Robert ”Pongo” Hermansson

Jag satt ett par timmar igår och gick igenom vad denna ”Pongo” har skrivit på nätet. Han finns ta-mig-fan överallt! En person med ett omättligt behov av bekräftelse. En 30-åring som sitter på Ask.fm och chattar med kidsen!? Vad liknar det!

Han arbetar som personlig assistent med nattpass så att han kan syssla med annat, hm. Trakassera kvinnor är ju då bra och speciellt har han hakat upp sig på Lady Dahmer. Om jag skulle få allergiska utslag av någon blogg DÅ HADE JAG INTE VARIT PÅ DEN BLOGGEN!! Men han kan fan inte låta bli!

Jag läser hela hans Ask.fm får jag en bild av honom och jag tycker att han är riktigt, riktigt läskig. Jag har också tittat på åtskilliga videosnuttar och jag tycker att han ser ut som värsta gangstern. Läskiga ögon!

Han hatar kvinnor med några kilon extra men vad jag kan se så har han blivit lönnfet. Han äter junkfood, dricker en massa öl, röker, och dricker energidrycker. Det är inte konstigt att han är hyperaktiv.

Ida flickvän/fru är med barn och hur ska det gå med han sovande hela dagarna med ett litet barn. Dom är folkbokförda på olika ställen. Han på Sveavägen, hon på Mariehemsvägen, Umeå.

Dom tog ut hindersprövning och vigselintyg i januari och skulle gifta sig i april men det kanske inte blev av.

Han är oförskämd mot Ida flera gånger i inlägg och videosnuttar. När kommer hennes uppvaknande när hon tröttnat på att tvätta hans skitiga kalsonger, passa upp, byta blöjor, torka babyspyor och kanske nattvak?

Han kom till Sverige som 4-åring runt 1988, har tre äldre systrar och som han skrev ett mellannamn Bertil men det har han inte utan hans pappa heter kanske Bertil Robert Hermansson. Mamma av utländsk härkomst? Han skriver att han är halvsvensk. Jaha! Ursprung Jugoslavien? Det var turbulent efter Titos död. Han kan vara polack också där är katolicismen väldigt ortodox.

Han är katolik fast nu i vuxen ålder gått ur. Kvinnosynen inom katolicismen är välkänd och det har jag skrivit om hur många gånger som helst. Jag tycker att han har ett slaviskt utseende och katoliker finns i alla dom länder som ingick i Jugoslavien.

Han är otroligt barnslig!

Han HATAR sin mamma!

Detta skriver han på Ask.fm!!??

Din mamma är en fin dam
Nej hon är en jävla skit

Varför är din mamma en skit? :0
Lurade till sig ett arv som tillhörde egentligen mig enligt hans sista önskan

Hur kommer det sig att du har en sån dålig relation till din mamma?
För hon är skyldig mig en massa, samt så är hon faktiskt en jävla fitta.

Vad tycker du om dagens samhället?
Skäms för dagens generation helt ärligt

(Håhåhåhå! Han ÄR dagens generation!)

Är du kristen?:3
Egentligen katolik, men slutade tro när jag var 12-13 eller något, familjen respekterade det.

Har du varit med i antimobbningsgrupper i skolan och sånt?
verkligen inte

(Såklart inte! Han är ju världens mobbare själv! Och ett djävla TROLL på nätet!)

Vad har du emot mörkhyade/färgade?
men har du följt mig ens? skiter i vilken färg personen har. alla är idioter i mina ögon.

Jag skulle vilja bilda en sekt som hyllar dig.
Bara om ni livar att det blir ett mass självmord i slutet <3 Vad saknas i ditt liv? 🙂
ash, just nu någon man kan leva med, men har lite för högakrav. Blir nog att leva ensam ett tag till 😉

(Hå hå hå hå hå!!)

Vad jobbar du som?
Personlig assistent :), lön ca 18k-21k/mån efter skatt, varierar beroende på hur mycket jag arbetar 🙂

Några exempel på denna ”sötnos”.

Han och andra troll innan honom, så är det precis samma skit fast i olika högar. Han är inte tuff och den värsta förebild som tänkas kan och han borde portas från Ask.fm. Jag får dåliga vibbar när han hänger där för han är lika omogen som en ”fjortis”.

Dom som spelar är otroligt sexistiska och det är svårt för kvinnor att komma med på dessa spelträffar. En tjej sa i något nyhetsprogram att hon spelar som kille för det är svårt att bli accepterad som tjej och tjejer bemöts föraktfullt.

Pongo är en nolla rakt av! För ingen man med självaktning utsätter kvinnor på det sättet, INGEN!

http://pinsta.me/ipongo

http://web.stagram.com/p/742876827520009537_10673264
Här ska han säga något vettigt… Öhhhhhh!

Maskulint Initiativ – unga kränkta män ute och cyklar – igen
Häromdagen kom jag att tänka på ett killgäng som gick i min högstadieskola. Ni vet ett sådant killgäng som finns på alla skolor. En av de åsikter som detta gäng kände sig berättigade att sprida till alla med öron på skolan var deras ”Anti-Feminism”. De menade att feminismen felaktigt satte kvinnor främst, att den gynnade kvinnor på bekostnad av män. ”Det har gått för långt!” skanderade de i skolkorridorerna. De var unga män med bristande insikt i frågor rörande jämställdhet som kände sig kränkta av feminismen. För några dagar sedan startades Maskulint Initiativ. De unga kränkta männen har växt upp. Idén är dock densamma och åter igen är de ute och cyklar.

Maskulint Initiativ – unga kränkta män ute och cyklar – igen

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.