Vem ska Israel kräva skadestånd av?

Jag hittade en artikel från 2014 i SVT Opinion skriven av min favoritzionist! Jag tar mig för pannan och suckar djupt!

Jag mår fan-i-mig illa av den ambassadören! Jag tycker att han är fruktansvärt obehaglig!! Nu är han på SVT och sprider sina lögner. Islamofoben Isaak Bachman som spred sin hatpropaganda mot muslimer på Facebook i januari i år.

Finns det verkligen någon som kan ha tilltro till en sådan ambassadör?


Några kommentarer till detta utspel.
Högerklicka/Visa bildVad hände 2014? Tre judiska pojkar försvann och när det upptäcktes inledde Israel en massiv attack på Gaza. (Varför aldrig på Västbanken det bor palestinier där också?)

På 51 dagar dödades 2 168 palestinier i Gaza, där 521 var barn och 297 var kvinnor. Av dödsfallen var 76,8 procent civila. På den israeliska sidan dödades 71 personer, varav 5 var civila. Från norr till söder bombades Gaza sönder och samman. Och det var ju sjysst att Israel varnade innan precis som om det skulle hjälpa. Detta hände innan någon visste vad som hade hänt dessa pojkar. När pojkarna hittades döda på ett fält kidnappades en palestinsk 16-årig pojke som IDF-soldater brände levande till döds som hämnd. IDF-soldater misshandlade även en släkting till denna pojke då han var på platsen där 16-åringen hade kidnappats. Detta finns även dokumenterat på ett klipp. Israels brutalitet saknar motstycke.

Israel hittade en palestinier som tydligen haft problem med rättvisan och fick honom att erkänna att det var han som mördat dessa pojkar. Naturligtvis torterades han tills han erkände. Inget snack om saken. Var han finns nu vet ingen mer än Israel. Det är därför både Israel och USA använder tortyr för att få dom svar som dom vill ha oavsett om personen är skyldig eller ej.

När Israel helt lämnade Gaza 2005 gjorde man det med förhoppningen att Gaza skulle utvecklas till ett framgångsrikt område. Möjligheterna var goda. Handeln skulle komma igång och gränserna var öppna.

Först två år senare, 2007, tog Hamas makten och utvecklingen tvärstannade. Den konstanta raketbeskjutningen inleddes, södra Israel terroriserades natt som dag. Tusen och åter tusen raketer har sedan den dagen regnat ner över Israel. Under sommaren 2014 fick vi också bevis på att Hamas nu lyckats smuggla in raketer som nu når Tel Aviv och Jerusalem.

Då Israel visar prov på stor återhållsamhet intensifierar Hamas sina attacker eftersom återhållsamhet tolkas som svaghet. Under de tre veckor som föregick Operation Protective Edge avfyrades över 300 raketer mot Israel. Vilket land skulle låta sådana övergrepp mot sin civilbefolkning stå obesvarade?

Under sommarens våldsamheter, liksom tidigare, ser vi samma händelsescenario. Hamas, och andra terroristgrupper, avfyrar sina raketer från tätbefolkade områden, från torg, skolor, sjukhus, begravningsplatser och hustak.

”Man bygger upp raketlager i FN:s skolor. Man klär sig som civila och skyddar sig genom att använda mänskliga sköldar. Israel gör sitt yttersta för att undvika civila dödsfall. Man ringer, sms:ar, släpper flygblad och avbryter anfall. Man går längre än någon annan armé någonsin har gjort för att undvika att oskyldiga dör.”

SVT Opinion – ”Diakonia, vem ska Israel kräva skadestånd ifrån?”

Detta är ren och skär lögn! Israel gör inte sitt yttersta! Det är skrattretande. Sen har det visat sig att det påstådda raketlager i FN:s skolor är lögn. När har Israel brytt sig om mänskliga sköldar? Vad fan säger han!? Man går längre än någon annan armé någonsin har gjort för att undvika att oskyldiga dör! Är han riktigt vid sina sinnes fulla bruk? Vid minsta lilla så attackerar Israel direkt och brutalt. Israel har en agenda och det är eliminera palestinier antingen genom att mörda dom eller en önskan att dom bara ger upp. Svält är en bra metod. Hur mycket tål ett folk som palestinier egentligen. Ett stort problem är också när dom inte kan påverka är att dom vänder det mot varandra och kvinnornas situation är svår i Gaza då frustrationen vänds mot dom. Detta passar Israel alldeles utmärkt. Jag kan tänka mig att dom allra flesta lider av PSTD Posttraumatiskt stressyndrom i Gaza.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Ojojoj och nu då VEM ska Israel begära skadestånd från för tänk så många döda israeler som har gått åt och så många barn som kallblodigt har mördats och tänk så många zionister som sitter i palestinska fängelser där dom torteras och misshandlas där även barn misshandlas. Palestinierna skjuter ju hej vilt på allt som rör sig i Israel. Palestinierna infiltrerar så att omvärlden ska tro att det är israelerna och så flyttas fokus och då kan palestinierna bomba Libanon sönder och samman.

Palestinierna har också en plan för Libanon. Det ska bli palestinskt territorium är det tänkt. Israel/israeler har inget värde och dom slänger vi ut i öknen för dom är som råttor och israeliska kvinnor föder ormar och ses som skadedjur och ska bekämpas som sådana. Dom är inga människor.

