”Pongo” som Hitler!!??

Vad i glödheta helvete liknar detta! Någon kompis har gjort om en snutt ur någon Hitlerfilm tillägnad ”Pongo”. Detta var något av det jävligaste jag har sett tror jag. Videon omarbetad av Robin Pålsson och det är ett glödgat hat mot framförallt Lady Dahmer men även en känga åt alla feminister. Om du Robin Pålsson tar bort klippet så har jag sparat ner det.

”Pongo” har klippet på sin Twitter och även hans Twitter har jag sparat. Inte en chans!! ”Pongo” skriver i Ask.fm att han hatar nynazister MEN han kanske gillar Nationalsocialisterna eller ”gammelnazisterna” eller är detta ett uttryck för hans narcissism? Det grandiosa i hans personlighet? Hans hat mot sin mamma ger en fingervisning.

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Internet, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till ”Pongo” som Hitler!!??

 1. Michael skriver:

  Du vet att det finns 1000 tals versioner av den videon om du är så kaxig kan du väl visa vem du är

 2. admin skriver:

  Kära Örebroare…Öhhhh!

  Du skulle allt må då va? Men DEN versionen handlar om iPongo som Hitler som också handlar om att ta död på främst Lady Dahmer och andra feminister. Sen om det finns 1000 versioner det skiter jag högaktningsfullt i! Men iPongo har den kvar på sin sida och han tycks ju gilla läget eller hur!?

 3. Nicklas skriver:

  Men du nämner ingenting om alla andra Variationer som handlar om massmord/ner tryckning på vissa folkslag/etniska grupper eller helt enkelt helt riktat sexualliet?
  Nää bara för att du tog åt dig och förmodligen är extremfemenist samt en lady dhamer älskare, för att inte nämna ditt förmodliga hat mot pongo så måste de bara skrivas så att tårarna rinner.

 4. admin skriver:

  Hahahahaha!

  Jag skriver i stort sett varje dag om hatet i världen, folkmord o.s.v. MEN fatta! att DEN videon handlar om Lady Dahmer och andra feminister. Lady Dahmers älskare!? Öhhhh!

  Nu är det på detta viset unge man, att den som först attackerade, främst Lady Dahmer var iPongo med sitt ”Butthurt” och det reagerade jag på och dom attacker som hon fick utstå var vidrigt! Jag känner ingen av dessa feminister, jag har aldrig träffat dom men när en mobb kvinnohatare slår med storsläggan då ryter en gammalfeminist till. OCH det kommer mera med smygbögarnas sammankomst från tinychat.

 5. Nicklas skriver:

  Tycker det är roligt att du ser at alla kvinnor har samma synsätt som du och/extremfemenisternas har mot männ. ”alla män är våldtäkts män” ”alla män är svin’
  ”alla män är våldsamma”.
  Gå ut genom dörren så borde du fatta att alla sorter människor finns och att det finns kvinnor som är lika som de ”värsta” männen om inte värre.

 6. admin skriver:

  Vad svamlar du om? Är du nykter?

Kommentarer inaktiverade.