Appar spårar var du är – uppgifterna säljs öppet

Hur svårt kan det vara!? Det är ju bara att stänga av GPS:en och inaktivera dom appar som man inte använder eller till och med ta bort dom. Man behöver ju inte ha WiFi på hela tiden.

Jag har inaktiverat dom flesta appar. Men det är förfärligt med dessa appar som säljer ut en och kartlägger ens liv. Folk kollar inte eller licenskraven utan bara klickar på Godkänn. Folk får faktiskt skylla sig lite själva tycker jag.

Dom flesta har sina riktiga namn överallt, på Facebook, Instagram, Twitter och det är mycket lätt att koppla ihop allting för en total kartläggning vad folk tycker, familj, politik, vad folk äter, vilka böcker dom läser o.s.v. Det kan tyckas harmlöst idag men vi vet inte vad som händer om 10 eller 20 år.

EU går mot fascism och vi ska nog tänka på vad vi delar med oss av vårt privata. Vi lever i vår lilla bubbla här i Sverige men genom EU har vi fått erfara både det ena och det andra.

101 appar som vet var du är – och kan sälja informationen
Ett exempel är appen Free Adblocker Browser, en app som med tiotals miljoner nedladdningar i Google Play lovar att stoppa annonsörer från att spåra användare på nätet. Man behöver dock inte gå längre än till företagets egna integritetspolicy för att se att appen själv säljer vidare platsinformation till Huq Industries, ett företag som säljer information om hur folk rör sig.

Bland apparna på listan finns appar som ”Airline Flight flygstatus”, ”Flush – Toilet Finder & Map”, ”Speed Cameras & Traffic” och appar av vitt skilda slag. Många av apparna finns till både Iphone och Android.

101 appar som vet var du är och säljer informationen

Varning för apparna som inte uppdaterar Android
Om du hittar en applikation på Androids app-butik Google Play, som påstår sig uppgradera ditt Android till en nyare version, ska du inte installera det. Och tipsa gärna dina vänner att tänka på samma sak.
Det finns nämligen en lång rad applikation hos Google Play som säger sig uppdatera Android till den senaste – eller ibland näst senaste – versionen. Gemensamt för dem alla är att de inte alls gör det. Det är inte så här uppdateringar av Android fungerar.

Falska appar ljuger om uppdateringar
Eftersom det alltid finns ett stort intresse av att få tag på nya versioner av Android, utnyttjar bedragare detta genom att lägga upp applikationer som påstår sig uppgradera ditt Android. Dessa appar är dock rent skräp. De fungerar inte.

Android uppdateras inte via en applikation du kan ladda ner från Google Play. Korrekta uppdateringar dyker upp i dina inställningar, och det här sker alltså när din mobiltillverkar lanserat en sådan.

Android – uppdatering falska appar

Bara i Windows 10 finns alla dessa spioner.

Publicerat i Allmänt, Film, TV och Media, Internet | Etiketter , , , , , , , , , , , , | Lämna en kommentar

Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn

Jaha! Inget nytt. Israelerna har utvecklat detta vapen och kanske har kineserna köpt det från Israel. Detta vapen är riktigt ruttet och något fegare finns inte möjligtvis drönare också.

Betalvägg!

Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn
President Xi moderniserar Kinas väpnade styrkor PLA och ökar sin närvaro i sydkinesiska havet.

Aftonbladet – Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn

För några år sedan visades i SVT en mycket bra dokumentär om Israels vapenindustri och vapenlobby. En grävande israelisk journalist gjorde en avslöjande dokumentär med dold kamera under en vapenmässa, Yotam Feldman.


Vapenlabbet – gjutet bly, Yotam Feldman

Man kan se den för en billig penning. Den är mer än värd att se för att se vad israelerna är i stånd att göra mot palestinier.När palestinierna är eliminerade/utrotade står Libanon på tur. Nästa folkmord.

Här ett inlägg jag skrev 2015.
SQ – Operation gjutet bly – Vapenlabbet

Israel har ingen som helst tanke på en tvåstatslösning. Nu när Jerusalem blir Israels huvudstad har man klippt av Västbanken i två delar vilket medför stora svårigheter för palestinier att fritt åka mellan norra delen och den södra.

Här ett inlägg om hur bosättarna bygger ut på Västbanken. Man får inte bygga nya utan man bygger ut istället. VIDRIGT!!
SQ – The Settlers av Shimon Dotan – Bosättarna på Västbanken
En annan dokumentär.
SQ – Bosättarna på Västbanken

Shadow world, svensk text.1,30 lång.

En obehaglig och avslöjande resa in i den globala vapenhandeln – en skuggvärld som genererar miljarder och som befolkas av korrupta ledare, ljusskygga affärsmän och skumma mellanhänder. Krig till varje pris är deras devis. Gärna så länge som möjligt. Offren spelar ingen roll så länge pengarna fortsätter att flöda. (The Shadow world, Johan Grimonprez 2015)

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , | Lämna en kommentar

Sadisterna i slakthusen!

Det sägs att Sverige har den bästa djurhållningen och kanske är den bättre än många andra länder men riktigt bra är den inte. Djur som körs till slakthusen har hög stressnivå och när dom andra dödas framför och förstår vad som ska komma måste det ge ett stort stresspåslag. Kossor är inte dumma, inte grisar heller även hästar. Enligt mig förstår djur mer än vad vi tror.

Jag tror också att sadister dras till slakthus precis som pedofiler dras till daghem och blir barnläkare och liknande yrken.

Det är en orsak till att jag inte äter kött från slakthusen då jag anser att det inte är nyttigt sen är rött kött inte nyttigt i sig.

Med jämna mellanrum kommer rapporter om fruktansvärda förhållande för djur som för grisar, kossor och hästar. Boskap torteras, misshandlas, vanvårdas och föses med elkäppar. Det är män! Jag skrev till Scan för många år sedan och frågade om det fanns kvinnliga slaktare men fick aldrig något svar. Jag har då aldrig sett kvinnor misshandla boskap i slakthusen.

Min första kontakt med en otrolig misshandel var av en häst i USA. En häst stod bunden mellan två stolpar och ägaren brutalt slog ihjäl sin häst med en slägga, han slog, slog, och slog tills hästen dog och blev hängande i repen. Detta smygfilmades. Han njöt av att slå ihjäl sina hästar för det var flera som utsattes för detta för att sen begravas i diket.

I katolska länder behandlas djur respektlöst då dom tror att djur inte har någon själ och med det inte kan förstå. I Kina kokas hundar levande och katter flås levande. Kina är nog det folk som är värst dessutom är dom så jävla korkade att dom tror att betar botar impotens eller förhöjer. Det är Kina som ser till att Afrikas djur håller på att utrotas.

Nu har det återigen kommit larmrapport om att att kossor torteras i slakthus i Hamburg, Tyskland. Filmer finns men jag blir deprimerad numera när jag ser filmer när filmer när djur misshandlas, vanvårdas heller torteras till döds.


Printscreen från Expressen. Jag orkar inte se fler filmer för jag vet ändå hur det ser ut.

I Italien är det populärt med hästkött och dom hästar som inte håller måttet inom hästsport säljs oftast till Italien under fruktansvärda förhållande och hästar dör under transporten. Här en död häst som blir till ett trappsteg för en häst som ska av transporten. Det gör säkert mycket ont när mannen rycker i svansen. Hästkött är ett mycket bra kött så därför uppmanar jag att beställa hästfilé från affären så slipper den hästen åka till Italien.

Här mycket brutala bilder på hur fyra hästar slås ihjäl med en yxa. Man ser så tydligt hur den sista hästen ser ut när den ska dödas. Det skär ända in i märgen att det finns så brutala, empatilösa och sadistiska män som funkar på detta sätt.


Även här en fruktansvärd bild när en tjur försöker att undkomma och klättrar upp på väggen och tjuren ger uttryck för sin smärta. Dödas med en slägga. Mördas kanske är ett ord på vad som pågår. VARFÖR används inte bultpistol om dom nu vill bli av med boskap? Bultpistol ser ut som ett rör ungefär och djuret ser inte då det döljs i handen. Jag har själv varit med två gånger när hästar varit tvunget att avlivas. Veterinären kom in i båset och satte bultpistolen mot pannan och hästen märkte ingenting. Det tog 5 sekunder sen snittade han av halsen.

Här en kossa instängd i ett bås och det syns ju hur det mår.

Det kommer också rapporter om att djur bränns ihjäl nu senast med hönor till slakt. Tuppkycklingar mals ner levande. Grisar som skållas till döds eller bränns till döds. För många år sedan kom en skakande berättelse som hette “Walls of glass” där en reporter gjorde en s.k. “Wallraffa” och dokumenterade hur det gick till. Tyvärr finns inte den rapporten kvar på nätet.


Vad är detta för djurhållning? Helt sanslöst även om dom är på väg till slakthusen.

Här hos en bonde i Polen.

