Södertäljepolisen

Jag tittar på alla dessa polisserier, Södertäljepolisen, Stockholmspolisen, Norrlandspolisen. Från Nya Zeeland, Australien och dom från England.
Jag har förvånats över att polisen får utstå dom värsta tillmälen. Dom spottar på polisen, kastar sten. Det är ju helt sanslöst!

Jag har bott i Södertälje i 10 år och har sett dessa killar dom flesta syrianer med sin maffia och som lever i ett parallellsamhällen. Jag gillar dom INTE!! Dom flesta kommer från Midyat i östra Turkiet. Södertälje kallas ofta för lilla Midyat. Men det finns naturligtvis undantag. Syrianer kommer från ett stort område även från Libanon. Hade en kompis från Libanon.

Det kom väldigt många till Sverige under 70-och 80-talet. Dom flesta ekonomiska flyktingar.

Men det kanske har blivit bättre nu.

Om någon polis tålamod brister är i sig inte konstigt. En polis idag måste vara utrustad med ett ENORMT tålamod. Jag tycker att det borde vara böter på idioter som t.ex. i Södertälje. Invandrarkillar som beter sig som svin.

Det är kränkande och förnedrande att HELA JÄVLA tiden får utstå så mycket skit. Visst det finns poliser som inte är dom allra bästa och det finns rasister. Men någon jävla ordning måste det vara.

Om jag hade kallat någon för alla dessa tillmälen hade jag blivit polisanmäld för olaga hot och kränkning och förnedring. Typ, “min farsa har en massa kompisar vet du” eller “jag ska plocka dig en dag”, “Jag vet var din familj bor”. Direkta mordhot.

Polisman fälls för förolämpning och olaga hot
Polisen till omhändertagen: ”Åk hem jävla arabjävel, jag tål inte sådana som dig”
På en ljudinspelning hörs hur polismannen uttalar en lång harang mot den omhändertagne Ahad Nobakhti:
– Åk hem jävla arabjävel!

I dag föll domen mot polismannen: Böter för olaga hot och förolämpning. Patrullen blev kallad till asylboendet vid hotell Amigo i Emmaboda. Det hade blivit bråk bland annat om att de boende inte fick tillräckligt med mat.

Ahad Nobakhti pekades ut som uppviglare och han omhändertogs och kördes ut i skogen, cirka 3 kilometer från boendet.

Under färden slog han på inspelningsfunktionen på sin mobiltelefon. Ahad Nobakhti hörs där säga att han inte gjort något och att han ifrågasätter att han ska promenera tillbaka till samhället.

Aftonbladet – Polisman fälls för förolämpning och olaga hot

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , | Lämna en kommentar

USA släpper film – ska visa Irans skuld i torpedattacken

USA med Israel vill nu starta krig mot Iran. Det har varit en våt dröm hos Israel i många år. Varför skulle Iran attackera oljefartyg från t.ex. Norge och Japan i Omanbukten? Och vad är det som “bevisar” att det är en iransk båt vi ser i mörkret. USA provocerar visserligen Iran men för mig är detta lite svårsmält. Dom bomber som sägs som inte detonerats avlägsnats av Iran. Det kan lika gärna vara USA som gör detta för att ta bort bevis att det är USA som är skurken. USA finns i området!!

Ser vi nu ett nytt Irak som var byggt på lögner? Och varför utökar USA sin militära närvaro i Polen då Polen är rädd för hämndaktioner från Ryssland!? Vad då för hämndaktioner. För mig representerar USA och Israel ren ondska. Vi vet att USA och Israel INTE drar sig för att ljuga. Dom är experter på detta. Det är också dessa som styr USA som bilden visar, bläckfisken. Skulle det här öppna för ett storkrig skulle USA än en gång lämna död och förödelse efter sig. USA har INTE vunnit någonting sen 1947.

Saudiarabien är kompis med USA och var står dom andra länderna i regionen? Är dom också kompis med USA och Israel?

Är inte USA:s befolkning trötta på alla krig som USA startar eller lägger sig i? Soldater som överlevt som kommer hem svårt traumatiska där antalet självmord är långt fler än dom som dödas i kriget. Ska nu USA/Israel starta ett nytt krig med Iran!? Och med nya flyktingströmmar som USA INTE tar något ansvar för.

Vilka styr USA? Inget nytt i och för sig. Det vet alla som är lite insatta i USA:s politik. Bilderberg-Group, AIPAC och dom som visas i bilden Bläckfisken. AIPAC är världens mest aggressiva lobbygrupp som finns utplacerad i EU och även i Sverige.

Dom första terroristerna
De judiska seloterna brukar utnämnas till historiens första terrorister. Vid tiden för Kristi födelse kämpade de mot det romerska imperiets ockupation.

Terrorism mot svenskar utomlands – -Folke Bernadotte
Den 17 september 1948 mördades FN-medlaren Folke Bernadotte av den sionistiska terrororganisationen Lehi, mera känd som Sternligan. Ligan ansåg att Bernadotte stod i vägen för ett omfångsrikt Israel eftersom han tänkte sig att det vid sidan om den judiska staten också skulle finnas en palestinsk stat, och att de palestinska flyktingarna skulle få återvända.

Wikipedia – Terrorism

Mordet planerades av Yehoshua Zetler, Sternligans operative chef i Jerusalem, och godkändes av en styrgrupp, bestående av den framtida israeliske premiärministern Yitzhak Shamir, som under tiden för mordet var en av Sternligans högsta ledare, Nathan Yellin-Mor, Sternligans ledare i Jerusalem, och filosofen Yisrael Eldad.

Målet var redan från första stund en etnisk rensning av Palestina och det är det vi ser idag hur Israel beter sig i Gaza och på Västbanken.

Det som händer i Omanbukten nu är enligt mig terrorhandlingar utfört av USA och Israel för att få klartecken att starta krig med Iran. Alla som går emot USA får räkna med repressalier med allvarliga konsekvenser som krig.

Israels proxykrig genm Jabhat-Al-Nusra. Jag har läst om detta tidigare.

Why Is Israel in Alliance With Jabhat-Al-Nusra?
Alexander Azadgan

Late last month, Jabhat al-Nusra (aka, the Al-Nusra Front), Al-Qaida’s Syrian arm, announced that it was severing ties with Al-Qaida and renaming itself Jabhat Al-Fatah Al-Sham (the Front for the Conquest of Syria).

In a video, the group’s leader, Abu Mohamed Al-Jolani, explained that the group’s association with al-Qaida permitted the outside powers intervening in the Syrian conflict to label it as an Islamic terrorist group.

The Guardian quoted Al-Jolani as saying that the name change is intended “to remove the excuse used by the international community – spearheaded by Russia – to bombard and displace Muslims in the Levant: that they are targeting Al-Nusra Front, which is associated with Al-Qaida.”

Katenhon – Why Is Israel in Alliance With Jabhat-Al-Nusra?

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lämna en kommentar

Patrasket, parasiterna – Kriminella MC-gäng

När jag hörde om bomben i Linköping så tänkte jag att det är definitivt något kriminellt MC-gäng! Om gängen mördar varandra har jag inget problem med för då blir världen lite bättre.

