”Löjligt – varför ska damerna tjäna lika?”

När jag läste detta blev jag störtförbannad! VARFÖR ska inte damkronorna har lika mycket betalt som herrkronorna? Så in-i-helvete misogynt med en kvinnosyn som hör hemma på 1800-talt!! Man måste ju ge damerna samma förutsättningar. Jag tror absolut med samma pengar och samma marknadsföring kommer damerna att bli lika uppskattade som herrarna. Det lilla jag har sett både inom hockeyn och fotbollen så har det skett en enorm skillnad sen 80-talet.

Damspelare över hela världen slåss för jämställda löner inom landslagsfotbollen.
Men ikonen Frank De Boer ger inte mycket för argumenten.
– Jag tycker att det är löjligt, säger De Boer till The Guardian.
I Sverige har frågan debatterats ett antal vändor. Fotbollförbundet har blivit anmälda till DO för att man misstänks betala ut ojämställda ersättningar till dam- respektive herrlandslaget. I USA har damlandslaget stämt sitt eget förbund för att få till en rättvis pengadistribution till herr- och damspelare.

Men Frank De Boer ger inte mycket för kraven. Den före detta storspelaren, som numera tränar MLS-laget Atlanta United, tycker att hela debatten är skev.

Expressen – Löjligt varför ska damerna tjäna lika
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Bekräftat: Spelarkonflikten löst
I lördags kunde SVT Sport avslöja att konfliken mellan Damkronorna och svenska ishockeyförbundet var på väg att lösas. Nu bekräftar förbundet att parterna kommit överens.
– Skönt att det är klart med förbundet, så man slipper tänka på det, säger lagkaptenen Erika Grahm till SVT Sport.
I lördags bekräftade flera spelare i Damkronorna för SVT Sport att konflikten med svenska ishockeyförbundet var nära en lösning.
Nu meddelar förbundet att parterna har kommit fram till en lösning.

Överenskommelsen omfattar spel i Damkronorna med giltighet fr.o.m. 2019-10-14 och tillsvidare.
Förbundet inför medaljbonus till spelarna i VM-turneringar och OS även om motsvarande premier från det internationella förbundet (IIHF) saknas.
Ersättning för förlorad arbetsförtjänst utgår till spelarna för förtroendeuppdrag i Damkronorna och finansieras genom SDHL med stöd av SHL.
Spelarna uttagna i Damkronorna skall vara försäkrade mot skador som kan uppkomma vid landslagsspel. För SDHL-spelare svarar klubbarna genom SDHL för den försäkringen.
Spelarna i vårens VM-trupp kommer att erhålla en gratifikation från förbundet om laget kvalificerar sig för spel i A-VM 2021.
Källa: www.swehockey.se

SVT – Bekräftat: Spelarkonflikten löst

Publicerat i Feminism, Film, TV och Media, Idrott, Kultur | Etiketter , , , , , , | Lämna en kommentar

Chockerande detaljen om Marilyn Monroes död

Skåpmat! Jag skrev om detta 2016 och vem som helst kan räkna ut med hålfötterna att det var ett mord. Obekväma personer som skapar skandaler och avslöjar hur Kennedyfamiljen beter sig. Kåtbocken John F Kennedy utnyttjade Marilyn som jag ser det och sen kasta henne på soptippen och mörda henne. USA är bra på det. Det ryktas om att även brodern Robert hade förhållande med Marilyn.

Några månader innan hon mördades köpte hon hus i Brentwood i Los Angeles. Hennes första egna bostad. Jag har tittat på många bilder på hennes bostad och det är inga problem att ta sig in där för CIA. Huset har säkert förändrats en del sen 60-talet. Huset ligger i slutet på gatan också.

Marilyn Monroe har varit död i snart 60 år – men hennes död förbryllar fortfarande. Nu kommer nya uppgifter som kan tyda på att det är någon som vill dölja något gällande hennes död. I podcasten ”The Killing of Marilyn Monroe” berättas de hur prover från stjärnans njurar, mage och tarm ska ha försvunnit spårlöst, enligt Radar Online.

– Det togs prover från magen, fysiska prover som skulle ha analyserats. Men plötsligt var de helt borta”, säger författaren till podcasten till Radar Online.

Rättsläkarens rapport fastslår att hon dog av 47 tabletter Nembutal men det märkliga var att det inte fanns spår av tabletterna i hennes mage vilket väckte frågetecken om de injicerats och i så fall av vem – eftersom någon spruta aldrig hittades.

Men det var inte det enda som förbryllade. Polisen Jack Clemmons mindes att han tänkte att kroppen hade lagts till rätta på sängen, med perfekt raka ben – inte alls som de förvridna kroppar som normalt hittas efter en överdos sömntabletter.

Expressen – Chockerande detaljen om Marilyn Monroes död

Här skrev jag om henne plus andra som har mördats.
SQ – Marilyn Monroes död ännu en gåta
Marilyn Monroe dog av en överdos i sitt hem och obducenten Thomas Noguchi menar att dödsfallet med största sannolikhet var självmord. Nej, hon blev för mycket för familjen Kennedy dessutom var hon missbrukare, impulsiv och olycklig. Hon kunde definitivt vara en käpphäst för presidentämbetet. Hur svårt kan det vara för CIA/FBI att ta sig in i hennes hem!? Lätt som en plätt.

Publicerat i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Chockerande detaljen om Marilyn Monroes död

Gryningspyromanen fast i häktescellen – ”inte rätt”

Denna Ulf Borgström borde sitta inne på livstid oavsett för han är så farlig.
Han har själv sagt att han aldrig kommer att sluta med att tända eld på fastigheter. Hur sjuk är denna individ egentligen! Fullblodspsykopat full pott?

Han ÄR ond, riktigt ond. För hur kan han hämnas på rättsväsendet genom att orsaka oskyldiga människor genom att tända eld på deras hem. Som någon säger i program på TV att han är den farligaste som funnits/finns i Sverige.

Han och hans bror är kriminella i övrigt då dom har sysslat med bedrägerier och åkt fast för det. Ulf Borgström har också fått böter för trafikförseelser som han anser är orättvisa. Finns det någon värre rättshaverist i hela världen som är som han?

Jag tycker att han ska aldrig släppas lös i samhället. Han är för farlig! Men just nu är han frihetsberövad.

Nu gnäller han över att han suttit i häktet för länge. Vad händer om han sätts i fängelset? Blir han mördad?


Ulf Borgström/gryningspyromanen. Jag tycker han ser ond ut.

Gryningspyromanen vill flyttas
Ulf Borgström menar att han borde förflyttas till ett fängelse snarast möjligt. Han förklarar i brevet att han inte vill stanna kvar på häktet längre än nödvändigt, och att flytten borde ske omgående.

”Jag är häktad sedan 20180119 och den dom jag fick vann laga kraft 20181109 trots detta sitter jag fortfarande kvar på häkte och avtjänar mitt straff. Så som jag förstår lagen skall jag snarast möjligt flyttas till en kriminalvårdsanstalt för att avtjäna mitt straff.”

JO begärde den 27 februari ett yttrande från Kriminalvården, gällande Ulf Borgströms krav. Kriminalvården uppmanas ge en redogörelse för handläggningen och relevant lagstiftning. I remissvaret ska även myndighetens bedömning av handläggningen framgå. 

Expressen – Gryningspyromanen fast i häktescellen – ”inte rätt”

Jag ska hela dokumentären på SVTPlay.

Jag skrev om honom 2016.
SQ – Gryningspyromanen ersätts med 30,000 kr

Publicerat i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Terror | Etiketter , , | Kommentarer inaktiverade för Gryningspyromanen fast i häktescellen – ”inte rätt”

Mossad – terroristorganisation med avrättningar som specialitet?

Mossad är en underrättelsetjänst, en organisation som ägnar sig åt avrättningar om det är något som kan dra ner byxorna på kreti pleti i Israel eller runt om i världen. Dom är precis lika vidriga som CIA.

