och många familjer klarade inte av ta hand om barnen. Det fanns inte mat tillräckligt. Då kunde man ge bart barn eller sålde dom. Surrogatmödraskap fanns inte på kartan.

Jag har skrivit många gånger om denna smutsiga handel till narcissistiska ego- människor. Här några inlägg.

SQ – Motståndsrörelsen mot surrogatmödraskap växer
SQ – Eklunds sorg – efter beskedet: ”Gråtit mycket”
SQ – Surrogatmödraskap är som prostitution
SQ – Samma gamla unkna argumentation
SQ – Kvinnohandel och barnhandel genom surrogatmammor

Heléne Fritzon säger till Ekot att regeringen har beslutat att säga nej till surrogatmödraskap i den svenska sjukvården.
– Det är en väldigt svår fråga och vi har mycket omsorgsfullt bedömt den.
Biträdande justitieminister säger att regeringen har tagit ställning i frågan och kommit fram till att det inte är möjligt i Sverige.

Nuvarande lagar kommer alltså att fortsätta gälla. Heléne Fritzon säger också att hon förstår att barnlösa blir besvikna för att regeringen väljer att inte öppna upp för den här möjligheten i Sverige, men hoppas på förståelse.
– Det handlar ytterst om att vi vill försäkra oss om både kvinnors ställning, men också om barnets bästa och dess framtid, säger Fritzon till Ekot.

DN – Nej till surrogatmödraskap från regeringen

STOPPA SURROGATMÖDRASKAP NU!
Vi, kvinnor och män med olika etniska, religiösa, kulturella och socioekonomiska bakgrunder från alla delar av världen, uttrycker vår gemensamma oro för de kvinnor och barn som utnyttjas genom surrogatmödraskap och graviditetskontrakt.

Vi har förståelse för den längtan många har efter att bli föräldrar. Men likt med de flesta önskemål så måste finnas rimliga gränser. Mänskliga rättigheter utgör en viktig skiljelinje för var dessa gränser bör dras. Vi anser att surrogatmödraskap ska stoppas, eftersom det är ett brott mot kvinnors och barns mänskliga rättigheter.

Surrogatmödraskap bygger ofta på exploatering av fattiga kvinnor. I många fall är det fattiga kvinnor som står för säljandet och de rika som köper. Dessa ojämlika förhållanden resulterar i att de kvinnor som samtycker till och genomgår surrogatmödraskap ofta är dåligt informerade, ges låg ersättning, får dålig sjukvård samt utsätts för tvång och allvarliga hälsorisker på lång och kort sikt.

Den medicinska process som surrogatmödraskap innebär medför risker för surrogatmamman, de unga kvinnor som säljer sina ägg och de barn som föds via denna typ av reproduktionsteknik. Riskerna för kvinnor inkluderar ovariellt hyperstimuleringssyndrom, ovarialtorsion, cystor på äggstockarna, kronisk bäckensmärta, tidig menopaus, fertilitetsförlust, cancer i de reproduktiva organen, blodproppar, njursjukdom, stroke och i vissa fall död. Kvinnor som blir gravida med en annan kvinnas ägg löper större risk att få havandeskapsförgiftning och högt blodtryck.

Barn som föds via den teknik som oftast används vid surrogatmödraskap, riskerar också hälsorisker som för tidig födsel, dödfödsel, låg födelsevikt, fostermissbildningar och högre blodtryck. En surrogatgraviditet bryter den naturliga bindningen som annars sker mellan mamma och barn vid graviditeten – en bindning som medicinsk personal vanligen uppmuntrar och främjar. Där surrogatmödraskap är lagligt, är denna potentiella skada institutionaliserad.

Vi anser att kommersiellt surrogatmödraskap är en handel med barn. Även när surrogatmödraskapet är icke-kommersiellt (d.v.s. obetalt eller “altruistiskt”), måste det förbjudas med hänsyn till de risker kvinnor och barn utsätts för.

Ingen har rätt till barn, oavsett om de är heterosexuella, homosexuella eller ensamstående.

Vi ber alla världens regeringar och ledare för det internationella samfundet att tillsammans motverka och Stoppa Surrogatmödraskap Nu.

UTTALANDE: STOPPA SURROGATMÖDRASKAP NU!

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Nej till surrogatmödraskap från regeringen

Sexförbrytare, våldtäktsmän och torskar

Var och varannan dag dyker det upp sexförbrytare och våldtäktsmän. Män som är rika som troll eller har en annan hög position där kvinnor är i beroendeställning. Män som tycker att det är deras rättighet att kränka och förnedra kvinnor där det är väldigt svårt för kvinnorna att värja sig. Män som använder kvinnor att avreagera sig på. Kvinnor används som slit och släng.

Mäktiga män som i åratal kommit undan på grund av dom varit mycket mäktiga, män som ser sig själva som några gudar och med det oantastbara. Men det är slut med det nu!

Något som jag tycker dom flesta har gemensamt är att dom är väldigt oattraktiva. Dominique Strauss-Kahn som våldtog en städerska från Afrika. Mäktig satt som chef för Internationella valutafonden, IMF.


SQ – Karriären är slut säger Strauss Kahn
SQ – Strauss Kahn gripen i kopplerihärva

Harvey Weinstein är en annan, en man med mycket makt i Hollywood. Såhär låter han när han hotar en skådespelerska. Han är vidrig och kan få vem som helst att bli spyfärdig. Han hotar med att han är en berömd man bl.a. Han fick sparken och blev tillintetgjord.

