Man ska INTE köpa hundar på Blocket!!

I åratal har man varnat för att köpa hundar som är smuggelhundar från bland annat Rumänien, Ungern och Polen. Och man ska innan köpet veterinärbesiktiga hunden med säljaren.

Dom allra flesta raser finns hos seriösa uppfödare i Sverige. Köper man en smuggelhund är risken överhängande att bandmasken kommer in. Det borde vara straffbart att köpa smuggelhundar och Blocket borde kontrollera mer noggrant annonser med djur för även rabies kan komma in.

Så i slutändan kommer denna insmugglade hund kosta tusentals kronor mer än om dom vänt sig till en seriös uppfödare i Sverige.

Redan där började familjen ana oråd.
Natalie beskriver lägenheten som smutsig och nästan tom på möbler. Säljaren ursäktade oredan med att hon och pojkvännen var nyinflyttade och skulle renovera. Tidigare hade hon bott på Östermalm i centrala Stockholm, berättade hon.
Natalie godtog förklaringen och fick titta på valpen.

Expressen – Familjen utsattes för hundligan: ”Borde straffas”
Dom betalade 18,000 kronor!! WHAT!!! Jag tycker faktiskt inte synd om denna familj! Med största sannolikhet är den INTE renrasig.

Jag begriper inte hur korkade folk är som inte ens fattar när dom anar oråd!!

Jordbruksverket – Undvik att köpa smuggelhund – för ditt och för djurets bästa!

För att undvika att köpa en insmugglad valp bör du tänka på att:

1. Ta reda på varifrån hunden kommer, oavsett om du köper den i Sverige eller utomlands.

2. Begär att få träffa valpens mamma i hemmet. Många smugglade hundar säljs via mellanhänder och utan att du får se hunden i hemmiljön.

3. Om valpen är född i Sverige så ska mamman vara registrerad i det centrala hundregistret. Begär att få se registreringen av mamman som bevis.

4. Begär att få en köpehandling där säljarens namn, adress och telefonnummer finns. Acceptera inte bara mobilnummer. Många mellanhänder anger bara mobilnummer till ett betalkort, och ett förnamn. När köpet är genomfört går det inte att spåra säljaren.

5. Begär att hunden är grundvaccinerad och har ett högst sju dagar gammalt besiktningsintyg från veterinär. Många smugglade hundar säljs ovaccinerade och insjuknar snabbt efter köpet. Andra har diarré redan vid leveransen. Köp inte en hund som inte är helt frisk!

6. Det är olagligt att sälja valpar innan de nått åtta veckors ålder. Om valpen tas för tidigt från sin mamma kan den få beteendeproblem.

7. Från alla länder förutom Norge är ett djur som är yngre än 15 veckor infört illegalt. Detta eftersom en rabiesvaccination tidigast kan ges vid 12 veckors ålder och det måste ha gått en väntetid på 21 dagar från länder med de lägsta kraven.

8. Om djuret är från ett annat land och är lagligt infört ska du begära att få se alla dokument för införsel. Dessa dokument ska även medfölja djuret när du övertar ansvaret för djuret. Läs om vilka dokument djuren behöver ha beroende på land bland sidorna till vänster.

9. Om säljaren säger att hunden har en stamtavla men att du ska få den senare, så finns det sällan varken en kennel eller någon stamtavla. Begär att få stamtavlan samtidigt som hunden.
10. Det är förbjudet att kupera öron och svans på hundar i Sverige. En öron- eller svanskuperad hund är inte född i Sverige.
11. Hundar över fyra månader ska vara id-märkta. Om hunden anges vara chipmärkt ska intyg om märkningen följa med vid köpet. Chipnumret ska framgå av besiktningsintyget.

12. Om säljaren inte vill gå med på villkoren ovan ska du inte köpa hunden. Låt inte säljaren lura dig att det är fult att begära korrekta handlingar, eller att det är att misstro säljaren. Det är självklart för alla seriösa försäljare av såväl rasrena som blandrashundar att ovanstående villkor gäller vid försäljning.

Här varnar dom speciellt för att köpa på Blocket!
Dognews – Att köpa en Pomeranian valp

Den kan ju se ut hur som helst, från vit till svart och alla varianter där emellan.

Publicerat i Boende, Djuren, Djurplågeri, Hälsa, Kriminalitet | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för Man ska INTE köpa hundar på Blocket!!

Kinas ambassad ÄR maffian!

Det skrev jag om förra året “Är Kinas ambassadör en gangster”.
Kinas maffia “Triaden” finns i Sverige sen länge och den verkar nu besitta den kinesiska ambassaden i Sverige.

SQ – Är Kinas ambassadör en gangster? 2018

Gui Minhai ÄR svensk medborgare och Gui Congyou ska bara ge F@N!! i honom. Han tillhör INTE längre Kina men ändå sitter han fängslad i Kina.

Kinas ambassadör hotar Sverige i en intervju med vad som uppges vara Sveriges Radio. En transkribering har lagts ut på ambassadens sajt. Språkbruket är det hårdaste jag har sett en ambassadör i Stockholm använda. ”En del människor i Sverige ska inte förvänta sig att kunna känna sig lugna”, säger Gui Congyou.

Fallet med den svenske förläggaren och författaren Gui Minhai håller på att utvecklas till en djup diplomatisk kris. Att ambassadören går till attack – uppretad av att Svenska Pen under fredagskvällen ger Tucholsky-priset till Gui Minhai i närvaro av kulturminister Amanda Lind – visar att han struntar i diplomatisk etikett. Kina vet om sin makt, och struntar i konventionerna.

Trettio år har gått sedan massakern på Himmelska fridens torg och den kinesiska repressionen har inte varit värre sedan Maos dagar. Nu försöker man dessutom aggressivt sprida sin auktoritära regim till Hongkong, där de modiga aktivisterna hittills lyckats bromsa utvecklingen. I jämförelse visar västvärlden svaghet när det kommer till att hålla emot den kinesiska makten. Den sipprar in på område efter område. Kina är en diktatur för rik för att säga nej till. Fråga bara Dagens Nyheter som nyligen publicerade regimens lögner i en annons.

Det minsta vi till mans kan göra är att informera oss och protestera. Vid fyraårsdagen för Gui Minhais fängslande var vi några som samlades utanför kinesiska ambassaden i Stockholm och talade. Ambassaden kallade oss efteråt för ”musskit i en soppa”. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Är han riktigt klok!? Musskit i en soppa! Djissus Kraist!!!

Expressen – Rena rama maffiaspråket när Kina hotar svenskar

Reportern, som Kina uppger vara från Sveriges Radio, undrar hur snart vi kan se konsekvenserna av att ge priset till Gui Minhai.

– Som ett gammalt kinesiskt talesätt lyder: ”Goda handlingar belönas med goda resultat och felaktiga handlingar bestraffas med dåliga konsekvenser”. Vissa människor i Sverige har insisterat på att ljuga och begå felaktiga handlingar i det här fallet, och de har redan drabbats av konsekvenserna.

