Nato = USA = Bestämmer

”AURORA” är morgonrodnadens gudinna! Giv mig styrka! Jo jag tackar jag. Den morgonrodnad vi kommer att se är skenet från atombomberna eller andra bomber eller så blir det beckmörkt när internet hackas. Allt styrs ju numera genom internet.

Och detta rysshat! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det ÄR USA som skapar konflikterna med Ryssland och även EU med dessa sanktioner som är kontraproduktivt. Det skapar konflikter som kan urarta i ett tredje världskrig. Men vad förstår dom blodtörstande krigshundarna om detta? Nada! Vill dom ha ett tredje världskrig?


Printscreen DN

Det finns lämpligare gudar och gudinnor som passar in på det som pågår i Sverige nu som KER, den våldsamma dödens gudinna, dotter till Nyx. Hon avbildas som en svart fågel, kretsande över ett lik. Ett lämpligt parti tycker jag är ORCUS, underjordens gud vars uppgift är att släcka livet

Det är DET krig går ut på och att roffa åt sig makt över länder. Det är USA specialister på med dom som styr i USA.

Nu har vi Nato i Sverige som ska öva krig med oss. Det är USA som är bossen och det kommer att vara så. Blir vi fullvärdiga medlemmar kan inte Sverige göra någonting för USA kommer att bestämma allt när det gäller Sveriges försvar. Redan nu gapar USA att vi ska minsann inte skriva på något avtal om stopp.

Några inlägg jag har skrivit om Nato tidigare.
SQ – Hultqvist – USA har aldrig ställt några krav på motprestationer 2017
SQ – Hur blir det med Nato? 2016
SQ – Den verkliga faran för Sverige är Nato 2014
SQ – Röster höjs för att vi ska bli fullvärdiga medlemmar i Nato 2014

Skriver vi på kommer Satan över havet med sanktioner och gud vet allt. USA vill främst ha Sverige, styra över det. Lämpligt är också att USA har en jäkla arsenal av militära fordon, vapen m.m. i ett skyddsrum i Norge lätt att sätta in. Det är rent ut sagt för jävligt att folk inte fattar något. Vill vi styras under USA:s flagg men även under den zionistiska? Det som så många inte förstår är att västvärlden styrs av Bilderberg-Group!

Under Alliansen såldes i stort sett hela Sverige ut och det enda som räknas är vinsterna som förs ut. Inte bara välfärden på olika plan utan även livsmedel utan att vi märker det. Peter Wallenberg sa i en dokumentär för några år sedan i SVT, att verka utan att synas.


En man med kopplingar till Bilderberg-Group.

Den nya världsordningen står på tröskeln. Helvetet börjar med den!
Tack ock lov att jag inte är ung idag!

Och dom håller på med sina tennsoldater och planerar.
Expressen – Så påverkas du av militärövningen Aurora 17 – där du bor


Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.