Fy F@N!! här låses suggor fast och en galt går runt och våldtar för det är faktiskt så det går till. Suggan kan inte röra sig. Detta görs för att bli mer lönsamt. Det är nu också tillåtet i Sverige.
Halalslakt och kossan förblöder.

Men självklart så är inte alla kineser sadister med brutala slaktmetoder. Det förekommer i hela Asien men Kina är värst. Det pågår protester även där.
Aftonbladet – Katter flås och kokas levande

Kina är nog det brutalaste landet när det gäller djur. Här klubbas hundar ihjäl på gatan. Även hundar förstår vad som händer. Katter flås levande och hundar kokas levande.
Här innan hunden slängs i grytan. Och det anses vara ett nöje att titta på.


Här klubbas hundar ihjäl på gatan till allmän beskådan, Fruktansvärt!!

Här en liten flicka som tittar på.

Det kom också rapporter för några år sedan om angorakaniner som torterades då dom fick sitt ull avdraget och sen fick pälsen växa ut igen och samma helvete. Köp INTE produkter av angoragarn!

I Sverige är det förbjudet att kastrera kultingar utan bedövning men vad vet man vid stora grisfarmar.

Man föser in kossan i trumman och spänner fast henne och vänder henne på sidan och skär av halsen så att kon förblöder.


Måste vara förfärligt för kon att se vad som hänt kon framför.

Gåslever anses vara en delikatess. För många år sedan smakade jag på denna s.k. delikatess och det var innan jag visste hur det gick till. Man tvångsmatar gäss så mycket att det har hänt att magen har sprängts. Nu är det förbjudet i Sverige men nu används ankor istället. Det är ett djurplågeri utan dess like. Gåslever är äckligt och mycket fett precis som ålen och jag begriper inte hur folk kan äta något som är så extremt fett.

      

Jag har så många bilder på eländet så det skulle räcka till en bok. Det finns mer att läsa i “Djurens Rätt”
Djurens Rätt
Djurens Rätt är en partipolitiskt obunden ideell djurrättsorganisation. Med mer än 40 000 medlemmar utgör organisationen Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation. Djurens Rätt arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Målsättningen är att vara en bred rörelse som samlar dem som vill uppnå förändringar för djuren.

Publicerat i Allmänt, Djuren, Djurplågeri, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Mat, Religion | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Sadisterna i slakthusen!

Jan Helin svamlar

Han är så svamlig att det går knappt att förstå vad han säger. Förvirring uppstår. Med det kan han också köra över folk för dom förstår inte.

Här Juholtaffären som upprörde mig något så fruktansvärt för det var Aftonbladet som stod för drevet. Det här hittade jag på Youtube. Fy F@N!!!
Jan Helin gick ut och bad personer gräva fram skit om Håkan och Aftonbladet la ut alla räkningar och gud vet allt.


Jan Helin, chefredaktör på Aftonbladet, meddelar att han personligen inte nödvändigtvis vill att Håkan Juholt ska avgå – men att han vill att “nyheten ska hända”. Skandinaviens största tidning önskar alltså aktivt att Socialdemokraternas partiledare ska avgå – detta trots att han erkänner att de överdrivit och kommit med osanningar i “avslöjandet” kring Juholts hyresblankett. Från Medierna i P1 2011-10-15
Reporter: Jag satt här och väntade på dig några minuter innan du kom in, du satt och pratade med en kollega där ute, och då hörde jag honom säga ”Förhoppningsvis avgår ju Håkan Juholt idag”
Jan Helin: Eh…
Reporter: Och du sa ”ja”
Jan Helin: Nej, jag sa ”De”… Nej, det där är faktiskt… Alltså vad vi sa… Vi satt och tittade på en dummy för en… en ny utveckling och då sa vi att i en väldigt skarp nyhetsläge skulle vi göra på det här och det här sättet. Och då sa han ”Ja, det kan ju bli så” att…
Reporter: Nej han sa så här: ”Förhoppningsvis avgår Håkan Juholt idag”
Jan Helin: Okej, det kommer inte jag ihåg. Men…
Reporter: Och du sa ja.
Jan Helin: Okej, och då vill du veta… Nu står vi alla och hoppas på att Håkan Juholt ska avgå, så är det…
Reporter: Ja…
Jan Helin: Så är det inte. Det där är väl… Du överhörde väl en jargong, ett sätt man pratar på. Men det är väl klart en journalist hoppas alltid att en nyhet ska hända. I den meningen… Eh…
Reporter: Men han kunde ha sagt ”Förhoppningsvis avgår inte Håkan Juholt idag” – det är också en nyhetshändelse
Jan Helin: Ja, det är väl en typ av icke-nyhetshändelse. Men jag tror att… att anklaga en journalist för att hoppas på att nyheter ska hända är lite som att anklaga vatten för att vara vått. Eh…
Reporter: Men är det inte lite symptomatiskt ändå att samtalet mellan en chefredaktör och en kollega att… ”Förhoppningsvis avgår Håkan Juholt idag”
Jan Helin: Det tror jag ska ses i en kontext på en redaktion där man hoppas att nyheter händer… Eh… Men…
Reporter: Hoppas du att Håkan Juholt avgår?
Jan Helin: Nej, personligen så har jag ingen…
Reporter: För nyhetens skull så att säga?
Jan Helin: Nej, personligen så har jag ingen förhoppning om det, alltså därför håller jag mig agnostisk, det kan bli så eller inte bli så. Men det är klart vi har ett… Om han avgår har vi ett skarpt nyhetsläge, så är det.

Och DETTA!!!

Texten är från Youtube.

Jan Helin verkar tycka att han hade på fötterna då han initierade drevet. Men fakta säger annorlunda. Här påstår han att Juholt sa en sak och menade en annan. Fastän Jan Helin, som är chefredaktör för Aftonbladet borde veta om att Riksdagen har erkänt att de gick in och ändrade på Hemsidan, strax sen drevet började. Och att de idag har gjort om blanketterna som visade att Juholt ifyllt Hyresbidragsblanketterna helt korrekt och sanningsenligt, så hävdade Helin på programmet Hübinette den 5 dec. 2012, att “drevet hade rätt” – och att Juholt sa en sak och menade en annan. Helin är en sann medialögnare!

Jan Helin blir programdirektör för nyheter, sport, samhälle, dokumentär, barn och unga samt minoriteter.

Lena Glaser blir programdirektör för underhållning, kultur, drama, fritid, fakta, religion och livsåskådning.

Ursäkta mig! Jag tycker att detta är ett sorgligt par! SVT i förfall.

Publicerat i Film, TV och Media, Kultur, Politik, Teater | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Jan Helin svamlar

Assanges vän: ”De tog ifrån honom hans värdighet”

Vaughan Smith var även en av få personer som på slutet fick tillstånd att besöka den nu gripne nätaktivisten i hans fristad.
– Jag gjorde det främst för att se efter honom. De trappade upp övervakningen och hade två kameror i de flesta rummen. Det enda rummet som jag såg som inte hade någon övervakningskamera var toaletten.

Indragna rättigheter
Smith berättar hur Assange successivt fick sina rättigheter indragna, och hur han allt mer sällan fick ta emot besök. Han beskriver också hur kretsen kring Wikileaks-grundaren ända sedan i julas varit oroliga för att Assange skulle bli utsparkad.
– Vi trodde det skulle hända varje vecka, så det var inte oväntat. Men han tog sin tillflykt dit av en anledning, och det visar sig nu att han hade rätt.


Expressen – Assanges vän: ”De tog ifrån honom hans värdighet”

Det var hemskt att se hur han släpades ut ovårdad och skrikandes från ambassaden. Under dessa år har gjort honom psykiskt sjuk. Det blir ju knappast bättre med två övervakningskameror i varje rum förutom på toaletten och aldrig få gå ut. Finns det ingen gård eller skyddad uteplats? Han var säkert odräglig på många sätt och hans rättigheter togs mer och mer ifrån honom. Men att han skulle ha kletat avföring på väggarna tror jag INTE på som dom sa i nyheterna.

Hur kunde han ha tillgång till en scooter, skateboard och fotboll!? Sanslöst OM detta stämmer. Där brister ju ambassaden!

Kanske han har gått in i en psykos.

Inrikesministern: Han smetade avföring på väggarna
Enligt Ecuadors inrikesminister María Paula Romo ska Julian Assange ha betett sig olämpligt under sina år på ambassaden.

– De har tolererat saker som att han smetat avföring på ambassadens väggar och andra beteenden, långt från minimikraven man kan ställa för respekten som en gäst borde visa, sa ministern till CNN under torsdagen.

Flera medier har under åren rapporterat om ett minst sagt okonventionellt agerande från Assanges sida.

Bland annat ska Wikileaksgrundaren ha åkt skateboard i korridorerna, kört runt på en scooter och spelat fotboll inomhus, till de anställdas förtret.

Hans agerande har givits som ett av skälen till att konflikten eskalerade under 2018. Ecuador ställde då en rad krav på Assange för att han skulle få behålla sin politiska asyl.