Här har (troligtvis) Bandidos tagit det “all over the place”. När dom skadar oskyldiga och skadar som här flera hus som kanske måste rivas får det vara nog. Livstids fängelse när det kommer fram vilka som gjort detta. För mig handlar det om fullblodspsykopater! Sveriges patrask och parasiter. Det finns inget ord som beskriver dessa IQ-befriade människor på träskets botten. FY F@N!! Ren ondska!!

Jag läser att det handlar om gängledaren för kriminella nätverket No Surrender MC och Amin Nouri Zad. Det finns andra kriminella i huset men bara en som är 29 år.


1% menas att dom har mördat. Det är som en fjäder i hatten.

I min lilla håla finns Bandidos. Jag hatar dom glödgat och jag ser dom ibland. Dom ser så skitiga och slemmiga ut. Dom utstrålar ondska. Jag är en högkänslig person så jag märker det direkt när något inte stämmer. Den stora alarmklockan i magen tjuter. Ondska utstrålar något obehagligt.

Mer information om de olika gängen som kan vara inblandade. Det är en mycket bra blogg.
Zaramis – Bomben i LinköpingDetta visar vilket kräk han är! Han känner ingenting för sina offer men sitta och lipa över sin mamma. Hur många t.ex. pappor har han mördat? Mammor? Döttrar? Hur många familjer har han hotat? Hur många företag har han ruinerat eller bränt ner? Han är en skit rakt igenom som alla dessa kriminella gäng som finns.

Jag har skrivit många inlägg om dessa gäng. Sök på Hells Angels och Bandidos.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Patrasket, parasiterna – Kriminella MC-gäng

Jag är sååååå trött!

Ibland blir jag så vansinnigt trött och kan sova i flera dagar. Jag är utbränd och gud vet allt. Jag sover i stort sett dygnet runt. Är i en sådan period nu. Inte roligt.

Publicerat i Allmänt | Kommentarer inaktiverade för Jag är sååååå trött!

Jassitha Mohanadas – 7 år sedan hon blev mördad?

Ingen kan få mig att tro att en nyförälskad tonåring går ut i skogen och hänger sig. ALDRIG. Med en våldsam mamma som misshandlade henne blev dömd för det och fick fängelse. Mamman försvann från Sverige efter det. Vet inte om hon är tillbaka. Pappan tog livet av sig! Hur då? Tog han verkligen livet av sig? Det kan man undra över också eftersom mamman försvann. En mamma troligtvis psykisk sjuk eller har en psykisk störning. Men ingen tycks bry sig.

Det är nu 7 år sedan Jassitha Mohanadas dog för att hon blivit kär i fel man! Polisen gjorde ingenting utan la ner fallet som ett självmord. Rasism! Bedrövligt är bara förnamnet. Det påstods att det inte förekom hedersvåld på Sri Lanka men det gör det visst. Sri Lanka har en våldsam historia med inbördeskrig fram och tillbaka i 26 år till och med 2009.

Det är en skam som alla hedersmord och det uppmärksammas inte tillräckligt! Jassitha Mohanadas hade hela livet framför sig.

Här inlägg jag har skrivit tidigare.
SQ – Jassitha Mohanadas
SQ – Jassitha Mohanadas pappa
SQ – Jassithas Mohanadas död
SQ – Jassitha Mohanads och Fadime Sahindal

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Religion | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Jassitha Mohanadas – 7 år sedan hon blev mördad?

Sverige förbereder krig mot Ryssland

Jag har länge trott om det blir ett storkrig/världskrig blir Sverige fronten. USA vill ha Sverige, Ryssland vill ha Sverige. Något är på gång det har jag känt länge. Zionisterna tar över mer och mer. Köper in sig överallt. Den gamle Peter Wallenberg sa i en dokumentär i SVT för några år sedan, “att verka utan att synas”, ja, det är vad dom gör. Bonnier köper upp det dom kan. Israel vill bli det maktcentrat därför vill Kristdemokraterna ha in Israel i EU. Bosättarna är dom drivande. USA styrs av zionister.

Det har visats dokumentärer i SVT om detta flera gånger och om lobbyn som härjar i Bryssel men även i Sverige. En total förändring har det blivit i SVT med Jan Helin och Lena Glaser när dom tog över.

Det finns mycket på Youtube om detta, AIPAC – American Israel Public Affairs Committee, Bilderberg-Group, JBL-Jewish Business Leaders, AJC-The American Jewish Committee, WJC-World Jewish Congress, B´nai B´rith är den judiska frimurarorganisationen, ADL – Anti-Defamation League bekämpar alla antisionistiska opinionsyttringar i Västvärlden, Zionistiska Federationen – Zionit,JDL Jewish Defense League är en högerextrem, militant judisk organisation och många fler. Det finns många fler zionistiska grupper och organisationer som vill ta över världen. Det är häpnadsväckande när jag grottade ner mig. AIPAC är dessutom världens mest aggressiva lobbygrupp. Har 100 000+ medlemmar.

Här är Bilderberg-Group 2013. Bilden är MYCKET stor!
Högerklicka/Visa bild

SQ – USA provocerar fram till storkrig
SQ – ”Ryssland övar för ett världskrig” 2018


Högerklicka/Visa bild

Sedan några år sker stora militärövningar i norra Sverige av Sverige i samarbete med olika Nato-länder. I praktiken innebär detta rimligen träning i och förberedelse av krig mot Ryssland. En kort beskrivning av årets övning har jag fått av Agneta Norberg, ordförande i Sveriges fredsråd.

ARCTIC CHALLENGE EXERCISE 2019 genomförs för fjärde gången och är en vidareutveckling av tidigaregenomförda stridsövningar.(fakta hämtat från FÖRRSVARSMAKTENS SIDA men skrivningen är min).

Under perioden 22 maj till 4 juni kommer följande stridsplan att öva krig mot Ryssland i hela norra Norden. Detta syfte förnekas, men torde vara högst sannolikt i verkligheten som den generella bakgrunden.

USAs F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon och F/A Hornet, Frankrikes Rafael och Mirage 2000,Tysklands Eurofighter och Skyhawk, Storbritanniens Typhoon + Sveriges Jas 39 Gripen, Finlands F/A-18 Hornet, Norges F-16 Fighting Falcon och Danmarks F-16 Fighting Falcon.

Dessutom: Sverige helikopter 14,Norge störflygplanet DA-20,Finland CASA VC-295(transport) och helikopter NH90, Storbritannien med tankerflyg A330Voyager,C-130 Hercules(transport) ,E-3 AWACS (luftburen stridslednings-och luftbevakning) och störflygplan DA-2, Nederländerna med ett tankerflyg K DC-10,Tyskland med störflygplanet Learjetoch tankerflyg MRTT-310,Frankrike med E3-F AWACS, USA med KC-135 Stratotanker och Nato med AWACS.