Mossad ägnar sig även åt övervakning av folk som är kritiska mot Israels fascistiska styra. Israel och ambassadörer påstår med en dåres envishet att Israel är det enda demokratiska landet i Mellanöstern. Hahaha!!

Jag har sett en dokumentär om Mossad på Netflix, gjord av en israel. Där intervjuas före detta mossadagenter och det fick mig nästan att spy. Är dom psykopater hela bunten?

Att höra dessa vidriga personer berätta vad dom har gjort mot människor är helt outstanding precis som CIA. Framförallt den första som intervjuas är exceptionellt vidrig. Dom är inte mänskliga enligt mig. Det finns inte en enda empaticell i deras hjärnor. Fy F@N som otäckt men så nyttigt att se.

Ni som har Netflix rekommenderar jag starkt att se den för Israel är precis lika vidrigt som USA. Dokumentären “Mossad inifrån”.

Mossad ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkidim Meyuhadim, (“Institutet för underrättelser och särskilda operationer”) är en israelisk civil underrättelsetjänst. Organisationen är landets centrala organ för hemlig underrättelseinhämtning och specialuppdrag i utlandet och är därmed en motsvarighet till USA:s CIA. Mossad är ansedd som en av världens mest effektiva underrättelsetjänster, även om den vid några tillfällen även varit inblandad i uppmärksammade misslyckanden.

Mossads tidigare motto, “be-tachbūlōt ta`aseh lekhā milchāmāh”, är ett citat från Bibeln (Ordspråksboken 24:6) och betyder “Utan överläggning kan du inte föra krig”.

Mottot ändrades senare till “be-‘éyn tachbūlōt yippol `ām; ū-teshū`āh be-rov yō’éts” (hebreiska: “Det nya citatet är också hämtat från Bibeln (Ordspråksboken 11:14) och betyder “Utan ledarskap går ett rike under, med många rådgivare kan det räddas” .

Wikipedia – Mossad
Intressant hur dom har ändrat sitt motto. Bara det säger en del. “Ju fler kockar, desto sämre soppa.” Och det som står i Wikipedia är som en fis i rymden med tanke på dom illdåd som Mossad har ägnat sig åt och ägnar sig åt.

Är du kritisk mot Israel i Israel åker du i fängelse kanske upp till 10 år och det är minsann ingen semester att befinna sig där.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Zionistisk press | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Mossad – terroristorganisation med avrättningar som specialitet?

Kineserna är borta!

Kineserna är borta. Dom laddade ju ner min blogg om och om igen. Troligtvis för att se om det fanns någon begränsning i visningar för att stoppa bloggen som synlig. Nu finns inte det på webbhotellet jag använder men det måste ändå vara en störning. Jag tror också att det webbhotellet “Snapback” (Snäpp tillbaka) är ett fejkhotell som nu är borta från bloggen. Namnet på svenska är ju att slå tillbaka och det säger ju en del. En vanlig dödlig kan väl inte sätta upp ett webbhotell hur som helst.

Jag har i alla fall tre fiender som vill komma åt mig. Det är Kina, Israel/zionister och dom kriminella mc-gängen. Jag har hotats på olika sätt som jag inte går in på här. Det är en orsak att jag inte har någon mejl på bloggen, tyvärr men så är det. Kineser är farliga som inte tål någon som helst kritik det spelar ingen roll varifrån det kommer ifrån hög som låg. Zionister är definitivt farliga och har stor makt i Sverige och MC-gängen skulle inte tveka en sekund att komma med basebollträt eller med automatvapnet.

Varje gång jag ser Robert Aschberg tänker jag på palestiniern Bechir Rabani som dog i en “hjärtattack” några dagar innan han skulle dra ner byxorna på Aschberg. ALDRIG att jag kommer att tro på att det var en hjärtattack. Jag tror att han mördades. Hjärtattack, hans hjärta attackerades på något sätt, injektion? Aschberg äger EXPO dessutom som är en zionistisk tidning. En framstående zionist i EXPO är Jonathan Leman och andra zionister kommer på demonstrationer som stöder Palestina och fotograferar och på en demonstration jag var på förstörde dom plakat. En annan är Daniel Pohl.

Bechir Rabani infiltrerade vit maktrörelser när han dokumenterade det blev han kallad för nazist när en Gustafsson från Expo gjorde exakt samma sätt blev han kallade för hjälte. Det säger en del vad EXPOS folk tycker om palestinier. Detta behöver påminnas om med jämna mellanrum för jag tror inte folk riktigt fattar vad EXPO står för, egentligen.

Bechir Rabani palestinier

SQ – Bechir Rabani död i hjärtattack

Här finns också en dokumentär och kommentarer till artikeln.
NewsVoice – Bechir Rabani ifrågasatte skenheliga medier – Idag är han borta – Dokumentär

Men hur som helst har mitt webbhotell ett extra öga på bloggen och jag antar att det beror på eventuella intrångsförsök och antal visningar. Jag har det bästa webbhotellet med mycket bra support.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kineserna är borta!

BETALA INTE! BETALA INTE!! Bluffmejl!!

Men ni som får detta BETALA INTE!! Mina kollegor!! Öhhhhhhhh…. Har inga sådana sen flera år tillbaka. Jag på intima sidor!! Jag dööööööör!! Drop dead!!! Jag är inte på några osäkra sidor! Min kamera!? Den är inaktiverad!! Använder inte kameror som finns i datorerna. Plåster för linsen.

Men jag kan förstå att många blir stressade. Jag har varit på internet sen 1995 så jag är ingen duvunge. Svenskan har också stora brister!!

Gick in på källkoden och det kommer från Argentina.

“Hej!
Jag är en programmerare som knäckte ditt e-postkonto och enhet för ungefär ett halvt år sedan.

Du har skrivit ett lösenord på en av de otrygga sajterna du besökte, och jag fångade den.

Naturligtvis kan du ändra ditt lösenord, eller redan gjort det.
Men det spelar ingen roll, min rat software uppdaterar den varje gång.

Vänligen försök inte kontakta mig eller hitta mig, det är omöjligt, eftersom jag skickade dig ett mail från ditt e-postkonto.

Genom din e-post har jag laddat upp skadlig kod till ditt operativsystem.
Jag har sparat alla dina kontakter med vänner, kollegor, släktingar och en fullständig historia av besök på internetresurserna.
Jag installerade också en programvara för RAT på din enhet och lång tidspionering för dig.

Du är inte mitt enda offer, jag brukar låsa enheter och kräver pengar.
Men jag blev slagen av webbplatser med intimt innehåll som du ofta besöker.

Jag är i chock för din räckvidd fantasier! Wow! Jag har aldrig sett något så här!
Jag visste inte ens att sådant innehåll kunde vara så spännande!

Så när du hade kul på intima webbplatser (du vet vad jag menar!)
Jag gjorde skärmdump med att använda mitt program från din kamera på din enhet.
Därefter förenade jag dem med innehållet på den aktuella webbplatsen.

Kommer vara roligt när jag skickar dessa bilder till dina kontakter! Och om dina släktingar ser det?
Men jag är säker på att du inte vill ha det. Jag skulle definitivt inte vilja …

Jag kommer inte göra det om du betalar lite belopp.
Jag tror att $899 är ett bra pris för det!

Jag accepterar bara Bitcoins.
Min BTC-plånbok: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Om du har problem med detta – fråga Google “hur man gör en betalning på en bitcoin plånbok”. Det är lätt.
Efter att ha mottagit ovanstående belopp tas alla dina data omedelbart bort automatiskt.
Mitt virus kommer också att förstöra sig från ditt operativsystem.

Min Trojan har automatisk varning, efter det att detta e-postmeddelande har blivit såg, kommer jag att veta det!

