Kina! Dra åt helvete!

Att DN tog in värsta propagandan säger en del! Svenskar är INTE dumma i huvudet som går på propaganda från Kina med ambassadören i Sverige Gui Congyou. Ingen trevlig kille.

Jag begriper inte att DN går Kinas ärenden. Vi svenskar garvade knäna av oss när “Löjliga familjen” besökte Sverige för ett år sen och skämde ut sig då dom vägrade lämna ett hotell. Det var också ren propaganda och sen hotet att inga kineser kommer till Sverige efter det. Vem F@N bryr sig!! Dom är så snåla ändå så det gör ingen skillnad. Dom kan hålla sig hemma.

Ingen tror på detta då vi vet hur Kinas “mänskliga rättigheter” består av.

Kina är sura för dom får inte köpa svenska hamnar som dom skulle använda till militärbaser. Kina är som USA med militärbaser överallt.

Sverige är mycket attraktivt för USA, Ryssland och Kina, ett bra läge för en kommande front för vi får krig en vacker dag. Det tvivlar jag inte på. Det ligger i luften på något sätt då dårar styr världen. USA, Kina, Nordkorea, Brasilien, Ryssland, Ungern och Polen m.fl.

Vi får inte heller glömma Kinas tortyr och avrättningar. Vi vet inte exakt men säkert flera tusen om året.

Kina avrättar flest

Förra året avrättades minst 1 032 personer i världen – en minskning med 37 procent jämfört med året innan. Närmare 90 procent skedde i fyra länder: Iran, Saudiarabien, Irak och Pakistan. Men då ingår inte Kina, som håller dödsstraffen hemliga och som tros ha avrättat tusentals personer, det vill säga fler än den sammanlagda siffran för 23 länder förra året.

– Kina är i en klass för sig, med tusentals avrättningar varje år. De hävdar att de avrättar färre, att det ser bättre ut, men de är inte transparenta. Kina måste upp till bevis och berätta hur de faktiskt använder dödsstraffet, säger Hedenborg.

Amnesty noterar därtill en stor ökning av antalet dokumenterade dödsdomar, 3 117 i 55 länder 2016 – att jämföra med 1 998 i 61 länder året innan.

– Det är förstås oroväckande. I vissa fall handlar det om att vi har fått bättre tillgång till statistik, men det är också en reell ökning i några länder.

Aftonbladet – Kinas avrättningar i en klass för sig

Och det stora skämtet att USA ville köpa Grönland.

Kina hamrar min blogg intensivt som började den 19 september och håller på hela tiden även idag. Jag har loggar och ett visst skydd och jag kan se vilka IP-nummer och vad dom söker på.

En bråkdel på vad som hamras. Olika IP-nummer. Listan är så lång så jag kan tapetsera hallen om jag skrev ut den.

Kina vill tysta svenskar – men sprider propaganda
Den kinesiska ambassaden ökar trycket mot svenska journalister, aktivister och politiker. Men för egen del verkar ambassadören uppskatta den svenska yttrandefriheten.

På två månader har den kinesiska ambassaden i Stockholm publicerat åtta uttalanden som fördömer svenska journalister, aktivister och politiker och anklagar dem för att bedriva en häxjakt mot kineser. Tonen är allt annat än diplomatisk.

”Vi chockas återigen av Kurdo Baksis okunnighet och vansinne”.
”Vi uppmanar SVT att följa den journalistiska etiken och inte erbjuda en plattform åt anti-kinesisk politisk propaganda”.
”Den senaste tiden har delar av svensk media fabricerat lögner ur tomma intet och provocerat fram problem”.

Den kinesiske ambassadören, Gui Congyou, verkar dock ha en kluven inställning till svensk yttrande- och tryckfrihet. Han vill gärna utnyttja den för egen del. Under fredagen skrev han i en absurd debattartikel i Dagens Industri att rån och stölder mot kinesiska turister ”inte bara allvarligt förstört de kinesiska medborgarnas resor i Sverige, utan också oundvikligen skadat det svenska anseendet”.

Knepet är klassiskt – genom att peka på att Sverige minsann inte är perfekt hoppas man kunna flytta fokus från egna människorättsbrott. Städa framför egen dörr, och håll tyst om ”omskolningslägren” i Xinjiang, tack!

Påtryckningar kan leda till självcensur
Det är hotfullt när en stormakt ger sig på enskilda, namngivna journalister och akademiker. Det är sådant som föder självcensur – kanske inte hos den utpekade, men likafullt kan kolleger börja fundera på om det är värt att skriva någonting kritiskt när det betyder att man inte kan få visum till ett av världspolitikens viktigaste länder.

Expressen – Kina vill tysta svenskar men sprider propaganda

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Reklam, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lämna en kommentar

Kung Bibi – Netanyahu

Dokument utifrån SVT2: Kung Bibi

Israelisk dokumentär från 2019. Långt före Donald Trump visste Israels premiärminister Benjamin Netanyahu hur man demoniserar nyhetsmedier och skapar direktkontakt med väljarna. Kung Bibi beskriver hur Netanyahu kom till makten – från hans dagar som populär gästexpert i amerikansk TV till hans stormiga år som oppositionspolitiker och ledare. I början av karriären sågs “Bibi” som Israels hopp. Nu är han en kontroversiell figur som delar sitt folk. Många ser honom fortfarande som Israels räddare, men alltfler ser en cynisk politiker som inte skyr några medel för att behålla makten.

SVT2 – Kung Bibi
Kan ses till 13 mars 2020 23.59.


Det får inte byggas några nya bosättningar men att bygga ut är inte förbjudet!

Många gånger har jag skrivit om Netanyahus brutalitet och brist på empati. Hans syn på palestinier och hans syn på Israel och det GUD gett honom och judarna i Israel. Och att palestinierna får bara finna sig.

Inte nog med detta så vill Netanyahu ta över Jordandalen inte nog med ockupationen av Golanhöjden som Israel har ockuperat lika länge som Israel har ockuperat Palestina. Han och Knesset är avarter på mänsklighet, räkna in bosättarna där dom flesta är inflyttade zionister från USA. Kräk!!

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu hotar med att annektera Jordandalen på Västbanken om han blir omvald i valet nästa vecka, skriver AFP.

Netanyahu säger att han vill införa israelisk suveränitet i Jordandalen och över Döda havets norra del.

Den 17 september är det val i Israel. Om den nuvarande premiärministern Benjamin Netanyahu vinner vill han införa israelisk suveränitet i Jordandalen, på den ockuperade Västbanken, och över Döda havets norra del.
– I dag tillkännager jag min avsikt att, efter att den nya regeringen kommit på plats, införa israelisk suveränitet i Jordandalen och över Döda havets norra del, sade han i ett tv-sänt anförande på tisdagen, skriver AFP.