Det finns mycket mer här:
Global Politics – Sverige förbereder krig mot Ryssland

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Sverige förbereder krig mot Ryssland

Tog ”gruppsexbild” – nu avgår två politiker

Va F@N!! Att SD är vulgära och gör bort sig titt som tätt är vi ju vana vid. Men att moderater förutom Anders Borg när han tog fram snorren på en fest och viftade och var hotfull. Men här Emilie Pilthammar (M) och Niklas Joelsson (M), och Peter Thyrén (SD) skämmer ut sig efter noter då går skam på torra land. Hon borde också avgå.

Fattar dom inte att ett sådant beteende drabbar familj och vänner.

Är man på fest offentligt och är politiker eller kändis av något slag får man räkna med att någon tar kort och skickar ut på nätet och vips har 1000-tals laddat ner den. Men här hur korkat som helst. Det är så klockorna stannar att hon själv har lagt ut den. Stora skämskudden.

Ett krismöte hölls under måndagskvällen i Sölvesborg med Samstyret – där M, SD, KD och det lokala partiet ’Sölvesborg- och lister’ ingår. Där diskuterades den kritiserade bilden. Niklas Joelsson (M) meddelade under måndagskvällen att han avgår efter hård kritik.

“Jag tar avstånd från all form av kränkande behandling och alla former av sexuella trakasserier. Mitt beteende har varit olämpligt och jag vill be om ursäkt. Mitt agerande drabbar familjen, Moderaterna och Sölvesborg.”, skriver han i ett pressmeddelande, enligt P4 Blekinge. Under tisdagen ska ytterligare ett krismöte hållas för att diskutera Emilie Pilthammars (M) framtid, säger kommunalrådet Louise Erixon (SD) till SVT Nyheter Blekinge.

Aftonbladet – Tog “gruppsexbild” nu avgår två politiker

Publicerat i Film, TV och Media, Kultur | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Tog ”gruppsexbild” – nu avgår två politiker

Lars Adaktusson röstade emot aborträtt 22 gånger

Nu blir det bekräftat att han är en riktig högertomte á la Trump och dom högerextrema kristna i USA som även finns här. Det är där han hör hemma inte i KD. Dessutom är han värsta zionisten och jag tycker att han ser mycket elak ut.

Han är sån! Han tycker att det inte ska finnas några skäl till abort. Han kanske tycker att kvinnor får skylla sig själv om dom blir våldtagna.

Han ville inte vara med i EU-debatten då han inte hade någon energi kvar! Men stackars krake då!

Lars Adaktusson röstade emot abort 22 gånger i Europaparlamentet, skriver DN.
Han röstade som enda svensk emot det slutgiltiga fördömandet av Paraguay som nekat en våldtagen 10-årig flicka abort.
”Artikeln ger intryck av att mina åsikter skulle vara närmast extrema”, kommenterar Adaktusson på sin Facebook.

Seriöst!!? Det är klart att han står för dom åsikterna.

Jämställdhetsministern: ”Pågår ett krig”
Miljöpartistiska jämställdhetsministern Åsa Lindhagen kommenterar Lars Adaktussons ställning i abortfrågan i ett mail till Expressen där hon går hårt åt KD-politikern:

”Det pågår ett krig i världen mot kvinnors kroppar och att en ledande Kristdemokrat röstar abortkritiskt i Europaparlamentet är riktigt skrämmande. Jag vill gärna höra partiledningens syn på Adaktussons agerande. Vad har KD för syn på aborträtten egentligen? Är inskränkningar i kvinnors rätt att bestämma över sina egna kroppar en del av er så kallade nya feminism, Ebba Busch Thor? Dags för Busch Thor att klargöra Kd:s hållning. Det duger inte att som Adaktusson hänvisa till KD:s officiella syn på abortfrågan och sedan göra tvärtom i praktiken.”

Bah Kuhnke: ”Nya borgerliga feminismen”
MP:s toppnamn i EU-valet Alice Bah Kuhnke menar att DN:s avslöjande är ett exempel på KD:s ”nya feminism”:
KD bedriver ett strategiskt, systematisk och välriktat arbete mot kvinnors rätt att besluta över sina egna kroppar, i Sverige och EU.
En konkretisering av Ebba Bush Thors och Sara Skyttedals nya borgerliga feminism.

Expressen – Lars Adaktusson röstade emot aborträtt 22 gånger

Han verkar vara kompis med Ellinor Grimmark samma skit fast i två olika högar. Samma sjuka inställning till kvinnors kroppar. Men det finns en till Linda Steen. OM det är något jag avskyr så är det religiösa tokdårar. Personer som inte har något liv och som begränsar andras personer liv genom att projicera sin egen skit.


Sandemose beskriver ondska så perfekt som i “En flykting korsar sitt spår”

Det känns ännu värre när kvinnor har denna åsikt att även barn som blir våldtagna och som blir gravida ska fullfölja graviditeten. Även vid incest! Det är ju helt sinnessjukt!! Hur har det gått för henne, Ellinor Grimmark? Hon och Linda Steen har flyttat till Norge. Skönt, då är vi av med dom. Här ska banne mig inte några frireligiösa tokar kunna avsäga sig aborter. Dessutom har Ellinor genomfört sin utbildning och ingår abort.

Tillbaka till Lars Adaktusson, han borde uteslutas ur Kristdemokraterna! Det går ju inte att ha sådana extremer som han. Nu ogillar jag allt som har religion att göra. Nu är det ett parti som även stöder Israel och med det inte bryr sig om folkmordet på palestinierna.


Jag tycker att han har ingen empati, jag tycker att han är arrogant och en översittare.

SQ – L och KD har tappat fotfästet
SQ – Sverige måste stå upp för Mellanösterns enda demokrati
SQ – Ge oss en regering utan judefientlig israelpolitik

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Rättssystem, Religion | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Lars Adaktusson röstade emot aborträtt 22 gånger

SD-film i natt med offret – riggat!!

Enligt mig skriker det fejk om det inlägget. Jag köper INTE detta. Peter Lundgren är så viktig för Sverigedemokraterna så dom slänger ut Kristina Winberg. Sara-Lena Bjälkös kroppsspråk säger en del. Genomskinligt! För ett par år sedan var det en annan kvinna som blev sexuellt ofredad och anmälde vilket det blev ett himla liv om, hon fick gå eller valde att gå då situationen blev ohållbar då hon utsattes för hot. Var en dokumentär om detta. Enligt Kristina Winberg så talade hon om att hon bandade Sara-Lena. Här gäller det att rädda Peter Lundgren. Kvinnorna tige i församlingen annars…….

Den psykosociala arbetsmiljön hos Sverigedemokraterna borde undersökas då mobbning och kränkande särbehandling kommer som ett brev på posten. Mobbning ökar på arbetsplatser då det så sällan händer något och det är den som blir utsatt får lämna.

Nu är det polisanmält. Det verkar vara en mycket osund miljö inom SD som visat sig så ofta med personer som visat sig vara rasister med hot både mot muslimer, HBTQ-personer och judar på olika forum, visat upp sig i naziuniformer och Richard Jomshof som fascist i sin uniform.