SQ -Män med mycket makt blir lätt predators

Senaste tillskottet är gymnastiklandslagets Larry Nassar som också hade massor med barnpornografi i sin dator. Inom gymnastik är dom väldigt unga så för en pedofil är det förstås drömjobbet.

Amerikanska gymnastiklandslagets före detta läkare Larry Nassar döms för mängder av fall av sexuella övergrepp.

Han döms till fängelse i 40 till 175 år.
Totalt 156 flickor kvinnor har den senaste tiden klivit fram och berättat om Larry Nassars övergrepp. Bland dem finns flera stjärngymnaster, som olympiska mästarna Aly Raisman och McKayla Maroney.

Larry Nassar – som förutom jobbet som läkare för det amerikanska landslaget även arbetade på universitetet Michigan State – erkände redan i november att han gjort sig skyldig till övergrepp under medicinska behandlingar.

”Din dödsdom”
Larry Nassar dömdes i november till ett 60-årigt fängelsestraff för barnporr. Domen som föll på tisdagen var ännu hårdare: Fängelse i 40 til 175 år.
När domaren Rosemarie Aquilina läste upp domen var hon tydlig:
– Det är en ära för mig att få döma dig, för du förtjänar inte att få gå utanför ett fängelse någonsin igen. Var du än går kommer förstörelse att drabba de mest sårbara, sa domaren enligt The Guardian.

Kasinomogul avgår efter anklagelser om övergrepp
Miljardären och kasinomogulen Stephen Wynn lämnar den prestigefyllda posten som ordförande för Republikanernas finanskommitté. Wynn handplockades för uppgiften av Donald Trump men tvingas nu avgå efter anklagelser om sexuella övergrepp.

Stephen Wynn är ägare till flera kasinon i Las Vegas men avslöjades i fredags i en stor artikel i Wall Street Journal för att ha utnyttjat sina anställda sexuellt under flera år.

Där framträdde flera tidigare kvinnliga anställda vid Wynns kasinon och berättade hur Wynn bland annat krävt att de skulle skicka nakenbilder på sig själva till honom.

Andra berättade hur de tvingats till samlag eller andra typer av sexuella handlingar med honom.

DN – Kasinomogul avgår efter anklagelser om övergrepp

Predators finns i alla läger i olika positioner som Uppdrag granskning visade sist med Sugardaddys och sugardejting. Och alltid när det gäller att försvara prostitution kommer det unkna argumentet fram som ” en överenskommelse mellan vuxna personer”. En professor tyckte att det inte gick att jämföra med prostitution när han blev tagen av UG på gatan.

Vad är sugardejting?
Enligt vad de marknadsförs som så handlar det inte om prostitution över huvud taget, man hävdar till och med att det är förbjudet. Det handlar om att sälja sällskap och kan vid en första anblick låta ganska oskyldigt, att betala 10.000 kronor för att luncha med en ung kvinna. Men man behöver inte vara Einstein för att förstå att en äldre man inte är villig att betala tusentals kronor för att käka lunch. Jag har följt det här i flera år, och i de allra flesta fallen av sugardejting rör det sig i slutändan om sex mot betalning.

Uppdrag granskning – Detta är sugardejting: ”Prostitution i lyxförpackning”

Publicerat i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Pedofili, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Sexförbrytare, våldtäktsmän och torskar

Israelisk poet bannlyst

Den israeliske visdiktaren Jonathan Gefen, som jämfört den palestinska tonårsflickan Ahed Tamimi – som sitter fängslad efter att slagit israeliska soldater – med Anne Frank, har bannlysts från den israeliska militärradion. Försvarsminister Avigdor Lieberman gav på tisdagen order om att Gefens verk inte får spelas.

Ahed Tamimi står som symbol för folkmordet på palestinier. Räknar man ihop alla mord från 1948 och alla kidnappningar och mord på barn, tortyren som används i fängelserna kan man visst jämföra det med Anne Frank. Förintelsen på judar under andra världskriget.

Israel står för dagens förintelse fast på palestinier och det pågår dagligen. Israel ger sig inte förrän alla palestinier och andra är eliminerade eller utkörda från Israel. Och Israel tar över Västbanken och Gaza vilket har varit målet sen 1948. Trumps zionistiska familj driver på med den maktapparat som finns bakom som t.ex. AIPAC/Bilderberg-Group/ADL/JDL/AJC/WJC.

Men det är OK för många politiker t.ex. i Sveriges regering, EXPO och många andra organisationer och naturligtvis alla zionister i det svenska samhället.

Och sen……

SQ – Operation ”Gjutet bly” Vapenlabbet

Går att se på… Finns även på Youtube.
Gjutet bly av Yotam Feldman – dokumentär som gick i SVT

En än gång! Israel är INGEN demokrati och har ALDRIG varit!! Hur kan man bara kalla sig det när dom ockuperat ett land som Palestina, folkmordet sen 1948, bedriver apartheid, kollektiv bestraffning, kidnappningar, mord på barn och ungdomar dagligen, raider m.m. m.m m.m.

DN – Israelisk poet bannlyst

BTW!!
När Patrik Hermansson, EXPO, infiltrerade Alt-Right-rörelsen under ett år hyllades han för ett viktigt och farligt uppdrag.

När Bechir Rabanis gör precis samma sak fast med dom svenska nazisterna blir han kallad nazist. Jag tycker det säger en del hur det ser ut i det svenska samhället.


Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Israelisk poet bannlyst