Lady Dahmer och alla fjortisar

Det är banne mig inte riktigt klokt! Små skitar som känner sig hotade av starka kvinnor och spyr ur sig sina tillkortakommanden på Lady Dahmer. Skäggfjun som hittills inte har presterat något av värde och sitter som en mobb och tycker att dom är tuffa MEN stod dom öga mot öga med Ladyn skulle dom inte vara så tuffa. Fjortisar är inte så tuffa när det kommer till kritan.

Förslag till #Trolljägarna är nog inte så dumt. Föräldrarna till dessa odågor får ge smäll på fingrarna och datorförbud om dom bor hemma. SKÄMS gluttar!

Den här individen, Robert “Pongo” Hermansson verkar vara drivande. Han är ju för fan född 1983 och bor i Umeå. En vuxen person som beter sig som en fjortis är minst sagt bedrövligt! Klubben Butthurt! Djissus kraist! Edit: Hon Stenudd tillhör admin-gänget! Följer drevet för vad då? Få bekräftelse av grabbarna? Suck!

Och ni andra då Simon Falk, Erik “KexNinjan” (hahahahahaha!), Elias August Janson, Viktor Vestling och Jonas “Zubart” Andreason. Ni är allt några riktiga tuffingar, riktiga män som går och spänner er på stan eller på Facebook. Vilka ynkedomar! Har dom helt glömt bort att det är kvinnor som burit dom 9 månader och sörjt för dom?

Det är ett gäng impotenta sexmissbrukare som inte fixar riktiga relationer IRL och måste projicera sin skit på kvinnor som sticker ut och som är populära.

Allt detta kvinnohat är bedrövligt och kommer ur detta skitiga internet som bara blir skitigare och skitigare. Det är en orsak till att jag inte har Facebook eller Twitter.

Lady Dahmer

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Internet, iPongo, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Lady Dahmer och alla fjortisar

  1. Pingback: Robert Hermansson och det antifeministiska nätverket | Strawman Berry

  2. admin skriver:

    Tack för den!
    :-}

Kommentarer inaktiverade.