Reportern, som Kina uppger vara från Sveriges Radio, frågar om ambassadören kan vara mer specifik gällande vilka konsekvenser som avses.

Svaret:
– För det första kommer bilden av Sverige bland 1,4 miljarder kineser att skadas. För det andra kommer de normala utbytena och samarbetet att försvåras allvarligt. Du är smart nog att förstå vad jag menar med ”konsekvenser”.

Ambassadören säger vidare:
– En del människor i Sverige ska inte förvänta sig att kunna känna sig lugna efter att ha sårat det kinesiska folkets känslor och den kinesiska sidans intressen.


Expressen – Kinas hot mot Sverige dåliga konsekvenser

Det kinesiska folket där dom flesta inte ens vet vad Sverige är än mindre bryr dom sig det minsta och ger blanka fan i vad som sker i ett land som är en “musskit i en soppa”!

Det är dags att BOJKOTTA kinesiska varor! Vända på varenda pryl. Det tänker jag göra hädanefter!!

Verkar som om Kina på svenska medier och bloggar kommer att bli en långkörare!

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Teater, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kinas ambassad ÄR maffian!

Stäng kinesiska ambassaden!

Och släng ut ambassadören och diplomaterna. Dom ska fan-i-mig INTE lägga sig hur vi sköter Sverige. Ambassadören ska INTE hota folk och INTE hota vår demokrati.

90% av det kinesiska folket vill INTE leva i den kommunistdiktatur som Kina är. Fruktansvärt där varenda kines registreras med ansiktsigenkänning. Där ett slags slaveri finns. Sköter du dig inte som Kina vill hamnar du på svarta listan och kan mista arbetet och lägenheten. Det är inte heller OK att ambassaden övervakar kineser i Sverige.

Jag vet inte hur många IP-nummer Kina har men nu kan dom inte ladda ner bloggen i hopp att den ska bli överbelastad för nu sitter ”proppen Orvar” och motar Olle (Kina) i grind. Det spelar ingen roll hur många IP-nummer dom testar. Jag gör även backup ofta.


Det är bedrövligt att Kina lägger sig i allt. Tunnelbanan i Stockholm ägs av Kina. MTR-tågen likaså. Nu får jag vända på varje pryl och INTE köpa något från Kina.

Kina med den nya “sidenvägen”.

Vore det inte bättre om dom tog tag i sina egna problem på hemmaplan och med Hongkong. Hongkong visar med all tydlighet att dom INTE vill tillhöra Kina.

Kina avrättar tusentals varje år och mänskliga rättigheter finns inte på kartan. Tycka vad du vill finns inte heller på kartan. Gör du det förnedras du i TV där du tvingas att erkänna att du gjort fel. FY F@N!!

VEM vill leva i ett sådant samhälle? Ingen normal människa vill det!

För att inte tala om “löjliga familjen” som bråkade på ett hotell i Stockholm för något år sedan eller var det två år! Djissus Kraist!!

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Stäng kinesiska ambassaden!

Så känns det nu!

Så mycket skit överallt.

Publicerat i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för Så känns det nu!

Vad i glödheta HELVETE!!

Mannen slog barnen – hon dömdes till 30 års fängelse
Detta är USA! Jag är i och för sig inte förvånad för USA är ett rasistisk land så det skvätter om det. Rasism är inbyggt i systemet. Det var apartheid till slutet av 60-talet men i grunden har det inte hänt så mycket.

Rättssystemet i Oklahoma är vidrigt. Dom har inte heller den minsta kunskap om hur det fungerar i våldsamma förhållanden där jag gissar att även Tondalao Hall utsattes för våld eller psykisk terror.

Det är ju rena rama Saudiarabien där finns denna typ av straff. Oklahoma är en stat med låg medelinkomst och gränsar till Texas. Vilka domare sitter i dessa domstolar och dömer? Idioter som inte har ett hum om hur ett våldsamt förhållande kan se ut. Här kan man nästa säga att det är OK för mannen att misshandla barn. Men om mamman inte är hemma!?

Jag har skrivit många gånger om USA:s rättssystem hur sjukt det är med borgen och är du oskyldig kan du säga att du är skyldig för att få ett lägre straff. Men även att anhöriga har rätt att påverka om en brottsling kan släppas eller inte. Ett sådant samhälle skulle inte jag vilja leva i. Svarta och latinamerikanare är mycket mer utsatta. Där folk måste gå och registrera sig för att få rösta vilket innebär att många fattiga inte registrerar sig för det är omständligt för det krävs ID-kort och många har inga ID-kort. Personer som har straffats och suttit i fängelse får aldrig rösta. Vad är det för demokrati? USA är ingen fullvärdig demokrati utan har anmärkningar. Såklart!

Robert Braxton slog barnen och dömdes till villkorligt fängelsestraff.

Tondalao Hall larmade inte myndigheter om misshandeln – och dömdes till 30 års fängelse.
Nu, efter 15 år bakom galler, släpps hon fri.

– Jag känner mig välsignad och ödmjuk, säger hon enligt NBC News.

Fängelsedomen, som meddelades 2006, väckte starka reaktioner i amerikanska delstaten Oklahoma.

Tondalao Halls dåvarande pojkvän Robert Braxton hade erkänt att han slagit hennes två barn. Enligt advokaten hade ett av barnen flera brutna ben.

Han dömdes till ett 10-årigt villkorligt fängelsestraff – och spenderade därmed inte en dag i fängelse.

Desto hårdare blev straffet för Tondalao Hall – anklagad för att inte ha slagit larm om sin pojkväns misshandel av barnen – som dömdes till 30 års fängelse.

Efter domen blev Oklahomas rättssystem forum för debatt. Delstaten har flest fängslade invånare per capita i hela USA.

Expressen – Mannen slog barnen – hon dömdes till 30 års fängelse

The ACLU of Oklahoma has joined the efforts to seek justice for Tondalao Hall. Tondalao is a domestic violence survivor and mother of three who was sentenced to 30 years in prison for failing to stop the crimes her abuser committed against their children. The abuser, Robert Braxton accepted a guilty plea deal and never served a day in prison after his sentencing. Tondalao has served her time in prison since 2006.

In June, the ACLU of Oklahoma filed writ of habeas corpus on behalf of Tondalao Hall as part of a multifaceted campaign aimed at securing her release. Our campaign challenges Tondalao’s disproportionate sentence and advocates against scapegoating victims for their batterers’ crimes.

A judge in Pottawatomie County dismissed the ACLU’s first petition, but this fight is far from over. Navigating the law through courts, simply put, is a tedious process and procedure is important. As the ACLU’s next steps, a post-conviction application will be filed in Oklahoma County. Tondalao and her attorneys remain hopeful that a more just future is possible.

ACLU Oklahoma – Free Tondalao Hall

Publicerat i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Vad i glödheta HELVETE!!

