Assange tänker stämma Sverige

Hmmmm…. Det ska bli intressant att följa. Själv tror jag inte på dom påstådda övergreppen. Utan det är självklart så att USA ligger bakom. Detta är inget ovanligt förfarande. USA kan ta till vilka fula knep som helst. Jag läste någonstans att han inte vågar åka någonstans utanför Sverige. Han var internationellt efterlyst och det kan säkert utnyttjas även om han inte är det längre. Jag förstår honom med tanke vad FBI gjorde för några år sedan då dom kom med ett chartrat plan mitt i natten och kidnappade två egyptier och förpassade dom till ett beryktat tortyrfängelse i Egypten utan att veta om dom var skyldiga eller inte. Att detta uppmärksammades berodde på personer som oftast finns vid flygplatser och fotar alla plan som kommer in och detta plan kände dom inte igen och efter undersökningar så visade det sig att det var chartrat av USA. Detta är ju fruktansvärt. USA tar det dom vill ha, det spelar ingen roll vad det är, folk, olja eller annat. Hur många sådana operationer har gjorts som inte har upptäckts!? Det finns säkert mindre flygplatser som inte bevakas av fotande entusiaster. Om det finns något land som kan hota världsfreden så är det USA som oftast lider av storhetsvansinne på olika sätt. Dessa lobbygrupper som också härjar. USCH!

Newsglobe

Det här inlägget postades i Internet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.