Jordandalen utgör omkring en tredjedel av ytan på Västbanken.
Enligt nyhetsbyrån AFP skulle en annektering effektivt sätta stopp för fortsatt hopp om en tvåstatslösning i konflikten mellan Israel och Palestina, något som stått i fokus för internationell diplomati i årtionden.

Expressen – Netanyahu hotar att annektera Jordandalen

Israels mål har varit ända sen 1800-talet att ta över hela Palestina och Netanyahu och Knesset ända mål är att eliminera palestinier och andra grupper som t.ez. druiderna som har slängts ut i öknen i ickevärdiga bostäder där vatten saknas m.m. Det kommer ALDRIG att bli en tvåstatslösning Det är bara skitsnack och lurendrejerier. Inget annat.

Jag tycker att Netanyahu är dagens Hitler i Israel och man kan mörda människor på annat sätt idag än gaskamrarna som fann i Europa under andra världskriget. Trump är en galning, Netanyahu är en galning och bästisar är dom också. Det kan ju vem som helst se vad det leder till.

Paret Netanyahu väntas också ställas inför rätta för bedrägerier och hans fru Sara använt pengar från staten för en cateringfirma trots att dom har en egen kock. Saras humör är inte nådigt heller hur hon behandlar sin personal. I den här dokumentären när hon finns med är hennes beteende riktigt slipprigt.

Israels premiärminister väntas ställas inför rätta
SQ – Israels premiärminister väntas ställas inför rätta

Israel är inte heller en fullvärdig demokrati som hela tiden tjatar om. En demokrat med brister.En demokrati kan inte ha apartheid, Kollektiv bestraffning, ockupera ett land, bedriva ett folkmord på palestinier eller ha el endast några timmar per dygn i Gaza, nattliga räder mot palestinska familjer nattetid eller sabotera odlingar m.m.

USA ligger på samma status som Israel en icke fullvärdig demokrati. USA stöder också Israel till 100% med både pengar och militärt materiel.

USA och Israel icke fullvärdiga demokratier 2018
SQ – USA och Israel icke fullvärdiga demokratier 2018

Israel anklagas för brott mot mänskligheten
SQ – Israel anklagas för brott mot mänskligheten

Jag har skrivit otaliga inlägg om Israel och deras övergrepp. Det är bar att klicka på Kategori, Palestina/Israel.

Det går en serie på HBO, “Our boys”, om dom tre israeliska tonåringar som kidnappades och mördades vilket resulterade i att en ung palestinsk pojke kidnappades och brändes levandes.

Nu har jag inte HBO men en kompis har så hon ska spela in och ge mig. Nu har jag skaffat Netflix och jag har kollat noga vem som startade det och som är bossen och Netflix är OK och jag ska titta på flera dokumentärer t.ex. om “The Mossad” och “The family” och om “Bohemien grove”. Netflix är i min smak och ett stort utbud finns där!

SVT är det bara utför. Jag tittar på tablån skriver upp och sen stänger TV:n. Det finns några få ljuspunkter. Slog över till SVT2 i väntan på Rapport och vilka finns i rutan då?  Jo, Jan Helin och värsta zionisten Robert Aschberg!? Han säger att Boktipsets tant (underförstått) bara tramsar sig och i nästa mening säger han att Boktipset har flyttat över till Aftonbladet Morgon. Om det finns något som är tramsigt är det Aftonbladet Morgon! Djissus Kraist. Och SVT gör som dom vill numera för licensen ligger på skatten. Hade licensen varit kvar att väldigt många sagt upp den.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kung Bibi – Netanyahu

Hämnd och Kärlek – Cesur ve Güzel

En ny turkisk tv-serie i SVT har börjat. “Hämnd och kärlek”. Temat är samma som “Förväxlingen” fientligheten mellan två mäktiga familjer. Familjerna Alemdaroğlu och Korludağ. Korludag är mer som en maffiafamilj. Serien är mer förutsägbar än “Förväxlingen” men jag älskar denna nya också. Huvudpersonerna är Cesur och Sühan. Sühan är så otroligt vacker med sina makalösa ögon och lika är det med Cesur med sina väldigt blå ögon otroligt snygg han också. Han har varit basketbollspelare och modell.

Jag gillar dessa turkiska serier för man slipper dessa jvla sexscener som finns överallt annars. Jag är sååååå trött på detta! Jag slår över till en annan kanal direkt. Men jag ser fram mot ytterligare 129 avsnitt av “Hämnd och Kärlek”. Jag kan gotta mig på lördagar då veckans avsnitt visar. Verkar som denna serie bara har en säsong.


Sühan spelas av Tuba Büyüküstün .

Cesur spelas av Kıvanç Tatlıtuğ

Serien sänds i många länder och vunnit det mesta.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Politik, Rättssystem, Teater | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Hämnd och Kärlek – Cesur ve Güzel

Kina är landet från helvetet!

Dokumentär i SVT om det totala övervakningssystemet i Kina och om plus och minuspoäng som är riktigt vidrigt. Även ansikten skannas in och lagras.


SVT – Det kinesiska experimentet
Kan ses till 31 aug 2020

Kina bygger just nu världens största system för att övervaka sina medborgare. Hundratusentals kameror med ansiktsigenkänning registrerar varje steg. Statliga informatörer och angivare rapporterar goda gärningar och dåligt beteende. Den som sköter sig kan räkna med höga poäng och en ljus framtid. Men vad händer med dem som inte passar in i systemet?

Jag har skrivit om övervakningen av oss och överallt finns det kameror i stan. Och jag har också skrivit om faran att kontanter försvinner för jag tror inom en snar framtid kommer alla nyfödda få ett chip som kontrollerar barnet från det, det föds till det dör. Inga kontanter utan bara bankkort. Sköter du dig inte blir det bara matkuponger om inte världen går under innan. Det är ju galningar som styr i världen idag.

Om du inte sköter dig i Kina hamnar du på den svarta listan och du kan inte ta lån, svårt att få jobb, du kan mista ditt jobb och du är ett bottennapp äktenskapsmarknaden. Stasifolk kontrollerar om du har sopat framför din dörr, inte, straffpoäng. Gör du inte dina sysslor åt kommunen, straffpoäng. Vilket helvete att leva så. Även mycket gamla människor som knappt kan gå måste göra sin del. FY F@N!! Du måste även göra goda gärningar för att få poäng.

Angivning är tydligen vanligt för att få ett pluspoäng.

Då kan vi än så länge skatta oss lyckliga som lever i Sverige. Sen gnäller den kinesiska ambassadören i Sverige att dom är missförstådda!? GIVE ME A BREAK!

Det finns ett annat land också som är från helvetet och det är Israel! Fast på ett annat sätt. Deras mål är att utrota alla palestinier.

Ibland ställer jag mig frågan? Behövs människan? Nej! Om det är någon som är destruktiv som förstör, startar krig, ondska så är det det människan och det är främst män som står för det onda.

