L och KD har tappat fotfästet om Israel

Ja, det kan man lugnt påstå. I Riksdagen idag Lars Adaktusson med en dåres envishet påstod att Israel är den enda demokratin i Mellanöstern! Det blir nästan skrattretande att höra på denna bandspelare som hakat upp sig upprepa samma mening hela tiden.

En annan i Riksdagen som svamlade om ambassader. Hur bra det fungerade i Berlin med dom nordiska ambassaderna bredvid varandra. Han fortsatte att ambassaderna i Tel Aviv också ska flyttas till Jerusalem och borde stå bredvid varandra och mycket kunde göras för freden och samarbete! Säkert en Kristdemokrat. Flummigt värre!

Skulle alla ambassader samlas i Jerusalem står det inte långt på förrän Jerusalem blir Israels huvudstad och vad innebär det? Jo att palestinierna har ingen rätt längre till sin huvudstad för Jerusalem ÄR palestiniernas huvudstad!

Israel är inte heller ett dugg intresserad av en tvåstatslösning, dom vill ha hela Palestina och slänga ut Gazaborna och bygga en lyxresort. Israel bygger ut bosättningarna för dom får inte bygga nya men det är ju samma skit fast i olika högar!

Än så länge är Sveriges ambassad i Tel Aviv.

Nu har Bonnier köpt upp Mittmedia vilket är bedrövligt då opartiskheten minskas drastisk då dom nu har 60% av svensk media. Länstidningarna ägs av Schibsted och det är lika illa det för i stort sett är alla israelvänner och zionistiska.

Det var glädjande att läsa Ledarna i Expressen.

L och KD har tappat fotfästet om Israel och lider av en osund Israelfixering!

Sakfrågan då? Självfallet kommer stora delar av Jerusalem att förbli Israels huvudstad. Men även palestinierna har legitima anspråk på den heliga staden.

I väntan på en tvåstatslösning, där Jerusalems speciella ställning avgörs, bör omvärlden ha kvar sina ambassader i Tel Aviv. Det är särskilt viktigt i ett läge där Israel har en nationalistregering som driver på bosättarpolitiken i Jerusalem.

Nej, Sverige ska inte göra gemensam sak med högernationalister som Trump och Bolsonaro och flytta ambassaden i Israel till Jerusalem. De krisande Liberalerna har tappat omdömet.

Med mardrömssiffror i opinionsmätningarna och en partiledare på väg ut är det gungfly under Liberalerna. Partiet jagas av anklagelser om svek efter att ha släppt fram Löfven som statsminister. Vad passar då bättre än att ta öppen strid med S om utrikespolitiken, som ju inte omfattas av Januariöverenskommelsen?

Sagt och gjort. Inför den årliga utrikesdebatten i riksdagen på onsdagen gick Liberalerna ut och krävde att Sverige ska flytta ambassaden i Israel till Jerusalem. Därmed sällar sig L till KD och SD, som redan driver frågan.

Expressen – L och KD har tappat fotfästet om Israel

Antisemitismen ökar i Frankrike, varför då? Måste finnas något som ligger bakom! För nu pågår värsta zionistpropagandan och vem fan vet om det inte är zionisterna själva som skapar denna antisemitism i media och på olika sociala medier. Inget förvånar mig när det gäller Israel och zionister för dom är värre än värst! Likadant är det i Sverige med värsta snyfthistorierna på TV och i tidningarna och i sociala medier. Hemskt!!

Publicerat i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för L och KD har tappat fotfästet om Israel

USA ute efter Venezuelas olja

Det är inget nytt! Och dom länder som förvägrar USA deras naturtillgångar får ett helvete. Nu Venezuela. 2012 vann inte USA:s gunstling, Henrique Caprile som dessutom var av judisk härkomst vilket var ett plus utan det blev Nicolás Maduro. Det blev ett stort bakslag för USA som ville ha en USA-vänlig president så att USA kunde tillskansa sig Venezuelas naturtillgångar som t.ex. oljan.

USA la sanktioner på Venezuela så att inga mediciner eller livsmedel kom in i landet. USA hotade också andra länder att exportera till Venezuela.

