En pedofil till inom den katolska kyrkan!

Nu har vi sett ännu en pedofil inom den katolska kyrkan bli avslöjad. En ärkebiskop från Polen, Josef Wesolowski. Han var Vatikanens utsände i Dominikanska republiken. En yngre polsk präst tog med sig korgossar till Wesolowskis hem.

Denna pedofil har varit stationerad på flera ställen i Centralasien och i Danmark. Hur många pojkar har han förgripit sig på, på dessa ställen. Jag har en känsla av att det finns hur många pedofiler som helst inom den katolska kyrkan. Vidrigt är bara förnamnet!

Man borde väl veta vid det här laget att katolska kyrkan är rena rama Halleluja för pedofiler. Där kan dom gå runt och svassa i sina rosa, lila och vita klänningar och se skenheliga ut.

Jag hittade ett bra avsnitt där Buber beskriver det så bra och det stämmer på pricken och jag har skrivit om det många gånger om ondskans förklädnad.

Buber: “Good and Evil”
Eftersom ondskans främsta kännetecken och motiv är förklädnad är kyrkan en av de platser där man mest sannolikt finner onda människor. Kan det finnas något bättre sätt i vår kultur att dölja sin ondska för sig själv och för andra än att bli diakon eller ta på sig någon annan väl synlig kristen uppgift.

Jag menar bara att onda människor gärna dras till de fromma miljöerna eftersom dessa erbjuder goda möjligheter till förklädnader.

Katolicismen är en av dom värsta religioner jag vet och jag förstår inte hur vettigt folk kan vara katoliker och framförallt kvinnor då katolicismen är en religion som avskyr kvinnor. Pedofiler kommer ständigt att poppa upp och hur många som skyddas av dom egna kan vi bara spekulera om.

Man kanske skulle kemiskt kastrera alla katolska präster i förebyggande syfte. Dom ska ju ändå leva i celibat oavsett sexuell läggning.

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på En pedofil till inom den katolska kyrkan!

 1. noboytoy skriver:

  De borde välja att frivilligt kastrera sig för att inte kunna skada fler barn. FAN, vad jag är trött på alla dessa sjuka präster, påvar, imamer och vad de nu kallas, alla dessa kvinno- och barnhatare.

 2. admin skriver:

  Jag förstår inte hurdana katolska kvinnor är. Är dom fullständigt hjärntvättade? Att bara nedlåta sig till att tillhöra en religion vars präster, säkert en och annan påve förgriper sig på kvinnor och barn. Jag är säker på att den polske påven Johannes var pedofil för när han gullade med barn och hans sliskiga leende fick det att vända sig i magen.

 3. noboytoy skriver:

  De flesta kvinnor är hjärntvättade av män i mansvärlden. Daddy´s Girls, utsatta för flera hundra års omfattande propaganda genom bl.a mäns tidningar, mäns tv, mäns bokförlag, mäns religion, mäns reklambyråer, mäns internet, osv osv.

  Jag förstår inte heller hur kvinnor kan nedlåta sig till vissa saker. Ta tex de kvinnorna som sitter i gravt antifeministiska (mot kvinnor) partier och klagar över sexism och manligt maktmissbruk inom partierna.

Kommentarer inaktiverade.