Dels skulle han betala för sin egen mat, sina läkarundersökningar och tvätt. Dels skulle han städa badrummet efter sig – och ta bättre hand om katten.

Assanges advokat: ”Mycket allvarlig situation”
Men trots kraven blev situationen övermäktig. Enligt flera medier ska Julian Assange ha fått lämna sitt skydd bakom ambassadens dörrar den 11 april i år, varefter han ska ha gripits av polisen i London.

För Expressen har hans advokat i Sverige, Per E Samuelson, beskrivit läget som det är nu.

– Det är en principiellt mycket allvarlig situation. Att USA vill åtala en person som agerar som journalist och hans källa. Och nu har Ecuador dragit undan mattan under fötterna på honom och kastat ut honom till stora stygga vargen.

Expressen – Julian Assange – så var hans sju år i exil på ambassaden

Han hade såklart kunnat gå ut men hans rädsla för USA var större. Jag tror inte att han ägnar så många tankar på Sverige just nu. Nu kommer han att hamna i USA. Den nya presidenten i Ecuador Lenín Moreno är USA-vänlig och USA vill ha USA-vänliga presidenter i hela Latinamerika för att utnyttja deras naturtillgångar, annars blir det som i Venezuela.

USA kommer att ta honom till USA när rättsapparaten har malt färdigt i England eller så blir det som i Sverige när två egypter kidnappades på natten av ett CIA-plan och skickades till ett egyptiskt tortyrfängelse. Han kommer knappast att tas till Sverige. En rättegång i Sverige ser jag otänkbart. Efter den förundersökningen skulle han frias ändå.

Jag sökte på Sofia Wilén på Google och där finns en del intressant. Julian gillade henne och ville träffa henne igen.

Det är väl Elisabeth Massi Fritz som drar igång detta med en begäran att återuppta åtalet mot Julian när det gäller Sofia Wilén. Det blir preskriberat nästa år.

Anna Ardin är skenhelig tycker jag. Hon är inte mer religiös än vad jag är.

Innan hon blev diakon.

Hon är inte ett dugg ledsen.

Hon kommer aldrig att släppa detta på riktigt.

Men jag släpper detta nu såvida det inte kommer något nytt.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Assanges vän: ”De tog ifrån honom hans värdighet”

Julian Assange gripen av brittisk polis efter USA-krav

Det var väntat för situationen var ohållbar. Så nu kan Anna Ardin vara nöjd och korka upp champagnen. Efter det hon har lagt upp på nätet men som är bortplockat tror jag att hon har narcissistiska drag och personer med det är mycket hämndlystna. Och hon har varit den drivande och är. Finns printscreen och sparad blogg i länkar i slutet av inlägget.

Jag har haft med narcissistiska personer att göra med och det inga som man vill ha i sin närhet. Jag arbetade på Datorteket i Södertälje i några år som handledare och där hamnade folk som var både arbetslösa och med allvarliga psykiska problem bl.a personer som var narcissistiska, hade borderline, och med PTSD och sociopater. Personer som hade drogproblem och som flippade ut. Datorteket finns inte längre. Jag blev faktiskt totalt utmattad av det arbetet. Men det var också mycket lärorikt.

Julian Assange är ingen sympatisk person utan såg Anna och Sofia som lätta ligg när han var i Stockholm och hade ingen som helst ambition att fortsätta efter Sverige. När det har med så otroligt kända personer att göra måste man ha som utgångspunkt att det inte blir mer än så. Groupies rätt och slätt. Det är inget med det, det väljer man själv om man vill vara.

Han har varit otrevlig mot personalen, inte städat och vad jag förstår även varit hotfull. Han har haft en katt som han tydligen tyckt att personalen ska mata och sköta om. Julian har blivit sjuk efter alla dessa år och med den extrema stress som han har varit utsatt för har satt spår naturligtvis. PTDS och han är paranoid, det kom fram i en dokumentär för några år sedan och det är väl knappast bättre nu. Inte konstigt alls. Troligtvis blir han utlämnad.

En sorglig historia på alla plan. Elisabeth Massi Fritz tycker jag är otrevlig och det skulle naturligtvis bli en fjäder i hennes hatt om det blev rättegång i Sverige. Prestige kallar jag det för.

SJÄLVKLART!! Jag hoppas verkligen att det hinner att bli preskriberat. Det är ju komplicerat då handlar om två saker. MÄRK väl att det ÄR inte klarlagt om det handlade om en våldtäkt!!

I Sverige har han varit misstänkt för sexualbrott. Åklagaren Marianne Ny lade ner förundersökningen 2017. Den skulle dock kunna återupptas om Julian Assange åker till Sverige före 2020, då våldtäktsfallet preskriberas.

Advokat Elisabeth Massi Fritz, som företräder målsäganden skriver i ett uttalande till DN att hon hoppas att fallet tas upp igen.

”Jag och min klient har precis tagit emot nyheten att Assange har gripits. Att det vi har väntat och hoppats på i snart sju års tid nu händer kommer så klart som en chock för min klient. Vi kommer göra allt vi kan för att åklagarna ska återuppta den svenska förundersökningen så att Assange kan utlämnas till Sverige och lagföras för våldtäkt. Så länge brottet inte har preskriberats har min klient hopp om att få upprättelse.”

Massi Fritz skrev också att hon i dag på förmiddagen formellt begärt att åklagarmyndigheten ska återuppta förundersökningen och att hon begärt skyndsam handläggning.

I ett pressmeddelande bekräftar myndigheten att de fått in en begäran om att förundersökningen om våldtäkt ska återupptas.

DN – Julian Assange gripen av brittisk polis efter USA-krav

Han har blivit gammal och det finns ingen livsgnista kvar. Det är jobbigt då det handlar om två saker som man måste skilja på. Trump kommer att hämta honom och han kommer att bli utsatt för våld och hån som Chelsea Manning blev i fängelset. Jag tycker att dom båda är mycket modiga som då har utsatt sig för detta. Det var längesedan jag hörde något om Edward Snowden. Finns han fortfarande kvar i Ryssland.

Det blir inget bra slut hur det än går.

Tidigare länkar finns i detta inlägg.
SQ – Julian Assange kan kastas ut av Ecuador.

Publicerat i Allmänt, Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Sexbrott | Etiketter , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Julian Assange gripen av brittisk polis efter USA-krav

540 Million Facebook User Data Leaked

Jag skulle ALDRIG någonsin lägga upp något i ett moln och dom som gör det får skylla sig själva om molnet läcker eller blir hackat. Ännu mer förvånande är att företag lägger upp känsliga uppgifter är ju som att be om att få dom stulna.

April 5, 2019

Details of More Than 540 Million Facebook Users Leaked on Easily Accessible Amazon Cloud Storage
The details of over 540 million Facebook users have been stored on an open and easy-accessible Amazon Cloud Storage server for months, reported multiple high-profile media outlets quoting a blog post published by a cyber-security research team based in Northern California. Roughly 150gb of data containing information such as ID numbers, and Facebook activity that includes comments, reactions and even account names gathered by a Mexico-based company named Cultura Colectiva, has been available for download by anyone who could find the files.

The database was taken down days after Bloomberg flagged the issue to Facebook. The cyber-security researchers brought it to the attention of Cultura Colectiva and Amazon, but both companies ignored their attempts for months. In a statement to Reuters, Facebook said that their “policies prohibit storing Facebook information in a public database” and reacted relatively quick in taking down the files. However, it is believed that the data have been sitting there for months and it is unknown how many times has been downloaded and who currently have access to it – a copy of the data may still be available somewhere on the internet.

In a comment to Reuters, Cultura Colectiva spokesperson said that “neither sensitive nor private data, like emails or passwords, were amongst” the details stored on the Amazon servers. They said that they’ve never had access to sensitive and personal information such as SSN, addresses, and drivers license numbers and the information that was in the data stored on Amazon was public anyway. However, they admitted that such data could be misused by third parties and they did not secure the data even though they knew that storing Facebook information on public databases is against the policies of the biggest social media network.

Panda – 540 Million Facebook User Data Leaked

Publicerat i Internet, Kriminalitet | Etiketter , , , , | Kommentarer inaktiverade för 540 Million Facebook User Data Leaked

Världen har blivit lite bättre!

Om det är något jag har avskytt så är det när rika främst amerikanare åker till Afrika för att skjuta storvilt. Deras argument är att det behövs gallra ut gamla och sjuka djur men det är skitprat.

Nu har en fått stryka med, ihjältrampad av en elefant och uppäten av ett lejon. Great!! Lika är när tjuvjägare blir skjutna av parkvakter eller blir dödade av djur i reservaten. Nästan så det är dags för lite champagne!


Theunis Botha

Det finns också personer som kallar sig för jägare men är fega skitar som jagar i Canned hunting, i inhägnader där djuren, främst lejon inte har ett uns av chans. Lejon som föds upp för att sedan bli skjutna av en skock idioter.