Ja, vad hände? det blev medicinkris och livsmedelskris. USA startade också den s.k. slow statskuppen. Det senaste är att USA nu har lagt sanktioner på oljan. Så jag gissar att USA snart har lagt Venezuela under sig som så många andra länder i Sydamerika. Nu blir det väl Bolivia som står på tur som har en socialistisk regering och det är som ett rött skynke för USA vill INTE se några socialistländer överhuvudtaget.

USA:s CV är häpnadsväckande! USA är en mördarmaskin!
USA:s statskupper från 1947

Nu erkänner John Bolton att så är fallet. Det har alltid varit så. Saddam Hussein ville inte samarbeta med USA, vad hände? Han avrättades. Khadaffi ville inte heller samarbeta med USA, vad hände? Han mördades tillsammans med en av sönerna och dom visades för hela världen även hängningen av Saddam Hussein.

John Bolton erkänner: USA ute efter Venezuelas olja

Donald Trumps nationella säkerhetsrådgivare erkänner att USA är ute efter Venezuelas oljetillgångar. I en intervju med Fox News säger Bolton att det vore bra för USA:s befolkning.

USA planerar redan för vad man ska göra med Venezuelas olja. Anledningen är för att det hade gynnat USA:s folk. Det uppger Donald Trumps säkerhetsrådgivare John Bolton för Fox News.

– Vi tittar på oljetillgångarna. Det är den enskilt viktigaste inkomstströmmen till Venezuela. Vi tittar på vad vi ska göra med det.
John Bolton uppger även att USA vill att amerikanska oljebolag att producera Venezuelas olja.

Kapacitet
USA:s försvarsmakt är unik i sin förmåga att använda militär makt över hela jordklotet. Man förfogar över ett flygvapen som både kan operera från hemlandet mot nästan vilken annan plats på jorden och har flygbaser runt om i världen. Vidare har flottan tillsammans med marinkåren möjlighet att operera med flyg från hangarfartyg samtidigt som markstridskrafter kan sättas in från havet. Den strategiska transportkapaciteten är överlägsen alla andra nationers, vilket gör att arméstridskrafter kan användas långt utanför hemlandet. Slutligen förfogar USA över världens näst största kärnvapenarsenal.

SQ – Venezuela och Per Hammarlund

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för USA ute efter Venezuelas olja

Den kungliga Kleptokratin

Idag var jag och hämtade boken “Den kungliga kleptokratin” av Thomas Lyrevik.

En tegelsten och jag ska sätta tänderna i den då jag i flera år varit MYCKET kritisk till kungafamiljen och deras ofattbara lyxliv på olika sätt och att Kungen inte velat redogöra för apanaget som är våra skattepengar.

Deras umgänge med H&M-familjen som lägger ut sina beställningar till slaverifabriker i Asien och Kronprinsessan är deras reklampelare. Jag har skrivit många inlägg om H&M och Kungafamiljens frottering med mångmiljardärer och Kronprinsessans nätverk med mycket rika kompisar och andra kungahus. Enbart kvinnor. Jag kommer att ta fram mina tidigare inlägg då dom kan passa in vartefter jag läser boken.

På baksidan av boken står det:

Kleptokrati är när en stats högsta företrädare använder sin ställning för korrupt berikning, ett förhållande som vanligtvis förknippas med diktaturer.

I den kungliga kleptokratin visar Thomas Lyrevik att detta även sker i dagens demokratiska Sverige.

Carl XVI Gustaf, hans familj och hovet använder den svenska staten som privat kassakista. De har lyckats undgå eller sätta sig över lagar och regler, offentlig insyn, kontroll och varje form av ansvarsutkrävande.

Ensamrätten till landets högsta befattning innebär att Bernadotter i tvåhundra år systematiskt tillskansat sig pengar, tjänster, egendom, avgifts- och skattefriheter som inte bara gagnat en hel släkts materiella välfärd.

I det dolda har också en mångmiljardförmögenhet byggts upp som faller ut den dag familjen inte längre är statsbärande.

Den svenska arvsmonarkin är ett kleptokratiskt system som bygger på manipulativa metoder. Trots hundra år av demokrati är det kungliga stöldstyret inte bara orubbat – det har till och med stärkts under nuvarande statschef.

