Du borde skämmas, Margot Wallström

I helvete heller! Hon har inget att skämmas för. Istället borde LUF skämmas som har mage att kritisera henne.

Hur kan dom ljuga så? eller är dom så in i bomben okunniga!?

En god relation med Israel kan stärka demokratin
Det finns legitima anledningar att kritisera Israel vilket Sverige också bör göra i många fall. Men Israel är likväl den enda demokratin i sin del av världen. Människor av alla läggningar, religiösa övertygelser och kön garanteras säkerhet och kan delta i fria och öppna val. En god relation med Israel är ett av Sveriges bästa verktyg för att främja demokrati i resten av Mellanöstern. Tyvärr har utrikesminister Margot Wallströms aktivistiska agerande omöjliggjort alla typer av diplomatiska samtal med Israel.

Det luktar hjärntvätt lång väg. Israel hatar afrikaner, kristna och muslimer.

Israel kan lära oss om terrorbekämpning
Till sist har Sverige mycket att lära vad det gäller terrorbekämpning och förebyggande arbete mot extremism. Attacker mot det fria, öppna samhället liknande terrordådet på Drottninggatan i Stockholm är inte främmande för Israel som ofta är måltavla för terrorns fasor. Vår regering har en plikt gentemot oss medborgare att lära av länder för att förebygga terror. Goda relationer och ett aktivt kunskapsutbyte med Israel kan rädda människoliv här i Sverige.

Expressen – Du borde skämmas Margot Wallström

Gammal skåpmat som har harvats tidigare. Gud bevare mig väl. Dom kan INTE lära Sverige någonting om terrorbekämpning. Terrorns fasor står Israel för.
Men ett mål för Israel är att komma in i EU. Det propageras för det mellan varven i Riksdagen av bla. KD.

Fira Israels självständighetsdag!? Det finns ingen självständighet överhuvudtaget. Israel ÄR en ockupationsmakt ingenting annat. Är dom helt korkade? Den frågan ställer jag mig varje gång jag ser dessa vidriga zionistiska artiklar i DN/Expressen och andra zionistiska tidningar.

AL NAKBA 1948 då 700 000 till 800 000 palestinier fördrevs från sina hem, byar brändes ner och fick israeliska namn. Palestinier placerades i Gaza som är ett flyktingläger och på Västbanken där dom vidriga bosättarna ockuperar mark som tillhör Palestina. Äter sig in som mördarbakterier där dom bygger ut bosättningar. Dom flesta är amerikanska zionister som flyttat till Israel och dom är värsta fundamentalisterna.

Hur många zionister/pro-israeler finns det i vår regering? Lobbygruppen AIPAC/ADL lobbar som djävulen själv påhejad av familjen Silberstein där Willy Silberstein är ordförande i ”Svenska kommittén mot antisemitism”. Han är dessutom moderator i olika seminarier som visas i SVT. Men det finns många hårdföra zionister som bl.a. Ulf Öfverberg, Lisa Abramowicz, Weiron Cide, Annelie Enochson och syrran till Willy, Margot Silberstein som arbetade som politisk reporter på SVT. Inte glömma zionistiska EXPO med Jonathan Leman som är ute i skolorna med sin propaganda.

Nu som händer i Gaza #GreatReturnMarch där fredliga demonstrationer med bakgrund av en händelse 1976 då sex araber skjuts ihjäl när Israel tog över deras mark.

Det var Israel som började att skjuta både skarpt och med gummikulor men även tårgas med drönare regnade över palestinierna.

Israels taktik är att skjuta benen av palestinier även barn. Skjuta ihjäl journalister och sjukvårdare. Barn skjuts ihjäl. Det finns absolut ingen gräns för Israels brutalitet.

Och Israel kallar sig för en demokrati!? Israel är ingen demokrati och har aldrig varit och kommer aldrig att bli för en ockupationsmakt kan aldrig bli det.

En demokrati använder sig inte av apartheid, kollektiv bestraffning, stryper el och vatten när det passar Israel, det kommer inte in nog med mat, byggnadsmateriel eller mediciner. Palestinier nekas komma till sjukhus, förnedras i Check-points, olivlundar bränns ner eller rycks upp, palestinska hem rivs och marken övertas av Israel o.s.v. o.s.v. Det är fruktansvärt.

Det här visas inte i svensk media! Det händer VARJE dag!! Det råa våldet från Israel! Palestinier är råttor, horor, odjur allt dom kan hitta på och med det ser Israel det helt legitimt att döda så många som möjligt.


Att skjuta barn är så fruktansvärt att det går inte att sätta ord på. En 15-åring!

En ny taktik att skjuta av benen på både vuxna och barn. Dom blir handikappade då benen måste amputeras.


IDF:s våld varje dag hela året!

Släpar en kvinna i håret, Nice!

Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli! Liten israelisk flicka.

Här stör zionister en minnesstund för dödade palestinier. Så jävla upprörande!

Ren ondska! Men protesterna runt om i världen fortsätter och BDS, ”Boycott, Divestment and Sanctions”, bojkott av israeliska varor ökar också.

Vill påminna om Klarna som många använder när det köps varor på nätet finns numera i Israel/Tel Avi där dom har öppnat kontor tillsammans med Dagens Nyheter. Klarna har även köpt upp israeliska företag och samarbetar med andra. Målet? att ta över så mycket av den svenska marknaden och även i övriga världen.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.