Canned hunting

Det är nog många som kommer ihåg tandläkaren Walter J. Palmer som sköt ihjäl det populära och oskygga lejonet Cecil med den svarta manen som plågades i timmar innan han dog då han skjutits med pilbåge? Cecil med svart man var ett vänligt lejon som inte var rädd för människor. Han var fredad med halsband.

Hä finns ett par youtubeklipp ett från Canned hunting.
SQ – En månad efter Cecils död
SQ – En vit amerikansk vilde troféjägare

Tjuvjägaren Theunis Botha blev nedtrampad av elefant – uppäten av lejon
Storviltsjägaren klämdes ihjäl när elefant föll över honom i Zimbabwe.

En misstänkt tjuvjägare i Sydafrika blev först ihjältrampad av en elefant, sedan uppäten av en flock lejon, meddelar nationalparken Kruger i ett pressmeddelande.

Tjuvjägaren var ute och jagade efter noshörningar i Kruger nationalpark i östra Sydafrika när han i tisdags blev dödad av en elefant.

Expressen – Tjuvjägare nedtrampad av elefant och uppäten av lejon

Publicerat i Djuren, Djurplågeri, Hälsa, Kriminalitet, Natur | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Världen har blivit lite bättre!

Julian Assange kan kastas ut av Ecuador

Då blir väl Anna Ardin glad,
Hela denna ”affär” är helt grotesk. Å ena sidan enligt mig en rabiat person som till varje pris vill sänka Julian. Nu måste man ha två tankar i huvudet samtidigt först den påstådda våldtäkten å andra sidan utvisningen till USA som jag är absolut säker på då Hillary var i Sverige när han slapp husarresten och skulle skickas till Sverige då hon skulle hämta honom.

En natt kom ett plan som två flygplansentusiaster upptäckt. Det visade sig att det var ett chartrat plan från USA. Dom kom för att kidnappa två egyptier i samförstånd med regeringen för att föras till Egyptens värsta fängelse där dom utsattes för tortyr. Det visade sig att dom var helt oskyldiga. USA var helt paranoid och trodde dom var terrorister. Tack vare dessa flygplansentusiaster som det upptäcktes. Hur många sådana här operationer har hänt utan att det har upptäckts?

Anna Ardin är den drivande i detta det är min åsikt och har man följt henne på Twitter och på hennes blogg vid tillfället så är hon upp över öronen på Twitter och sen hennes hämndprogram i sju steg i hennes blogg. Båda är borttagna men jag hann.

Anna Ardins hämnd i sju steg

Jag rekommenderar alla som besöker bloggen att läsa förhörsprotokollet så förstår vem som helst vad detta handlar om!

Förhörsprotokollet

Honungsfälla, kanske. Tydligen gångbart även idag.

Jag anser också att Elisabeth Massi Fritz är rabiat i detta och jag har ALDRIG gillat henne. Det har dessutom blåst rejält om henne hur hon är som chef bl.a.

Jag har också funderat över hur bra Anna Ardin är på att manipulera för hela denna historia är så jävla absurd.

Julian Assange var i Sverige men den dåvarande åklagaren Marianne Ny (regeringen) ville inte ta i fallet. Vad hade USA och hon kucklat om? Det luktar skit minst sagt. Jag är ABSOLUT säker på att detta var en affär mellan USA och Marianne NY.

Om allt hade gått rätt till hade det varit ur världen. Men USA vill ha Julian för det var han och Wikileaks som la ut allt material. TACK och lov för det så vi fick se vilket ruttet land USA är. Julian är högsta vinsten och han skulle dö i amerikanskt fängelse med tortyr som Manning fick utså.

USA jagar Assange som misstänkt för att ha spridit stulna dokument från den amerikanska militären.
Julian Assange har befunnit sig inne på den ecuadorianska ambassaden i London sedan 2012, men nu kan han tvingas lämna ambassaden enligt Wikileaks:
”En högt uppsatt källa inom den ecuadorianska staten har sagt till Wikileaks att Julian Assange kommer kastas ut inom ‘dagar eller timmar’”, skriver de på Twitter.

Detta är något som Ecuadors utrikesministerium i ett uttalande avfärdar som rykten, enligt flera medier.
Ecuadors utrikesminister José Valencia kallar uppgifterna för ”grundlösa” och skriver på Twitter att Ecuadors regering ”inte kommenterar aktuella grundlösa rykten”.

Han skriver också att rykten om att Julian Assange kommer att lämna Ecuadors ambassad har funnits sedan månader tillbaka.

Expressen – Julian Assange kastas ut från ambassaden

En annan sak som jag skrivit om flera gånger om är att Anna ville glänsa i Julians kändisskap men det visades sig att Sofia en kompis också ville glänsa. Båda hade haft intimt med Julian. Det var spiken i kistan för Julian och Anna ville ville tvinga Julian till ett HIV-test. Julian ville inte detta. Skulle han ha HIV då!? Eller vadå, nej ren hämnd, ”två rivaler går samman” och anmäler Julian på en polisstation där en kompis till Anna arbetade.

Julian har suttit i ”fängelse” på Ecuadors ambassad sen 2012 och dessförinnan i husarrest. Räcker det inte nu? Han har dessutom barn.


Wikileaks/Foto:David G Silvers

Eaqhan beskriver fallet på ett utmärkt sätt. Min favoritblogg
Marinnae Ny

Som väl de allra flesta ännu minns så hade Anna Ardin bjudit in Assange att föreläsa. Märkligt nog skulle han bo hos henne och inte på hotell. Så var det arrangerat!

De hade sex. Inget märkvärdigt med det. Och dagen efter twittrade hon hur underbar han var. Några dagar senare raderade hon dock Twitterinlägget. Då hade hon nämligen upptäckt att Julian hade haft sex med en annan kvinna i den här vevan! Så hon gick till polisen tillsammans med den andra kvinnan och sa att Julian hade legat med henne (Anna alltså) med en trasig kondom. Ja, han hade själv gjort sönder den, sa hon. Och därför ansåg hon sig ha blivit våldtagen.

Det må vara som det vill med den saken. Vittnen finns ju inte. Men en sak vet vi. Julian Assange ställde sig till utredningens förfogande, men kallades inte till förhör och till slut var han tvungen att resa vidare. Inget konstigt med det heller, för en person som han.

Då plötsligt får den nya åklagaren för sig att häkta honom i hans frånvaro. Den första åklagaren hade dock lagt ner fallet.

Hela det här fallet är sjukt! Och frågan är ju ganska självklar att ställa: gillrade Anna Ardin en honungsfälla? Hon hade ju CIA-kontakter sedan hon var i Florida!

Varför i hela friden skulle Julian ha sönder en kondom med vilje? Hade han en önskan om att göra Anna med barn! Give me a break!! Aldrig i livet! Önsketänkande om inte det hade kommit fram om Sofia. Julian hade sitt liv och familj i Australien.

Inlägg som jag har skrivit tidigare. Men jag tror också att det skulle bli en fjäder i hatten om Borgström hade tagit hem det lika för Elisabeth Massi Fritz.
SQ – Anna Ardin och Julian Assange
SQ -Uppdrag granskning Julian Assange
SQ – Fallet Julian Assange drivs av prestigeSQ – Anna Ardins hämnd
SQ – Julian Assange och Hillary Clinton
SQ – Julian Assange-förhörsprotokollet
SQ – Sverige kan utlämna Assange till USA
SQ – Snowden/Greenwald/Assange/Manning
SQ – “Assange ett hot mot den svenska rättsstaten”
SQ – Borgström: Assange är en ynkrygg
SQ – Assange släpps mot borgen
SQ – Anna Ardins hämnd
SQ – Manning släpps fri och Assange vill förhandla

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Sexbrott | Etiketter , , , , , , , , , , , | 2 kommentarer

Ordning och reda!


Det har jag tyckt länge att det borde införas ordningsbetyg i skolan. Jag hade det när jag gick i skolan på stenåldern. A, B, C, D. Det följer med och kan ställa till det i framtiden. En gång hade jag B i ordning men alltid A i uppförande. D är sämst. Någon hade det för vi kunde se i våra betygsböcker hur många som hade olika betyg men inte vilka det var.

Innan man fick ordningsbetyg skickades med en varning till föräldrarna som skulle skriva under och skickas med tillbaka. Det har betydelse och det lugnar ner.

När jag gick i skolan fick ingen vara inne i skolan under rasterna. När klockan ringde skulle vi stå i två rader utanför klassrummet tills fröken kom och låste upp klassrummet. Där skulle vi stå vid våra bänkar tills fröken sa varsågod och sitt ner. Det lugnade ner klassen också. Precis som behövs i skolan idag också.

Och förbjud föräldrar att besöka skolan i tid och otid och dom ska ge fan i att lägga sig i undervisningen. Det var otänkbart när jag gick i skolan.

Inför skoluniform så att alla blir lika. Det har jag också tyckt länge. Då minskas stressen på dom föräldrar som har dåligt ställt.