Det är kineser som kokar hundar levande. Utrotar elefanter och noshörningar i Afrika för att dom är så dumma att dom tror att betar botar mäns impotens! Det är så korkat att klockorna stannar. Betar består av hornämne samma som i våra naglar. Ta och bit på naglarna istället så kanske impotensen botas!

Jag skulle ALDRIG vilja vara ung idag. Jag är glad att ha vuxit upp under 60-talet och 70-talet.

Här några inlägg jag tidigare har skrivit om Kina.
SQ – Kina tycks tro att dom äger Sverige!
SQ – Mänskliga rättigheter i Kina? Finns inte på kartan!
SQ – Är Kinas ambassadör en gangster?
SQ – Kinas nya ”sociala kreditsystem” 2015

Publicerat i Boende, Djurplågeri, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Mat, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kina är landet från helvetet!

Förslaget: Ät människokött för klimatets skull

En farlig tanke som fick mig att må illa. Jag vet att i extrema förhållanden har människor ätit människokött som t.ex. när ett plan kraschade i Anderna för många år sedan och dom hittades inte under en lång tid då åt dom upp varandra. Det gjordes även en långfilm om det.

På mässan kunde 10% kan tänka sig att äta människokött!! Hur många av svenskarna kan tänka sig att äta människokött. Jag kanske ska göra ett tillägg på mitt donationskort: Ej till människokött!!

Men att ha människokött på menyn är fruktansvärt. Att människor skulle donera organ för att ätas upp. Det är etiskt och moraliskt förkastligt.

”Skulle vara otroligt småskaligt”
– Om det skulle bli aktuellt att börja äta människokött så skulle det vara otroligt småskaligt. Det hade troligtvis fungerat på samma sätt som att donera ett organ.
Även om förslaget skulle bli verklighet, är Magnus Söderlund tveksam till att själv bli uppäten.

Det jag ser i den bortre änden, skulle vi föda upp människor som boskap? Det finns sjuka människor som är kannibaler. I Sverige finns i alla fall en som sitter i fängelse och det poppar upp då och då.

Vad skulle stå på menyn? Revbensspjäll, leverstuvning, skinkstek, filé, gryta o.s.v.

Att äta insekter och larver är vanligt i världen och för mig är det OK. Jag har ätit gräshoppor och det är en vanesak och det finns försök att göra mjöl på olika insekter. Men människokött… där går gränsen. Hundar äts i Kina t.ex. under mycket brutal slakt som borde förbjudas då det är sadister som gör detta men under ordnade förhållanden så OK. Katter äts i Afrika, marsvin äts i Latinamerika. Så det är också en vanesak. Jag äter hästkött som är ett mycket bra kött. Det skulle vi äta mer i Sverige istället för att hästar transporteras ner till Italien under fruktansvärda förhållanden.

Jonathan Swift, präst, kom ut 1729 med en satirisk skrift där han menade, att ett sätt att bota fattigdomen var att fattiga skulle sälja sina barn som mat. Pamfletten ”Ett anspråkslöst förslag”


Wikipedia

Han skrev också Gullivers resor som han är mest känd för.

Myror, maskar och katter är några förslag på vad som skulle kunna vara morgondagens klimatsmarta maträtter.

Men vad sägs om människokött?
– Tanken är just att utmana idén om morgondagens livsmedel, säger beteendevetaren Magnus Söderlund.

Att äta människokött och insekter i stället för traditionella matprodukter är något som diskuterades på matmässan Gastro Summit i Stockholm i veckan.
– Undersökningen går ut på att utmana idén om vad vi kan tänka oss att äta, men också för att väcka tanken kring hållbarhet, säger beteendevetaren Magnus Söderlund.


Aftonbladet – Förslaget: Ät människokött för klimatets skull

Publicerat i Djurplågeri, Hälsa, Kultur, Mat, Natur, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Förslaget: Ät människokött för klimatets skull

“Our boys” HBO

Jag hörde på Kulturnyheterna SVT om en ny serie som fått Netanyahu att gå i taket och vill ha en bojkott och skriker att det handlar om antisemitism.

Jag kollade på youtube direkt. En serie som handlar om tre kidnappade och mördade judiska tonåringar 2014 och vad som hände efter detta där vedergällningen från Israel kom direkt med bl.a. en kidnappad palestinsk pojke som brändes levande till döds som direkt en hämnd och sen anfallet mot Gaza. Den är gjord i Israel av israeler. Verkar vara en dramadokumentär. Den tar ingen ställning utan visar bådas sidor. Den verkar mycket bra!

Nu tror jag aldrig i livet att SVT skulle sända denna serie då hon som har hand om denna typ av programverksamhet heter Lena Glaser.

Men här en trailer där man får ett litet hum om vad det handlar om.


Our Boys (2019): Official Trailer | HBO

Hoppas att den kommer i en box för jag vill verkligen se den.

Jag gick in och kollade deras policy!! Personer betalar 90 :-/månad och ändå ska dom sugas ut på allt! Vad F@N!!! Det är fruktansvärt så narcissistisk allting är idag. Dom som vet hur sådana är vet vilka utsugare dom är.

17 sidor!!
HBO – personuppgiftspolicy

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för “Our boys” HBO

Azealia Banks: Sverige borde bombas

Öhhhhhhh! Jag kollar hennes Twitter och hon ÄR sjuk i huvudet!
Alla länder är rasistiska i någon mån och ett land som ÄR rasistiskt så är det USA. Hon vet ingenting, hon kan ingenting och hon vet inte ett skit om någonting. USA hade apartheid fram till slutet av 60-talet.

Hon tycker att svenskar är fula blonda grisar!! Om det är någon som är rasist så är det hon. Så Sverige borde bombas så att vi fick något att böla över.

Hennes kommentar om ASAP Rocky!! Hon lyssnar för mycket på Trumpedumpen!

Hon borde dödskallemärkas så att hon aldrig tillåts att komma hit mer inte ens för en konsert. Hur många i Sverige vet ens vem hon är? Det går ju inte att komma med dödshot mot Sverige.

Går hon på crack eller nåt? Jag vet i alla fall att folk som använder cannabis blir helt dumma och blir personlighetsförändrade och en del får psykoser. Såg många tragiska fall under 70-talet.


Hon tycker att det är OK att misshandla någon för att svenskarna är trista. ASAP Rocky har inte skrivit något sådant. Han har skrivit att han blev väl behandlad i häktet och till och med tackade häktesvakterna. Azealias karriär är nog slut nu.

Twitter har tagit bort hennes Twitter en gång. USA är inte populärt idag med en president som Trump. Vi är INTE avundsjuka!! Djissus Kraist!


Det är inte bara svenskar som råkar illa ut utan även irländare och andra folkgrupper. Hon är verkligen hemsk!


Hon verkar inte så populär idag vilket är förståeligt.

Det är många som inte ens vet vem hon är. Poppis i USA hos en viss grupp. Hon blir hånad på Twitter nu.

