Till Ida Stenudd

Är detta mannen i ditt liv? Älskar du den här mannen som även föraktar dig? En sak kan jag tala om för dig, han skämtar INTE! Han säger det säkert men ”icke-sa Nicke”. Den här mannen kommer du att få riktiga problem med. Jag lovar! Han är en misogyn så det skvätter om det. Jag ser bara elakhet.

Så okunnig han är, kan ingenting om historia. LÄS PÅ!! Han är så korkad att han tror att vi kvinnor får något av männen!? Vi kvinnor har ALLTID fått kämpa för vår rätt. Män är egoistiska, känner sig underlägsna, är rädda för kvinnor och med det har dom tagit makten med sitt testosteron till hjälp. Och dom ger inte frivilligt med sig av makten. 95% av grovt våld står männen för, 98% procent av pedofilerna är män o.s.v. Män startar krig, män använder sin kuk som vapen i alla lägen, i fredstid som i krig. Män är våldsamma!

Det är klart att det finns bra och godhjärtade män men dom är sällsynta.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.