Så kan pojkarna ha en motsvarighet med gröna eller blå byxor. Alla mobiler ska lämnas in under skoltid och skolan ska tillhandahålla surfplattor där aktuellt material ska läggas in.

Jag hade en fröken under 7:an, 8:an och 9:an som var sträng men dom flesta älskade henne. I 7:an var en skolkamrat lite rebellisk, han vägde på stolen och han tuggade tuggummi och fröken sa till honom att spotta ut tuggummit och sluta väga på stolen om jag kommer ihåg rätt så hette han Tommy Appelqvist.

Han vägrade, då slog fröken med all kraft pekpinnen i katedern och slängde nyckelknippan tvärs över klassrummet. Det blev knäpptyst. Ingen fick nyckelknippan på sig. Vi hade respekt för henne. Tommy försvann från skolan.

Fröken var trevlig och snäll när vi uppförde oss och bjöd hem oss till henne på saft och bullar. Hon hade en naturlig pondus. När vi gick ut 9:an fick hon en pekpinne invirad i fint papper med rosett. Hade man något problem kunde man vända sig till henne. Kerstin Knutson hette hon och är död sen länge.

Publicerat i Allmänt | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Ordning och reda!

Cheferna på Dramaten

Jag blir så fruktansvärt upprörd att cheferna på Dramaten uppmanade Josefin Nilsson att INTE polisanmäla Örjan Ramberg. Hon blev även utfryst.

Vad i glödheta helvete!!!! Vad gick inte Josefin igenom när inte ens skådespelarna trodde på henne. Vilken feghet!! Så jävla upprörande! För att skydda Örjan eller vad? Denna tortyrliknande misshandel som ändå blev hennes död till slut. Vilken feghet!! Inte ens NÅGON på Dramaten stöttade Josefin.

Jag hoppas att boken blir färdigställd av systrarna.

Teaterstjärnornas svek mot Josefin Nilsson efter misshandeln.
Cheferna då var:
1985–1997 – Lars Löfgren
1997–2002 – Ingrid Dahlberg

Lars Löfgren var även chef på Nordiska museet (1997–2001) och körde det i botten. Det var stora problem på Dramaten när han var chef där när det gällde det ekonomiska Det skrevs en del om det då.

Dramatens ekonomi underkänns. Riksdagens revisorer kritiserar Lars Löfgren för alltför dyrbara uppsättningar.
DN – Dramatens ekonomi underkänns
Betalvägg.

Josefin berättade för pjäsens regissör, hennes nära vän Thomas Sundström, att teaterchefer uppmanat henne att inte polisanmäla Dramatenstjärnan. Och att kolleger frös ut henne.

I sin sista föreställning talade Josefin Nilsson öppenhjärtigt om hur hennes tidigare pojkvän, Dramatenskådespelaren, misshandlade henne.

Sångerskan berättade för pjäsens regissör, hennes nära vän Thomas Sundström, att teaterchefer uppmanat henne att inte polisanmäla Dramatenstjärnan.
I hovrätten friades han från två fall av misshandel, domen mildrades och mannen fick till slut en villkorlig dom. Josefin Nilsson dog 2016 i sitt hem på Gotland, bara 46 år gammal.

Sina sista år i livet levde hon med posttraumatisk stress. Artisten tappade håret, genomgick flera operationer, i rygg och höft, och tvingades äta stora mängder smärtstillande medicin. Hennes sista föreställning blev den självbiografiska pjäsen ”Systrarna sisters” på Länsteatern på Gotland som hon framförde tillsammans med systern Marie Nilsson Lind.

– Och hon var uppmanad av vissa teaterchefer att inte gå till polisen för att det bara blir tråkiga skriverier. Enligt Josefin blev hon uppmanad att inte anmäla vissa överträdelser mot besöksförbudet.

Expressen – Teaterstjärnornas svek mot Josefin Nilsson efter misshandeln

Kvinnor som pekar ut förövare ger mig hopp
Att en kvinna blir sönderslagen ska leda till ilska och drastisk samhällsförändring. Svenska journalister och jurister bör visa mer ödmjukhet och mindre arrogans inför vad som faktiskt är ett sunt uttryck för demokrati och yttrandefrihet i vår tid: Att kvinnor blir ursinniga, och engagerar sig där de kan.

Det var meningen att metoo skulle vara ett avslutat kapitel i Sverige. Trots att tiotusentals kvinnor hade vittnat om sexuella trakasserier och övergrepp fick inga namn nämnas. Anonyma anklagelser mot anonyma män skulle räcka. Sedan var tanken att allt skulle bli annorlunda.

SvD – Kvinnors ilska är inte ett avslutat kapitel
Betalvägg

Självklart hände ingenting. Varför? För att inga namn på förövarna lämnades ut! Så självklart för mig är att namnge förövare! Dramaten betalas av skattepengar och vi har rätt att få veta hur arbetsmiljön är. Att så många män beter sig som as och begår övergrepp, trakasserar och hotar är ju helt oacceptabelt!!

Som Sara Danius sa i Skavlan att Dramaten vittrar sönder som Svenska Akademien. Hon sitter i Dramatens styrelse och hon sa att vi räcker inte till.

Mycket skit finns bakom dessa tjocka väggar och fega chefer genom åren som låtit detta få pågå!!

Den villkorliga domen mot Örjan är ett skämt. Djissus kraist, han kunde ju inte gå på krogen som han ville om han fick fängelse o.s.v.

Vad är det för ett jävla rättssystem vi har!? Som ställer sig på förövarens sida. Hans barn är vuxna för Örjan är ju 71 år (1948). Han nya flickvän är journalisten Ninna Prage, 32. Det går ingen nöd på honom han kan gå i pension. Detta att han inte kommer att få några fler roller är ett slag i luften.
Aftonbladet – Örjan Ramberg har hittat kärleken igen

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Kultur, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Cheferna på Dramaten

KD + SD = SANT

Jaha, KD:s dåliga resultat i valet gör att dom hänger på SD då deras valresultat blev bra och sm verkar öka. Och det kan gynna KD vid nästa val.

Kristdemokraterna är riktigt blå och det är också Sverigedemokraterna fast ett snäpp mot det bruna. Det är helt enkelt en strategi från Kristdemokraterna. Då blir alla rasister glada förstås.


Här Ebba med IDF:s t-shirt med logga och glada är dom Sara Skyttedal och Ebba på en av Israels stridsvagnar. Nice! Zionister.

Kristdemokraterna öppnar för samtal med Sverigedemokraterna. Det skriver idag Ebba Busch Thor på sin Facebook-sida.

Kristdemokraterna öppnar för att samtala med Sverigedemokraterna. Det skriver Ebba Busch Thor idag i ett nytt utspel. Hon menar att KD ska kunna diskutera “enskilda sakfrågor” med alla partier – inklusive SD. 

Busch Thor skriver på Facebook att KD “kan samtala med samtliga riksdagspartier i syfte att nå samsyn i enskilda sakpolitiska frågor där det finns förutsättningar för att stärka stödet för den politik vi står för”. Enligt Busch Thor har beslutet starkt stöd inom partiet.

Nyheter24 – Ebba Busch Thor öppnar för samtal med Sverigedemokraterna

Lars Aduktsson finns i Kristdemokraterna och vad jag tycker om honom har jag skrivit om flera gånger, URRRRRRR!! Jag tycker att han är riktigt obehaglig med sitt hat mot palestinierna.

Almedalsveckan 2018 när en kvinna blev puttad av nazister är ju självklart inte bra och dom borde förbjudas! Zionister borde också förbjudas då dom vill få bort alla palestinier och ockupera hela Palestina och dom är på god väg då Västbanken nästan är helt ockuperat av bosättare och i Gaza pågår Israels krig dagarna i ända året om. Och det står Kristdemokraterna för. Det är så långt från kristendom det kan komma.

MEN… Men mördandet och alla övergrepp man kan tänkas sig mor palestinier är helt OK! Jag avskyr zionister det är helt klart.

– Det är verkligen deprimerande och tungt att se att den här typen av aktioner händer under en demokrativecka som Almedalen. Att gå till attack mot vänskapsförbundet enbart för att vi försvarar och arbetar för Israel är ju avskyvärt och fullständigt oacceptabelt, säger han.

Adaktusson påpekar att han utgår från att polisen kommer ”utreda saken från grunden” och att de som låg bakom attacken ställs till ansvar.


Det passar ju bra med tältet bredvid Sverigedemokraterna.

Det som händer i Palestina är mer än avskyvärt och strider mot dom mänskliga rättigheterna. Israels folkmord mot palestinier som har pågått sen 1948 och det strider mot allt som står för mänsklighet och det stöder Adaktusson, Bush och Skyttedal.

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Rättssystem, Religion, Terror | Etiketter , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för KD + SD = SANT

Det dödliga våldet mot kvinnor ökar

Det finns många Josefin Nilsson ute i samhället som aldrig kommer till vår kännedom. Men genom henne kan man förhoppningsvis få stopp på några män.