Du har 2 dagar (48 timmar) för betalning.
Om detta inte händer – kommer alla dina kontakter att bli galna bilder med ditt smutsiga liv!
Och så att du inte hindrar mig, kommer din enhet att vara låst (även efter 48 timmar)

Ta inte detta frivolously! Det här är den sista varningen!
Olika säkerhetstjänster eller antivirus hjälper dig inte säkert (jag har redan samlat in alla dina uppgifter).

Här är rekommendationer från en professionell:
Antivirus hjälper inte mot modern skadlig kod. Ange inte dina lösenord på osäkra webbplatser!

Jag hoppas att du kommer att vara försiktig.
Adjö.”

Publicerat i Kriminalitet, Maffia-gängen | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för BETALA INTE! BETALA INTE!! Bluffmejl!!

Om Greta: ”Bortskämd snorunge”/Jeremy Clarkson

Vad är det med dessa medelålderskrisande män som känner sig SÅ hotade av en 16-åring! Det är ju skrattretande mitt i eländet. Mitt sätt att se gör dom bort sig med dunder och brak. Rädda högertomtar som borde börja planera för för julen där dom passar bättre att dela ut julklappar till snälla barn!

Jeremy Clarkson som slår personalen på käften är han något föredöme för något? Nej, man slår inte sina kolleger och gormar och har sig. Jag har sett hur aggressiv han är i TV då jag har sett några program. Han älskas av männen.


Jeremy Clarkson/Top Gear
Greta har redan skrivit in sig i historieböckerna och det är ju tydligt ock klart att det är ungdomarna och vettiga vuxna som tar kampen för en framtid där dom och kommande generationer kan leva.

Nu är jag personligen väldigt pessimistisk med tanke på all dessa politiker och andra beslutsfattande har skygglapparna på och stoppar fingrarna i öronen och säger La-La-La-La-La. Personer som inte bryr sig utan vill leva sina bekväma liv utan en tanke på sina barn.

Till och med Frankrikes president Emmanuel Macron säger att Greta motverkar samhället!? Öhhhhhhhh! På vilket sätt undrar jag. Det är så klockorna stannar av ett sådant uttalande.

Det är skönt att veta att Gretas pappa är med Greta hela tiden. Greta är en mycket smart tjej helt klart. Män känner sig underlägsna, medelålders mycket kända män river sitt hår. Djissus Kraist!

Nu tycker jag att dessa krisande och rädda män ska coola ner lite!

Stjärnans ord om Greta: ”Bortskämd snorunge”
Efter Greta Thunbergs ilskna tal i FN attackeras hon nu av tv-stjärnan Jeremy Clarkson.

Den brittiska kändisen anser att Thunberg borde visa tacksamhet för allt som vuxenvärlden har gett henne:
”Hur vågar du stå där och mästra oss, din bortskämda snorunge”, skriver Clarkson i sin kolumn i The Sun.

Men alla var inte lika nöjda.
Bland annat har Frankrikes president Emmanuel Macron anklagat klimataktivisten för att ”motverka vårt samhälle”.

Nu går även en av Storbritanniens största tv-profiler, programledaren Jeremy Clarkson, till attack mot Greta. I sin kolumn i den brittiska tidningen The Sun kallar han henne för en ”bortskämd

Expressen – Stjärnans ord om Greta: ”Bortskämd snorunge”

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Om Greta: ”Bortskämd snorunge”/Jeremy Clarkson

Dags för en ny syn på Israel!?

Ja, det är inte en dag för tidigt! Det är dags att se Israels brutalitet mot palestinier, folkmordet som har pågått sen 1948. Också det senaste om lobbypartyt där zionisten Micael Bindefeld var värd för. Dom inbjudna som var antingen fullständigt okunniga eller personer som skiter i folkmordet för att få “parta” och få allt gratis i lyxig miljö! Det uppmärksammades i många länder.

Det är en skam det som Ilan Ben-Dov, Israels ambassadör i Sverige, skriver men vad att vänta av en zionist precis samma som föregångaren Isaac Bachman.

Men folk blir mer och mer upplysta att Israel är ett fascistland med allt vad det innebär. Det har jag skrivit många inlägg om, mördandet även barn, fängslandet, kollektiv bestraffning, el några timmar per dag, förstörda odlingar, rivna bostäder, utbyggnader av bosättningar, förnedringar i Checkpoint, begränsningar för fisket, olivodlingar upprivna eller nerbrända o.s.v.

Idag läser folk även utländsk press och inte enbart den zionistiska pressen vi har idag som Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen, Gota Media. Nu har Bonnier köpt upp Mittmedia för det är Bonniers mål att köpa så mycket av svensk media som möjligt för att styra innehållet som det behagar dom.

Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige Ägarkoncentrationen inom dagspressen fortsätter att öka. Det är de politiskt färgade stiftelseägda tidningarna som dominerar expansionen.
– De köper tidningar för att överleva och för att få ut sitt politiska budskap, säger medieforskaren Staffan Sundin.

ETC – Fyra jättar äger 70% procent av Mediesverige (betallänk idag) Idag kanske det är 80% som styrs av jättarna.

Läser man artikeln av Ilan Ben-Dov förstår man tydligt och klart vad Israels mål är. Ta över Sverige helt.

Israels ambassadör: Sveriges politik har präglats av ensidighet, obalans och fientlighet

Israel har utmärkta relationer med alla europeiska länder. Dessa relationer grundas på en ständigt fortgående och uppriktig dialog på alla nivåer och genom alla tänkbara kanaler. Denna dialog innefattar emellanåt meningsskiljaktigheter men dessa kommer till uttryck i en atmosfär av ömsesidigt förtroende och vänskap.

Det finns ingen anledning varför inte också Sverige – i likhet med Europas övriga stater – skulle kunna tillämpa en mycket mer rimlig politik mot Israel.

Emellertid är det ingen hemlighet att de senaste årens svensk-israeliska relationer varit djupt problematiska. Den svenska utrikespolitiken gentemot Israel har under många år präglats av ytterlig ensidighet och obalans, ibland rentav fientlighet.

Ett lågvattenmärke i relationerna var det svenska ensidiga erkännandet av en palestinsk stat, ett beslut fattat utan varje hänsyn till Israels grundläggande, legitima intressen och framfört allt – dess förmåga att försvara sina gränser och medborgare.

Aftonbladet – Ta chansen nu, ändra synen på Israel Linde
Djissus Kraist!! Israel HAR ockuperat Palestina!! Israel har INTE rätt till Palestina. Allt bygger på en sagobok som kallas Bibeln/Gamla testamentet.

Men det stämmer ju inte! 135 länder har erkänt Palestina som stat? Det pågår ofta demonstrationer för BDS, bojkotta israeliska varor. Protester mot Israels folkmord mot palestinier. SÅ LJUG INTE SÅ FÖRBANNAT!! Ilan Ben-Dov!


Ilan Ben-Dov
Om folk ansträngde sig lite och fler läste andra tidningar än dom svenska så skulle dom upptäcka hur vidrigt Israel är!!

Dagens arena – länderna som har erkänt Palestina

Sverige är ett zionistiskt land i mycket. Zionister styr vår handel, var vi handlar ägs av zionister som Klarna och Amazon, mycket av det vi handlar i affären omförpackas i andra länder innan det når Sverige för att dölja ursprung. SodaStream tillverkas på Västbanken t.ex. Kreditkort som t.ex American express. Google, Facebook, Instagram, Twitter ägs av Zuckerberg, Amazon ägs av Jeff Bezos.Microsoft ägs av Bill Gates m.fl.

Här några exempel av varor som vi borde bojkotta. Jag bojkottar det jag upptäcker.
SQ – Israeliska varor i Sverige

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Dags för en ny syn på Israel!?

Nytt larm från Säpo: Kinas spionage ökar

Jag är inte ett dugg förvånad och det är inte enbart kinesiska flyktingar i Sverige. Dom ger sig på allt som är kritiskt mot Kina. Det spelar ingen roll var det är i världen. Min lilla blogg i det stora hela ger dom sig på också. Det har jag skrivit om tidigare. Som jag skrivit om i ett tidigare inlägg om “Webbhotellet” Snapback som inte gjorde annat än laddade ner min blogg om igen och om igen. Där misstänker jag att det är Kina som satt upp ett falskt webbhotell.

