Blandad kompott/”Pongo”/Maskulint Initiativ/(Butthurt)

Jo, han får en släng av sleven här också sen får vi se hur dom här ”hatarna” sköter sig. Detta ”Butthurt” kom jag att tänka på en bild som jag sparade ner för en del år sedan från en tidning och den bilden tycker jag passar alldeles utmärkt som logga till deras s.k. parti och hat-facebook.

När jag letade efter denna logga/partisymbol hittade jag en annan bild och den får hänga med också.

Så roligt tyckte jag att det var att arbeta på detta musuem, Torekällbergets museum. Pest!! Med konflikter från början av 70-talet när Kerstin Bergdahl-Nörby började arbeta där. Jag har kanske skrivit det tidigare men när vi skulle fräscha upp elmuseet och tog bort några bräder hade hantverkarna skrivit många fula ord om henne och det är synd att jag inte kommer ihåg vad dom skrev. Men redan då var hon avskydd. Hoppas att vi lät det stå kvar. En mer avskydd chef får man leta efter!

Denna bild stod på skrivbordet i ram.


Detta är en symbol som jag tycker passar alldeles utmärkt åt detta så typiska grabbgäng som älskar att håna och stalka kvinnor och feminister i synnerhet.

Jag kollade iPongos spelsida en stund igårnatt. Och dessa gamers är hemska. Nu var det inget spel utan dom byggde upp en plattform. Ida i köket lite skrammel. iPongo skriker VATTNET! (åt Ida)

Efter några minuter, iPongo: hon har glömt äggen, HON HAR GLÖMT ÄGGEN!
iPongo kallade Ida för en använd tampong och det skulle vara en komplimang enligt honom därefter sa han att han älskade henne. Är inte det misogynt så säg? Han kallade även en motspelare för peddo!?

Dom sitter online där folk kan sitta och titta på vad dom gör, chatta också. Vad F@N liknar det!?

Och snacket under byggandet gick, att kvinnorna, dom ska hålla med oavsett och Ida vet inte ett skit vad jag snackar om och gör o.s.v. o.s.v.

Han sitter och röker inomhus!!!! Ida är gravid!! Röker hon också? Sidoröken är den farligaste röken då den inte förbränns som den som sugs in i bloss. Det kan skada fostret!

Senaste från Ask.fm:
Bara så du vet: Jag har länge infiltrerat din grupp tillsammans med ett par andra och Lady Dahmer ska förhoppningsvis få dig & company dömda för diverse brott. #WhiteKnight
Ingen bryr sig om dig lady!

Det är precis vad han gör! Varför ska han annars ha stalkat henne i veckor!? WhiteKnight, vem är det? Bra och jag hoppas att det kan gå till åtal då dom flesta sitter med sina riktiga namn och många har sparat ner allt så även jag. Ett gäng kvinnohatare ska inte få sitta på nätet och stalka kvinnor och feminister i synnerhet! Dom är som löss dessa hatare!

Frågan om ”iPongo” är gay är inte så konstig, faktiskt. Med det kvinnohat som han besitter och att det är inte ovanligt att homosexuella lever dubbelliv framförallt i macho-kretsar.


Vad han har sjangserat på två år! 2010 är klippet från.

Fanny Åström gillar jag skarpt och hennes mansbilder är såååååå himla bra!
Fanny Åström – Mansbilder

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Kultur, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.