Det är ett fascistparti

Under söndagskvällen skickade SD ut ett pressmeddelande i vilket man skrev att Kristina Winberg, som sitter i EU-parlamentet och kandiderar i EU-valet, sparkas.

Partiet påstod att det nyligen framkommit bevis att Winberg inte längre har någon lojalitet i förhållande till Sverigedemokraterna. Vidare konstaterades att Winberg ska ha uttryckt sig ”hotfullt” och ”agerat i det dolda”. Hon skulle också vägrat samarbeta med partiet under valrörelsen, och dessutom ha ”konspirerat för att smutskasta partikamrater med hjälp av medierna”.

I måndags kunde Expressen berätta att Winberg berättade för partiledningen att hon bandat ett samtal, där en kvinnlig partikamrat vittnade om ett misstänkt sexövergrepp.

I lördags konfronterade Expressen SD:s toppkandidat till EU-valet, Peter Lundgren, med uppgifter om ett ovälkommet närmande från hans sida mot en kvinnlig partikamrat. Det ska ha skett på ett hotellrum under ett partiarrangemang förra året.

Expressen – SD-film i natt med offret

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för SD-film i natt med offret – riggat!!

Romsk Förintelseöverlevare föreläste på Stadsbiblioteket

Varje förintelsens dag har jag blivit irriterad då andra grupper som också mördades i lägren inte nämns. Årets dag tittade jag då vi drunknade i dokumentärer och filmer och inget av det jag såg nämndes inte romer med en rad ens! Lena Glaser är ny programchef för underhållning, kultur, drama, fritid, fakta, religion och livsåskådning. Hon är judinna (Zionist?) troligtvis.

SVT är ingen Public service längre utan en propagandakanal för det som gagnar israeliska intressen. Finns det något program eller serie där ingenting judiskt nämns. Jan Helin är programchef över sport bl.a. Vad ser vi nu i SVT? Jo, övervägande sport och hela helgen i alla kanaler är det sport. Nu skiter jag i SVT och tittar i tablån OM det finns något kan jag titta på det. Nu är det andra kanaler som gäller där det finns många engelska program och serier.

Den 16 maj var det “Det romska upprorets dag” Nu har det kommit en rapport och bok om hur romerna hade det i förintelselägren. Det finns väldigt lite och det tas aldrig upp på förintelsens dag. Det är en stor skam att alla andra utesluts som även HBTQ-personer, fysiskt handikappade, psykiskt handikappade, förståndshandikappade. Att det gjordes experiment på främst romska barn. Det finns andra än judar som mördades! Och det finns hur mycket som helst om judar. Det visar ad judar och zionister ser på romer och andra “obehagliga” grupper. Vi får inte glömma näringslivets lobbygrupper som t.ex. Wallenberg och Bonnier m.fl..

Romsk Förintelseöverlevare föreläste på Stadsbiblioteket

16 maj Det romska upprorets dag. Rita Prigmore stals som nyfödd från sina föräldrar och utsattes tillsammans med sin tvillingsyster för medicinska experiment av nazisterna. Torsdag den 16 maj berättar hon sin historia på Stadsbiblioteket.

– Jag vill säga till er: ”Ni är inte ansvariga för det som en gång hände, men ni har ett ansvar att se till att det inte händer igen.”

Rita Prigmore föddes den 3 mars 1943 i Tyskland och hade precis fyllt två år när andra världskriget tog slut. Då hade hon redan berövats sin familj och utsatts för medicinska experiment, vilka hennes tvillingsyster inte överlevde. Att systrarna inte omedelbart mördades berodde på att de var just tvillingar och att de därför var önskvärda för nazisternas fruktansvärda experiment.

– Jag är övertygad om att det är väldigt viktig att tala om mitt folks historia, om Sinti och Roma, som har lidit så ofantlig av nazismen under Tredje riket och som fortfarande i dag utsätts för diskriminering, rasism och exkludering, säger Rita Prigmore
Att föredraget hålls just den 16 maj beror på att detta datum uppmärksammas som det romska upprorets dag.

Romer vittnar om Förintelsen i nya boken “Det tysta arvet” 
Vårt Göteborg – Romsk förinteleseöverlevare föreläser på stadsbiblioteket

Här jag skrivit några inlägg om romer som finns som länkar i detta inlätt.
SQ – ”Den glömda förintelsen” på romerna

Publicerat i Allmänt | Etiketter , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Romsk Förintelseöverlevare föreläste på Stadsbiblioteket

Det moderata upproret mot public service


Det var bättre förr!

Det finns inget public service idag. När Jan Helin rekryterades från den värsta slasktidningen Aftonbladet kan ju vem som helst räkna ut hur det skulle bli och blev. Och när Lena Glaser också finns på SVT blev det ännu värre.

Det första Jan Helin gjorde var att skrota Morgon-tv och ersatte det med Morgonstudion som inte går att jämföra med föregångaren. Ingen röd soffa för samtal och diskussioner. Jag kommer aldrig att förlika med Morgonstudion!

Sen all denna sport som enligt mig förpestar SVT som kostar så mycket så resten av tv blir repriser på repriser och i övrigt dåliga program. Så det finns ingen Public service med den ensidigheten och ingen opartisk SVT längre. Och det var kanske tanken också, mer propaganda.

Och nu ska Opinion live skrotas. Jan Helin vill ha något nytt.
Enligt Jan Helin beror nytappningen på att man vill utveckla det befintliga programmet. Den nya versionen börjar sändas 2020, och den stora skillnaden för tittarna kommer att bli ett tydligare samarbete med SVT:s nyhetssajt.
– Vi vill komma ut i samhället på ett tydligare sätt, säger Jan Helin till SVT och förklarar att programmet vill nå det som beskrivs som en polariserad värld.

Expressen – SVT:s debattprogram Opinion live läggs ner

Jag tror det blir skit! Det blir det när Jan Helin styr och ställer. Är Lena Glaser inblandad också så kan vem som helst räkna ut hur det blir.

Det finns inget Public Service så Moderaterna slår in öppna dörrar. Och reklam finns det hur mycket som helst och sport dominerar och brist på bra dokumentärer där jag ser en ensidighet. Jag tittar knappt på SVT längre. Jag tittar på tablån finns det något vettig tittar jag på det och i övrigt tittar jag hellre på någon annan kanal och använder Mute-knappen när det är reklam.
Expressen -Det moderata upproret mot public service

Det fanns väl en tanke bakom den nya licensen. Det skulle inte förvåna mig om Jan Helin var pådrivande där med näringslivet som Wallenberg och Kompani. Bonnier kanske som vill ha ut sitt buds.kap genom Lena Glaser. Bonnier har nyligen köpt upp Mittmedia så dom äger nu upp mot 80% av svensk media. En zionistisk familj som hette Hirschel. Bonnier sitter också i Bilderberg-Group som består av zionister. Allihop eller Pro-israeler.
Bonniers släkthistoria/Wikipedia

SQ – Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen, Gota Media

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Litteratur, Politik, Rättssystem, Reklam, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Det moderata upproret mot public service

Julian Assange en plågad man!