Boring, Boring, Boring, Boring! Vilken trist röst!

”Tråkigt, deprimerande”
På söndagskvällen la Azealia Banks upp en Instagram story där hon bland annat skrev att svenskar ”definitivt är rasister” och kritiserade Systembolagets alkoholmonopol för att vara strikt.

”De har den typen av rasism där man automatiskt blir äcklad när man ser en svart person och hellre än att kasta en ond blick undviker man ögonkontakt överhuvudtaget”, skriver stjärnan.

Vidare jämförde Azealia Banks sitt besök i Sverige med det som hennes kollega ASAP Rocky gjorde tidigare i somras vilket slutade i en månads vistelse i häkte efter ett uppmärksammat bråk i centrala Stockholm. ASAP Rocky och hans två kamrater dömdes för misshandel till villkorlig dom.Kallade irländska kvinnor fula

Flera har kritiserat Azealia Banks och menar att hon inte kan någonting om hur Sverige fungerar.
”Sverige är ett av världens bästa länder!! Och mycket bättre än ett land som har Trump som president.”, skriver en.
”Det är roligt att du besöker ett land och förstår noll om det. Ditt gormande om Sverige är minst sagt pinsamma”, skriver en annan.

Expressen – Kända rapparens attack: Sverige borde bombas

Publicerat i Hälsa, Kriminalitet, Musik, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Azealia Banks: Sverige borde bombas

Lätt som en plätt – majonnäs!

Jag har aldrig gjort majonnäs tidigare för det har alltid verkat vara knepigt och risken att den skär sig stor. Och vem vill ha en majonnäs som har skurit sig!

Tittade på “Timjan, tupp och tårta” och när Zeina Mourtada gjorde majonnäs. I med alla ingredienserna alla rumstempererade och kör med mixern nerifrån upp. Jag hade äppelcidervinäger och det gick lika bra. Vilken skillnad på köpemajonnäs och den jag gjorde. Hur god som helst.

Eftersom den är så himla lätt att göra kan man göra vid behov. Jag tycker om att ha majonnäs på mackan med en skiva rödbeta under.

Jag tittade på Findus äkta majonnäs och det finns ingredienser som man slipper när man gör egen.

Rapsolja, äggula 7 %, ättika, senapsfrö, socker, salt, vitpeppar, förtjockningsmedel (E401, E412, E417), cayennepeppar, konserveringsmedel (E211) och färgämne (betakaroten).

Findus äkta majonnäs

Detta med ÄKTA majonnäs, jag sökte på oäkta majonnäs och det är alltså Lättmajonnäs. Det innehåller:

Vatten, rapsolja, modifierad stärkelse, ättika, äggula 5 %, socker, salt, senapsfrö, äggarom (med mjölkprotein, senap, E414), cayennepeppar, vitpeppar, konserveringsmedel (E211) och färgämne (betakaroten).

Zeina Mourtadas majonnäs:
1 ägg, 1 tsk dijonsenap, 2 tsk vinäger, ca 1½ dl olja, 1 nypa(or) salt
SVT – Zeina Mourtada, Kock i Timjan, tupp & tårta

När mitt bröd tar slut ska jag baka rågbrödet med filmjölk. Jag bakar allt bröd själv. Jag kan köpa arabiskt bröd om det innehåller råg, korn och vete. Jag älskar det brödet.

Publicerat i Mat | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Lätt som en plätt – majonnäs!

Jättebebisen Trump!

Han beter sig som en barnunge när han inte får “godiset” som han vill ha. Det är 2019 och man kan inte köpa länder. Inte konstigt att folk driver med honom och att han hånas överallt.

Grönland är inte till salu men han börjar bli impopulär genom att han har hetsat personer som har lett till två terroristdåd. Ett i El Paso i Texas där många latinamerikaner dog. Och ett annat i Dayton, Ohio där också många dog. Jag tycker att Trump indirekt är skyldig till dessa terrordåd. Han flyttar också fokus hela tiden.

USA:s ekonomi är körd i botten och skatteskulden är enorm. Sen flyttar han fokus från den rasism han har visat parlamentsledamöter där svarta och latinamerikaner sitter som Alexandria Ocasio-Cortez och Ilhan Omar m.fl. Och det senaste att han vill köpa Grönland som är rena rama aprilskämtet. Han är en dåre! När han får nobben tycker han att Danmarks statsminister är elak.


Buuuäääää!!!
Världen är inte ett Walmart där man kan köpa länder hur som helst. Tänkte Trump att grönländarna och Danmark skulle bli tacksamma då för enligt Trump kostar Grönland Danmark 700 miljoner varje år. När han blev nobbad sa han att nu slipper han den kostnaden. Han har inte alla hästar hemma och som president är han mycket farlig för ingen kan lita på honom. Lättkränkt och om någon trampar honom på tårna ändras villkoren och får han inte som han vill blir det sanktioner. Venezuela är ett mycket bra exempel där sanktioner svälter ut folket där USA är den största skurken. USA hotar även länder som vill hjälpa Venezuela med sanktioner då anser jag att han inte är frisk.

Danmarks statsminister beklagar Trumps avhopp
Klockan 15 på onsdagseftermiddagen höll Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) en presskonferens där hon kommenterade president Donald Trumps beslut att ställa in sitt besök i landet.
Det beskedet kom efter att Danmark vägrat sälja Grönland till USA.
– Jag är irriterad och förvånad över beslutet, säger hon.
Nu kallar Trump statministerns avfärdande för ”elakt”.
Donald Trump: ”Elakt”

Donald Trump slår nu tillbaka mot Mette Frederiksens svar om att Grönland inte är till salu. Han kallar Frederiksens avfärdande för ”elakt”:
– Det var inte ett trevligt sätt att göra det på. Hon kunde bara ha sagt nej, vi vill inte göra det, säger Trump enligt AFP.

Vidare säger han att hon inte respekterar USA, skriver NBC News.
På Twitter skriver nu presidenten att USA skyddar länder som Danmark men att de ändå bara är på 1,35 procent av GDP, som är ett mått på den totala ekonomiska aktiviteten i ett land.

”USA är på en mycket, mycket högre nivå”, skriver Trump på Twitter.
For the record, Denmark is only at 1.35% of GDP for NATO spending. They are a wealthy country and should be at 2%. We protect Europe and yet, only 8 of the 28 NATO countries are at the 2% mark. The United States is at a much, much higher level than that….
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 21, 2019

Expressen – Danmarks statsminister beklagar Trumps avhopp

Publicerat i Allmänt, Hälsa, Politik, Rättssystem, Teater | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Jättebebisen Trump!

Red Light Distrikt!

Fontän!?

Hur jvla dum är han!? Tror han att prostituerade på Red Light Distrikt gillar vad dom gör!? Denna “Balderbyling” på Flashback är så korkad att klockorna stannar!!

