TV4Play – Nu måste du ha ett konto!

OCH det är helt GRATIS!! Det går inte längre att titta på TV4Play utan du måste ha ett konto även på dom program som är gratis. Du måste ge upp ditt liv och Facebook för att titta gratis.

Nu har Bonnier och jag helt olika åsikt om vad som är gratis. Det finns INGENTING som är gratis!! Du måste godkänna VILLKOREN och dom är inte nådiga. Bonnier vill ha allt. Dom säljer ut dig till sina samarbetspartner och dom säljer dig till länder som ligger utanför EU. Har du ett Facebook-konto kopplas det automatiskt till Bonnier. Dom kartlägger dig helt och hållet och använder dig som ett redskap för att kränga sin reklam. Äckligt!

Om dom så slog ihjäl mig skulle jag ALDRIG sälja min själ till djävulen! Nu är det inte så viktigt att titta på TV4Play. Det är ”Hem till gården” och ”Kalla fakta”. ”Hem till gården” har jag ändå börjat tröttna på då det bara är psykopater, katastrofer och annat jobbigt och jag har sett det sen hösten 1982 så det är väl dags att lägga av.

Även om du avslutar ditt konto kommer Bonnier naturligtvis att använda dig ändå, följa dig, kartlägga dig och så åker allt in i tratten hos NSA/Prisma. Har du en gång sålt dig så är du fast. Bonnier vilka ägare finns där? Bonnier har ju också kopplingar till Bilderberg-Group, såklart! Lika som Wallenberg.

Hur många läser dessa villkor? Knappast någon. Jag har skrivit flera gånger om dom sjuka villkor som företagen vet att nästan inga läser så dom kan lägga in precis vad som helst. Likaså med alla dessa appar.

Aftonbladet/Plus till exempel. Du köper en tjänst och du MÅSTE ge ut hela ditt liv till dom!!

Läs vad som står i TV4Play.

Ditt godkännande av Villkoren och/eller din användning av Tjänsten innebär även att du samtycker till sådan överföring av personuppgifter till tredje land (d v s land utanför EU/EES) som är nödvändig t.ex. för IT drift då vi från tid till annan anlitar underleverantörer även utanför EU/EES.

TV4:s integritetspolicy
Allmänna villkor för TV4Play

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.