Vad ska jag tycka om detta då? Sverige skämmer ut sig totalt. När jag såg att förhören ska återupptas vilket är helt koko, kanske det ligger något annat bakom för ingen rättsstat beter sig på detta sätt. Lobby på hög nivå, USA ligger bakom tror jag. Madame Clinton var i Sverige med sitt Air Force One när alla trodde att Julian skulle skickas till Sverige. Då hade hon tagit honom.

Mycket har skett under bordet med tanke på Marianne Ny som var en virrepanna ingen ordning alls där. Att Sverige lämnar ut honom är ju självklart och England vill väl bara bli av med honom. Om det går till åtal så läggs det ner såklart för tittar man på riktigt grova våldtäkter läggs dom ner på grund av brist på bevis och ord står mot ord.

Finns det någon teknisk bevisning som styrker DNA? Inget vad jag har läst.
Vad här handlar om också är Elisabeth Massi Fritz fjäder i hatten. Jag har alltid ogillat henne. Men också PRESTIGE, PRESTIGE OCH ÅTER PRESTIGE!! Jag tycker att hon är kall och “luktlös” på något sätt och hennes sätt att tala ger mig krypningar.

Till och med FN kritiserar detta att det är orimligt. Julian är djupt deprimerad och är paranoid. Tänk om han tar livet av sig nu efter detta!?

Om det är något han ångrar så är det att han kom till Sverige och råkade ut för dessa två kvinnor som båda blev förälskade i honom främst Anna Ardin för det är hon som vill ha hämnd men tack och lov för det i alla fall att det blev preskriberat.

Det blir nu att överklaga men kommer han till Sverige skickas han ut genom kidnappning som med dom två egyptier som USA trodde var terrorister och som skickades till ett tortyrfängelse i Egypten. Det visade sig att dom var helt oskyldiga. Ett chartrat plan kom om natten och tog dom. Satte på blöjor och drogade ner dom. Kommer detta att hända med Julian också?

Är Sverige en rättsstat? Jag börjar tvivla faktiskt, på riktigt! Alla är lika inför lagen säger Massi Fritz, hahahaha! Nej, Julian Assange är en trofé som hon vill ha till vilket pris som helst det är jag övertygad om!

Vadå nya omständigheter!? Vad ska ljugas ihop nu då?

Assange ska utredas för våldtäkt i Sverige
Efter ett Sverigebesök i augusti 2010 blev Julian Assange misstänkt för sexualbrott mot två kvinnor. Han häktades i sin frånvaro och efter diverse rättsliga turer tog han sin tillflykt till Ecuadors ambassad i London där han beviljades asyl 2012.

Förundersökningen om misstänkt våldtäkt lades ner av åklagaren Marianne Ny i maj 2017 eftersom det inte ansågs finnas några möjligheter att driva utredningen framåt.
– Om Assange återvänder till Sverige innan brottet preskriberas 2020 kan det hända att förundersökningen återupptas, sa hon då till TT.
Efter att Julian Assange gripits i London har frågan om det svenska rättsfallet återaktualiserats.

På begäran av målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz, som företräder kvinnan i målet, har åklagarmyndighetens utvecklingscentrum nu tagit ställning till om målet åter ska öppnas upp.
Nu meddelas att förundersökningen mot Julian Assange återupptas, och att åklagaren kommer begära Wikileaks-grundaren häktad och utlämnad.

Expressen – Assange ska utredas för våldtäkt i Sverige

Tidigare länkar finns här, skrolla.
SQ – Julian Assange kan kastas ut av Ecuador

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Julian Assange en plågad man!

ESC – Tel Aviv 2019

Jag hoppas verkligen att detta stämmer, att folk bojkottar skiten. Det är inget jag ska titta på i alla fall. ALDRIG!!

Hon heter Netta Barzilai hon låg/ligger i flottan och vem vet kanske hon har skjutit någon palestinsk båt i sank till och med dödat någon. Hon verkar gräslig som öppet hyllar Israel och zionismen under ESC. Hemsk!!

Jag förstår inte ens idag hur denna gräsliga låt kunde vinna. Den är exceptionellt dålig! Zionisterna gjorde gemensam sak och åkte dit dom kunde rösta. Det är ju så orättvist att man kan rösta hur många gånger som helst. När det gäller Israel finns inget som hindrar dom.

En flagga med mycket blod på sig.

Publicerat i Israel-Palestina, Kriminalitet, Musik, Rättssystem, Religion | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för ESC – Tel Aviv 2019

Skjut ner drönarna i kriminella gäng

Kriminella invandrargäng bl.a. i Bergsjön och annat patrask för det är väl dom som vill ha sitt i fred så dom kan sälja sitt knark helt öppet och misshandla och skjuta ihjäl varandra i lättkränkhetens namn.

Kriminella MC-gäng kan räknas in den gruppen också. Det känns mer typiskt att det skulle vara dom också. Patrask!

Läste att kriminella sätter GPS under bilar för att spana för att sen skjute ihjäl personen i bilen. Hur lågt kan en människa sjunka? Dom är ju inte människor längre.

Polisen måste få rätt att skjuta ner drönarna för det är för jävligt med detta pack som inte gjort ett enda anständigt arbeta utan dom flesta lever på bidrag plus att dom handlar med narkotika och s.k. beskyddarverksamhet som är fruktansvärt.

Vi har också Ali Kahn-maffian i Angered också ett vidrigt patrask som styr i Angered. Det måste ju för fan hända något. Den familjen kommer från Libanon. Kurder som konverterat till islam. Dom tillhör en grupp som heter Mhallamis som startades Midyat sydöstra Turkiet 1980.

SQ – Ali Kahn-maffian i Angered


Maffiabossen Hashem Ali Khan

Kriminella gäng spanar på polisen med drönare
Kriminella gäng följer polisen från luften med hjälp av drönare. Det avslöjar SVT-programmet Josefsson, skriver SVT Väst.
En polis berättar i programmet hur han och flera av hans kollegor känner sig spanade på av kriminellas drönare med kameror. Det har inträffat vid flera tillfällen när de jobbat i de nordöstra stadsdelarna i Göteborg.

Polisen har belägg för att det handlar om kriminella gäng.
– Vid ett tillfälle tog batteriet slut och drönaren kraschade i backen inte så långt ifrån oss. Snabbt var personer på motorcykel på plats för att hämta drönaren. Och när vi kom dit såg vi att det var kända kriminella från de här nätverken som hämtade upp den, berättar en polis i programmet.
Drönarna är de kriminella gängens metod att försöka hålla koll polisen och på så sätt undkomma upptäckt.

GP – Kriminella gäng spanar på polisen med drönare

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Skjut ner drönarna i kriminella gäng

USA förbereder statskupp i Iran, med hjälp av EU:s policy

Så fort USA inte får som dom vill ställer dom till ett helvete och sätter in sanktioner. Nu gäller det Iran som framförallt Israel vill starta krig med då dom är fullständigt paranoida. Israel ser hot överallt och USA kommer springande med en lösning.