Kvinnor som t.ex. från Uganda och Nigeria har lurats till Europa och hotas med Woodoo om dom protesterar. Även rumänskor luras till prostitution när dom trott om arbete.

Män som köper sex är kallhamrade skitstövlar som hatar kvinnor. Inga normala män köper kvinnor. Det finns många individer som Balderbyling. Flashback står också som Hallick som tillåter länkar till prostituerade.

Sanslöst så många idioter det finns som tror att kvinnor njuter av okända äckliga män som kommer i strid ström. För män som köper kvinnor är äckliga, fula, tjocka och fulla. Många prostituerade drogar sig för att överleva helvetet som det är att leva under tvång som prostituerad. Sen tror jag också att idioten Balderbyling ljuger som f@an! Fontän!? Give me a break! Hon kissade på honom skulle jag gissa. Idioter finns det många.

Det har visats många dokumentärer i SVT och TV4 där kvinnor har berättat om helvetet att leva under tvång som prostituerad där våld ofta förekommer som våldtäkter och misshandel. Män som köper kvinnor har ingen empati eller förståelse för hur kvinnorna har det utan tror att dom är utvalda av GUD och att kvinnorna älskar dom. Dessa incel-män!!

Länkar till inlägg jag har skrivit om prostitution tidigare:
SQ – EU-projekt kuppat av prostitutionslobbyn
SQ – Allt var kärlekslöst
SQ – Könshandeln ska förbjudas!
SQ – Ett nätverk av sadister/Paret som misstänks leda sexslavligan
SQ – Skammen är en tillgång
SQ – Kalla fakta – Ung, snygg och torsk
SQ – Amnestys groteska förslag!
SQ – Fittstim – min kamp del 3
SQ – Samma gamla unkna argumentation!
SQ – Det var bättre förr! Inte så längesedan!
SQ – Allas lika värde gäller inte längre hos Amnesty
SQ – Porrindustrin har kapat vår sexualitet!
SQ – Sexförbrytare, våldtäktsmän och torskar

Publicerat i Hälsa, Internet, Rättssystem, Sexbrott | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Red Light Distrikt!

Tysk nöjespark stänger ’hakkorskarusell’

Djissus Kraist!! Hur dum får man vara om man inte ser att detta är ett hakkors!? En blind ser att det är ett hakkors. Ett tyskt tivoli där “åkattraktionen” heter med det passande namnet “Eagle fly”. Och i Tyskland dessutom. Parkchefen Rüdiger Braun ber om ursäkt! Give me a break!

Det finns en designer bakom detta som mitt sätt att se är högerextremist/nazist. Ingen vettig människa designar en åkattraktion som ser ut som ett hakkors och döper den till Eagle Fly!! Helt sanslöst!


Fly Eagle

Kraftig kritik efter viralt videoklipp
Karusellen liknar två gigantiska hakkors.
Nu tvingas nöjesparken i Tyskland stänga ner den nyligen öppnade åkattraktionen.

– Jag ber om ursäkt till alla som känner sig berörda eller förolämpade av designen, säger parkchefen Rüdiger Braun enligt tyska SWR.
För bara några veckor sedan stod ”Eagle fly” färdig på nöjesparken i Löffingen i sydvästra Tyskland.

Men livslängden för åkattraktionen blev inte lång.
Ett videoklipp laddades upp på sajten Reddit och sedan kom kritiken.
På filmmaterialet kan man se hur karusellen liknar två stora svastikor och åkattraktionen tvingas nu monteras ner och göras om, skriver Spiegel Online.

Aftonbladet – Tysk nöjespark stänger hakkorskarusell

Publicerat i Film, TV och Media, Kriminalitet, Rättssystem | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Tysk nöjespark stänger ’hakkorskarusell’

Donald Trump bekräftar – Överväger köp av Grönland

Hade detta varit vid 1 april hade det kanske varit lite kul MEN Trump är inte vid sina sinnes fulla bruk. Den saken är klar! Tror han att han kan köpa Grönland från Danmark. Nu har Grönland omfattande självstyre så Trump måste ha tappat det rejält. Bara att komma på tanken är helt absurd! Detta är ytterligare ett tecken på att Trump inte är riktigt frisk och inte har alla hästarna hemma. Det Trump vill åt är dom stora naturtillgångar som finns och att Grönland ligger strategiskt till.

Om nu Trump blir lack när han inte får som han vill, vad kommer att hända? Invasion? Sanktioner? Krigshundarna vaknar till liv igen? Det verkar som om USA inte kan fungera utan krig någonstans i världen. Krigsindustrin som är en av dom största i USA måste hållas igång. USA har aldrig haft krig på hemmaplan förutom Pearl Harbor på Hawaii och inbördeskriget på 1860-talet. USA vet inte vad det innebär att få städer bombade med hundratusentals personer dödade.

Dom soldater som skickas ut i krig och överlever kommer hem med PTSD och många tar livet av sig. Många sitter också i fängelser på grund av krigsskador och har begått brott. Skilsmässorna är många. USA är riktigt ruttet!

Donald Trump bekräftar uppgifterna om att han är intresserad av att köpa Grönland från Danmark.

Medieuppgifterna om att Trump vid flera tillfällen ska ha undersökt möjligheterna att köpa Grönland av Danmark har väckt stor uppmärksamhet i världen och ilska bland grönlänningarna.

Nu bekräftar den amerikanska presidenten att frågan har diskuterats och att han kommer att ta upp den med Danmark.
– Vi är goda allierade med Danmark och skyddar Danmark, precis som vi skyddar stora delar av världen. Det hade varit strategiskt intressant. Vi kommer att prata med dem om det. Men det är inte högst på listan, säger Donald Trump i en intervju med amerikanska medier.

President Trump acknowledges discussing the U.S. potentially buying Greenland: “Essentially, it’s a large real estate deal” https://t.co/H9n7JKbYS7 pic.twitter.com/l5ymJuseI3
— CBS News (@CBSNews) August 18, 2019

Trump: Danmark förlorar på Grönland
Trump lyfter också fram att Danmark förlorar pengar på Grönland.
– I huvudsak handlar det om en stor fastighetsaffär. Mycket skulle kunna hända. Det skadar Danmark svårt för att de förlorar nästan 700 miljoner varje år för att underhålla det, säger Donald Trump.

Donald Trump planerar att besöka Danmark i september, men framhåller att anledningen inte är att diskutera ett köp av Grönland.

Expressen – Donald Trump bekräftar: Överväger köp av Grönland

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Donald Trump bekräftar – Överväger köp av Grönland

Timjan, tupp och tårta

Mycket bra program. Jag får mycket att göra framöver. Jag bakar allt mitt bröd då det är så mycket onödigt i köpebröd. Jag ska testa rågbrödet på filmjölk. Yoghurtdrycken, inlagda citroner, falafel, tahinisås, majonnäs, kroppkakor och havtornsmarmelad havtorn finns i frysdisken. Ska även testa godisrecepten. Jag har aldrig ätit kroppkakor vad jag vet. Mormor kanske gjorde det när jag var liten möjligtvis.