För länge sedan läste jag någon text och det som fastnade i mitt huvud var: “När den gula hästen syns över horisonten är fara på färde”. Jag vet inte varför det har naglats fast i skallen. Men jag tolkar det som Kina och har hela tiden tyckt det.

Även andra länder spionerar på Sverige och två sticker ut, Ryssland och Iran. När jag pluggade i Umeå vid universitetet under 80-talet och var kompis med två iranskor så var dom rädda då det kommit fram att Iran kontrollerade iranier.

En bråkdel av vad Kina tittar på. Det spelar ingen roll hur obetydlig man är, är man kritisk så vill dom sänka dig. Jag kollar ju inte loggen hela tiden men under en kort tid hade så många tittat eller laddat ner. Om jag skulle skriva ut alla loggar med Kina skulle jag kunna tapetsera rummet.

Jag ser också att dom sista siffrorna i IP-numret är olika och olika webbläsare, samma datum. Ett IP-nummer kan man läsa Huawei i deras webbläsare.

Men även många IP-nummer som börjar på 47 är vanliga från USA där Kina har konto.

Kinas underrättelsearbete har ökat i Sverige och Säkerhetspolisen pekar ut flyktingar som en drabbad grupp.

– Vi är väl medvetna att Kina bedriver den här typen av verksamhet, säger Daniel Stenling, enhetschef på kontraspionage.

“Kalla kriget-mentalitet och politisk provokation”, svarar företrädare för Kinas ambassad.

Kina: Ogrundade anklagelser
Enligt den kinesiska ambassaden i Sverige ingriper aldrig Kina i andra länders angelägenheter.

“Vi motsätter oss bestämt de ogrundade anklagelserna mot Kina av vissa svenska krafter och anti-Kina-element. De hittar på saker och dömer Kina utifrån ideologiska fördomar och politisk agenda”, skriver företrädare för ambassaden i ett mejl till TT.

Hot mot Sverige
Enligt Daniel Stenling har Kina ett brett intresseområde i Sverige. Utöver spioneri mot flyktingar så har Kina stora intressen i tekniskt kunnande och vetenskap från både företag och universitet. Landet har även intresse av Sveriges ställningstaganden i politiska frågor, säger han.

– Det är ett hot mot Sverige om ett annat land försöker komma över vad vi är duktiga på, säger Daniel Stenling.

Företrädare för ambassaden säger att det i stället är svenska krafter som försöker påverka och hota Kina och blanda sig i landets angelägenheter.

Give me a break!!
Expressen – Nytt larm från Säpo: Kinas spionage ökar

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Nytt larm från Säpo: Kinas spionage ökar

Mannen bildas från Kvinnan – apropå incels-männen

Detta elände som sprider sig. Kvinnor lever farligt inte enbart av incelsmän.

Mannen må vara norm i samhället MEN…. Mannen bildas med andra ord från kvinnan och inte tvärtom som i Gamla testamentets skapelseberättelse. Männen föds ur kvinnans revben. Kvinnan är naturens grundrecept. Artikeln från DN.

För att se texten högerklicka visa bild.


Dagens Nyheter – Mannen bildas från kvinnan

Det är inte samhällets fel att män inte får ligga
Budskapet från incels är att det alltid är andras fel att livet inte blivit som man tänkt sig, aldrig ens eget. Ansvaret för att man inte får ligga med kvinnor läggs på ”samhället”.

En hel del av dessa män behöver hjälp från psykiatrin, skriver överläkare Stefan Krakowski.

Av Stefan Krakowski Överläkare, författare och skribent
Aktuell med boken ”I psykiatrins tjänst – en svensk läkares memoarer”

Expressen – Det är inte samhällets fel att män inte får ligga

Männen i dolda forum: Därför hatar vi kvinnor
På dolda forum på nätet delar de med sig av sitt hat mot kvinnor som inte vill ha sex med dem.

De kallar sig själva ”incels” – män som ofrivilligt lever utan sex.
Samtidigt hyllar de massmördare som dödat kvinnor.

Nu berättar männen på insidan om de mörka mötesplatserna på internet.
– Jag respekterar människor men när det kommer till kvinnor bryr jag mig inte, säger profilen ”Catfishman”.

Expressen – Männen i dolda forum, därför hatar vi kvinnor

Signaturen “Catfishman” är mycket likt en person som hatar kvinnor, iPongo som hatat kvinnor mycket aktivt på internet för ett par år sedan och ingick i en dold grupp som infiltrerades och togs upp av media. “Catfish” är ett program på MTV där personer lägger upp en falsk identitet och en falsk bild och lurar personer som är blåögda som tror på ett foto.

“Catfishman” kanske är en som lurar kvinnor och utnyttjar kvinnor.

Så radikaliseras män av våldsporren
Hos gärningsmännen i de senaste årens mest uppmärksammade ”sexmord” finner man ett mycket frekvent bruk av grov våldsporr.

Katarina Wennstam berättar om vad hon hittade när hon gjorde research till sin senaste hyllade roman ”Vargen”. Jag menar att vi måste förstå vad det är det verkligen handlar om. Och hur grovt det är.

Det som fick mig intresserad av att gräva mer i dagens utbud av porr är att jag i många år har reagerat på tystnaden kring den grova våldsporr som gång på gång hittas i datorerna hos män som åtalats för mord på kvinnor med sexualsadistiska inslag eller för upprepade överfallsvåldtäkter.

Expressen – Så radikaliseras män av våldsporren

Avslutar med en “diskussion” på Twitter där även jag får hat men värst drabbades Lady Dahmer.

Publicerat i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, iPongo, Kriminalitet, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Mannen bildas från Kvinnan – apropå incels-männen

Edward Snowden – I allmänhetens tjänst

Jag har hämtat ut hans nya bok “I allmänhetens tjänst”. Bara inledningen gör mig spökrädd. Att övervakningen var enorm främst från USA visste jag redan men detta! Rena rama skräckboken tror jag efter att ha läst några få sidor.

Det går INTE att skydda sig. Det spelar ingen roll då andra inte skyddar sig.
Igår skulle jag ta fram en vanlig tidtabell till en kompis på Västtrafik. Då fick jag ett meddelande från Firefox att jag var tvungen att tillåta mina bilder, mina kontakter och min media och något mer som jag inte kommer ihåg. Detta var på surfplattan. Vad i glödhete helvete… ska Firefoxen ha alla mina bilder till, mina kontakter os.v. VAD har det med en tidtabell som finns som en PDF!! Jag nekade tillåtelse och med det kunde jag inte titta på tidtallen. Det är helt galet!

Nu får jag fram den på Laptopen och Resecentrum ligger bara ett kvarter bort om det skulle knipa. Detta narcissistiska grottande i människors liv. Det finnes INGEN integritet längre. Och jag fasar för vad som kommer fram i boken!

Alla dessa miljoners, miljoners människor som fläker ut sina liv på Facebook, Twitter och Instagram fattar inte vad dom utsätter sig för!

Det värsta är dom som dessutom betalar för att ge ut sitt DNA i s.k. släktträd. My Heritage har sitt huvudsäte i Tel Aviv i Israel. Att ge sitt DNA till zionister i Israel och dessutom betala dyrt för det. Helt sjukt!!

Här har jag tagit några små stycken ur inledningen ur Snowdens bok. KÖP DEN!!

Jag hjälpte till att göra det tekniskt möjligt för en enda regering att samla in hela världens digitala kommunikation, lagra den för all framtid och söka igenom den hur som helst.

. . . . . . . . . .