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att jag tycker att USA är det ruttnaste som finns, det värsta i hela världen med tanke på alla statskupper och mördande sen 1947. USA har det värsta CV man kan tänka sig INGET annat land i världen har det. USA invaderar länder som har en politik som inte USA gillar eller om något land nekar USA att bli utsugna invaderar USA. Och ALLTID har USA förlorat och återvänt med svansen mellan benen och lämnat död och förödelse efter sig. Miljoners och åter miljoners döda, civila, kvinnor och barn. Vietnamkriget och Irakkriget är praktexemplar på USA:s brutalitet och girighet som saknar motstycke. När Saddam nekade USA att sälja olja billigt vad hände då? Likadant med Khadaffi. Dom mördades av USA:s huliganer.

Nu står Venezuela på tur för USA att suga ut på dess naturtillgångar. Efter det blir det väl Bolivia som har en socialistisk regering. USA hatar allt som har nyanser av rött.

Ibland önskar jag att det börjar mullra i Yellowstone så dom får annat att tänka på och ägna sig åt vad som händer i USA istället för lägga i sig allt som dom inte har med att göra. Den dubbelmoral och hyckleri som finns saknar motstycke det också. Och girigheten förstås.

USA:s statskupper sen 1947.
USA:s CV – Statskupper sen 1949


Girighetens ansikte.

Nyligen har USA som bekant förklarat att Irans militär, Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) inklusive den enhet som bekämpar USA-stödda terrorister i bl.a. Syrien som terroristorganisation. ““Today, I am formally announcing my Administration’s plan to designate Iran’s Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC), including its Qods Force, as a Foreign Terrorist Organization (FTO) under Section 219 of the Immigration and Nationality Act,” förklarade president Trump 8/4. Ska träda i kraft 15/4. I praktiken innebär detta att USA förklarat krig mot Iran menar den kände f.d. vapeninspektören Scott Ritter.

När Donald Trump valdes till amerikansk president gick han omedelbart till angrepp mot Iranavtalet, som han kallade för det ”värsta avtalet någonsin”. Den 2 november i fjol drog sig USA ut ur avtalet. Samtidigt fick åtta länder fortsätta att importera iransk olja under en period på 180 dagar. Den perioden närmar sig nu slutet.

Alla europeiska oljebolag har dragit sig ur Iran.
Hotet om att de företag som handlar med iransk olja kommer att nekas tillgång till det amerikanska finanssystemet har samtidigt varit effektivt. EU har försökt upprätthålla sin del av avtalet med Iran, men enligt forskaren David Ramin Jalilvand, på The Oxford Institute of Energy Studies, är det en slående skillnad mellan EU:s politiska ambitioner och de kommersiella realiteterna.

Alla vänner av frihet och nationellt självbestämmande måste stödja Irans oberoende mot USA-imperialismen, oberoende av kritik mot Iran i andra avseenden. För detta är det viktigt att bryta USA:s dominerande ställning på valuta- och finansmarknaden.

Hela artikeln här:
Global politics – Stalltips: USA förbereder statskupp i Iran, med hjälp av EU:s policy

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för USA förbereder statskupp i Iran, med hjälp av EU:s policy

Dessa jävla nazister som härjar på våra gator!

Förbjud sådant avskum som använder demokrati för att avskaffa den. FY F@N! säger jag. Det är ju förfärligt och lagen måste ändras. Dom är så vidriga att jag mår illa. Och hur mycket kostar dom inte när massor med poliser måste vara där dom är.

Skulle vara intressant att veta hur många av dom som har ett anständigt arbete.

Dom är dessutom så korkade att klockorna stannar som tror att det finns något som etniska svenskar. Det har invandrat folk hit sen istiden. Det har visats en mycket bra dokumentär om dom första svenskarna i två delar för ett tag sedan. Och går vi ännu längre tillbaka så har vi vårt ursprung i Afrika.

Idioter som babblar om den ariska rasen. Det finns ingen sådan ras utan det var något som Hitler hittade på. Vi alla tillhör Homo sapiens. Spelar ingen roll vilken hudfärg vi har eller till vilken folkgrupp eller religion vi tillhör, vi är alla Homo Sapiens!

Stora kaoset: 25 nazister bussas till polisstationen
På första maj marscherade nazistiska Nordiska motståndsrörelsen på två orter i landet: I Kungälv i Västsverige och i Ludvika i Dalarna. I båda städerna kandiderade NMR i kommunvalet i höstas, utan att komma in.
Nazisterna samlades på förmiddagen på respektive ort – och i Kungälv var det över först vid 17-tiden på eftermiddagen.

Då hade polisen avbrutit nazisternas tåg tillbaka från Nytorget till demonstrationens egentliga start- och slutplats – och skickat 25 av dem till polishuset i Göteborg i en buss.
– Det är några som är gripna och några som är hämtade till förhör, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.

I staden i Dalarna pågick flera andra imitativ under dagen och en av dem som fanns där var Centerpartiets partiledare Annie Lööf.
– Det är en ren skymf mot människovärdet, demokratin och anständigheten när vi ser hur de bär uniformsliknande kläder, hur de kommer ha nazistiska symboler och skandera ut sitt hat, säger hon om NMR-demonstrationen i Ludvika.

I Ludvika fanns även klimataktivisten Greta Thunberg på plats.
”I Ludvika för att stå upp för alla människors lika rättigheter och mot odemokratiska värderingar”, skriver hon på sin Instagram.>/span>

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Dessa jävla nazister som härjar på våra gator!

Statskuppsförsök pågår i Venezuela?

Ja, det har pågått länge en s.k. “slow” statskupp med destabilisering, sanktioner som stoppat medicinleveranser från USA och gud nåde det land som får för sig att exportera mat och andra varor till Venezuela. USA pekar med hela handen och hotar med sanktioner. Dessa hot och sanktioner från USA som absolut vill ha en USA-vänlig president så att USA kan suga ut landet på dess naturtillgångar och Venezuela är rikt på naturtillgångar.

Jag misstänkte också i tidigare inlägg att elen var utsatt för sabotage och nu finns misstankar av ett virus liknande STUXNET. USA:s huliganer härjar också med upplopp och infiltrerar på alla möjliga sätt.

Det är för jävligt på ren svenska. Problemet är att folk är inte insatta utan lyssnar på USA och andra USA:s vänliga personer. USA är ett ROVDJUR som inte ger sig utan ska ha inflytande i länder med naturtillgångar och vill inte dessa länder det, så skyll dig själv, statskupp på ingående. Israel är samma skrot och korn, ROVDJUR!

Den absolut bästa bloggen är där också finns gästbloggare. Global politics – Anders Romelsjö

Venezuela ska straffas!
USA-senatorn Marco Rubio uttalade på en konferens i Senatens utrikeskommitté 7 mars: ”Venezuela kommer att uppleva en period av lidande som ingen annan nation på vårt halvklot i modern historia”.

Och senator Bob Menendez (Dem) sa: ”Om folket i Venezuela vill ha en framtid, om de vill ha en framtid utan sanktioner av USA måste de erkänna Juan Guaidó som legitim president”.

Dessa hot, denna utpressning mot hela folket, är enligt FN-stadgan förbjuden och kriminell. Det är ett eko från den västliga kolonialismens, imperialismens och fascismens mörka historia.