Jag ska också testa två av Ernst recept, inlagda grönsaker och syrade grönsaker så jag har lite att göra.

Inköpslistan är gjord.

SVT -Timjan, Tupp och Tårta


Printscreen från Duckduckgo

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Mat | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Timjan, tupp och tårta

Att dela bilder på sina barn kan bli olagligt – “Sharenting”

Det har jag reagerat på länge hur vissa bloggerskor lägger ut bilder på sina ungar och även om halvstora ger sitt tillstånd kan man inte var säker på att barnen EGENTLIGEN vill.

Jag tycker att en sådan lag är välkommen för att skydda barnen. När barnen blir tonåringar kan dom skapa egna konton.

En familjebild med små ungar får man ta och pixla dom då.

“Sharenting” kan strida mot lagen
Att föräldrar lägger upp bilder på sina barn på internet, så kallad “sharenting”, kan väcka ilska hos barn och ungdomar som inte har gett sitt samtycke till föräldrarnas dokumenterande i sociala medier.
När barnkonventionen nästa år blir svensk lag ökar barnens skydd, något som på sikt kan leda till nya lagar som påverkar vad föräldrarna får lägga ut på internet.

Att dela bilder på sina barn på sociala medier, så kallad “sharenting”, utan att ha fått barnens samtycke, har blivit ett omdiskuterat ämne den senaste tiden. Detta efter att den amerikanska skådespelaren Gwyneth Paltrow i våras lade ut en bild på sin dotter Apple i en skidlift, något som fick dottern att ryta ifrån i kommentarsfältet.

FN:s barnkonvention innehåller 54 artiklar som slår fast vilka rättigheter som bör gälla för världens barn. Från den 1 januari 2020 blir den svensk lag. Barns rättigheter kommer att stärkas juridiskt, något som kan komma att påverka vilka bilder och vilken information föräldrar får sprida om sina barn på internet utan att bryta mot lagen.

– Det kommer bli tydligare att barns rättigheter måste vägas in, även om det inte står i lagarna att man ska ta hänsyn till barnens bästa eller värna om barnens integritet. Man kommer att kunna lägga barnkonventionen ovanpå de svenska lagarna och tillämpa den direkt, på ett annat sätt än vad man kan i dag, säger Karin Sjömilla Fagerholm, jurist på Barnombudsmannen.

En pågående utredning kartlägger också hur väl den nuvarande svenska lagstiftningen stämmer överens med barnkonventionen, något som på sikt kan leda till lagförändringar och nya lagar.

Aftonbladet – Att dela bilder på sina barn kan bli olagligt

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Foto, Internet | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Att dela bilder på sina barn kan bli olagligt – “Sharenting”

F@N vad skönt att jag tagit bort mitt Facebook-konto!

Om alla visste vad som händer bakom kulisserna på Facebook skulle många få krupp.

Ny skyller Facebook på användarna att dom själva kunde aktivera och med det tillåta att Facebook kunde spara ner ljudfiler och transkribera dom. Facebook finns nästan i hela världen och då med alla dessa språk. Jag antar att allt skulle översättas till engelska. Det är så j@vla fult att överhuvudtaget ha en sådan inställning.

Jag är sååååå glad att jag tog bort kontot. Men privata meddelanden går inte att ta bort. Varför? Gissa? En guldgruva för Facebook att grotta ner sig i. Moderatorerna är så inkompetenta att man kan bli spökrädd.

Inga mer sociala medier!! Facebook äger Twitter och Instagram också. Dom tar väl över alla medier vad det lider. Zuckerberg-sfären är vidrig och Han finns i Bilderberg-Group! Det säger allt.

Jag avskyr Facebook som pesten! Och dom är oärliga och falska och ljuger friskt. Desto mer jag tänker på det hur folk lägger ut hela sina liv med foton och allt. Det spelar ingen roll om det är en privat grupp Facebook laddar ner allt ändå. Det är sinnessjukt enligt mig.

Facebook tjänar miljarder på användarna och dom betalar knappt någon skatt i Sverige och med olika skattesnurror slipper dom det. Och all reklam som finns i Facebook och dina intressen analyseras och det visas reklam som passar dina intressen. Du blir så synad och kontrollerad. Sverige borde sätta stopp för det. Sparka ut dom!

Jag har sparar ner hela kontot så jag har alla mina inlägg, meddelanden och vänner.

På mejlen. Det är permanent!!

Ditt konto är schemalagt att tas bort permanent

Facebook börjar ta bort ditt konto om 30 dagar. Efter 13 sep 2019 kan du inte få åtkomst till kontot eller innehållet som du har lagt till.

Om du vill ångra borttagningen av ditt konto och återställa innehåll eller information som du har lagt till går du till Facebook.

GÅ TILL FACEBOOK

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Foto, Internet, Rättssystem, Reklam | Etiketter , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för F@N vad skönt att jag tagit bort mitt Facebook-konto!

Facebook i nytt blåsväder – om användares ljudfiler

Finns det något som är heligt när det gäller Facebook!? Det ena efter det andra kommer det fram hur Facebook kränker användarna! Facebook tjänar miljarder och behöver inte övervaka vartenda steg folk tar på sajten.

Säljer ut uppgifter om användarna som t.ex. till Cambridge Analytica och dom fick stänga ner. Vad finns det mer vi inte vet något om?

Nu det senaste att Facebook transkriberar ljudfiler där folk har pratat med varandra. Jag antar att allt transkriberas till engelska. Inte ens meddelande skonas utan sparas ner. Där folk skickar privata bilder som inte visas ute i Facebook. Alla meddelande sparas ner. Jag vill bara kräkas!!

Jag tycker att Zuckerberg är maktgalen så enkelt är det. Zionist som han är och Facebook finns i Bilderberg-group talar sitt tydliga språk. Så mycket som möjligt ska samlas in om alla användarna för att katalogiseras på olika sätt och det bådar inte gott i framtiden.

Facebook har betalat hundratals externa entreprenörer för att transkribera ljudklipp från användare, rapporterar Bloomberg. Företaget har gjort det i smyg och uppger nu att de inte kommer fortsätta med transkriberingarna.

Arbetet med transkriberingarna har upprört personalen, som inte har fått veta var ljudet spelades in eller hur det erhölls – de fick bara order om att transkribera det, enligt anställda som har begärt att få vara anonyma av rädsla att förlora jobbet.

Uppgiftslämnarna säger även att de får höra Facebook-användares konversationer och berättar att samtalen ibland är ”vulgära”. Personerna säger vidare att de inte förstår varför företaget behöver konversationerna nedskrivna.

Expressen – Facebook i nytt blåsväder – om användares ljudfiler

Detta också som jag hittade som Aftonbladet fått fram!?