TV-serier från Turkiet

Jag måste klargöra en sak, jag gillar INTE styret i Turkiet. Erdoğan är maktgalen, envåldshärskare och en diktator. Jag skulle inte ens komma på tanken att besöka Turkiet idag. För det han gjorde under försök till statskupp var så vedervärdigt och mot mänskliga rättighet som det bara går.

Alla dessa avskedande, misshandel av lärare, tjänstemän och andra yrkesgrupper som anklagades för att vara medlemmar i Gülen-rörelsen, grundare Fethullah Gülen. Fethullah Gülen lever i USA idag.

Men turkiska TV-serier älskar jag och det finns en ny på Netflix som jag har tittat på två avsnitt som jag kommer att titta på efter Hämnd och Kärlek – Cesur ve Güzel. Serien på Netflix heter “Intersektion -Kördügüm”. Problemet med att titta på Netflix är att man kan sitta en hel dag och titta. Både bra och dåligt. Jag gillar Netflix.

Väldigt dramatisk öppning precis som med Cesur ve Güzel.

Det finns också en spansk serie som jag har börjat att titta på “Gran Hotel – Grand hotell” Vilken byggnad med sina röda dekorationer! Spännande. Utspelas i början av 1900-talet med fantastiska klänningar. Alla dessa korridorer med gömda utrymmen.

Det får bli ett avsnitt av varje per dag. “Cesur ve Güzel” på SVT och “Intersektion” och “Gran hotel” på Netflix. Förr var jag ett filmfreak som sprang på bio stup i kvarten men det går inte idag då ungdomar tycks tro att biografen är deras vardagsrum och dom håller på med sina mobiler och kan inte hålla käften. Jag går inte på bio idag.

Publicerat i Film, TV och Media, Kultur, Terror | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för TV-serier från Turkiet

Kinas djurplågeri!

Som jag har skrivit tidigare så är Kina landet från helvetet! Nu använder dom levande grisar i krocktest!!?? Dom är så jvla korkade att det skulle vara likvärdigt med människor! Korkat så klockorna stannar. En gris har inte en kropp som en människa.

Ett sadistiskt djurplågeri då det finns grisar som överlever med svåra skador. Dom kokar hundar levande. Dom krokar levande hundar så att dom dör. Dom flår katter levande. Dom är så dumma att dom tror att betar från vilda djur ska bota impotens. Hahahahaha!!! Det är 2019 inte 1819.

Varför åker turister till ett land som INTE respekterar mänskliga rättigheter för det är inte bara djur dom plågar utan också människor som för det minsta hamnar i fängelse och misshandlas som tvingas att förnedra sig med falska erkännanden. Ett land med avrättningar i parti och minut. Vidrigt!

SQ – Sadisterna i slakthusen
Skrolla ner en bit så finns bilder på hur Kina kokar hundar levande och andra grymheter mot hundar.

Levande grisar används som krockdockor i Kina
En skandal har briserat i Kina där levande grisar ska ha använts i krocktester för att se hur barns kroppar skulle bete sig i en olycka.
Peta och andra djurrättsorganisationer rasar nu över tillvägagångssättet.
Vi skriver ofta om människor som lämnar sina hundar i varma bilar och därmed utsätter djuren för lidande. Men det här djurplågeriet är på en helt annan nivå.

Enligt djurrättsorganisationen Peta och flera nyhetssajter runtom i världen har forskare i Kina använt levande grisar i krocktester.

15 unga grisar svältes först under ett antal timmar och spändes sedan fast i bilbarnstolar. Därefter användes de i krocktesterna – där sju av dem dog direkt och resten levde i sex timmar. När än döden inträffade så drabbades alla av brutna ben, sår och inre blödningar.

Resultaten av dessa tester publicerades sedan i International Journal of Crashworthiness & Hindawi. (Här är rapporten.)
Och det är efter det som djurrättsorganisationer och djurvänner världen över starkt protesterat.
– Jag förstår inte varför de behöver göra så här. Hade det varit i vårt land hade det behövt granskas.

Expressen – Levande grisar används som krockdockor i Kina

BOJKOTTA KINA!! Man ska INTE sponsra Kina med att åka dit och spendera sina pengar.

Min nästa mobil blir INTE en från Kina!! Hade jag haft råd hade jag köpt en ny idag.

Publicerat i Djuren, Djurplågeri, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kinas djurplågeri!

IS-ledaren dödad i hemlig USA-attack

Jaha…. Är det inte tredje gången Abu Bakr al-Baghdadi har blivit mördad? Han jagades in i en återvändstunnel och ”Grät och skrek som en bebis” enligt Trump. Hur kan han veta det? Filmades attacken? Var är filmen isåfall?

Skulle Abu Bakr al-Baghdadi skrika som en bebis!? Never ever!! Typiskt Trumpedumpen att säga det.

Hans exfru angav honom.. nja, Ska vi tro på detta? Faktum är att jag är mycket tveksam. Tycker isåfall frugan att det är OK att tre av barnen dog också? Tror knappast det.

Kommer inte detta lägligt med tanke på riksrätten Trump ska ställas inför och nu flyttas fokus till hur DUKTIG Trump är som fixat detta.

Det finns ingen president i USA:s historia som ljuger så in-i-helvete som Trump. Han har ingen impulskontroll och falsk ända in i själen. Ingen moral, inget etik. Kan det vara så att det är någon annan som dog där i tunneln och att Abu Bakr al-Baghdadi finns i liv på en säker plats. Troligt.

Presidenten talade om alla de människor som har blivit utsatta för IS hänsynslösa slakt. Han lyfte bland annat fram den amerikanska journalisten James Foley som blev halshuggen på film och den jordanska piloten som brändes levande i en bur.

Det sistnämnda mordet visades på storbildsskärmar i al-Raqqa. En liten pojke i sjuårsåldern som börjat tappa mjölktänderna fyrade av ett stort leende när han hyllade mordet.

Expressen – IS-ledaren dödad i hemlig USA-attack

IS och al-Qaida har USA skapat så ansvaret på slakt på oskyldiga människor får Trump och tidigare presidenter stå för. Ska Trump snacka om slakt!!??

Hur många oskyldiga människor har slaktats av USA under årens lopp!!?? Vietnam, Irak, Afghanistan, Kambodja, Syrien ända tillbaka till 1947 har USA invaderat land efter land efter land och slaktat folk. Man kan ju bli illamående för mindre. Slaktarna finns i USA. Och USA har aldrig vunnit någonting utan återvänt till USA men svansen mellan benen och lämnat död och förödelse efter sig. Det är i USA krigshundarna finns. Inget land har någonsin haft ett CV i krig som USA.

Världen vore mycket bättre utan Trump som har skapat så mycket oreda i världen. Narcissist, psykopat?? En president som bara vill ha JA-sägare omkring sig som sparkar folk i parti och minut och folk som säger upp sig för dom står inte ut med miljön i Vita huset.