I denna unika kartläggning visas i detalj och för första gången hur detta släktberikningssystem är uppbyggt.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Kultur, Politik, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Den kungliga Kleptokratin

Enkelt värmeelement i kristider och annat bra att ha

Man kan skapa ett enkelt värmeelement av värmeljus. Jag testade det idag och det fungerade perfekt. Hittade olika varianter på nätet och detta var vad jag hade hemma.

1. En kastrull och jag hade en gammal Svarta panter.

2. Ett galler här en korg för fritering hopfällt.

3. Lägg gallret på kastrullen. Sätt ett värmeljus i mitten och tänd det.

4. Sätt liten kruka över ljuset.

5. Sätt stor kruka över den lilla krukan

6. Ett vanligt värmeljus och ett tomt ljus.

7. Sätt det tomma ljuset över hålet. Inget ska vara över hålet på den lilla krukan.

Och det blir varmt kan jag lova. Två sådana kommer att värma upp köket. Nu ska jag fixa ett galler till. Krukor har jag. Jag har skaffat mat för ett par månader och jag har köpt från “MatSmart”.

Idag när läget är mycket osäkert då man inte vet vad som kommer att hända nästa dag eller nästa vecka. Telia tar nu bort den sista koppartråden vilket är mycket olyckligt för nu lever vi helt mobilt. Skulle elen släckas ner så släcks även internet ner. Vi kan inte ladda våra mobiler, surfplattor eller laptops. Vi kan inte kommunicera med någon eller lyssna på radion.

Jag lyssnar på radion i mobilen eller i laptopen.

Vatten har jag stående som räcker ett bra tag som jag byter ut var 6:e månad. Jag ska köpa en 125-liters dunk också. Jag har koltabletter och en liten specialflaska som renar smutsigt vatten om det skulle behövas.

Trump är den värsta presidenten någonsin i USA och frisk mentalt är han ju inte. Nu är vi i kalla kriget igen som det var under 1950-talet och 1960-talet. Vi har alla fått en broschyr “Om kriget kommer” med instruktioner vad vi ska ha hemma och vilket skyddsrum vi skall till. Jag har inget skyddsrum för jag bor i ett gammalt hus så där är det källaren som gäller.

Viktigt är också att ha en “Första hjälpen”-låda hemma. Bindor kan man också använda som förband. Övriga hygienartiklar som tvål, tandkräm men också tvättmedel. Tvättlappar är inte heller dumt att ha hemma. Rödsprit till stormköket eller liknande kök eller om det går på gasol. Brandsläckare både stor och liten.

Är man förbered så klarar man sig bra. Jag har en överlevnadsbok hur man kan överleva om man måste ut i skogen. Jag har ett litet tält, presenning men en bra sovsäck är bra att ha. En bra kniv och en “japansåg”, linor som i dom speciella armband som har fallskärmslina som är 25 m. Jag har tre sådana armband. Ett armband har ett kit med metkrok och lina, säkerhetsnål och sytråd med nål.

Jag har två solcecllslampor där jag kan ladda mobilen och ladda en liten radio som jag också kan veva med dymo. Jag har en ficklampa som går på dymo.
Jag har en solcellsplatta som jag kan fästa på ryggsäcken där det också går att ladda mobil och surfplatta.

På 70-talet köpte jag på Överskottslagret i Falkenberg två overaller som användes i flygvapnet en fodrad med teddy och den andra ofodrad. Jag har också en mygghatt då jag är mycket känslig för knott. Mycket att tänka på vid en allvarlig kris.

Publicerat i Boende, Hälsa, Internet, Natur | Etiketter , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Enkelt värmeelement i kristider och annat bra att ha

Fattiga har dåliga gener – enligt Leif Östling

Jag tycker att han är en komplett idiot! Precis som många andra rika där vi med “dåliga gener” har arbetat ihop till deras rikedomar för skitlöner! Så respektlöst och kränkande!

Leif Östling som också sa vid ett tidigare tillfälle när han blev konfronterad av en journalist om hans skatteplanering. Då sa han att han minsann betalade 20 miljoner i skatt i Sverige, vad får jag för det? sa han surt.

Om dessa utsugare betalade skatt i Sverige och inte höll på med skatteplanering och skattesnurror och satte stopp för vinster i välfärden där också våra skattepengar går till som sen förs ut ur landet, hade vi levt gott och haft bra pensioner, ingen brist på sjuksköterskor eller andra inom vården, inte behövt hyra in läkare för ockerpriser och haft bra skolor lika för alla m.m.