Vid 26 års ålder var jag formellt anställd av Dell, men arbetade för NSA. Att vara inhyrd kontraktsanställd var min täckmantel, liksom det var för nästan alla teknikinriktade spioner i min ålder. Jag skickades till Japan där jag hjälpte till att konstruera byråns globala backup – ett enormt hemligt nätverk som garanterade att inga data skulle gå förlorade ens om NSA:s högkvarter förvandlades till aska i en kärnvapenattack. På den tiden insåg jag inte att det var ett tragiskt misstag att konstruera ett system som skulle föra permanenta register över alla människors liv

. . . . . . . . . .

Långt in i en tunnel under ett annansfält, en underjordisk tidigare flygplansfabrik från Pearl Harbor-tiden, satt jag i en terminal varifrån jag hade praktiskt taget obegränsad global tillgång till kommunikationer från nästan varje man, kvinna och barn som någonsin ringde ett telefonsamtal eller rörde en dator. Bland dessa människor fanns mina omkring 320 miljoner landsmän, som övervakades i sina vardagsliv, i strid mot inte bara USA:s författning utan också många av de grundläggande värderingar i varje fritt samhälle.

. . . . . . . . . .

Vissa folkvaldas försök att stämpla journalistik som något illegitimt har understötts av ett fullskaligt angrepp på principen om sanning. Vad som är verkligt förväxlas målmedvetet med vad som är påhitt, fejk och det som sker med tekniker som har kapacitet att driva en sådan förväxling till oöverträffad global förvirring.

Jag känner denna process tillräckligt väl, eftersom skapandet av irrealitet, falsk verklighet, alltid har varit underrättelsevärldens mörkaste konst. Samma byråer som under loppet av min karriär hade manipulerat underrättelser för att skapa en förevändning för krig och använde kidnappningar som ”särskilda överlämnanden” (extraordinary renditions), tillgripa tortyr som ”förstärkta (enhanced) förhörsmetoder” och massövervakning som ”massinhämtning” (bulk collection) tvekade inte en sekund att kalla mig för kinesisk dubbelagent, rysk trippelagent och än värre ”en millennial”.

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Edward Snowden – I allmänhetens tjänst

Greta Thunberg är mycket modig!

Jag tycker att hon är helt outstanding!! HUR kan vuxna människor hata henne så!? Högertomtar, mörkermän, även kvinnor som INTE vill bidra med någonting utan köra på som vanligt. Har dessa hatare barn? Vi har ingen jord kvar om 100 år utan den blir närmast obeboelig och klimatflyktingar kommer att översvämma delar där det går att bo. Hur skulle det se u?

Man kan tycka vad man vill men när USA:s president Donald Trump hånar Greta fick jag nästan dåndimpen. Men det visar också hur hans mentala hälsa ser ut.

Jo, Greta är 16 år men hon har folk bakom sig som ser till att hon är OK. Och ni mörkerfolk borde skämmas! Jag förstår inte hur vissa kan sänka sig så lågt att man ger sig på en tonåring. Hon är mycket mer vuxen än ni alla hatare.

Jag beundrar henne ohört mycket!!


Men Greta ger ett skarp svar till en president.


Alexander Bard förstås tillhör hatarna men vad F@N! Denna stolle! Finns det någon som tar honom på allvar. Det finns ju problem med hans mentala hälsa också, tycker jag. Jag anser att man är inte frisk när man kan avsky ett barn så. Jimmie Åkesson m.fl. Det är ju högertroll hela högen.

Greta Thunbergs tal vid FN: s klimatåtgärdstoppmöte i New York 23/9.
Allt är fel. Jag borde inte stå här. Jag borde vara i skolan på andra sidan havet. Ändå kommer ni alla till mig för att få hopp? Hur vågar ni! Ni har stulit mina drömmar och min barndom med edra tomma ord.

Och ändå en av de lyckliga. Människor lider. Människor dör. Hela ekosystem kollapsar. Vi är i början av en massutrotning. Och allt ni kan prata om är pengar och sagor om evig ekonomisk tillväxt. Hur vågar ni!

I mer än 30 år har vetenskapen varit kristallklar. Hur vågar ni fortsätta att titta bort och komma hit och säga att ni gör tillräckligt, när den politik och lösningar som behövs fortfarande är i sikte.Med dagens utsläppsnivåer kommer vår återstående koldioxidbudget att försvinna på mindre än 8,5 år. Ni säger att ni “hör” oss och att ni förstår brådskan.

Men oavsett hur ledsen och arg jag är, vill jag tro det. För om ni förstod situationen och fortfarande fortsatte att inte agera, skulle ni vara onda. Och jag vägrar att tro på det.

Målet att halvera våra utsläpp på tio år ger oss bara 50% chans att stanna under 1,5 ° C och risken för att sätta igång irreversibla kedjereaktioner utanför mänsklig kontroll.Kanske är 50% acceptabelt för dig. Men dessa siffror inkluderar inte “tipping points”, de flesta återkopplingsslingor, ytterligare uppvärmning dold av giftig luftföroreningar eller aspekterna av rättvisa.

De förlitar sig också på att jag och mina barns generation suger hundratals miljarder ton koldioxid ur luften med tekniker som knappt finns. Så 50% risk är helt enkelt inte acceptabel för oss – vi som måste leva med konsekvenserna.

För att ha 67% chans att hålla sig under en global temperaturökning på 1,5C – de bästa oddsen som ges av – hade världen 420 gigaton koldioxid kvar att släppa ut den 1 januari 2018. Idag är denna siffra redan ner till mindre än 350 gigatonn. Hur låtsas ni att detta kan lösas med business-as-usual som tekniska lösningar. Med dagens utsläppsnivåer kommer den återstående koldioxidbudgeten att vara helt borta på mindre än åtta och ett halvt år.

Det kommer inte att presenteras några lösningar eller planer i linje med dessa siffror idag. Eftersom dessa siffror är för obekväma. Och ni är fortfarande inte mogna nog för att berätta som det är.

Ni sviker oss. Men de unga börjar förstå ert svek. Alla framtida generationers ögon är på er. Och om ni väljer att svika oss säger jag att vi aldrig kommer att förlåta er. Vi låter er inte komma undan med detta. Just här, just nu är det här vi drar linjen. Världen vaknar. Och förändring kommer, oavsett om ni gillar det eller inte.” (Slut på talet).

The Guardian – If world leaders chose to fail us, my generation will never forgive them

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Greta Thunberg är mycket modig!

Vad är Snapback för skit!?

Detta webbhotell som helt verkar vara fejk och k1.freshcouponsonline i synnerhet.

Min blogg laddas ner och ner och ner troligtvis för att kolla om det finns någon begränsning. Det finns INGEN begränsning. Vissa webbhotell har en begränsning på antal sidor som kan laddas in. Här troligtvis Kina eller någon zionist båda lacka på det jag skriver om dom. Men det är nog Kina. Har man laddat ner min blogg så räcker det med en gång. Många laddar ner den för att ha den i sina sökmaskiner och Kungliga biblioteket laddar ner mellan varven och vissa universitet. Det är helt OK!

Men detta har ju såklart en agenda.

Det här webbhotellet har 48 kunder och flera av dom finns inte och en del är “spelsajter” och något medicinskt. k1.freshcouponsonline finns inte. Allt är mycket suspekt.

Jag kan tyvärr inte ha någon mejl på bloggen då hatet är exceptionellt mot mig.

Det kan vara en bot som kör på hela tiden. Jag får väl lägga in skiten i .htaccess-filen om det inte tar slut. För där blir det finito! Men jag vill helst slippa spärra IP-nummer.


Jag har skrivit många inlägg om Kina, ett den 8 juli 2018 om Kinas nya ”sociala kreditsystem”. Snapback startade den 9 juli 2018. Finns det något samband? Kanske.

Jag hatar allt som bryter mot mänskliga rättigheter som bygger på brutalitet, tortyr och avrättningar där Kina är ett land, USA ett annat och Israel. Men det finns många som Saudiarabien och dom länder som ligger runtomkring.

Hade jag levt i Kina, avrättning, hade jag levt i Israel rakt in i fängelse med tortyr, hade jag levt i Saudiarabien hade jag blivit nergrävd i en grop med huvudet ovanför och blivit stenad till döds. För mig representerar dessa länder ren ondska.