På söndagens pressträff förklarade president Trump att al-Baghdadi aldrig mer kommer kunna sprida sin terror:
Han dog som en hund. Han dog som en ynkrygg. Världen är nu en mycket säkrare plats. Gud välsigne USA.
Vita huset har publicerat bilder där bland annat Donald Trump och Mike Pence följer attacken i realtid.

Exfrun berättade om al-Baghdadi
I en världsexklusiv intervju med Expressens Mellanösternkorrespondent Kassem Hamadé 2016 berättade Saga al-Dulaimi, 28, om hur det var att vara gift med världens mest jagade man.
– Han har en mystisk personlighet och jag vågade inte diskutera med honom, sa hon.
– Han berättade inte mycket om sin bakgrund. Han var mystisk och tystlåten. Vi träffades på kvällen när vi skulle äta middag. Han tillbringade dagen på universitet där han undervisade religion och sharia. Ibland försvann han i några dagar. Han sa att han hälsade på sin bror.

Al-Baghdadi tillbringade dagen på universitetet där han undervisade!? Öhhhhhh….. Då hade det väl varit lätt som en plätt att ta honom då. Detta är ju löjligt! IS och al-Qaida HATAR USA! Varför skulle dom hjälpa USA med att få tag på Al-Baghdadi. Give me a break.

Och vad vet USA om hans fruar och exfruar. NADA gissar jag.
OM det visar sig att han är död så kommer en ny ledare naturligtvis och en finns redan. IS-folk sprider sig över världen och begår mord på enskilda och större illdåd. Dåd som inte går att visa på terror men som är det.

Filmen i Expressen bevisar ingenting. Den som lever får se hur det utvecklar sig. Hatet mot USA blir ju knappast bättre nu. Och att spränga folk till döds är inte rätt väg. Kanske förhandling hur motbjudande det kan te sig men USA, England och Frankrike har skapat eländet.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för IS-ledaren dödad i hemlig USA-attack

Samsungs internetbrowser

Internetvärlden blir bara sjukare och sjukare. Jag har en surfplatta av märket Samsung. Dom har en egen browser och jag kollade vilka villkor dom har. För att få använda den kräver dom detta! Bara för att surfa!!

Kroppssensorer!!! För att veta om mina vitalparametrar!!?? En bråkdel av folket kollar vilka villkor som IT-jättarna har.

Surfplattan använder jag enbart till Netflix och lite surf.

Det är så jävla integritetskränkande som det bara går. Jag köper en surfplatta för flera tusen kronor och där ligger en massa appar men även basicprogram som t.ex. en browser. Den tycker jag att man ska få använda utan krusiduller utan att bli avklädd inpå skinnet. Dom vill ju ta över ens liv och ha kontroll över det.

Jag använder DuckDuckGo:s egna browser och deras sökmaskin. Google använder jag enbart om jag behöver översätta något. Jag börjar även bli tveksam till Firefoxen som jag har på laptopen.

Publicerat i Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Samsungs internetbrowser

Skolans elände!

Jag tittade på Opinion Live igår och det är bara eländes elände i skolan idag! Lärarna har fråntagits sin auktoritet. Idag lägger sig föräldrar i och hotar och kommer till skolan. Idag får en lärare inte göra någonting om någon elev käftar eller vägrar flyttar på sig. Och nåt jäkla tjafs om “lågaffektivt bemötande”. Djissus kraist!

I skolan är det läraren som bestämmer ingen annan, inte eleven, inte föräldrarna. Nästa instans är rektorn. Punkt slut.

Nu har elevrådet anmält en lärare som lyft en elev från en soffa som blockerade så att inte eleverna kom fram. Det har kommit fram att eleven har ADHD! So what! Ska den eleven få bära sig åt som en idiot!?

ADHD verkar ha ökat explosionsartat. Varför? Jag tror att det finns flera orsaker. Miljögifter, alla dessa lotions/parfymer som folk häller på sig. Strålning från våra mobiler som stör koncentrationen. Bebisar håller på med surfplattor och jag tror INTE att detta är bra. Men vi alla genomstrålas hela tiden dygnet runt av strålning och nu kommer 5G. Nu är dessutom 6G under utveckling och det är ju självklart att det påverkar oss alla.

Tillbaka till Opinion Live. När jag gick i skolan var det ordning och reda och studiero. Det var en elev som var lite trotsig, han tuggade tuggummi och vickade på stolen. Han försvann från klassen. Det fanns två tjejer som också var lite stökiga dom omplacerades till en annan skola. Vi var 13 år så jag tror att det var tonårstrots.

En elev som bråkar ska man lyssna på hjälper inte det ska eleven ut ur klassrummet, rektorn ska kallas och även föräldrarna. Det går inte att ha elever som till och med slår eller spottar på en lärare. Det ska polisanmälas direkt! På min tid fanns inte detta på kartan det var otänkbart.

På min tid, stängdes skolans portar kl 08:00. Ingen elev kom in utan fick vänta till nästa lektion. På rasterna skulle ALLA ut och klassrummen låstes. Det fanns alltid någon lärare på skolgården. När det ringde in skulle vi stå i två rader utanför klassrummet. Läraren kom och låste upp och vi gick in ock vi stod bredvid våra bänkar tills läraren sa sitt ner. Det hade en lugnande effekt.

Det fanns också en vaktmästare som höll koll på eleverna. Att elever sprang omkring i korridorerna fanns inte. Vi fick inte vara där.

Först handlar det om toapapper och politikers resor.

SVT Opinion Live

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Skolans elände!

Dom trotsiga barnrumporna i Parlamentet!

Om jag hade bott i England hade jag skämts ögonen ur mig! Världen undrar ju hur det är ställt med dessa politiker som definitivt har hamnat i sandlådan.

Det enda raka vore att bara slänga ut England. En sa i TV, vi har ingen demokrati längre för det borde ha gjorts för längesedan. Ännu en tidsfrist och EU:s ministrar skrattar på sina kammare. England valde Brexit så genomför den då för F@N!

Vi är alla in i döden trötta på detta trams!! Jag orkar inte höra/läsa om detta varje jäkla dag i media. Det är som tortyr snart. Och dessa brev som Boris Johnson skickade till EU. Djissus kraist!!

EU har ju godkänt förslaget för bövelen!!!

EU:s förvirring – efter kaoset i parlamentet
Vad innebär egentligen de tre breven som Storbritanniens premiärminister Boris Johnson skickade till EU på lördagskvällen – och vad händer nu?
– Jag pratade med en diplomat som misstänkte att ledare i hela Europa är perplexa och förvirrade, säger Sky News korrespondent Adam Parsons i kanalen.
På lördagen beslutade det brittiska parlamentet att förlänga brexit. Det innebar att den planerade omröstningen om brexitavtalet som godkänts av EU-kommissionen skjuts upp till tisdag.

Parlamentets beslut tvingade Boris Johnson att följa den så kallade Benn-lagen. Där anges att premiärministern måste skriva till EU för att be om en förlängning.