Om det är något jag avskyr så är det dessa rika med psykopattendenser som inte har någon empati utan enbart tänker på sig själva och bor bakom murar och galler och dom vet inte ett jäkla dyft hur verkligheten fungerar. Dom är avskyvärda!

Har du inte råd? Det är inte heller meningen. Ägarna menar att boendet kommer att vara segregerat. I en intervju säger en av ägarna – Leif Östling – så här:
”Människor som bor i Djursholm, Nacka eller i Stockholms innerstad tycker ju naturligtvis på ålderns höst att det är trevligt att umgås med gelikar. Man har något att prata om, man har ett socialt utbyte och man kan ge varandra någonting.

En del satte kanske kaffet i halsen av att läsa intervjun. Vadå Darwin? Är ojämlikhet en naturlag? Betyder det att utslitna sjuksköterskor förtjänar att knappt överleva på sin pension? Och har svenska miljardärer en genetisk fördel som gör att de tjänar så mycket? Sanningen är dock att Östling och Emilsson blivit riktigt rika tack vare andra hårt arbetande svenskars skattepengar. Det är inte genetik utan ett effektivt utnyttjande av systemet.

Här kan det vara värt att flika in att en medelpensionär får ut 16 800 kronor efter skatt. Då är det ofta en man med ett långt arbetsliv och en hyfsad lön bakom sig. För baspensionären, ofta en kvinna som ofta behöver både bostadstillägg och tilläggspension landar man på 12 400 kronor efter skatt.

Politism – Fattiga har dåliga gener enligt Sveriges rikast

Jag ligger under baspensionären med 1012:-. Jag är med andra ord en fattigpensionär. Jag har läst på universitet i 4½år plus har en annan utbildning under 70-talet. Jag har arbetat i museisvängen, undervisat i konsthistoria och idéhistoria m.m. “Kulturslavar” har låga löner och jag har arbetat över 40 år heltid inklusive studier som verkligen är ett hårt arbete om man vill ha bra resultat och med 400 000 tusen i studieskulder.

Publicerat i Hälsa, Rättssystem | Etiketter , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Fattiga har dåliga gener – enligt Leif Östling

Man har själv ett ansvar som gravid!!

Hur F@N! kunde hon bete sig på detta sätt så långt in i graviditeten!

Om jag var gravid i 7-8 månaden skulle jag ALDRIG riskera mitt barn på detta sätt utan jag hade naturligtvis gått av.

Hon gjorde våldsamt motstånd och togs av tåget och blev satt på en bänk men hon fortsatte att skrika. Hon hade ju sin 5-6-åriga dotter med sig. Djissus kraist!! Tänkte hon inte på henne? Fy tusan! Jag skulle aldrig kunna bete mig på detta sätt. Dottern blev ju chockad.

Sen togs rasistkortet fram i vanlig ordning! SUCK!

Jag tittar ofta på “Tunnelbanan” i 5:an och jag ser ingen skillnad mellan vit eller svart eller annan invandrare.

https://twitter.com/lovettejallow

Ursäkta mig men jag tycker inte ett jäkla dugg synd om henne!

Tydligen hade hon ett kort i fickan!? Varför tog hon inte fram det då?

För säkerhets skull så finns det naturligtvis rasism i samhället både mot svarta, muslimer, judar och invandrare.

Publicerat i Internet | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Man har själv ett ansvar som gravid!!

Forskare: Ojämlikhet skapar psykisk ohälsa

Ja, självklart är det så och det är kvinnorna som drabbas värst, som vanligt!
Vi är inte jämlikt idag och i flera inlägg har jag skrivit att vi går tillbaka till 50-talet.

Men sen har vi girigbukarna som bara roffar åt sig och gnäller när dom ska betala skatt, miljardärer gnäller. Äckligt är bara förordet. Vad tusan ska dom ha alla sina miljoner till? Jag kommer inte ihåg vilken idiot som sa att det enda som är bra i Sverige är golfbanorna. Det är skrämmande!

Avregleringar som gått i expressfart är också skrämmande då många utanför Sverige tar vinsterna. Våra skattepengar går till England och USA främst.