Tänk så många bosättningar som palestinierna trakasserar nattetid genom brutala räder och bryter sig in i husen och kör upp folk och hotar barnen genom att rikta ett automatvapen i bröstet på dom. Palestinierna kräver papper av olika slag och påstår att dom är falska och nästa dag kommer stora bulldozers och river bosättningar och palestinierna bygger själva sina villor där. Vart israelerna tar vägen, det är inte palestiniernas problem.

Israelerna plågas jämt av palestinierna. På gator och torg trakasseras israeler, kvinnor blir antastade hela tiden och dom får sina hucklen/peruker avslitna. Vid det minsta lilla så är det kollektivt bestraffning. Vattnet stryps, maten ransoneras på gränsen till svält, elen stängs av och annat materiel som behövs stoppas. Bensin stoppas så att israelerna får köra t.ex. sopor med häst och vagn. Israel ligger till största delen i ruiner och folk bor i ruiner. Palestinierna har det gott för så ska dom också ha det för dom är det folk som Gud har utsett att leda Israel, det kommande Palestina.

Hamas tycker att Israel är en lönsam affär för dom kan testa sina vapen i skarpt läge på israeler eller så bygger palestinierna upp byar som liknar bosättningar och så leker man CS där, palestinvänliga nationer kommer på vapenmässor och köper palestinska vapen. Så Israel är verkligen en lönsam affär samtidigt. Palestinierna har också den mest aggressiva lobbygrupp APPAC och sitter även i den hemligaste av grupper där dom allra mäktigaste sitter inom näringslivet och inom politiken. Palestinierna påverkar även amerikansk politik och det är inte helt fel att påstå att palestinierna styr USA då dom är mycket penningstarka. Såhär är det fast tvärtom. Terrorn har pågått sen 1948.

HÄR går det till i verkligheten!!

UR- Gjutet bly en lönsam affär

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Visst Hamas skickar raketer till Israel, är det så jävla konstigt? Israel gör inget annat än provocerar för att få en anledning att bomba Gaza sönder och samman. VEM ska palestinierna begära skadestånd av då? Gaza är som ett fängelse där ingen slipper ut annat än genom otroligt integritetskränkande behandling genom Check-points där skördar ruttnar för att Israel inte vill att dom ska vidare eller så saknas det rätta papper eller så är det något annat. Palestinier går i oändliga gångar likt boskapsfållor. Hur mycket ska det palestinska folket tåla?

Det blir bara sjukare och sjukare och dessa zionister är inte riktigt kloka. Det som också bara blir vidrigare och vidrigare är att israelvänliga media köper upp det som går och för ut sin propaganda och tystar allt annat som dom uppfattar som antisemitiskt. Och sen kan såna zionister som Isaak Bachman sprida sin skit och sina lögner. Jag har skrivit om det tidigare och det är redan väldigt tyst i media och man måste gå utanför Sverige om man ska få reda på någonting som t.ex Twitter för där finns sanningen om vad som pågår i Gaza och på Västbanken.

Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige
Ägarkoncentrationen inom dagspressen fortsätter att öka. Det är de politiskt färgade stiftelseägda tidningarna som dominerar expansionen.
– De köper tidningar för att överleva och för att få ut sitt politiska budskap, säger medieforskaren Staffan Sundin.

Bonnier=Israelvänliga
Behåller sin ställning som Sveriges mäktigaste tidningsägare. Koncernen äger fortfarande några av Sveriges största dagstidningar, som Expressen, Dagens Nyheter och Dagens Industri.
Antal tidningar: 7
Upplaga 2014: 674000
Andel av totalupplaga: 26,7 %

Mittmedia/Schibsted=Israelvänliga
I södra Norrland, från Dalarna upp till Örnsköldsvik, är Mittmedia totalt dominerande och äger samtliga 17 dagstidningar. Mittmedia har även en stark ställning i Mellansverige och kontrollerar ytterligare nio dagstidningar samt har nu även tillgång till den nationella arenan genom samarbetet med Schibsteds flaggskepp Svenska Dagbladet.
Antal tidningar: 21
Upplaga 2014: 499500
Andel av totalupplaga: 19,8 %

Stampen=Israelvänliga
Var tidigare nummer två i Sverige men har efter några år av kraftig expansion tvingats att dra ner på takten och har blivit omsprungna av Mittmedia. Stampen, som ägs av familjen Hjörne, är fortfarande totalt dominerande på Västkusten.
Antal tidningar: 6
Upplaga 2014: 282600
Andel av totalupplaga: 11,2 %

Gota Media=Israelvänliga
I Skåne och Småland är Gota Media starkt och har expanderat de senaste åren. Sedan bolaget köpte Skånetidningar från Bonnier är Gota Media dominerande i Småland och i västra och norra Skåne.
Antal tidningar: 11
Upplaga 2014: 235600
Andel av totalupplaga: 9,3 %
Källa: Medieforskare Staffan Sundin

Dagens ETC – Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige

Det är en orsak till att det inte ens går att skriva Israel om det inte är något positivt. Att skriva att Israel är en ockupationsmakt och bedriver etnisk rensning och ett folkmord då åker du ut med huvudet före. Men kommentarer om hur hemska muslimer är som ska ta över Sverige, det går alldeles utmärkt. Sverigedemokraterna får också utrymme. Kvinnohatarna också.

Jag vet! I och med övertagande av svensk media kan israelvänliga tidningar föra ut sin politik och debatten tystnar då en sida får plats men inte den andra.

Det här inlägget postades i Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.