Men än så länge är Sverige en demokrati men hur länge?

Jag kan tillägga att jag varje månad gör en backup och däremellan sparar varje inlägg i en textfil.

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Vad är Snapback för skit!?

Den stora lobbyfesten i Israel!

Vad tänker dessa personer med? Arslet? Det handlar om zionistisk lobbying och nätverkande och skaffa hållhakar på folk. Det här handlar om att komma in i maktens korridorer och utöva påtryckningar. Även påtryckningar på andra personer med mycket makt. Micael Bindefeld är ju värsta zionisten och säkert att han är zionisternas springpojke upp till zionistiska makthavare. Men här finns inga skämskuddar! Vem betalar denna mastodontfest egentligen?

Men enligt mig kan man se det som en muta också sen skyller tokstollarna på att dom minsann har känt värden lääääänge!! Mona Sahlin borde skämmas riktigt!

Carolina Sachs, Jonas Bonnier, Susanna Rönn, Anna Holtblad, Mika Källberg, Tina Törnqvist, Lena Berglund, Micael Bindefelds, Thommy Bindefeld, Martina Bonnier, Lisa Lindqwister, Rossana Mariano, Stefano Catenacci, Marie Wäsenberg, Madeleine Ekholm, Börje Ekholm, Carola Häggkvist, Uri Geller, Victoria Skoglund, Johan Petersen, Thomas Sandell, Isaac Pineus, Andrew Duncanson, Emma Wiklund, Filippa Rådin, Anja Pärson, Leif Käck, Izabella Scorupco, Sofia Wistam, Magnus Wistam, Måns Herngren, Felix Herngren, Clara Herngren, Magnus Skogsberg Tear, Lisa Nilsson, Leck Tear, Efva Attling, Eva Dahlgren, Kjell Dabrowski, Viveca Sten, Camilla Läckberg, Simon Sköld, Bathina Philipson, Aje Philipson, Jonas Gardell, Mark Levengood, Micael Bindefeld, Birgitte Söndergaard, Christer Lindarw, Tomas Ledin, Thomas ”Orup” Eriksson, Pernilla Pettersson, Charlotte Perrelli, Anders Jensen, Lena Philipsson, Pernilla Wahlgren, Sarah Dawn Finer, Gunilla Herlitz, Mona Sahlin, Mats Qviberg, Ebba Busch Thor, Fredrik Reinfeldt, Roberta Alenius, Lena Adelsohn Liljeroth, Ulf Adelsohn Liljeroth, Ulf Kristersson, Birgitta Ed, Nyamko Sabuni, Lennart Persson.

Expressen – Långa listan – så lierar sig Bindefeld med makthavarna

Ebba Busch Thor som så stolt visar upp sig i IDF:s t-shirt i Israel och med Skyttedal som också visar framfötterna på en israelisk tanks. Nice people!

Mark Levengood som gör reklam i TV om alla barn som dör och vill ha pengar för insatser gäller det att också rädda palestinska barn? Det tror jag knappast för dom allra flesta på denna fest skiter fullständigt i Israels folkmord på palestinier där barn var och varannan dag mördas eller fängslas. Men det är ju inget som den svenska zionistiska media skriver om. Den svenska zionistiska maffian är mycket mäktig i Sverige.

Alex Schulman skriver i sin krönika:

Rekord i idioti, alla dumheters mamma.
Detta har väckt ont blod, partiledarna har uppfattat att resan inte tagits emot väl hemma i Sverige, och försöker nu hantera den här krisen på bästa sätt.

Ebba Busch Thor undviker att lägga ut fyllebilder och kändisselfies, säger inte ett ord om magdansarna och svärdslukarna, utan väljer noga ut bilder från besöken på de viktiga judiska minnesplatserna. Men det spelar ingen roll, för alla undrar ändå: vad har hon där att göra? Partiledarna och deras PR-människor har därför kommit på att det enda argumentet för att lämna politiken mitt i brinnande höstbudget är att hävda att Bindefeld faktiskt är en god vän, på riktigt, inte bara någon ytlig kändiskompis.

Idén är att visa att de inte bara är nära vänner, det rör sig om alldeles särskilda band, unika vänskaper som odlats under år eller decennier, det är som om de plötsligt vill övertyga oss om att de i själva verket är barndomsvänner allihop. Man ser framför sig Busch-Thor, Kristersson, Sabuni och Bindefeld som barn. Den vilda kvartetten som kutar runt i gränder med slangbella och ställer till bus och liv, där springer de, de såta kamraterna med smuts under naglarna, inte alltid sedda av sina föräldrar, men TILLSAMMANS, för evigt förenade, och de tar fram en kniv och byter blod med varandra inne i något skjul, pojken Kristersson högtidlig när han säger till de andra barnen: ”Vi ska alltid hålla ihop.”

Expressen – Alex Schulman- Rekord i idioti alla dumheters mamma

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Foto, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Den stora lobbyfesten i Israel!

Kina! Dra åt helvete!

Att DN tog in värsta propagandan säger en del! Svenskar är INTE dumma i huvudet som går på propaganda från Kina med ambassadören i Sverige Gui Congyou. Ingen trevlig kille.

Jag begriper inte att DN går Kinas ärenden. Vi svenskar garvade knäna av oss när “Löjliga familjen” besökte Sverige för ett år sen och skämde ut sig då dom vägrade lämna ett hotell. Det var också ren propaganda och sen hotet att inga kineser kommer till Sverige efter det. Vem F@N bryr sig!! Dom är så snåla ändå så det gör ingen skillnad. Dom kan hålla sig hemma.

Ingen tror på detta då vi vet hur Kinas “mänskliga rättigheter” består av.

Kina är sura för dom får inte köpa svenska hamnar som dom skulle använda till militärbaser. Kina är som USA med militärbaser överallt.

Sverige är mycket attraktivt för USA, Ryssland och Kina, ett bra läge för en kommande front för vi får krig en vacker dag. Det tvivlar jag inte på. Det ligger i luften på något sätt då dårar styr världen. USA, Kina, Nordkorea, Brasilien, Ryssland, Ungern och Polen m.fl.

Vi får inte heller glömma Kinas tortyr och avrättningar. Vi vet inte exakt men säkert flera tusen om året.

Kina avrättar flest

Förra året avrättades minst 1 032 personer i världen – en minskning med 37 procent jämfört med året innan. Närmare 90 procent skedde i fyra länder: Iran, Saudiarabien, Irak och Pakistan. Men då ingår inte Kina, som håller dödsstraffen hemliga och som tros ha avrättat tusentals personer, det vill säga fler än den sammanlagda siffran för 23 länder förra året.

– Kina är i en klass för sig, med tusentals avrättningar varje år. De hävdar att de avrättar färre, att det ser bättre ut, men de är inte transparenta. Kina måste upp till bevis och berätta hur de faktiskt använder dödsstraffet, säger Hedenborg.

Amnesty noterar därtill en stor ökning av antalet dokumenterade dödsdomar, 3 117 i 55 länder 2016 – att jämföra med 1 998 i 61 länder året innan.

– Det är förstås oroväckande. I vissa fall handlar det om att vi har fått bättre tillgång till statistik, men det är också en reell ökning i några länder.

Aftonbladet – Kinas avrättningar i en klass för sig

Och det stora skämtet att USA ville köpa Grönland.

Kina hamrar min blogg intensivt som började den 19 september och håller på hela tiden även idag. Jag har loggar och ett visst skydd och jag kan se vilka IP-nummer och vad dom söker på.

En bråkdel på vad som hamras. Olika IP-nummer. Listan är så lång så jag kan tapetsera hallen om jag skrev ut den.

Kina vill tysta svenskar – men sprider propaganda
Den kinesiska ambassaden ökar trycket mot svenska journalister, aktivister och politiker. Men för egen del verkar ambassadören uppskatta den svenska yttrandefriheten.