Den vidrigaste av dom alla är amerikanen Henry Kravis som sitter i innersta kretsen i Bilderberg-Group. Han äger Carema Care och Carema Sjukvård med svenska riskkapitalbolaget Triton.


Ser nästan ut som en karikatyr av Henry Kravis.

Den andre sitter i England lika stor riskkapitalist han
Peder Pråhl

Vi får inte glömma H&M som anlitar slaverifabriker i Asien som kronprinsessan är kompis med och även reklampelare för. Jag ska köpa boken om familjens enorma rikedomar och aktier. ”Den kungliga kleptokratin” av Thomas Lyrevik. Dom behöver inte något apanage som är våra skattepengar. Dom har tappat greppet om verkligheten som vi vanligt folk lever i.

Desto mer ojämlikt samhället blir desto mer brottslighet och kvinnorna trängs tillbaka, arbetslösheten ökar och hatet mot kvinnorna som vi ser idag i sociala medier. Det är oerhört grovt! När man ger sig på Greta Thunberg då tycker jag att måttet är rågat. Bottenskrapet sitter på Flashback och andra högerextremistiska sajter och ger sig på henne. For God’s sake! Hon är 16 år!

Denna fantastiska unga kvinna som går i bräschen för miljön. Här är hon 15 år.

Jag läste “Jämlikhetsanden” för 7 år sedan. Då skrev jag 2014:

Jag har alltid trott, att ju mer jämlikt ett samhälle är desto bättre mår kvinnor och män. Ett samhälle som är jämlikt desto mer respekt för varandra, mindre brottslighet, skyddsnäten fungerar, ingen slavhandel av kvinnor m.m.

Jag har läst den OCH den är genomförbar. Det är en bok som borde ingå i skolan från start. Det är genom barnen som i tidig ålder får lära sig vad jämlikhet innebär, på riktigt. Flickor och pojkar är jämlika, kvinnor och män är jämlika. Allas lika värde och alla gör det dom kan efter sina förutsättningar m.m.

Jag tror inte på att göra oss könlösa genom ordet HEN (fy fan vilket fult ord dessutom) det finns ingen anledning att göra det heller, varför? Varför ska vi alla kallas för HEN? Jag är kvinna och vill definitivt inte kalla mig för HEN!? Jag mår illa av bara tanken. Skulle det på något vis stärka feminism och jämlikhet? Så fan heller.

Vi lever INTE i den bästa av världar? Filosofen Leibniz som påstod att vi gjorde


SQ – Jämlikhetsanden

Ojämlikhet Ojämlikheten ökar i Sverige. Inte bara de ekonomiska klyftorna, utan ojämlikheten får också direkta konsekvenser för det psykiska måendet. Och inte bara för den grupp som har det ekonomiskt tuffast – den psykiska hälsan i alla samhällsgrupper blir sämre av ett ojämlikt samhälle.

För nästan 40 år sedan var Sverige som mest jämlikt. Sedan dess har utvecklingen såväl i Sverige som i resten av världen gått i motsatt riktning och så gott som alla länder i världen har blivit mer ojämlika sedan dess. Men den ekonomiska ojämlikheten får inte bara konsekvenser i plånboken.

Inkomstskillnader går hand i hand med en lång rad hälsorelaterade och sociala indikatorer: bland annat livslängd, barnadödlighet, psykiskt välbefinnande, fetma, skolprestationer, användning av illegala droger och mordfrekvens. När klyftorna i ett samhälle är stora blir utfallen på dessa indikatorer »nästan alltid« mer negativa.

År 1980 led 4 procent av amerikanerna av psykisk ohälsa förknippad med ångest. I dag är siffran 50 procent. Ångest berör 8,2 miljoner britter. I Sverige har antalet personer som drabbas av olika stressymptom ökat med över 100 procent på bara tio år.

Stress och andra psykiatriska diagnoser är i dag den näst vanligaste orsaken till sjukskrivning i Sverige och de sjukskrivningar som ökar mest. På bara fem år, 2010–2015, är ökningen av sjukskrivningar på grund av depression, ångest eller stress 119 procent. Den är ungefär lika stor för kvinnor som män, men betydligt fler i antal fall räknat för kvinnor.