Örjan Ramberg tycks ha skapat stor rädsla hos dom kvinnliga skådespelerskorna på Dramaten och även varit våldsam i tidigare relationer.

Expressen – Fler kvinnor utsätts för våld

Antalet har fördubblats
I Brå:s rapport står:
”Jämfört med 2017 var både antalet och andelen fall av dödligt våld i parrelationer fler. För kvinnliga offer har antalet mer än fördubblats (+12 fall) och för manliga offer har antalet ökat med 3 fall. I tolkningen av resultatet bör man tänka på att det inte är ovanligt att antalsmässigt små kategorier uppvisar ganska stora variationer från år till år.”

Det dödliga skjutvapenvåldet har stadigt ökat sedan Brå började mäta det som en egen kategori 2011. När statistiken nu är klar för 2018 står det klart att den trenden fortsätter.

TV4 – Malou efter 10 Perspektiv

Marie Göranzon om hat och hot inom teatern: “Man finner sig i det för att det är så otäckt”

Perspektiv! med Marie Göranzon, Linda Skugge och Åsa Beckman om turbulensen på Dramaten och skam.

Marie säger också att män är större och starkare därför finner sig många och bråkar inte. En annan kvinna som varit ihop med Örjan Ramberg varnade kvinnor som blev ihop med honom. Man är också rädd för att inte få fler roller.

Nu kom straffet ifatt honom och jag har svårt att se att han någonsin kommer att få någon roll mer. Jag tror att han blir svartlistad.
Ingen teater vill inte ha våldsamma män på teatern som attackerar kvinnor.

Om jag har förstått det rätt så finns det fler män på Dramaten som ofredar kvinnor på olika sätt. Bort med dom också. En kvinna föreslog att teatrar borde certifieras. Teatervärlden är en märklig värld där tystnadskultur råder. Jag tycker att chefen också ska avgå.

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Kultur, Rättssystem, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Det dödliga våldet mot kvinnor ökar

Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är

När Josefin i slutet av dokumentären sjunger:”Min Gud, var finns du nu”. Då bröt jag ihop fullständigt.

Alla vet nu vem sadisten är. Misogynen och kvinnohataren med ett extremt kontrollbehov och svartsjuk utöver det vanliga. När Josefin fick livvakt till och från jobbet då förstår man hur jävla farlig denna skådespelare är. Nu har han en ny ung journalist. När kommer han att slänga henne in i väggen så att den går sönder. Hur många blåmärken och sparkar kommer hon att få. Hoppas verkligen att hon bryter upp från honom efter detta.

Jag anser att han indirekt dödade Josefin. Han ville se henne död. Hur i glödheta…. kunde han bli frikänd!? Men han spelade offer förstås han är ju skådespelare. Han skadade Josefin så svårt i ryggen så ryggkotorna ruttnade sa dom i dokumentären. Två operationer hjälpte inte. Hon hade svåra smärtor.

Jag reagerade faktiskt när han var med i dokumentären om MeToo för ett år sedan. Att han fick villkorligt är MYCKET upprörande. Han skulle ha flera års fängelse.

Vid sin död hade Josefin Nilsson påbörjat en bok om sin tid med skådespelaren, och skadorna som aldrig läkte – utan rentav förvärrades med åren. I boken berättar Josefin om hur hon tar emot kanonader av slag och sparkar, hur hennes ryggkotor går sönder och måste lagas med proteser och titanskruvar.

Till slut stelopereras hon, men blir ändå inte bra. Hur han lyfter henne i strypgrepp och sedan spottar henne i ansiktet. Hur han kallar henne en tjock, ful grisfarmarfitta och säger att han ska döda henne. Vid ett tillfälle, när relationen sedan länge är över och skådespelaren avtjänat sin villkorliga dom, möts de två av en slump på en restaurang.

Josefin går fram till honom och frågar om han inte skäms över vad han gjort mot henne. Svar: ”I still want to kill you.”

Expressen – Sverige sviker kvinnorna som får stryk av sina män

Det finns inte en enda empaticell i hans huvud. Han borde diagnosticeras för något är allvarligt fel.

VARFÖR skyddas han? Det är obegripligt! Han säger att han har fått sitt straff, villkorligt, det är inget straff för det han har gjort och nu har han skaffat advokat! Han är helt känslokall och ångrar ingenting då han fortfarande ville döda henne. Han har dödshotat henne, stalkat henne och struntat i besöksförbud. Jag tycker att han vidrig, riktigt vidrig.

Den här låten hade hon gjort perfekt. En av dom vackraste jag vet.
R.I.P. Josefin!

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Teater, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är

Fler förgiftas av nikotinvätskor till e-cigaretter

Redan 2014 skrev jag om dessa e-cigaretter att dom är farliga. Jag tycker att det säger sig självt att dom är skadliga. Men folk tänker inte längre än näsan räcker.

Många barn har dött av att dom fått tag på dessa. Nikotinet som finns är mycket starkt och alla dessa andra smaker är också farliga. Vissa anser att dom är farligare än vanliga cigaretter.

Ångan som andas ut är inte ofarlig den heller för självklart så finns ämnen kvar i den. Man kan också få lungcancer. Dom borde förbjudas enligt mig. Vi behöver inga fler förgiftningsmedel.

SQ – El-cigaretter har förgiftat flera barn
SQ – E-cigg med knark kan lura unga

2019-02-19
Den ökade användningen av e-cigaretter har lett till fler samtal till Giftinformationscentralen om misstänkta förgiftningar. En del av samtalen gäller att barn kommer åt e-cigaretter eller påfyllningsvätska. En enda klunk e-vätska med nikotin kan orsaka allvarliga symtom hos ett barn.

Under 2011 hanterade Giftinformationscentralen enstaka samtal om vätskor för e-cigaretter. Sedan dess har antalet förgiftningstillbud ökat kraftigt, något som hör ihop med att e-cigaretter blivit allt mer populära. Ny statistik visar att Giftinformationscentralen under 2018 kontaktades om 67 förgiftningstillbud med e-cigaretter eller e-vätskor.

Vad är e-cigaretter?
En elektronisk cigarett (e-cigarett) består av ett munstycke, en vätskebehållare samt en förbrännare som skapar värme med hjälp av ett batteri. Värmen förvandlar vätskan till ånga, som användaren drar i sig istället för rök. Påfyllningsvätskan innehåller ofta nikotin. Ofta tillsätts olika smaker som kan påminna om godis och locka barn att smaka på vätskan. Påfyllningsvätska med tillsatta smaker lanseras ofta som e-juice. Vätskorna säljs ofta i små flaskor och det har hänt att flaskorna förväxlas med exempelvis ögondroppar, vilket lett till förgiftningstillbud.

Kemikalieinspektionen – Fler förgiftas av nikotinvätskor till e-cigaretter

WHO till storms mot e-cigaretter
Det behövs betydligt tuffare tag mot e-cigaretter, konstaterar WHO i en ny rapport. Rökning inomhus bör förbjudas, likaså reklam och försäljning till unga.

Organisationen oroas också av att den miljardmarknad som elektroniska cigaretter utgör är i händerna på några få stora tobaksbolag.

I rapporten pekar WHO på en rad regulatoriska åtgärder som medlemsländerna kan ta till, såsom att förbjuda de tillverkande företagen att använda medicinska argument, som att de hjälper människor sluta röka, till dess att vetenskapliga bevis på detta presenteras. E-cigaretter bör dessutom regleras så att innehåll och utsöndring av giftiga ämnen ”minimeras”.

SvD – WHO till storms mot e-cigaretter

Ny rapport: e-cigg farligare än cigg
E-cigaretter marknadsförs som ett hälsosammare alternativ till rökning.
Men enligt en ny forskningsrapport innehåller e-ciggen tio gånger så mycket cancerframkallande ämne som i vanliga cigaretter.
– Det är inga snälla kemikalier, säger överläkaren Matz Larsson.
Ta en cigg, men slipp gifterna.

Så marknadsförs de elektroniska cigaretter som blir allt mer populära i hela världen. E-cigaretten innehåller en smaksatt vätska som hettas upp elektroniskt. Därefter andas rökaren in ångorna.

Eftersom det inte bildas någon rök har antagandet varit att e-ciggen är mindre giftiga, men en ny japansk forskningsrapport tyder på att det är dags att e-fimpa.

– I ett e-cigarettmärke hittade vi tio gånger så mycket cancerframkallande ämnen som i en vanlig cigarett, säger forskaren Naoki Kunugita till AFP.

Aftonbladet – Ny rapport: e-cigg farligare än cigg (2014)

Publicerat i Hälsa, Reklam | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Fler förgiftas av nikotinvätskor till e-cigaretter

Ingen skam i kroppen har dom – H&M

H&M-familjen lever i extremt lyx och miljardärer är dom allihop och deras rikedomar har dom fått genom slaverifabriker i Asien och korkade personer både här och över världen tycker att det är helt OK med billiga kläder oftast i dålig kvalitet. Fy F@N!! säger jag. Jag tycker dom är ett pack utan moral. Sömmerskorna har knappt att dom kan överleva och sover över sina maskiner och bor ofta i ruckel. Jag vill kräkas! Men samma skrot och korn tycker jag att Kronprinsessan är som är kompisar med denna familj.