På lördagskvällen skickade Boris Johnson tre olika brev till EU – som tillsammans utgjorde en slug strategi för att driva igenom brexit.
Adam Parsons själv tror att EU:s 27 regeringschefer nu inväntar vad som händer i det brittiska parlamentet – och att landets regering kommer kämpa för att förverkliga utträdet den 31 oktober om avtalet röstas igenom.
Om motsatsen inträffar, att parlamentet röstar nej till utträdesavtalet, återstår en rad tänkbara scenarier.

EU-minister Hans Dahlgren kommenterar breven i TV4:s Nyhetsmorgon:
– Som lagen anger har han begärt en förlängning av utträdet, men han har ju också en uppfattning att detta är dåligt och att han vill försöka få ett beslut (om utträdet, reds. anm) i parlamentet innan den sista oktober.

Expressen – EU:s förvirring efter kaoset i Parlamentet

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Dom trotsiga barnrumporna i Parlamentet!

”Löjligt – varför ska damerna tjäna lika?”

När jag läste detta blev jag störtförbannad! VARFÖR ska inte damkronorna har lika mycket betalt som herrkronorna? Så in-i-helvete misogynt med en kvinnosyn som hör hemma på 1800-talt!! Man måste ju ge damerna samma förutsättningar. Jag tror absolut med samma pengar och samma marknadsföring kommer damerna att bli lika uppskattade som herrarna. Det lilla jag har sett både inom hockeyn och fotbollen så har det skett en enorm skillnad sen 80-talet.

Damspelare över hela världen slåss för jämställda löner inom landslagsfotbollen.
Men ikonen Frank De Boer ger inte mycket för argumenten.
– Jag tycker att det är löjligt, säger De Boer till The Guardian.
I Sverige har frågan debatterats ett antal vändor. Fotbollförbundet har blivit anmälda till DO för att man misstänks betala ut ojämställda ersättningar till dam- respektive herrlandslaget. I USA har damlandslaget stämt sitt eget förbund för att få till en rättvis pengadistribution till herr- och damspelare.

Men Frank De Boer ger inte mycket för kraven. Den före detta storspelaren, som numera tränar MLS-laget Atlanta United, tycker att hela debatten är skev.

Expressen – Löjligt varför ska damerna tjäna lika
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Bekräftat: Spelarkonflikten löst
I lördags kunde SVT Sport avslöja att konfliken mellan Damkronorna och svenska ishockeyförbundet var på väg att lösas. Nu bekräftar förbundet att parterna kommit överens.
– Skönt att det är klart med förbundet, så man slipper tänka på det, säger lagkaptenen Erika Grahm till SVT Sport.
I lördags bekräftade flera spelare i Damkronorna för SVT Sport att konflikten med svenska ishockeyförbundet var nära en lösning.
Nu meddelar förbundet att parterna har kommit fram till en lösning.

Överenskommelsen omfattar spel i Damkronorna med giltighet fr.o.m. 2019-10-14 och tillsvidare.
Förbundet inför medaljbonus till spelarna i VM-turneringar och OS även om motsvarande premier från det internationella förbundet (IIHF) saknas.
Ersättning för förlorad arbetsförtjänst utgår till spelarna för förtroendeuppdrag i Damkronorna och finansieras genom SDHL med stöd av SHL.
Spelarna uttagna i Damkronorna skall vara försäkrade mot skador som kan uppkomma vid landslagsspel. För SDHL-spelare svarar klubbarna genom SDHL för den försäkringen.
Spelarna i vårens VM-trupp kommer att erhålla en gratifikation från förbundet om laget kvalificerar sig för spel i A-VM 2021.
Källa: www.swehockey.se

SVT – Bekräftat: Spelarkonflikten löst

Publicerat i Feminism, Film, TV och Media, Idrott, Kultur | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för ”Löjligt – varför ska damerna tjäna lika?”

Chockerande detaljen om Marilyn Monroes död

Skåpmat! Jag skrev om detta 2016 och vem som helst kan räkna ut med hålfötterna att det var ett mord. Obekväma personer som skapar skandaler och avslöjar hur Kennedyfamiljen beter sig. Kåtbocken John F Kennedy utnyttjade Marilyn som jag ser det och sen kasta henne på soptippen och mörda henne. USA är bra på det. Det ryktas om att även brodern Robert hade förhållande med Marilyn.

Några månader innan hon mördades köpte hon hus i Brentwood i Los Angeles. Hennes första egna bostad. Jag har tittat på många bilder på hennes bostad och det är inga problem att ta sig in där för CIA. Huset har säkert förändrats en del sen 60-talet. Huset ligger i slutet på gatan också.

Marilyn Monroe har varit död i snart 60 år – men hennes död förbryllar fortfarande. Nu kommer nya uppgifter som kan tyda på att det är någon som vill dölja något gällande hennes död. I podcasten ”The Killing of Marilyn Monroe” berättas de hur prover från stjärnans njurar, mage och tarm ska ha försvunnit spårlöst, enligt Radar Online.

– Det togs prover från magen, fysiska prover som skulle ha analyserats. Men plötsligt var de helt borta”, säger författaren till podcasten till Radar Online.

Rättsläkarens rapport fastslår att hon dog av 47 tabletter Nembutal men det märkliga var att det inte fanns spår av tabletterna i hennes mage vilket väckte frågetecken om de injicerats och i så fall av vem – eftersom någon spruta aldrig hittades.

Men det var inte det enda som förbryllade. Polisen Jack Clemmons mindes att han tänkte att kroppen hade lagts till rätta på sängen, med perfekt raka ben – inte alls som de förvridna kroppar som normalt hittas efter en överdos sömntabletter.

Expressen – Chockerande detaljen om Marilyn Monroes död

Här skrev jag om henne plus andra som har mördats.
SQ – Marilyn Monroes död ännu en gåta
Marilyn Monroe dog av en överdos i sitt hem och obducenten Thomas Noguchi menar att dödsfallet med största sannolikhet var självmord. Nej, hon blev för mycket för familjen Kennedy dessutom var hon missbrukare, impulsiv och olycklig. Hon kunde definitivt vara en käpphäst för presidentämbetet. Hur svårt kan det vara för CIA/FBI att ta sig in i hennes hem!? Lätt som en plätt.

Publicerat i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Chockerande detaljen om Marilyn Monroes död

Gryningspyromanen fast i häktescellen – ”inte rätt”

Denna Ulf Borgström borde sitta inne på livstid oavsett för han är så farlig.
Han har själv sagt att han aldrig kommer att sluta med att tända eld på fastigheter. Hur sjuk är denna individ egentligen! Fullblodspsykopat full pott?

Han ÄR ond, riktigt ond. För hur kan han hämnas på rättsväsendet genom att orsaka oskyldiga människor genom att tända eld på deras hem. Som någon säger i program på TV att han är den farligaste som funnits/finns i Sverige.