På två månader har den kinesiska ambassaden i Stockholm publicerat åtta uttalanden som fördömer svenska journalister, aktivister och politiker och anklagar dem för att bedriva en häxjakt mot kineser. Tonen är allt annat än diplomatisk.

”Vi chockas återigen av Kurdo Baksis okunnighet och vansinne”.
”Vi uppmanar SVT att följa den journalistiska etiken och inte erbjuda en plattform åt anti-kinesisk politisk propaganda”.
”Den senaste tiden har delar av svensk media fabricerat lögner ur tomma intet och provocerat fram problem”.

Den kinesiske ambassadören, Gui Congyou, verkar dock ha en kluven inställning till svensk yttrande- och tryckfrihet. Han vill gärna utnyttja den för egen del. Under fredagen skrev han i en absurd debattartikel i Dagens Industri att rån och stölder mot kinesiska turister ”inte bara allvarligt förstört de kinesiska medborgarnas resor i Sverige, utan också oundvikligen skadat det svenska anseendet”.

Knepet är klassiskt – genom att peka på att Sverige minsann inte är perfekt hoppas man kunna flytta fokus från egna människorättsbrott. Städa framför egen dörr, och håll tyst om ”omskolningslägren” i Xinjiang, tack!

Påtryckningar kan leda till självcensur
Det är hotfullt när en stormakt ger sig på enskilda, namngivna journalister och akademiker. Det är sådant som föder självcensur – kanske inte hos den utpekade, men likafullt kan kolleger börja fundera på om det är värt att skriva någonting kritiskt när det betyder att man inte kan få visum till ett av världspolitikens viktigaste länder.

Expressen – Kina vill tysta svenskar men sprider propaganda

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Reklam, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kina! Dra åt helvete!

Kung Bibi – Netanyahu

Dokument utifrån SVT2: Kung Bibi

Israelisk dokumentär från 2019. Långt före Donald Trump visste Israels premiärminister Benjamin Netanyahu hur man demoniserar nyhetsmedier och skapar direktkontakt med väljarna. Kung Bibi beskriver hur Netanyahu kom till makten – från hans dagar som populär gästexpert i amerikansk TV till hans stormiga år som oppositionspolitiker och ledare. I början av karriären sågs “Bibi” som Israels hopp. Nu är han en kontroversiell figur som delar sitt folk. Många ser honom fortfarande som Israels räddare, men alltfler ser en cynisk politiker som inte skyr några medel för att behålla makten.

SVT2 – Kung Bibi
Kan ses till 13 mars 2020 23.59.


Det får inte byggas några nya bosättningar men att bygga ut är inte förbjudet!

Många gånger har jag skrivit om Netanyahus brutalitet och brist på empati. Hans syn på palestinier och hans syn på Israel och det GUD gett honom och judarna i Israel. Och att palestinierna får bara finna sig.

Inte nog med detta så vill Netanyahu ta över Jordandalen inte nog med ockupationen av Golanhöjden som Israel har ockuperat lika länge som Israel har ockuperat Palestina. Han och Knesset är avarter på mänsklighet, räkna in bosättarna där dom flesta är inflyttade zionister från USA. Kräk!!

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu hotar med att annektera Jordandalen på Västbanken om han blir omvald i valet nästa vecka, skriver AFP.

Netanyahu säger att han vill införa israelisk suveränitet i Jordandalen och över Döda havets norra del.

Den 17 september är det val i Israel. Om den nuvarande premiärministern Benjamin Netanyahu vinner vill han införa israelisk suveränitet i Jordandalen, på den ockuperade Västbanken, och över Döda havets norra del.
– I dag tillkännager jag min avsikt att, efter att den nya regeringen kommit på plats, införa israelisk suveränitet i Jordandalen och över Döda havets norra del, sade han i ett tv-sänt anförande på tisdagen, skriver AFP.

Jordandalen utgör omkring en tredjedel av ytan på Västbanken.
Enligt nyhetsbyrån AFP skulle en annektering effektivt sätta stopp för fortsatt hopp om en tvåstatslösning i konflikten mellan Israel och Palestina, något som stått i fokus för internationell diplomati i årtionden.

Expressen – Netanyahu hotar att annektera Jordandalen

Israels mål har varit ända sen 1800-talet att ta över hela Palestina och Netanyahu och Knesset ända mål är att eliminera palestinier och andra grupper som t.ez. druiderna som har slängts ut i öknen i ickevärdiga bostäder där vatten saknas m.m. Det kommer ALDRIG att bli en tvåstatslösning Det är bara skitsnack och lurendrejerier. Inget annat.

Jag tycker att Netanyahu är dagens Hitler i Israel och man kan mörda människor på annat sätt idag än gaskamrarna som fann i Europa under andra världskriget. Trump är en galning, Netanyahu är en galning och bästisar är dom också. Det kan ju vem som helst se vad det leder till.

Paret Netanyahu väntas också ställas inför rätta för bedrägerier och hans fru Sara använt pengar från staten för en cateringfirma trots att dom har en egen kock. Saras humör är inte nådigt heller hur hon behandlar sin personal. I den här dokumentären när hon finns med är hennes beteende riktigt slipprigt.

Israels premiärminister väntas ställas inför rätta
SQ – Israels premiärminister väntas ställas inför rätta

Israel är inte heller en fullvärdig demokrati som hela tiden tjatar om. En demokrat med brister.En demokrati kan inte ha apartheid, Kollektiv bestraffning, ockupera ett land, bedriva ett folkmord på palestinier eller ha el endast några timmar per dygn i Gaza, nattliga räder mot palestinska familjer nattetid eller sabotera odlingar m.m.

USA ligger på samma status som Israel en icke fullvärdig demokrati. USA stöder också Israel till 100% med både pengar och militärt materiel.

USA och Israel icke fullvärdiga demokratier 2018
SQ – USA och Israel icke fullvärdiga demokratier 2018

Israel anklagas för brott mot mänskligheten
SQ – Israel anklagas för brott mot mänskligheten

Jag har skrivit otaliga inlägg om Israel och deras övergrepp. Det är bar att klicka på Kategori, Palestina/Israel.

Det går en serie på HBO, “Our boys”, om dom tre israeliska tonåringar som kidnappades och mördades vilket resulterade i att en ung palestinsk pojke kidnappades och brändes levandes.

Nu har jag inte HBO men en kompis har så hon ska spela in och ge mig. Nu har jag skaffat Netflix och jag har kollat noga vem som startade det och som är bossen och Netflix är OK och jag ska titta på flera dokumentärer t.ex. om “The Mossad” och “The family” och om “Bohemien grove”. Netflix är i min smak och ett stort utbud finns där!

SVT är det bara utför. Jag tittar på tablån skriver upp och sen stänger TV:n. Det finns några få ljuspunkter. Slog över till SVT2 i väntan på Rapport och vilka finns i rutan då?  Jo, Jan Helin och värsta zionisten Robert Aschberg!? Han säger att Boktipsets tant (underförstått) bara tramsar sig och i nästa mening säger han att Boktipset har flyttat över till Aftonbladet Morgon. Om det finns något som är tramsigt är det Aftonbladet Morgon! Djissus Kraist. Och SVT gör som dom vill numera för licensen ligger på skatten. Hade licensen varit kvar att väldigt många sagt upp den.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kung Bibi – Netanyahu

Hämnd och Kärlek – Cesur ve Güzel

En ny turkisk tv-serie i SVT har börjat. “Hämnd och kärlek”. Temat är samma som “Förväxlingen” fientligheten mellan två mäktiga familjer. Familjerna Alemdaroğlu och Korludağ. Korludag är mer som en maffiafamilj. Serien är mer förutsägbar än “Förväxlingen” men jag älskar denna nya också. Huvudpersonerna är Cesur och Sühan. Sühan är så otroligt vacker med sina makalösa ögon och lika är det med Cesur med sina väldigt blå ögon otroligt snygg han också. Han har varit basketbollspelare och modell.