Dagens Arena – Forskare: ojämlikhet skapar psykisk ohälsa

Publicerat i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Forskare: Ojämlikhet skapar psykisk ohälsa

Hur Expressen luras!

Jaha, vad har dessa byggarbetare för sjukdom som kan vara livsfarlig?

MEN, det handlar inte om det utan vad som troligtvis finns i byggnadsmaterial vid en ombyggnad som görs. Falskspel för att få klick. Det är att luras!

Expressen- Byggarbetare kan ha spridit farlig sjukdom

Publicerat i Hälsa | Etiketter , | Kommentarer inaktiverade för Hur Expressen luras!

Sverige måste stå upp för Mellanösterns enda stabila demokrati

Skitsnack! Lars Adaktusson är en värsting enligt mig!

Nu är han i farten igen. Jag får allergiska utslag av honom.

Margot Wallström är modig och det regeringen gjorde var det enda vettiga att göra, godkänna Palestina som land. Hon kritiserade även Saudiarabien och satte stopp för byggandet av en vapenfabrik vilket fick Wallenberg och Kungahuset att gå i taket även det saudiska kungahuset och man skickade ner Kronprinsessan för att flörta med det Saudiska kungahuset. Vidrigt! Vem kan ha respekt för ett sådant kungahus som det svenska.

Men hur som helst är Lars Adaktussons utgångspunkt Freedom House! Hahaha!!

Jag har alltid tyckt att han är obehaglig även då han läste nyheter på SVT. Om någon är zionist så är det han. Han utgår från Freedom House!

Aftonbladet – Wallström det är dags att sluta svartmåla Israel

Freedom House är en obunden organisation med det uttalade målet att som ett politiskt oberoende forskningsinstitut bidra till spridandet av politisk frihet och demokrati världen över. Organisationen har sitt huvudkontor i Washington, D.C., USA, men finns representerad på flera olika platser i världen.

I styrelsen för Freedom House ingår bl.a. ledande demokrater och republikaner, fackföreningsledare, fristående forskare, författare och journalister. Nuvarande (2018) styrelseordförande är Michael J. Abramowitz. Freedom House omsatte 29 miljoner US-dollar under räkenskapsåret 2016, vilket till 86% finansierades med anslag från federala amerikanska myndigheter. Man erhöll därutöver stöd från nederländska myndigheter och från olika privata fonder, däribland Google Net Freedom, Bradley Foundation och Jyllands-Posten Foundation.

Samhällsdebattören Noam Chomsky har kritiserat rapporterna för att favorisera länder och regeringar som är allierade med USA och nedvärdera länder kritiska till amerikansk politik.

Wikipedia – Freedom House

Ja det är klart! Zionisterna styr ju väldigt mycket i USA bara att titta på Bilderberg-Group där ALLA är zionister! Alla medlemmar i AIPAC är zionister. Alla i ADL är zionister med flera zionistiska organisationer som det även finns gott om i Sverige en är Sionistiska Fedarationen.

135 länder har godkänt Palestina som land.
Fakta/De här länderna har erkänt Palestina:

1988: Algeriet, Bahrain, Irak, Kuwait, Libyen, Malaysia, Mauretanien, Marocko, Somalia
Tunisien, Turkiet, Jemen, Afghanistan, Bangladesh, Kuba, Indonesien, Jordanien, Madagaskar
Malta, Nicaragua, Pakistan, Qatar, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Serbien, Zambias
Albanien, Brunei, Djibouti, Mauritius, Sudan, Cypern, Tjeckien, Slovakien, Egypten, Gambia
Indien, Nigeria, Ryssland, Seychellerna, Sri Lanka, Vitryssland, Guinea, Namibia, Ukraina
Vietnam, Kina, Burkina Faso, Komorerna, Guinea-Bissau, Mali, Kambodja, Ungern, Kap Verde
Nordkorea, Niger, Rumänien, Tanzania, Bulgarien, Maldiverna, Ghana, Togo, Zimbabwe, Chad
Laos, Sierra Leone, Uganda, Republiken Kongo (Kongo-Brazzaville), Angola, Moçambique
São Tomé och Príncipe, Demokratiska republiken Kongo (Kongo-Kinshasa), Gabon, Oman, Polen
Botswana, Nepal, Burundi, Centralafrikanska republiken, Bhutan
1989: Rwanda, Etiopien, Iran, Benin, Ekvatorialguinea, Kenya, Vanuatu, Filippinerna
1991: Swaziland
1992: Kazakstan, Azerbajdzjan, Turkmenistan, Georgien, Bosnien och Hercegovina
1994: Tadzjikistan, Uzbekistan, Papua Nya Guinea
1995: Sydafrika, Kirgizistan
1998: Malawi
2004: Östtimor
2005: Paraguay
2006: Montenegro
2008: Costa Rica, Libanon, Elfenbenskusten
2009: Venezuela, Dominikanska republiken
2010: Brasilien, Argentina, Bolivia, Ecuador
2011: Chile, Guyana, Peru, Surinam, Uruguay, Lesotho, Syrien, Liberia, El Salvador, Honduras
Saint Vincent och Grenadinerna, Belize, Dominica, Sydsudan, Antigua och Barbuda, Grenada, Island
2012: Thailand
2013: Guatemala, Haiti
2014: Sverige