Han och hans bror är kriminella i övrigt då dom har sysslat med bedrägerier och åkt fast för det. Ulf Borgström har också fått böter för trafikförseelser som han anser är orättvisa. Finns det någon värre rättshaverist i hela världen som är som han?

Jag tycker att han ska aldrig släppas lös i samhället. Han är för farlig! Men just nu är han frihetsberövad.

Nu gnäller han över att han suttit i häktet för länge. Vad händer om han sätts i fängelset? Blir han mördad?


Ulf Borgström/gryningspyromanen. Jag tycker han ser ond ut.

Gryningspyromanen vill flyttas
Ulf Borgström menar att han borde förflyttas till ett fängelse snarast möjligt. Han förklarar i brevet att han inte vill stanna kvar på häktet längre än nödvändigt, och att flytten borde ske omgående.

”Jag är häktad sedan 20180119 och den dom jag fick vann laga kraft 20181109 trots detta sitter jag fortfarande kvar på häkte och avtjänar mitt straff. Så som jag förstår lagen skall jag snarast möjligt flyttas till en kriminalvårdsanstalt för att avtjäna mitt straff.”

JO begärde den 27 februari ett yttrande från Kriminalvården, gällande Ulf Borgströms krav. Kriminalvården uppmanas ge en redogörelse för handläggningen och relevant lagstiftning. I remissvaret ska även myndighetens bedömning av handläggningen framgå. 

Expressen – Gryningspyromanen fast i häktescellen – ”inte rätt”

Jag ska hela dokumentären på SVTPlay.

Jag skrev om honom 2016.
SQ – Gryningspyromanen ersätts med 30,000 kr

Publicerat i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Terror | Etiketter , , | Kommentarer inaktiverade för Gryningspyromanen fast i häktescellen – ”inte rätt”

Mossad – terroristorganisation med avrättningar som specialitet?

Mossad är en underrättelsetjänst, en organisation som ägnar sig åt avrättningar om det är något som kan dra ner byxorna på kreti pleti i Israel eller runt om i världen. Dom är precis lika vidriga som CIA.

Mossad ägnar sig även åt övervakning av folk som är kritiska mot Israels fascistiska styra. Israel och ambassadörer påstår med en dåres envishet att Israel är det enda demokratiska landet i Mellanöstern. Hahaha!!

Jag har sett en dokumentär om Mossad på Netflix, gjord av en israel. Där intervjuas före detta mossadagenter och det fick mig nästan att spy. Är dom psykopater hela bunten?

Att höra dessa vidriga personer berätta vad dom har gjort mot människor är helt outstanding precis som CIA. Framförallt den första som intervjuas är exceptionellt vidrig. Dom är inte mänskliga enligt mig. Det finns inte en enda empaticell i deras hjärnor. Fy F@N som otäckt men så nyttigt att se.

Ni som har Netflix rekommenderar jag starkt att se den för Israel är precis lika vidrigt som USA. Dokumentären “Mossad inifrån”.

Mossad ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkidim Meyuhadim, (“Institutet för underrättelser och särskilda operationer”) är en israelisk civil underrättelsetjänst. Organisationen är landets centrala organ för hemlig underrättelseinhämtning och specialuppdrag i utlandet och är därmed en motsvarighet till USA:s CIA. Mossad är ansedd som en av världens mest effektiva underrättelsetjänster, även om den vid några tillfällen även varit inblandad i uppmärksammade misslyckanden.

Mossads tidigare motto, “be-tachbūlōt ta`aseh lekhā milchāmāh”, är ett citat från Bibeln (Ordspråksboken 24:6) och betyder “Utan överläggning kan du inte föra krig”.

Mottot ändrades senare till “be-‘éyn tachbūlōt yippol `ām; ū-teshū`āh be-rov yō’éts” (hebreiska: “Det nya citatet är också hämtat från Bibeln (Ordspråksboken 11:14) och betyder “Utan ledarskap går ett rike under, med många rådgivare kan det räddas” .

Wikipedia – Mossad
Intressant hur dom har ändrat sitt motto. Bara det säger en del. “Ju fler kockar, desto sämre soppa.” Och det som står i Wikipedia är som en fis i rymden med tanke på dom illdåd som Mossad har ägnat sig åt och ägnar sig åt.

Är du kritisk mot Israel i Israel åker du i fängelse kanske upp till 10 år och det är minsann ingen semester att befinna sig där.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Zionistisk press | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Mossad – terroristorganisation med avrättningar som specialitet?

Kineserna är borta!

Kineserna är borta. Dom laddade ju ner min blogg om och om igen. Troligtvis för att se om det fanns någon begränsning i visningar för att stoppa bloggen som synlig. Nu finns inte det på webbhotellet jag använder men det måste ändå vara en störning. Jag tror också att det webbhotellet “Snapback” (Snäpp tillbaka) är ett fejkhotell som nu är borta från bloggen. Namnet på svenska är ju att slå tillbaka och det säger ju en del. En vanlig dödlig kan väl inte sätta upp ett webbhotell hur som helst.

Jag har i alla fall tre fiender som vill komma åt mig. Det är Kina, Israel/zionister och dom kriminella mc-gängen. Jag har hotats på olika sätt som jag inte går in på här. Det är en orsak att jag inte har någon mejl på bloggen, tyvärr men så är det. Kineser är farliga som inte tål någon som helst kritik det spelar ingen roll varifrån det kommer ifrån hög som låg. Zionister är definitivt farliga och har stor makt i Sverige och MC-gängen skulle inte tveka en sekund att komma med basebollträt eller med automatvapnet.

Varje gång jag ser Robert Aschberg tänker jag på palestiniern Bechir Rabani som dog i en “hjärtattack” några dagar innan han skulle dra ner byxorna på Aschberg. ALDRIG att jag kommer att tro på att det var en hjärtattack. Jag tror att han mördades. Hjärtattack, hans hjärta attackerades på något sätt, injektion? Aschberg äger EXPO dessutom som är en zionistisk tidning. En framstående zionist i EXPO är Jonathan Leman och andra zionister kommer på demonstrationer som stöder Palestina och fotograferar och på en demonstration jag var på förstörde dom plakat. En annan är Daniel Pohl.

Bechir Rabani infiltrerade vit maktrörelser när han dokumenterade det blev han kallad för nazist när en Gustafsson från Expo gjorde exakt samma sätt blev han kallade för hjälte. Det säger en del vad EXPOS folk tycker om palestinier. Detta behöver påminnas om med jämna mellanrum för jag tror inte folk riktigt fattar vad EXPO står för, egentligen.

Bechir Rabani palestinier

SQ – Bechir Rabani död i hjärtattack

Här finns också en dokumentär och kommentarer till artikeln.
NewsVoice – Bechir Rabani ifrågasatte skenheliga medier – Idag är han borta – Dokumentär

Men hur som helst har mitt webbhotell ett extra öga på bloggen och jag antar att det beror på eventuella intrångsförsök och antal visningar. Jag har det bästa webbhotellet med mycket bra support.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kineserna är borta!