Det är så vidrigt så det är sanslöst!! Facebooks läckor är många under årens lopp. Samlar också Facebook in allt om användarna i Twitter? Säkert!

Folk struntar i vilket. Inga större protester! Dom bryr sig inte om uppgifter kommer att vändas mot dom vilket jag är absolut säker på.

Jag är säker, det Facebook-konto jag har ska tas bort. Men mina uppgifter finns kvar.

Facebook kränker användarna på olika sätt och kör på tills det blir en läcka men då har dom, dom uppgifterna dom samlat in för dom raderas inte. Kan jag aldrig tänka mig.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Foto | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Facebook i nytt blåsväder – om användares ljudfiler

The $wedish Justice System

Det här är riktigt roligt för korkbollarna i USA fattar trögt. ALLA länder har sina egna system och ett ruttet system som i USA vill ingen i väst ha.

Det mest orättvisa är att rika kan köpa sig fria genom borgen. Men vid mord går det förstås inte. Eller om det gäller pedofili. Men brott som inte är så grova som t.ex. med ASAP Roxy som vid misshandel är det helt OK eller vid viss droghandel och missbruk. Även vid vissa trafikbrott. Ett par svenska killar som misstänktes för våldtäkt köpte sig fria och sitter idag på höga poster i näringslivet.

Svenskarnas Ikea-hån mot Donald Trump
Efter hysterin kring ASAP Rocky-fallet ville Hampus Elfström och Oscar Gierup reda ut det svenska rättssystemet så enkelt som möjligt.

De skapade då en ”Ikea-manual” – riktad till Donald Trump.
– Vi tyckte att det skulle vara en kul idé att göra en manual som förklarar på ett väldigt enkelt och svenskt sätt, berättar Hampus Elfström.
När ASAP Rocky blev häktad i Sverige blev det snabbt en världsnyhet. Nyheten nådde även amerikanske presidenten Donald Trump, som på Twitter valde att kritisera Sverige och statsminister Stefan Löfvén.

Han erbjöd sig betala borgen för den häktade rapparen, vilket Stefan Löfvén bestämt förklarade inte var möjligt, eftersom systemet med borgen inte existerar i Sverige.

Det svenska rättssystemet och hur det skiljer sig från det amerikanska blev snabbt en snackis i sociala medier. För att enkelt förklara hur svenska rättssystemet fungerar för den amerikanska presidenten, valde kreatörerna Hampus Elfström och Oscar Gierup att skapa en manual som liknar de Ikea använder till sina möbler.

Aftonbladet – Svenskarnas Ikea-hån mot Donald Trump

Publicerat i Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för The $wedish Justice System

Eskil Erlandsson om tidelag – om sexuella övergrepp på djur

Jag mår illa när jag hör honom i Riksdagen.

Nu har han polisanmälts för sexuella ofredande. Vad säger han då? “En fysisk åkomma.”
Djisssus Kraist!!

Han är ju gift och har två barn!? Obegripligt enligt mig. Jag har faktiskt alltid tyckt att han är lite läbbig. Nu kan man nog konstatera att det är så, han är läbbig.

HUR kan han stå i Riksdagen och tycka sexuella övergrepp är helt oacceptabelt och sen tycka tvärtom!! LÄBBIGT!!

Vadå en fysisk åkomma när man tar kvinnor på låren och smeker!? Självkontroll, det handlar om självkontroll!! Inget annat. Det är ingen fysisk åkomma! Så löjligt! Ska man skratta eller gråta över hans förklaring!

Eskil Erlandsson försvarar tafs-anklagelser: “Har fysisk åkomma

Eskil Erlandsson (C) står åtalad för sexuella ofredanden mot tre kvinnliga riksdagsledamöter. Nu kommer Erlandsson med en egen förklaring till anklagelserna – att de beror på en fysisk åkomma han påstår sig ha.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur politikern Eskil Erlandsson (C) är åtalad för sexuella ofredanden mot tre kvinnliga moderata riksdagsledamöter. Anklagelser som till slut ledde till att Erlandsson avgick från sin position som Centerpartiets talesperson i landsbygdsfrågor, det kan du läsa mer om här.

Nu uppger Erlandsson, 62, en möjlig förklaring till anklagelserna – närmare bestämt att en fysisk åkomma kan ligga bakom det hela.

Erlandssons försvar
I förhör säger politiker att han ska ha haft problem med sina senor och leder under flera år, något som först uppmärksammades av Smålandsposten.
– Detta [åkomman] gör att jag väldigt, väldigt ofta .. ja masserar mina, mina lår, mina knutor i händerna, mina leder, och det gör att jag kan peta på en människa som sitter jämte, säger Erlandsson i förhör.

Nyheter24 – Eskil Erlandsson försvarar tafs-anklagelser: “Har fysisk åkomma

Här hela debatten 43 minuter.
Riksdagen – Sexuella övegrepp på djur

Publicerat i Djuren, Djurplågeri, Hälsa, Natur, Rättssystem, Sexbrott | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Eskil Erlandsson om tidelag – om sexuella övergrepp på djur

Världens värsta hycklare – Trump!

Trump har inte ändrat sin inställning till invandrare, latinamerikaner eller svarta. Vad han än säger är han fortfarande en rasist!

Den 21-årige mannen har identifierats som Patrick Crusius från Allen, Texas riskerar dödsstraff. Och skytten i Ohio Connor Betts sköts ihjäl av polisen.

Hans gapande om mexikanare att dom är våldtäktsmän, kriminella och knarklangare får ju det resultatet att det finns tokstollar som går på det och vill hjälpa till att lösa problemet.

Jag tycker att Trump indirekt är skyldig till det som hände i Al Paso. Trump är helt enkelt skraj nu och tog avstånd från vitmakt-rörelsen och andra högerextremister och KKK som röstar på honom vilket kommer att innebära att han förlorar dessa röster.

Trumps twittrande som en sinnessjuk sätter ju ingen stopp för! Trump är samma rasist som han var i förgår, att han säger att inte är det betyder INGENTING! Och går folk på det är dom bara korkade. Varför blir folk förvirrade!? Trump ljuger som vanligt som han brukar göra. Och han skyller ifrån sig också att våldet handlar om våldsspel och psykisk ohälsa. Om det är någon som har en psykisk ohälsa så är det Trump. Ofattbart att en sådan person bara får fortsätta för han ÄR farlig! Och han gör saker för att han kan vilket ökar hans ego ännu mer.

”Donald Trump var i dag två olika personer”
Presidenten Trump höll idag ett nedtonat tal där han härledde dödsskjutningarna till videospel, internet och bristande vård av psyksjuka. Men på Twitter skyllde opinionsbildaren Trump det dödliga våldet på invandringen och medierna. Det ledde till skarpa reaktioner i Texas som nu med största säkerhet blir USA-valets hetaste delstat.

Donald Trumps motstridiga utspel efter helgens dödsskjutningar i Texas och Ohio har skapat förvirring. Vad var egentligen presidentens besked?

