Julian Assange/Hillary Clinton

Hillary Clinton är väl på ingång till Sverige här i början på juni….. Om Julian Assange blir utlämnad till Sverige så ska det ske inom 9 dagar. Nog kan man fundera över sakernas tillstånd. Varför kommer hon just nu? Ska hon kidnappa Julian Assange. Finns CIA med på det planet.

Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om det har pågått något spel här i kulisserna. CIA var ju här för några år sedan med ett inhyrt plan så kom dom på natten och kidnappade två egyptier. Det var ett par flygplansnördar som inte kände igen planet och på så sätt blev det känt. Hamnar Julian Assange i klorna på Hillary Clinton är det kört. Då blir det minst livstid.

Så kom då beskedet att han ska utlämnas. Jag är nästan säker på att Sverige ger honom till USA genom Hillary Clinton.

Det här inlägget postades i Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.