Jag har tappat all respekt för vårt kungahus som skor sig och smusslar. Bort med dom! “Den kungliga kleptokratin” av Thomas Lyrevik. I flera år har jag varit mycket kritisk till kungahuset då dom nu för tiden också lever i sus och dus och kronprinsessan är reklampelare för H&M vilket jag tycker är vidrigt! Men kungahuset är också kompisar med kungahuset i Saudiarabien! Det tycker jag säger en del om vårt kungahus.

H&M-arvtagerskan Charlotte Söderström är mångmiljardär och bor i en 775 kvadratmeter stor villa.
Hon är vän med kronprinsessan Victoria och äger Sveriges bästa och dyraste hästar.

Med sin man driver hon en country club där inträdesavgiften är 250 000 kronor och gästlistan är hemlig.
– Hon är en ganska lågmäld person, säger vännen och OS-medaljören Peder Fredricsson, som rider hennes hundramiljoners häst.

Expressen – H&M:s arvtagerskans liv i lyx med dyra hästar och hemlig klubb
Premium artikel.


Charlotte Söderström
I ärlighetens namn skulle jag aldrig ha velat födas in i sådan familj, ALDRIG!! Med människor utan empati med rovdrift.

Publicerat i Boende, Hälsa, Idrott, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Ingen skam i kroppen har dom – H&M

Modell mördad som skulle vittna

Modellen Iman Fadil som skulle vittna mot Silvio Berlusconi om mutbrott. Hon var också en frekvent gäst i dom s.k.”bunga-bunga middagar” i hans “grotta”.

Silvio Berlusconi tillhör maffian som han alltid har gjort och om mutbrott avslöjas när han satt som premiärminister är ju såklart inte bra. Här har vi ett fall då tar man fram det stora artilleriet. Italienska maffian med sina metoder eller så tar man fram speciella torpeder är inte att leka med.

Ett prov har visat att hon avlidit till följd av en ”blandning av radioaktiva ämnen” som polonium. Jag undrar hur många som har mördats för att dom varit ett hot som vi inte vet något om. Polium är effektivt det har vi sett tidigare som från Ryssland för att göra sig av med obekväma personer och f.d. spioner.

Huvudvittne mot Berlusconi dör av förgiftning
en marockanska modellen Imane Fadil är död. Enligt den förundersökning som inletts finns en stark misstanke om att hon blivit förgiftad av radioaktiva substanser. Hon var ett av huvudvittnena i tidigare rättegångar mot Italiens förre premiärminister Silvio Berlusconi.

Italiens ledande morgontidning Corriere della Sera slår fast att den 34-åriga modellen har dött av ”en mix av olika radioaktiva substanser”. Nyhetsbyrån AGI som citerar ”närstående källor” talar om att Imane Fadil ”utsatts för ämnen som inte går att köpa, varför det inte kan ha rört sig om en olycka”.

Nu stundar den tredje rättegången kallad ”Ruby ter”. Den handlar uteslutande om korruption av huvudvittnen. Genom att betala en rad kvinnor och även manliga medarbetare, så skall Berlusconi ha fått en rad personer att vittna falskt till hans fördel.

Den 82-årige Berlusconi, som avser kandidera till EU-valet i maj för sitt parti Forza Italia, har bett att rättegången skall skjutas fram till dess valet är över. En framställan som han inte fått beviljad.

DN – Huvudvittne mot Berlusconi dör av förgiftning

Här är några,
Barna Jack, Michael Hastings och Marilyn Monroe.
SQ – Marilyn Monroes död ännu en gåta

MI6-spionen Gareth Williams
SQ – Spionen hittades död i väska

Steve Kangas
SQ – Hillery Clinton

Jimi Hendrix
SQ – Jimi Hendrix

Bechir Rabianis
SQ – Bechir Rabanis

Sen alla andra! Kärnfysiker från Iran som mördats av Mossad eller av speciella torpeder. Den palestinske ambassadören Jamel al-Jamal i Tjeckien blev mördad av en bomb som satt fast i ett kassaskåp som han flyttade.
Aftonbaldet – Palestinsk diplomat död i explosion

Kärnforskare i Iran har mördats Dariush Rezaeinejads, Majid Shahriari, Fereydoon Abbasi, Massoud Ali Mohammadi, Mostafa Ahmadi och Roshan Behdast.
SQ – Slaget om Iran

Jamal Khashoggi blev mördad. Idag vet vi vilka som ligger bakom, Saudiarabien!
SQ – Mordet var planerat

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Modell mördad som skulle vittna

Astrid förlorade 200 000 kronor

Vad ska jag tycka. I många år har polisen, IT-experter och bankerna varnat för telefonbedragare och alla säger dom GE INTE UT NÅGRA KODER ELLER PERSONUPPGIFTER!!! Bankerna ber ALDRIG om koder eller personuppgifter via mejl eller telefon.

Att folk aldrig lär sig! Jovisst det är säkert stressande men lägg på luren och släng mejl med dålig svenska och länkar som ser skumma ut.

Kommer det mejl från Skatteverket- SLÄNG!! Det är naturligtvis tragiskt att bli lurad. En barndomskamrat skaffade dator på gamla dar och det första jag sa, akta dig för scammers, tro inte på en bild, släng mejl som ser skumma ut.
Det första hon gjorde så gick hon på pumpen och blev av med 400 000 kronor. Det är bara att slänga på luren och är telefonnumret längre än våra svenska släng på luren och undvik Dolt/Okänt nummer, svara inte. Hur svårt kan det vara i upplysningens tid.

Jag har fått samtal några gånger, häromdagen med dålig svenska och från Microsoft och andra som inte respekterar att man har dolt nummer. En gång var det från “Microsoft” där sa jag Hallå… hela tiden. Till slut lessnade dom och en gång skrattade jag ut personen. Microsoft ringer inte hem till folk sådär inte banken.

Bankerna borde skicka ut blankett till alla där man skriver under på att man har fått information om farorna på nätet.

Publicerat i Kriminalitet, Maffia-gängen | Etiketter , , , , | Kommentarer inaktiverade för Astrid förlorade 200 000 kronor

Pedofilen Michael Jackson

Jag har sett SVT:s dokumentär båda delar om Michael Jackson nu och det förvånar mig inte. Vad brukar pedofiler göra? Dom nekar ända in i kaklet. Vad gör dom mer? Dom hotar sina offer med, om du talar om vad vi gör kommer hela din familj få veta och vi hamnar i fängelse o.s.v. Dom är manipulativa och dom är experter på att grooma. Dom är också “generösa” för dom vill ha något i gengäld.

Första gången Michael Jackson blev anklagade så tvivlade jag lite men när han avvärjde ett åtal valde han en förlikning. Då blev jag mer säker på att han var skyldig. Andra gången han blev åtalad blev jag helt säker. Michael Jackson ser mycket ut som ett förvuxet barn, han pratar med en mycket barnslig röst så hela hans utstrålning är ett barns.

När han byggde detta “Neverland” fanns ingen tvekan hos mig. Ett stort tivoli och zoo. Och nu har vi fått det bekräftat Michael Jackson var pedofil. En liten snutt ur dokumentären visas en liten pojke som beskrev vad Michael Jackson gjorde mot honom. Han blev hatat hela hans familj blev hatade. Även den första pojken där familjen bara ville åt Michael Jacksons pengar.

Wade Robson och James Safechuck var utsatta för våldtäkter och andra sexövergrepp under 7 år!!! Sen blev dom dumpade för andra småpojkar en var Macaulay Culkin. Det var småpojkar Michael Jackson var intresserad av. Enligt mig så tror jag att familjen Jackson visste vad som pågick men det handlar om pengar, mycket pengar och familjens rykte och nu har glorian hamnat riktigt snett rent av trillat av. Men det är tragiskt när det gäller hans barn.

Michael Jackson är en miljardindustri med många personer involverade och alla dessa bisarra fanatiska fans som också finns här i Sverige som INTE vill tro detta om deras avgudade artist. Han var stor och är stor. Om det är något som människor avskyr så är det pedofiler och därför är dom extremt duktiga att dölja det på olika sätt.
Expressen – Jackson förgrep sig på Jimmy år och bjöd hans mamma på lyxliv

Michael Jacksons städerska Adrian McManus berättar också om hans förehavande och det var mycket vaselin i huset. Och om alla dessa unga pojkar som fanns i huset. Hon är utsatt för dödshot! Om det är något USA avskyr så är det pedofiler. Dom är registrerade hela livet och under Halloween föses dom ihop i olika samlingslokaler och det finns speciella småstäder där dom får bo. Man kan söka i databaser var pedofilerna bor. Så när det kom fram att Michael Jackson är pedofil såklart att det kom som en chock som vissa vägrar se.