Israel är INTE fullvärdigt, det finns MÅNGA brister. Ett demokratiskt folk ockuperar inte ett land, bedriver inte ett folkmord på palestinier eller andra folkgrupper som kristna, druider, beduiner m.fl. grupper. 700 000-800 000 palestinier fördrevs ut ur sitt land, palestinska byar brändes ner, många mördades och det har fortsatt än idag. Gaza är testområde för Israels vapenutveckling.

Vapenlabbet-gjutet bly dokumentär

Detta är palestiniernas vardag! Varje dag kränks palestinier och dom fängslas, misshandlas och även mördas.

Och såhär ser maktbalansen ut.

Enligt Economist Intelligence Unit (EIU) har demokratinivån i Palestina sjunkit mellan 2006 och 2012. Palestina klassificerades som “hybridregim” 2012 till skillnad från sin ranking 2006 då Palestina klassificerades som en “bristfällig demokrati”1. EIU delar in världens länder i fyra grupper: fulla demokratier, bristfälliga demokratier, hybrid regimer och auktoritära regimer. Palestina rankas på 24:e plats av 37 “hybridregimer” i världen. Palestinas totala rankning är 103 av 148. Enligt EIU är anledningen till den sjunkande demokratinivån för Palestina, liksom för många andra nationer i världen, minskat efter 2008 års globala finanskris som förstärkte en negativ trend i demokratisk politisk utveckling. Den försvagade demokratin i Palestina är också en följd av den pågående israeliska ockupationen, den åtta år långa belägringen av Gazaremsan och även den interna politiska splittringen mellan Hamas och Fatah.

Ockupationsmakten kränker, i stor utsträckning, palestiniernas rätt till rörlighet och resor och att äga privat egendom. Som ett resultat av den pågående ockupationen och splittringen mellan Hamas och Fatah, anses journalister och sociala medier-aktivister tillhöra de mest utsatta grupperna för kränkningar.

Den palestinska organisationen NGO Development Center har tillsammans med civilsamhällets organisationer från både Gazaremsan och Västbanken identifierat fyra huvudutmaningar för det civila samhället relaterat till socioekonomiska och politiska förutsättningar, under de kommande fem åren. Den första utmaningen är den israeliska ockupationen, i form av förflyttningsrestriktioner, fragmentering av det nationella territoriet, konfiskering av mark, nya bosättningar/kolonier, muren, husrivning, förskjutning och fängslande av människor, nybyggare, våld etc. Den andra utmaningen är kontinuerlig ekonomisk osäkerhet orsakad av svag ekonomisk tillväxt och oegentligheter i biståndet till palestinierna. Villkorade biståndsmedel är också en del av utmaningen särskilt eftersom det bryter mot NGO-lagen. Den tredje utmaningen är fattigdom och arbetslöshet.

Palestina

Hur ska Gaza kunna bygga upp det Israel har bombat till smulor? Dom får inget byggnadsmaterial för det styr Israel över. Israel bestämmer över elen, vattnet. Dom river palestinska hus på falska papper på löpande band. Israeler bygger ut bosättningar då dom inte får bygga nya. Israel river upp olivodlingar eller bränner ner dom. Palestiniernas livsmedel fastnar i CheckPoint och blir dåliga. Palestinier kränks och förnedras i CheckPoints.