Som ett eko från 80-talet skyllde han det dödliga våldet på videospel som förhärligar våld. Han lovade se till att de som utför dåden ska få dödsstraff som snabbt ska verkställas. Nätet ska övervakas bättre för att hitta människor som radikaliseras och han vill också införa ”röd-flagg” lagar som snabbt ska larma om en psykiskt sjuk person försöker köpa vapen.

Den som utförde dödsskjutningen i El Paso ska ha lämnat efter sig ett rasistiskt dokument där han motiverade sitt dåd med att att vita amerikaner snart kommer att vara en minoritet.

Han påstod också att Texas kommer invaderas av latinamerikaner och snart kan styras av demokrater som kommer öppna för oreglerad invandring. Attentatsmannen, som fortfarande är i livet och häktad, utreds nu av FBI för terrordåd.

SVT – Donald Trump var idag två olika personer

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Världens värsta hycklare – Trump!

Incestsurrogatmödraskap! Barn med sin bror till hans fru!

När det inte kunde bli vidrigare så blev det det! Det är INCEST!! Det här kommer inte att gå bra för det ÄR olagligt. Det spelar ingen roll om det är insemination! Det är incest!

Jag avskyr surrogatmödraskap för det är hänsynslöst att personer för sitt ego anse sig ha rätt att köpa en kvinnans kropp och hennes livmoder. Det är inte riskfritt och kan medföra stora hälsorisker för kvinnan. Det sista jag läst var om mäklarkillarna i USA den ena heter Eklund. Den surrogatmamman fick flera missfall.

Ser dom lyckliga ut! NEJ såklart INTE! Dessa kvinnor gör inte detta frivilligt. Dom gör det för att deras män vill det för ett nytt hus eller för att ekonomin pressar dom till det. Det är ju självklart att 99,5,% procent gör det av olika själ. Att bära ett barn i 9 månader och föda under stor smärta kanske i ett dygn. Det är för dj@vligt!!Nu gapar moderaterna om altruismmödraskap! Men det är väl inget ovanligt med deras människosyn. Det funkar inte för det skulle bli en extrem press på vissa som syskon och vänner att ställa upp. Pengar under bordet. Altruism är en utopi och fungerar inte i verkligheten. Och absolut inte i den kalla hårda värld vi lever idag då empatin minskar och solidaritet inte längre finns i stort sett.

Även i det forna Sovjetunionen pågår människohandeln med kvinnor och barn. Uppdrag granskning (surrogatförmedlingen Nordic Surrogacy) tog upp det för ett tag sedan och det var fullständigt brutalt vad dessa kvinnor fick genomlida.
Surrogatförmedlingen Nordic Surrogacy samarbetar också med Israel såklart.
Kvinnohatet är så påtagligt att jag får ont i magen!

Linnea, 32, är gravid – med sin brors barn
Antons syster är gravid i åttonde månaden med hans barn. Eftersom det är olagligt i Sverige att assistera till surrogatmödraskap åkte Anton, hans fru Sandra och systern Linnea till Georgien för att få medicinsk hjälp med att påbörja graviditeten.

Linnea är kritisk mot de som ställer sig negativa mot altruistiskt surrogatmödraskap.

– Jag blir faktiskt kränkt. Jag gör ju det av fri vilja, säger Linnea.
En högsommardag på First Mölle Camping i Höganäs. Paret Anton Rydenstam, 34, och Sandra Rydenstam Björk, 38, har tagit bilen ner från Lerum för några dagars semester tillsammans med Antons syster Linnea Häggmark, 32, hennes man Olle och deras barn.

Och snart kommer de att bli ännu fler. Efter många år av barnlängtan är det i dag bara 40 dagar kvar innan Sandra och Anton ska bli föräldrar till en son.

Premiumartikel
Expressen – Linnea 32 år gravid med sin brors barn

Om nu Linnea känner sig kränkt då hon har gjort det av fri vilja så tror jag ändå att hon har haft lite press på sig av att se sin bror barnlös när hon hade flera barn.

Ett fall som har upprört mig mycket är fallet med paret som hade barn men ville ha ett till men ville inte utsätta sig för en graviditet på grund att hon hade reumatism. Fy F@N vilka människor det finns!!

Surrogatmödraskap är som prostitution!

Surrogatmamman Lindas enda hopp
Linda Tregaard var bara 23 år när hon fick diagnosen ledgångsreumatism.
Hon bestämde sig tidigt för att inte låta sjukdomen stoppa hennes dröm om att bli mamma.

Efter en svår graviditet med första barnet bestämde sig Linda och hennes make för att nästa gång ta hjälp av en surrogatmamma.
– Nu uppmuntrar jag andra att följa sina drömmar, säger hon.
Trots att värken skulle göra så ont att hon knappt skulle kunna röra sig var Linda Tregaard fast besluten att skaffa barn.

Efter en smärtsam graviditet föddes en välskapt liten flicka. Lyckan var total, samtidigt stod det klart att ytterligare en graviditet skulle leda till fler svåra oåterkalleliga skador. Då började Linda Tregaards kamp för att bli förälder med hjälp av en surrogatmamma.

I den självutlämnande boken “Jaga storken” beskriver Linda Tregaard en reumatikers kamp för att få bli mamma.

Födelsebesked på telefon
I december 2012 ringde det på Lindas mobiltelefon. Det var Dr Shivani som gratulerade till att deras son var född. Dagen efter reste familjen till Indien för att hämta Julian. De ville även visa sin tacksamhet mot Nandita och Dr Shivani.


Ser denna surrogatmamma lycklig ut? Att dom inte det minsta känner någon skam över sina egon!?
Expressen – Surrogatmamman Lindas enda hopp

Om nu Linda hade så svår reumatism hur hade hon tänkt sig klara av att sköta två barn? Barnflicka?

Aftonbladet – (M)anipulativ kampanj för surrogatmödraskap

Inlägg jag har skrivit tidigare.
SQ – Surrogatmödraskap är som prostitution 2011
SQ – Surrogatmödrar 2013
SQ – Kvinnohandel och barnhandel genom surrogatmammor 2014
SQ – Motståndståndsrörelsen mot surrogatmödraskap växer 2015
SQ – American Surrogate Mom Dies 2015
SQ – The Handmaids Tale 2017
SQ – Nej till surrogatmödraskap från regeringen 2018
SQ – The Handmaid’s Tale – Surrogatmödrar 2018

Något politiskt stolpskott sa för ett par år sedan men det fanns ju redan på 1800-talet.
Tänkte hon inte längre än näsroten!!?? Då för längesedan när barnaskaran var upp mot 10-15 barn gav man bort/adopterade bort barn när det inte fungerade längre på grund av fattigdom och utrymme i stugorna.

Publicerat i Hälsa, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Incestsurrogatmödraskap! Barn med sin bror till hans fru!