Dessa katolska präster

Nu börjar jag förstå varför påven ville avgå. Han vill naturligtvis inte ta tag i detta med att det har avslöjats vad katolska präster håller på med på sin fritid. Dom går på gayklubbar/bastuklubbar där dom förlustar sig. Och nu den högste kardinalen i Skottland, biskop Keith O’Brien.

För mig är det så självklart som Amen i kyrkan när man inte vill komma ut ur garderoben, att då bli katolsk präst. Det är ett drömyrke och likaså är det ett himmelrike för pedofiler där det finns så många barn involverade i katolska skolor, söndagsskolor m.m. Och alla håller varandra om ryggen.

Jag är alldeles övertygad om att dom värsta homofoberna har dragning till det egna könet. Det har visat sig flera gånger t.ex. Jörg Haider från Österriket som var partiledare för ett högerextremistiskt parti. Han var även homofobernas homofob som det visade sig att han var bög. Det finns även amerikanska politiker som har ramlat ut ur garderoberna då dom blivit påkomna.

Påven Benedictus har under sitt ämbete förhindrat att sexuellt aktiva homosexuella män från att studera till präst. Jaja, det gick ju så bra så. Jag tror numera att alla katolska präster, antingen är bögar eller pedofiler.

Nu har jag absolut inget emot homosexuella utan det är det skenheliga att dom samtidigt säger att dom är emot homosexualitet. Det måste också skapa aggressivitet och fördömande som måste ut någonstans.

Storbritanniens högste kardinal, biskop Keith O’Brien anklagas för brott mot guds sjätte bud – han ska ha sexsyndat i över 30 år.
Det menar fyra katolska präster som anmält honom till Vatikanen.
Bakom anmälan står tre präster och en före detta präst som tillhör stiften St Andrew och Edinburgh i Skottland

”Årets homofob”
Eftersom O’Brien är den främste prästen över den katolska kyrkan i Skottland kommer han att närvara vid konklaven i Vatikanen som väljer näste påve.

Men i samband med anmälan mot honom kommer också kraven på hans avgång.

En talesperson för biskopen har sagt att O’Brien bestrider påståendena som ligger till grund för anmälan.
Om en månad väntas O’Brien gå i pension. Under hans karriär har han gjort sig känd som motståndare till homosexuellas rättigheter i samhället. Äktenskap mellan samkönade menar han är:

– Skadligt för det fysiska, mentala och andliga välbefinnandet för de inblandade.
För detta uttalande tilldelades han förra året utmärkelsen ”Årets homofob” av en brittisk förening som arbetar för homosexuellas rättigheter.

Toppkardinal anklagas för sexsynd

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dessa katolska präster

 1. noboytoy skriver:

  Det skall finnas någon typ av studie, som bekräftar exakt det du säger, dvs att de värsta homofoberna faktiskt är män som dras till andra män, sexuellt. De blir förvånade över sina egna känslor, känner ilska över dem och det yttrar sig i hat mot homosexuella män.

  Eftersom jag inte har någon faktalänk ang detta så får du ta det för vad det är men jag tycker att det låter logiskt. Själv kan jag nämligen inte förstå hur homofober resonerar och de aggressioner de ofta ger uttryck för? Hur kan det annars väcka sådan ilska hos män, ang vem/vilka andra män väljer att ligga med? Vem bryr sig om Kalle ligger med Olle eller om Kalle ligger med Lisa, liksom?

  Dessa manliga präster och deras sexualitet, så mycket problem de har med den..? Så länge de låter bli barn, bryr jag mig inte. Det är bra om de förlustar sig med varandra istället.

 2. admin skriver:

  Det bästa vore om katolska präster slapp celibatet för om det nu finns hetero präster så måste det också skapa frustration och hat mot kvinnor som dom inte kan förlusta sig med.

  Vem fan vet, det kanske är så att homosexuella katolska män ska vara präster. Det kanske är inbyggt i systemet sen urminnes tider.

  Låt alla i vår herres hage ha den sexualitet dom har.

  Just det, men ge fan i barnen!

Kommentarer inaktiverade.