Jag gillar dessa turkiska serier för man slipper dessa jvla sexscener som finns överallt annars. Jag är sååååå trött på detta! Jag slår över till en annan kanal direkt. Men jag ser fram mot ytterligare 129 avsnitt av “Hämnd och Kärlek”. Jag kan gotta mig på lördagar då veckans avsnitt visar. Verkar som denna serie bara har en säsong.


Sühan spelas av Tuba Büyüküstün .

Cesur spelas av Kıvanç Tatlıtuğ

Serien sänds i många länder och vunnit det mesta.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Politik, Rättssystem, Teater | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Hämnd och Kärlek – Cesur ve Güzel

Kina är landet från helvetet!

Dokumentär i SVT om det totala övervakningssystemet i Kina och om plus och minuspoäng som är riktigt vidrigt. Även ansikten skannas in och lagras.


SVT – Det kinesiska experimentet
Kan ses till 31 aug 2020

Kina bygger just nu världens största system för att övervaka sina medborgare. Hundratusentals kameror med ansiktsigenkänning registrerar varje steg. Statliga informatörer och angivare rapporterar goda gärningar och dåligt beteende. Den som sköter sig kan räkna med höga poäng och en ljus framtid. Men vad händer med dem som inte passar in i systemet?

Jag har skrivit om övervakningen av oss och överallt finns det kameror i stan. Och jag har också skrivit om faran att kontanter försvinner för jag tror inom en snar framtid kommer alla nyfödda få ett chip som kontrollerar barnet från det, det föds till det dör. Inga kontanter utan bara bankkort. Sköter du dig inte blir det bara matkuponger om inte världen går under innan. Det är ju galningar som styr i världen idag.

Om du inte sköter dig i Kina hamnar du på den svarta listan och du kan inte ta lån, svårt att få jobb, du kan mista ditt jobb och du är ett bottennapp äktenskapsmarknaden. Stasifolk kontrollerar om du har sopat framför din dörr, inte, straffpoäng. Gör du inte dina sysslor åt kommunen, straffpoäng. Vilket helvete att leva så. Även mycket gamla människor som knappt kan gå måste göra sin del. FY F@N!! Du måste även göra goda gärningar för att få poäng.

Angivning är tydligen vanligt för att få ett pluspoäng.

Då kan vi än så länge skatta oss lyckliga som lever i Sverige. Sen gnäller den kinesiska ambassadören i Sverige att dom är missförstådda!? GIVE ME A BREAK!

Det finns ett annat land också som är från helvetet och det är Israel! Fast på ett annat sätt. Deras mål är att utrota alla palestinier.

Ibland ställer jag mig frågan? Behövs människan? Nej! Om det är någon som är destruktiv som förstör, startar krig, ondska så är det det människan och det är främst män som står för det onda.

Det är kineser som kokar hundar levande. Utrotar elefanter och noshörningar i Afrika för att dom är så dumma att dom tror att betar botar mäns impotens! Det är så korkat att klockorna stannar. Betar består av hornämne samma som i våra naglar. Ta och bit på naglarna istället så kanske impotensen botas!

Jag skulle ALDRIG vilja vara ung idag. Jag är glad att ha vuxit upp under 60-talet och 70-talet.

Här några inlägg jag tidigare har skrivit om Kina.
SQ – Kina tycks tro att dom äger Sverige!
SQ – Mänskliga rättigheter i Kina? Finns inte på kartan!
SQ – Är Kinas ambassadör en gangster?
SQ – Kinas nya ”sociala kreditsystem” 2015

Publicerat i Boende, Djurplågeri, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Mat, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kina är landet från helvetet!

Förslaget: Ät människokött för klimatets skull

En farlig tanke som fick mig att må illa. Jag vet att i extrema förhållanden har människor ätit människokött som t.ex. när ett plan kraschade i Anderna för många år sedan och dom hittades inte under en lång tid då åt dom upp varandra. Det gjordes även en långfilm om det.

På mässan kunde 10% kan tänka sig att äta människokött!! Hur många av svenskarna kan tänka sig att äta människokött. Jag kanske ska göra ett tillägg på mitt donationskort: Ej till människokött!!

Men att ha människokött på menyn är fruktansvärt. Att människor skulle donera organ för att ätas upp. Det är etiskt och moraliskt förkastligt.

”Skulle vara otroligt småskaligt”
– Om det skulle bli aktuellt att börja äta människokött så skulle det vara otroligt småskaligt. Det hade troligtvis fungerat på samma sätt som att donera ett organ.
Även om förslaget skulle bli verklighet, är Magnus Söderlund tveksam till att själv bli uppäten.

Det jag ser i den bortre änden, skulle vi föda upp människor som boskap? Det finns sjuka människor som är kannibaler. I Sverige finns i alla fall en som sitter i fängelse och det poppar upp då och då.

Vad skulle stå på menyn? Revbensspjäll, leverstuvning, skinkstek, filé, gryta o.s.v.

Att äta insekter och larver är vanligt i världen och för mig är det OK. Jag har ätit gräshoppor och det är en vanesak och det finns försök att göra mjöl på olika insekter. Men människokött… där går gränsen. Hundar äts i Kina t.ex. under mycket brutal slakt som borde förbjudas då det är sadister som gör detta men under ordnade förhållanden så OK. Katter äts i Afrika, marsvin äts i Latinamerika. Så det är också en vanesak. Jag äter hästkött som är ett mycket bra kött. Det skulle vi äta mer i Sverige istället för att hästar transporteras ner till Italien under fruktansvärda förhållanden.

Jonathan Swift, präst, kom ut 1729 med en satirisk skrift där han menade, att ett sätt att bota fattigdomen var att fattiga skulle sälja sina barn som mat. Pamfletten ”Ett anspråkslöst förslag”


Wikipedia

Han skrev också Gullivers resor som han är mest känd för.

Myror, maskar och katter är några förslag på vad som skulle kunna vara morgondagens klimatsmarta maträtter.

Men vad sägs om människokött?
– Tanken är just att utmana idén om morgondagens livsmedel, säger beteendevetaren Magnus Söderlund.

Att äta människokött och insekter i stället för traditionella matprodukter är något som diskuterades på matmässan Gastro Summit i Stockholm i veckan.
– Undersökningen går ut på att utmana idén om vad vi kan tänka oss att äta, men också för att väcka tanken kring hållbarhet, säger beteendevetaren Magnus Söderlund.


Aftonbladet – Förslaget: Ät människokött för klimatets skull

Publicerat i Djurplågeri, Hälsa, Kultur, Mat, Natur, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Förslaget: Ät människokött för klimatets skull

“Our boys” HBO

Jag hörde på Kulturnyheterna SVT om en ny serie som fått Netanyahu att gå i taket och vill ha en bojkott och skriker att det handlar om antisemitism.

Jag kollade på youtube direkt. En serie som handlar om tre kidnappade och mördade judiska tonåringar 2014 och vad som hände efter detta där vedergällningen från Israel kom direkt med bl.a. en kidnappad palestinsk pojke som brändes levande till döds som direkt en hämnd och sen anfallet mot Gaza. Den är gjord i Israel av israeler. Verkar vara en dramadokumentär. Den tar ingen ställning utan visar bådas sidor. Den verkar mycket bra!

Nu tror jag aldrig i livet att SVT skulle sända denna serie då hon som har hand om denna typ av programverksamhet heter Lena Glaser.

Men här en trailer där man får ett litet hum om vad det handlar om.


Our Boys (2019): Official Trailer | HBO

Hoppas att den kommer i en box för jag vill verkligen se den.

Jag gick in och kollade deras policy!! Personer betalar 90 :-/månad och ändå ska dom sugas ut på allt! Vad F@N!!! Det är fruktansvärt så narcissistisk allting är idag. Dom som vet hur sådana är vet vilka utsugare dom är.

17 sidor!!
HBO – personuppgiftspolicy

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för “Our boys” HBO