BETALA INTE! BETALA INTE!! Bluffmejl!!

Men ni som får detta BETALA INTE!! Mina kollegor!! Öhhhhhhhh…. Har inga sådana sen flera år tillbaka. Jag på intima sidor!! Jag dööööööör!! Drop dead!!! Jag är inte på några osäkra sidor! Min kamera!? Den är inaktiverad!! Använder inte kameror som finns i datorerna. Plåster för linsen.

Men jag kan förstå att många blir stressade. Jag har varit på internet sen 1995 så jag är ingen duvunge. Svenskan har också stora brister!!

Gick in på källkoden och det kommer från Argentina.

“Hej!
Jag är en programmerare som knäckte ditt e-postkonto och enhet för ungefär ett halvt år sedan.

Du har skrivit ett lösenord på en av de otrygga sajterna du besökte, och jag fångade den.

Naturligtvis kan du ändra ditt lösenord, eller redan gjort det.
Men det spelar ingen roll, min rat software uppdaterar den varje gång.

Vänligen försök inte kontakta mig eller hitta mig, det är omöjligt, eftersom jag skickade dig ett mail från ditt e-postkonto.

Genom din e-post har jag laddat upp skadlig kod till ditt operativsystem.
Jag har sparat alla dina kontakter med vänner, kollegor, släktingar och en fullständig historia av besök på internetresurserna.
Jag installerade också en programvara för RAT på din enhet och lång tidspionering för dig.

Du är inte mitt enda offer, jag brukar låsa enheter och kräver pengar.
Men jag blev slagen av webbplatser med intimt innehåll som du ofta besöker.

Jag är i chock för din räckvidd fantasier! Wow! Jag har aldrig sett något så här!
Jag visste inte ens att sådant innehåll kunde vara så spännande!

Så när du hade kul på intima webbplatser (du vet vad jag menar!)
Jag gjorde skärmdump med att använda mitt program från din kamera på din enhet.
Därefter förenade jag dem med innehållet på den aktuella webbplatsen.

Kommer vara roligt när jag skickar dessa bilder till dina kontakter! Och om dina släktingar ser det?
Men jag är säker på att du inte vill ha det. Jag skulle definitivt inte vilja …

Jag kommer inte göra det om du betalar lite belopp.
Jag tror att $899 är ett bra pris för det!

Jag accepterar bara Bitcoins.
Min BTC-plånbok: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Om du har problem med detta – fråga Google “hur man gör en betalning på en bitcoin plånbok”. Det är lätt.
Efter att ha mottagit ovanstående belopp tas alla dina data omedelbart bort automatiskt.
Mitt virus kommer också att förstöra sig från ditt operativsystem.

Min Trojan har automatisk varning, efter det att detta e-postmeddelande har blivit såg, kommer jag att veta det!

Du har 2 dagar (48 timmar) för betalning.
Om detta inte händer – kommer alla dina kontakter att bli galna bilder med ditt smutsiga liv!
Och så att du inte hindrar mig, kommer din enhet att vara låst (även efter 48 timmar)

Ta inte detta frivolously! Det här är den sista varningen!
Olika säkerhetstjänster eller antivirus hjälper dig inte säkert (jag har redan samlat in alla dina uppgifter).

Här är rekommendationer från en professionell:
Antivirus hjälper inte mot modern skadlig kod. Ange inte dina lösenord på osäkra webbplatser!

Jag hoppas att du kommer att vara försiktig.
Adjö.”

Publicerat i Kriminalitet, Maffia-gängen | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för BETALA INTE! BETALA INTE!! Bluffmejl!!

Om Greta: ”Bortskämd snorunge”/Jeremy Clarkson

Vad är det med dessa medelålderskrisande män som känner sig SÅ hotade av en 16-åring! Det är ju skrattretande mitt i eländet. Mitt sätt att se gör dom bort sig med dunder och brak. Rädda högertomtar som borde börja planera för för julen där dom passar bättre att dela ut julklappar till snälla barn!

Jeremy Clarkson som slår personalen på käften är han något föredöme för något? Nej, man slår inte sina kolleger och gormar och har sig. Jag har sett hur aggressiv han är i TV då jag har sett några program. Han älskas av männen.


Jeremy Clarkson/Top Gear
Greta har redan skrivit in sig i historieböckerna och det är ju tydligt ock klart att det är ungdomarna och vettiga vuxna som tar kampen för en framtid där dom och kommande generationer kan leva.

Nu är jag personligen väldigt pessimistisk med tanke på all dessa politiker och andra beslutsfattande har skygglapparna på och stoppar fingrarna i öronen och säger La-La-La-La-La. Personer som inte bryr sig utan vill leva sina bekväma liv utan en tanke på sina barn.

Till och med Frankrikes president Emmanuel Macron säger att Greta motverkar samhället!? Öhhhhhhhh! På vilket sätt undrar jag. Det är så klockorna stannar av ett sådant uttalande.

Det är skönt att veta att Gretas pappa är med Greta hela tiden. Greta är en mycket smart tjej helt klart. Män känner sig underlägsna, medelålders mycket kända män river sitt hår. Djissus Kraist!

Nu tycker jag att dessa krisande och rädda män ska coola ner lite!

Stjärnans ord om Greta: ”Bortskämd snorunge”
Efter Greta Thunbergs ilskna tal i FN attackeras hon nu av tv-stjärnan Jeremy Clarkson.

Den brittiska kändisen anser att Thunberg borde visa tacksamhet för allt som vuxenvärlden har gett henne:
”Hur vågar du stå där och mästra oss, din bortskämda snorunge”, skriver Clarkson i sin kolumn i The Sun.

Men alla var inte lika nöjda.
Bland annat har Frankrikes president Emmanuel Macron anklagat klimataktivisten för att ”motverka vårt samhälle”.

Nu går även en av Storbritanniens största tv-profiler, programledaren Jeremy Clarkson, till attack mot Greta. I sin kolumn i den brittiska tidningen The Sun kallar han henne för en ”bortskämd

Expressen – Stjärnans ord om Greta: ”Bortskämd snorunge”

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Om Greta: ”Bortskämd snorunge”/Jeremy Clarkson

Dags för en ny syn på Israel!?

Ja, det är inte en dag för tidigt! Det är dags att se Israels brutalitet mot palestinier, folkmordet som har pågått sen 1948. Också det senaste om lobbypartyt där zionisten Micael Bindefeld var värd för. Dom inbjudna som var antingen fullständigt okunniga eller personer som skiter i folkmordet för att få “parta” och få allt gratis i lyxig miljö! Det uppmärksammades i många länder.

Det är en skam det som Ilan Ben-Dov, Israels ambassadör i Sverige, skriver men vad att vänta av en zionist precis samma som föregångaren Isaac Bachman.

