Borgström: Assange är en ynkrygg

Detta var det dummaste jag har läst på länge. Jag har läst förhörsprotokollet två gånger hur vagt det är på alla kanter. Hur anmälan har gått till o.s.v.

Nej, herr Borgström, Julian Assange bryr sig inte om AnnaA och SofiaW just nu och vet du varför?

För att hans liv är i fara och kommer han till Sverige kommer han att överlämnas. Det är det enda som allt detta handlar om.

Ingen bryr sig om anmälan om sexuella övergrepp. England skiter i det fullständigt, USA skiter i det fullständigt för det enda som dom har i sina huvuden är att plocka Julian Assange. Täckmanteln till att få Julian Assange utlämnad till Sverige är just de sexuella övergreppen men ingen bryr sig om dom.

Sen är det faktiskt så att när Julian Assange erbjöd sig komma till Sverige var ingen intresserad. Varför?

Claes Borgström, advokat för de två kvinnor som anklagar Assange, är inte nöjd med beslutet om att Wikileaks-grundaren får asyl i Ecuador.

– Assange är en ynkrygg, han är totalt ointresserad av mina klienter. Det här är en skandal, säger Borgström till Expressen.se.

Alla försäkrar att han inte kommer att utlämnas men det är rent skitprat för om inte annat så kommer CIA att ta honom på ett eller annat sätt och då behöver ju inte alla “försäkrare” stå till svars för det har skett utanför deras kontroll.

Det var en tillfällighet att CIA:s chartrade plan på Bromma upptäcktes en natt då två egyptier kidnappades och skickades till USA:s outsourcade tortyrfängelse i Egypten då dom inbillat sig att dom var terrorister.

Julian Assange kommer att bli överförd till USA på det eller det andra sättet. DET tycker jag är ynkligt för Wikileaks har fått upp ögonen på världens folk hur ruttet landet USA är.

Visst Ecuador är väl inte ett bra land i sig men vad finns att välja på. Och hela den här cirkusen handlar också om yttrandefrihet/tryckfrihet och vad folk bör och borde få veta om sina makthavare och vad dom gör bakom stängda dörrar. Både England och Sverige går i USA:s ledband så utgången är självklar om Julian Assange kommer till Sverige.

Jag är 100% säker på att ALLA hade agerat som Julian Assange i hans sits.

Nu handlar allt bara om prestige!!

Det här inlägget postades i Hälsa, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.