Bland annat berättar hon att Jackson, som tidigare blivit anklagad för att ha haft sexuella relationer med minderåriga barn, ska ha tagit med sig ett flertal unga pojkar upp till sitt sovrum och att hon ofta fått fiska upp artistens och pojkarnas underkläder ur jacuzzin efter besöken, skriver Daily Mail.

– Det fanns mycket vaselin runtomkring på Neverland, mycket i Michaels sovrum. Jag ifrågasatte aldrig, för han var min chef och man bara gör det man är anställd för att göra. Men jag undrade, säger Adrian McManus, enligt Daily Mail.

Hon fortsätter med att berätta att hon brukade hitta vaselin och tamponger i sovrummet och runtom i huset. Både i lådor, på byråer och till och med på vinden och i golfbilen.
– Många gånger när han hade speciella gäster där, små pojkar, så tog de bad med honom i hans bubbelpool. Han hade en bubbelpool i sovrummet.

Expressen – Michael Jacksons städerska dödshotad efter hemliga informationen

Det var hemskt att se dessa män alldeles nerbrutna av sina upplevelser även deras familjer som splittrades och pappan i James familj hängde sig. Och mamman som följde med till USA och levde lyxliv medan Michael Jackson begick övergrepp några rum bort. Något som slog mig var att Wade och James var så lika varandra även mammorna. Först kunde jag inte skilja dom åt.

I dokumentären syns också Macaulay Culkin (“Ensam hemma”) som liten grabb och han var en av pojkarna. Han har hela tiden förnekat övergrepp. Han gick ner sig rejält genom droger och alkohol som för mig kan vara ett tecken på att han ljuger. Det är att Michael Jackson var den största och att bara vara nära honom var det största, att vara utvald.

Jackson förgrep sig på Jimmy, 10, – och bjöd hans mamma på lyxliv
Stephanie Safechuck såg Michael Jackson som en extra familjemedlem – men i hemlighet förgrep sig världsstjärnan på hennes 10-åriga son, James ”Jimmy” Safechuck.

Långsamt separerade han pojken från familjen, samtidigt som mamman fortsatte tro att allt stod rätt till.
– Samtidigt som det sexuella förhållandet utvecklades så jobbade han på att få mig att fjärma mig från mina föräldrar, säger Jimmy Safechuck i ”Leaving Neverland”.

Stora delar av Michael Jacksons långa karriär kantades av envisa rykten om att han förgrep sig på unga pojkar. 2005 ställdes stjärnan till och med inför rätta men friades. 

”Om någon kom på oss så skulle våra liv vara förstörda”
Jimmy Safechuck berättar i ”Leaving Neverland” att artisten hela tiden förberedde honom på hur de skulle bete sig för att inte bli ertappade.
– Han sa till mig att om någon kom på oss så skulle våra liv vara förstörda. De sa han hela tiden.

Jimmy Safechuck förklarar hur artisten hela tiden försökte få honom att ta avstånd från sina föräldrar.
– Samtidigt som det sexuella förhållandet utvecklades så jobbade han på att få mig att fjärma mig från mina föräldrar, säger Jimmy Safechuck i ”Leaving Neverland”.

När Michael Jackson första gången anklagades för sexuella övergrepp mot unga pojkar var det många som tvivlade på att “The King of Pop” kunde ha utfört sådana handlingar. Nu berättar två pojkar om åratal av sexuellt tvång under sin tid med superstjärnan. James Safechuck och Wade Robson var 10 och 7 år gamla när de blev Michel Jacksons särskilda vänner och bjöds in till den sagovärld där han levde när han stod på toppen av sin karriär. Pojkarnas familjer var ovetande om den manipulation och de övergrepp han utsatte dem för. Genom ingående intervjuer med de nu vuxna männen och deras familjer tecknar Leaving Neverland en bild av långvarigt utnyttjande, svek och motstridiga känslor, känslor som ledde till att James och Wade trots många år av förnekelse till slut valde att berätta sanningen. En film av Dan Reed.


Wade Robson, Dan Reed och James Safechuck

SVT – Leaving Neverland
Kan ses till söndag 8 sep 23.59.

Andra dokumentärer.


Publicerat i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Pedofili, Sexbrott | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Pedofilen Michael Jackson

Nu ska bödeln Elliott Abrams in i Venezuela

USA använder nu samma metod som Israels krig mot Gaza och stänger av strömmen. Kollektiv bestraffning. Det är självklart att det är USA:s huliganer som stängt av strömmen i Venezuela.

Nu skickas även bödeln Elliot Abrams till Venezuela och reda ut och demokratisera Venezuela. Trump sa för ett par veckor sedan: “Nu tar vi tillbaka Venezuela!”.

USA är ansvarig för två dödsfall en var en bebis. Hur många kommer det att bli när Elliot Abrams är färdig? Men han blev starkt ifrågasatt i kongressen
av Ilhan Omar. WOW!!

Häromdagen mötte krigshöken dock motstånd i kongressen. I ett kongressförhör i onsdags utmanades han av den nyinvalde kongressledamoten och socialisten Ilhan Omar som ställde honom mot väggen för sin inblandning i massakrer och den så kallade Iran-Contras-affären under 1980-talet. Trots att Abrams inblandning är väl utredd vägrar han att svara på Ilhan Omars frågor.

”1991 erkände du dig skyldig till att ha undanhållit information för kongressen vid två tillfällen, angående din inblandning i Iran-Contras-affären, för vilket du sedan benådades för av George Bush d.ä.”, påminner Ilhan Omar Abrams och kongressen om.

”Den 8 februari 1982 vittnade du inför senatutrikesutskottet om amerikansk politik i El Salvador. I det förhöret avvisade du en rapport om massakern i Mozote, där fler än 800 civila, inklusive barn yngre än 2 år, brutalt mördades av USA-utbildade trupper, som ’kommunistisk propaganda’.

Wikipedia Minnesmärke Foto: Efrojas

Under den här massakern skröt några av dessa om att de våldtagit 12-åriga tjejer innan de dödade dem. Du sa senare att USA:s politik i El Salvador var en ’fantastisk prestation’.

Ja eller nej, tycker du fortfarande det?”

Ilhan Omar fortsätter att pressa Elliott Abrams om vilket syfte USA:s inblandning i Venezuela har. Abrams harklar sig och svarar att USA:s enda intresse är att införa demokrati i Venezuela.

Hon låter sig inte avfärdas!

Wikipedia – massakern i El Mozote El Salvador 1982

Bloggen är superbra!
Eaqhan – Inget fokus på Haiti – Medan media glor på Venezuela

Därför är det ekonomisk kris i Venezuela
Venezuela har världens största kända oljereserver, men oljeberoendet har gjort landet känsligt för nedgångar i oljepriset och för sanktioner.
SVIP
Venezuela är ett rikt land. Det har de största kända oljereserverna i världen, naturgas, järnmalm, guld, bauxit, vattenkraft och diamanter samt goda möjligheter för jordbruk. Ändå ekonomisk kris. Brist på livsmedel, mediciner, hygienartiklar, insatsvaror och det mesta annat. Samtidigt hyperinflation.

Hugo Chávez inledde vad han kallade den bolivarianska revolutionen 1999, ett ambitiöst socialt program ägnat att förbättra livet för de många fattiga i landet. Levnadsstandarden steg, hälsotillståndet förbättrades och analfabetismen minskade kraftigt. Oljeinkomsterna stod för finansieringen.

I förra veckan publicerade finansnyhetsbyrån Bloomberg nya uppgifter om vad Venezuela har att kämpa emot: Ända sedan december har Venezuelas centralbank begärt att få ut sitt guld, förvarat hos Bank of England i London, till ett värde av 1,2 miljarder dollar. Efter påtryckningar av USA har den engelska centralbanken vägrat att släppa guldet. Krav ställs nu att guldet i stället skall ges till den självutropade ”presidenten” Juan Guaido.

Till allt detta kommer den ekonomiska krigföringen från framför allt USA. Förre presidenten – och fredspristagaren – Obama förklarade helt absurt Venezuela vara ett säkerhetshot mot USA och skärpte de ekonomiska sanktionerna. Den nuvarande presidenten Trump har trappat upp det ekonomiska kriget. Det är nu omöjligt för Venezuela att sälja olja – dess nästan enda inkomstkälla – för dollar.

Proletären – Därför är det ekonomisk kris i Venezuela

Ingen media skriver om hur det hela började!! Man måste ju ta ta det när det hände och inte enbart ta dom senaste händelserna. Det var Obama som såg Venezuela som ett hot och la sanktioner. Det blir skevt och alla tror att det är Maduros fel hela vägen. Hur många länder har USA invaderat på grund av landet varit socialistiskt eller kommunistiskt? Inget land har ett CV som USA. Bush den äldre avskydde allt som var socialistiskt. Han var rabiat!

USA:s statskupper

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Nu ska bödeln Elliott Abrams in i Venezuela