Men folk blir mer och mer upplysta att Israel är ett fascistland med allt vad det innebär. Det har jag skrivit många inlägg om, mördandet även barn, fängslandet, kollektiv bestraffning, el några timmar per dag, förstörda odlingar, rivna bostäder, utbyggnader av bosättningar, förnedringar i Checkpoint, begränsningar för fisket, olivodlingar upprivna eller nerbrända o.s.v.

Idag läser folk även utländsk press och inte enbart den zionistiska pressen vi har idag som Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen, Gota Media. Nu har Bonnier köpt upp Mittmedia för det är Bonniers mål att köpa så mycket av svensk media som möjligt för att styra innehållet som det behagar dom.

Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige Ägarkoncentrationen inom dagspressen fortsätter att öka. Det är de politiskt färgade stiftelseägda tidningarna som dominerar expansionen.
– De köper tidningar för att överleva och för att få ut sitt politiska budskap, säger medieforskaren Staffan Sundin.

ETC – Fyra jättar äger 70% procent av Mediesverige (betallänk idag) Idag kanske det är 80% som styrs av jättarna.

Läser man artikeln av Ilan Ben-Dov förstår man tydligt och klart vad Israels mål är. Ta över Sverige helt.

Israels ambassadör: Sveriges politik har präglats av ensidighet, obalans och fientlighet

Israel har utmärkta relationer med alla europeiska länder. Dessa relationer grundas på en ständigt fortgående och uppriktig dialog på alla nivåer och genom alla tänkbara kanaler. Denna dialog innefattar emellanåt meningsskiljaktigheter men dessa kommer till uttryck i en atmosfär av ömsesidigt förtroende och vänskap.

Det finns ingen anledning varför inte också Sverige – i likhet med Europas övriga stater – skulle kunna tillämpa en mycket mer rimlig politik mot Israel.

Emellertid är det ingen hemlighet att de senaste årens svensk-israeliska relationer varit djupt problematiska. Den svenska utrikespolitiken gentemot Israel har under många år präglats av ytterlig ensidighet och obalans, ibland rentav fientlighet.

Ett lågvattenmärke i relationerna var det svenska ensidiga erkännandet av en palestinsk stat, ett beslut fattat utan varje hänsyn till Israels grundläggande, legitima intressen och framfört allt – dess förmåga att försvara sina gränser och medborgare.

Aftonbladet – Ta chansen nu, ändra synen på Israel Linde
Djissus Kraist!! Israel HAR ockuperat Palestina!! Israel har INTE rätt till Palestina. Allt bygger på en sagobok som kallas Bibeln/Gamla testamentet.

Men det stämmer ju inte! 135 länder har erkänt Palestina som stat? Det pågår ofta demonstrationer för BDS, bojkotta israeliska varor. Protester mot Israels folkmord mot palestinier. SÅ LJUG INTE SÅ FÖRBANNAT!! Ilan Ben-Dov!


Ilan Ben-Dov
Om folk ansträngde sig lite och fler läste andra tidningar än dom svenska så skulle dom upptäcka hur vidrigt Israel är!!

Dagens arena – länderna som har erkänt Palestina

Sverige är ett zionistiskt land i mycket. Zionister styr vår handel, var vi handlar ägs av zionister som Klarna och Amazon, mycket av det vi handlar i affären omförpackas i andra länder innan det når Sverige för att dölja ursprung. SodaStream tillverkas på Västbanken t.ex. Kreditkort som t.ex American express. Google, Facebook, Instagram, Twitter ägs av Zuckerberg, Amazon ägs av Jeff Bezos.Microsoft ägs av Bill Gates m.fl.

Här några exempel av varor som vi borde bojkotta. Jag bojkottar det jag upptäcker.
SQ – Israeliska varor i Sverige

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Dags för en ny syn på Israel!?

Nytt larm från Säpo: Kinas spionage ökar

Jag är inte ett dugg förvånad och det är inte enbart kinesiska flyktingar i Sverige. Dom ger sig på allt som är kritiskt mot Kina. Det spelar ingen roll var det är i världen. Min lilla blogg i det stora hela ger dom sig på också. Det har jag skrivit om tidigare. Som jag skrivit om i ett tidigare inlägg om “Webbhotellet” Snapback som inte gjorde annat än laddade ner min blogg om igen och om igen. Där misstänker jag att det är Kina som satt upp ett falskt webbhotell.

För länge sedan läste jag någon text och det som fastnade i mitt huvud var: “När den gula hästen syns över horisonten är fara på färde”. Jag vet inte varför det har naglats fast i skallen. Men jag tolkar det som Kina och har hela tiden tyckt det.

Även andra länder spionerar på Sverige och två sticker ut, Ryssland och Iran. När jag pluggade i Umeå vid universitetet under 80-talet och var kompis med två iranskor så var dom rädda då det kommit fram att Iran kontrollerade iranier.

En bråkdel av vad Kina tittar på. Det spelar ingen roll hur obetydlig man är, är man kritisk så vill dom sänka dig. Jag kollar ju inte loggen hela tiden men under en kort tid hade så många tittat eller laddat ner. Om jag skulle skriva ut alla loggar med Kina skulle jag kunna tapetsera rummet.

Jag ser också att dom sista siffrorna i IP-numret är olika och olika webbläsare, samma datum. Ett IP-nummer kan man läsa Huawei i deras webbläsare.

Men även många IP-nummer som börjar på 47 är vanliga från USA där Kina har konto.

Kinas underrättelsearbete har ökat i Sverige och Säkerhetspolisen pekar ut flyktingar som en drabbad grupp.

– Vi är väl medvetna att Kina bedriver den här typen av verksamhet, säger Daniel Stenling, enhetschef på kontraspionage.

“Kalla kriget-mentalitet och politisk provokation”, svarar företrädare för Kinas ambassad.

Kina: Ogrundade anklagelser
Enligt den kinesiska ambassaden i Sverige ingriper aldrig Kina i andra länders angelägenheter.

“Vi motsätter oss bestämt de ogrundade anklagelserna mot Kina av vissa svenska krafter och anti-Kina-element. De hittar på saker och dömer Kina utifrån ideologiska fördomar och politisk agenda”, skriver företrädare för ambassaden i ett mejl till TT.

Hot mot Sverige
Enligt Daniel Stenling har Kina ett brett intresseområde i Sverige. Utöver spioneri mot flyktingar så har Kina stora intressen i tekniskt kunnande och vetenskap från både företag och universitet. Landet har även intresse av Sveriges ställningstaganden i politiska frågor, säger han.

– Det är ett hot mot Sverige om ett annat land försöker komma över vad vi är duktiga på, säger Daniel Stenling.

Företrädare för ambassaden säger att det i stället är svenska krafter som försöker påverka och hota Kina och blanda sig i landets angelägenheter.

Give me a break!!
Expressen – Nytt larm från Säpo: Kinas spionage ökar

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Nytt larm från Säpo: Kinas spionage ökar