FN:s sändebud för Venezuela, folkrättsexperten och f.d. sekreteraren i FN:s råd för mänskliga rättigheter, professor Alfred de Zayas talar i en rapport om USA:s machiavelliska taktik att med mördande sanktioner skapa en situation som med medias hjälp ska ge förevändning för humanitär intervention, det vill säga krig.

Global politics – Ulf Bjeren – Venezuela


Röda stater är kärnvapenstater. Bruna har andra staters kärnvapen och gula ingår i kärnvapenallianser.

USA-senatorn Marco Rubio uttalade på en konferens i Senatens utrikeskommitté 7 mars: ”Venezuela kommer att uppleva en period av lidande som ingen annan nation på vårt halvklot i modern historia”.

Och senator Bob Menendez (Dem) sa: ”Om folket i Venezuela vill ha en framtid, om de vill ha en framtid utan sanktioner av USA måste de erkänna Juan Guaidó som legitim president”.

Dessa hot, denna utpressning mot hela folket, är enligt FN-stadgan förbjuden och kriminell. Det är ett eko från den västliga kolonialismens, imperialismens och fascismens mörka historia.

FN:s sändebud för Venezuela, folkrättsexperten och f.d. sekreteraren i FN:s råd för mänskliga rättigheter, professor Alfred de Zayas talar i en rapport om USA:s machiavelliska taktik att med mördande sanktioner skapa en situation som med medias hjälp ska ge förevändning för humanitär intervention, det vill säga krig.

Blockaden av Venezuela liknar medeltidens grymma belägringar av städer för att matta ut befolkningen inför den slutliga erövringen. Den innebär, för att ta ett konkret exempel, blockad av införseln av en sändning av 300 000 doser insulin och dialysutrustning värd 7 miljoner dollar (Alfred de Zayas). Avsikten kan inte vara någon annan än att människor ska dö i behandlingsbara sjukdomar då Venezuela hindras importera nödvändiga mediciner och utrustning.

Vad som nu händer i Venezuela har hänt om och om igen i den västliga kolonialismens historia. Ett exempel är det av Churchill arrangerade folkmordet i Bengalen 1943 – 44 med mellan tre och fem miljoner svältoffer. Den stora indiska nationalisten Mahatma Gandhi tillfrågades om vad han ansåg om västerländsk civilisation. Hans svar var att ”det vore en god idé”.

8 dagar – Venezuela: Blockaden och sanktionerna dödar

Mina tidigare inlägg om Venezuela.
SQ – Statskupp i Venezuela
SQ – Venezuela och Puerto Rico
SQ – USA:s statskupp mot Venezuela
SQ – USA:s sanktioner mot Venezuela
SQ – USA är ute efter Venezuelas olja
SQ – Nu ska bödeln Elliot Abrams in i Venezuela

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Mat, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Statskuppsförsök pågår i Venezuela?

Appar spårar var du är – uppgifterna säljs öppet

Hur svårt kan det vara!? Det är ju bara att stänga av GPS:en och inaktivera dom appar som man inte använder eller till och med ta bort dom. Man behöver ju inte ha WiFi på hela tiden.

Jag har inaktiverat dom flesta appar. Men det är förfärligt med dessa appar som säljer ut en och kartlägger ens liv. Folk kollar inte eller licenskraven utan bara klickar på Godkänn. Folk får faktiskt skylla sig lite själva tycker jag.

Dom flesta har sina riktiga namn överallt, på Facebook, Instagram, Twitter och det är mycket lätt att koppla ihop allting för en total kartläggning vad folk tycker, familj, politik, vad folk äter, vilka böcker dom läser o.s.v. Det kan tyckas harmlöst idag men vi vet inte vad som händer om 10 eller 20 år.

EU går mot fascism och vi ska nog tänka på vad vi delar med oss av vårt privata. Vi lever i vår lilla bubbla här i Sverige men genom EU har vi fått erfara både det ena och det andra.

101 appar som vet var du är – och kan sälja informationen
Ett exempel är appen Free Adblocker Browser, en app som med tiotals miljoner nedladdningar i Google Play lovar att stoppa annonsörer från att spåra användare på nätet. Man behöver dock inte gå längre än till företagets egna integritetspolicy för att se att appen själv säljer vidare platsinformation till Huq Industries, ett företag som säljer information om hur folk rör sig.

Bland apparna på listan finns appar som ”Airline Flight flygstatus”, ”Flush – Toilet Finder & Map”, ”Speed Cameras & Traffic” och appar av vitt skilda slag. Många av apparna finns till både Iphone och Android.

101 appar som vet var du är och säljer informationen

Varning för apparna som inte uppdaterar Android
Om du hittar en applikation på Androids app-butik Google Play, som påstår sig uppgradera ditt Android till en nyare version, ska du inte installera det. Och tipsa gärna dina vänner att tänka på samma sak.
Det finns nämligen en lång rad applikation hos Google Play som säger sig uppdatera Android till den senaste – eller ibland näst senaste – versionen. Gemensamt för dem alla är att de inte alls gör det. Det är inte så här uppdateringar av Android fungerar.

Falska appar ljuger om uppdateringar
Eftersom det alltid finns ett stort intresse av att få tag på nya versioner av Android, utnyttjar bedragare detta genom att lägga upp applikationer som påstår sig uppgradera ditt Android. Dessa appar är dock rent skräp. De fungerar inte.

Android uppdateras inte via en applikation du kan ladda ner från Google Play. Korrekta uppdateringar dyker upp i dina inställningar, och det här sker alltså när din mobiltillverkar lanserat en sådan.

Android – uppdatering falska appar

Bara i Windows 10 finns alla dessa spioner.

Publicerat i Allmänt, Film, TV och Media, Internet | Etiketter , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Appar spårar var du är – uppgifterna säljs öppet

Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn

Jaha! Inget nytt. Israelerna har utvecklat detta vapen och kanske har kineserna köpt det från Israel. Detta vapen är riktigt ruttet och något fegare finns inte möjligtvis drönare också.

Betalvägg!

Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn
President Xi moderniserar Kinas väpnade styrkor PLA och ökar sin närvaro i sydkinesiska havet.

Aftonbladet – Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn

För några år sedan visades i SVT en mycket bra dokumentär om Israels vapenindustri och vapenlobby. En grävande israelisk journalist gjorde en avslöjande dokumentär med dold kamera under en vapenmässa, Yotam Feldman.


Vapenlabbet – gjutet bly, Yotam Feldman

Man kan se den för en billig penning. Den är mer än värd att se för att se vad israelerna är i stånd att göra mot palestinier.När palestinierna är eliminerade/utrotade står Libanon på tur. Nästa folkmord.

Här ett inlägg jag skrev 2015.
SQ – Operation gjutet bly – Vapenlabbet

Israel har ingen som helst tanke på en tvåstatslösning. Nu när Jerusalem blir Israels huvudstad har man klippt av Västbanken i två delar vilket medför stora svårigheter för palestinier att fritt åka mellan norra delen och den södra.

