Kvinnor, uppför er så får ni vara ifred!

Män i grupp triggar varandra också men såhär får det inte gå till. Dom nättroll som hamnat framför Aschberg har inte varit så tuffa.

Jag var ute på nätet 1995 och fram till 2006 ungefär då började trollen dyka upp på forum och i gästböcker. Trollen kraschade forum då dom vräkte in tunga bilder och inlägg, dom startade trådar och till slut kraschade forumet.

Jag själv har råkat ut för många troll och det skapades, ett konto på Flashback, Squareeye naturligtvis, och med min avatar. Trollet skrev fruktansvärda saker och efter ett tag stängdes kontot ner.

Även på ett finlandssvenskt forum härjade trollen som riktiga värstingar. Dom värsta trollen var Gammal hårdrockare (Peter Ferm) och Thorsten Flinck och Erik Walfridsson dom två sista har gått ut öppet med att dom har trollat.

Men det fanns en speciell tråd på Flashback där trollen och raidarna samlades och gjorde upp planer vilka forum dom skulle förstöra. Söndagar klockan 18.00 gav sig mobben ut och härjade, religiösa forum var poppis. Gammal hårdrockare älskade tydligen forumet “Familjeliv” som han skröt om på Flashback. Gammal hårdrockare blev outad på ett forum som heter “Meduza” av någon arbetskamrat. Det är därför jag vet vad han heter. Han finns säkert kvar på Flashback fast med annat konto.

Dom gamla trollen hatade kvinnor också och körde med med sina bajsbilder och hot typ: jag vet vad du bor m.m. Jag har aldrig förstått vitsen med allt detta hat för dom förstör ju för sig själva också som idioten Robert ”Pongo” Hermansson för så länge internet finns och så länge vi finns och vi glömmer inte. Jag läste också att stollen har polisanmält Lady Dahmer och Strawman Berry!!?? Något fel är det ju! Det blir “cirkelarkivet” för en sådan anmälan.

Det som vi ser idag har eskalerat något fruktansvärt så dagens troll finns på bloggar, Facebook och Twitter och idag dödshotar trollen folk helt öppet och outar hej vilt.

Bara att sprida vidare!

Kvinnor, uppför er så får ni vara ifred!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Foto, Internet, Kriminalitet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.