Här ett inlägg om hur bosättarna bygger ut på Västbanken. Man får inte bygga nya utan man bygger ut istället. VIDRIGT!!
SQ – The Settlers av Shimon Dotan – Bosättarna på Västbanken
En annan dokumentär.
SQ – Bosättarna på Västbanken

Shadow world, svensk text.1,30 lång.

En obehaglig och avslöjande resa in i den globala vapenhandeln – en skuggvärld som genererar miljarder och som befolkas av korrupta ledare, ljusskygga affärsmän och skumma mellanhänder. Krig till varje pris är deras devis. Gärna så länge som möjligt. Offren spelar ingen roll så länge pengarna fortsätter att flöda. (The Shadow world, Johan Grimonprez 2015)

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn

Sadisterna i slakthusen!

Det sägs att Sverige har den bästa djurhållningen och kanske är den bättre än många andra länder men riktigt bra är den inte. Djur som körs till slakthusen har hög stressnivå och när dom andra dödas framför och förstår vad som ska komma måste det ge ett stort stresspåslag. Kossor är inte dumma, inte grisar heller även hästar. Enligt mig förstår djur mer än vad vi tror.

Jag tror också att sadister dras till slakthus precis som pedofiler dras till daghem och blir barnläkare och liknande yrken.

Det är en orsak till att jag inte äter kött från slakthusen då jag anser att det inte är nyttigt sen är rött kött inte nyttigt i sig.

Med jämna mellanrum kommer rapporter om fruktansvärda förhållande för djur som för grisar, kossor och hästar. Boskap torteras, misshandlas, vanvårdas och föses med elkäppar. Det är män! Jag skrev till Scan för många år sedan och frågade om det fanns kvinnliga slaktare men fick aldrig något svar. Jag har då aldrig sett kvinnor misshandla boskap i slakthusen.

Min första kontakt med en otrolig misshandel var av en häst i USA. En häst stod bunden mellan två stolpar och ägaren brutalt slog ihjäl sin häst med en slägga, han slog, slog, och slog tills hästen dog och blev hängande i repen. Detta smygfilmades. Han njöt av att slå ihjäl sina hästar för det var flera som utsattes för detta för att sen begravas i diket.

I katolska länder behandlas djur respektlöst då dom tror att djur inte har någon själ och med det inte kan förstå. I Kina kokas hundar levande och katter flås levande. Kina är nog det folk som är värst dessutom är dom så jävla korkade att dom tror att betar botar impotens eller förhöjer. Det är Kina som ser till att Afrikas djur håller på att utrotas.

Nu har det återigen kommit larmrapport om att att kossor torteras i slakthus i Hamburg, Tyskland. Filmer finns men jag blir deprimerad numera när jag ser filmer när filmer när djur misshandlas, vanvårdas heller torteras till döds.


Printscreen från Expressen. Jag orkar inte se fler filmer för jag vet ändå hur det ser ut.

I Italien är det populärt med hästkött och dom hästar som inte håller måttet inom hästsport säljs oftast till Italien under fruktansvärda förhållande och hästar dör under transporten. Här en död häst som blir till ett trappsteg för en häst som ska av transporten. Det gör säkert mycket ont när mannen rycker i svansen. Hästkött är ett mycket bra kött så därför uppmanar jag att beställa hästfilé från affären så slipper den hästen åka till Italien.

Här mycket brutala bilder på hur fyra hästar slås ihjäl med en yxa. Man ser så tydligt hur den sista hästen ser ut när den ska dödas. Det skär ända in i märgen att det finns så brutala, empatilösa och sadistiska män som funkar på detta sätt.


Även här en fruktansvärd bild när en tjur försöker att undkomma och klättrar upp på väggen och tjuren ger uttryck för sin smärta. Dödas med en slägga. Mördas kanske är ett ord på vad som pågår. VARFÖR används inte bultpistol om dom nu vill bli av med boskap? Bultpistol ser ut som ett rör ungefär och djuret ser inte då det döljs i handen. Jag har själv varit med två gånger när hästar varit tvunget att avlivas. Veterinären kom in i båset och satte bultpistolen mot pannan och hästen märkte ingenting. Det tog 5 sekunder sen snittade han av halsen.

Här en kossa instängd i ett bås och det syns ju hur det mår.

Det kommer också rapporter om att djur bränns ihjäl nu senast med hönor till slakt. Tuppkycklingar mals ner levande. Grisar som skållas till döds eller bränns till döds. För många år sedan kom en skakande berättelse som hette “Walls of glass” där en reporter gjorde en s.k. “Wallraffa” och dokumenterade hur det gick till. Tyvärr finns inte den rapporten kvar på nätet.


Vad är detta för djurhållning? Helt sanslöst även om dom är på väg till slakthusen.

Här hos en bonde i Polen.

Fy F@N!! här låses suggor fast och en galt går runt och våldtar för det är faktiskt så det går till. Suggan kan inte röra sig. Detta görs för att bli mer lönsamt. Det är nu också tillåtet i Sverige.
Halalslakt och kossan förblöder.

Men självklart så är inte alla kineser sadister med brutala slaktmetoder. Det förekommer i hela Asien men Kina är värst. Det pågår protester även där.
Aftonbladet – Katter flås och kokas levande

Kina är nog det brutalaste landet när det gäller djur. Här klubbas hundar ihjäl på gatan. Även hundar förstår vad som händer. Katter flås levande och hundar kokas levande.
Här innan hunden slängs i grytan. Och det anses vara ett nöje att titta på.


Här klubbas hundar ihjäl på gatan till allmän beskådan, Fruktansvärt!!

Här en liten flicka som tittar på.

Det kom också rapporter för några år sedan om angorakaniner som torterades då dom fick sitt ull avdraget och sen fick pälsen växa ut igen och samma helvete. Köp INTE produkter av angoragarn!

I Sverige är det förbjudet att kastrera kultingar utan bedövning men vad vet man vid stora grisfarmar.

Man föser in kossan i trumman och spänner fast henne och vänder henne på sidan och skär av halsen så att kon förblöder.


Måste vara förfärligt för kon att se vad som hänt kon framför.

Gåslever anses vara en delikatess. För många år sedan smakade jag på denna s.k. delikatess och det var innan jag visste hur det gick till. Man tvångsmatar gäss så mycket att det har hänt att magen har sprängts. Nu är det förbjudet i Sverige men nu används ankor istället. Det är ett djurplågeri utan dess like. Gåslever är äckligt och mycket fett precis som ålen och jag begriper inte hur folk kan äta något som är så extremt fett.

      

Jag har så många bilder på eländet så det skulle räcka till en bok. Det finns mer att läsa i “Djurens Rätt”
Djurens Rätt
Djurens Rätt är en partipolitiskt obunden ideell djurrättsorganisation. Med mer än 40 000 medlemmar utgör organisationen Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation. Djurens Rätt arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Målsättningen är att vara en bred rörelse som samlar dem som vill uppnå förändringar för djuren.

Publicerat i Allmänt, Djuren, Djurplågeri, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Mat, Religion | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Sadisterna i slakthusen!