Israels ända mål är att eliminera palestinier. Det är vidrigt! Inte konstigt om man hatar Israel och zionister.

Det skulle inte förvåna mig om det är någon från EXPO-gänget som skrivit den kommentaren.

Ebba Busch Thor skall i dag medverka på Sionistiska Federationens manifestation för Israel, kritiken mot hennes medverkan har inte varit nådig. Samma människor som skriker halsen av sig för alla människors lika värde ser de judiska människovärdet som underordnat.

Motdemonstrationerna kommer att avlösa varandra med palestinska flaggor, slagord för Israels undergång. Samtliga muslimska föreningar, understödda av staten, kommer att vara där likt flugor på en sockerbit.

Det finns ett uttryck ”keep your story straight” som säger allt om vänstermänniskor syn på lika värde. När man så selektivt pekar ut människor som onda så är man oftast ond själv.
Eftersom jag inte personligen kan vara på plats i STHLM och åtnjuta manifestationen för Israel så vill jag dra mitt strå till stacken.

Israel är en av väldens bästa demokratier, oavsett religion,ras eller sexuell läggning så är man inkluderad i det israeliska samhället. Israel ockuperar inte palestinsk mark eftersom palestinier är påhittade och dessutom aldrig har innehaft områden på israelisk mark.

Palestinierna lever för konflikten med Israel, utan konflikten självdör den palestinska ”saken” och folket blir överflödigt.
Världen behöver ett stor Israel och ett stor Israel behöver världen. Som avslutning så kommer aldrig Jerusalem delas upp.

Är en kommentar till Nils-Olov Johnsons inlägg som kallar sig för Ami.
Gästskribent Nils-Olov Johnson: Opinionsundersökningar – en alternativ analys

Publicerat i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Sverige måste stå upp för Mellanösterns enda stabila demokrati

USA och Israel icke fullvärdiga demokratier 2018

USA har jag påstått hur länge som helst att en demokrati med många stater som har dödsstraff är ingen demokrati. Även som har ett valsystem som är hur krångligt som helst där man måste registrera sig. Det innebär att många inte klarar det eller hittar inte var man ska registrera sig och det drabbar svarta och fattiga.

Israel är långt ifrån att vara en demokrati då det har apartheid, folkmord på palestinierna, har ockuperat Palestina, kollektiv bestraffning, el sex timmar per dygn m.m.

Wikipedia – Demmocracy Index 2018

Publicerat i Hälsa, Israel-Palestina, Politik, Rättssystem, Religion | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för USA och Israel icke fullvärdiga demokratier 2018

Hells Angels-medlem misshandlade pensionär

Jag tycker dom är bottenskrapet och jäkla grobianer. Den här idioten kan inte vara annat än en psykopat. Misshandlar en pensionär så han stupar och blir medvetslös. Som tur var åkte grobianen fast då någon fotade bilen och den gick att spåra. En grovt kriminell brottsling som bara ska sitta bakom lås och bom.

Grobianens svar till polisen :“– Man hoppar inte in i inhägnaden hos björnarna på Skansen.” Det säger ju en del av honom. Såna ska bara inte gå lösa i samhället. Jag hatar detta pack, inte enbart HA utan annat pack i samma bransch som Bandidos, undergrupper och supporters. Dom ställer till ett helvete för vanligt folk. FY F@N! för dessa kackerlackor.

Dom drar sig inte heller för att kidnappa en 13-åring och misshandla honom.

Hur kan man ge sig på en 72-åring? Hur lågt kan dom sjunka på mänsklighetens skala? Finns inga empaticeller där inte. Riktigt vidriga individer. Dom är onda!

Hells Angels-medlem misshandlade pensionär
Den 72-årige pensionären bad en bilist stänga av motorn och sluta stå på tomgång. Bilisten, medlem i Hells Angels, blev rosenrasande och gick till attack med knytnävarna.
– Det var en enorm kraft i slaget, kinden sprack direkt, säger ett vittne i polisförhör.

Slaget var så kraftigt att den 72-årige mannen föll handlöst i gatan och slog i bakhuvudet. Han blev liggande blödande och medvetslös. En mängd personer blev vittnen till händelsen som inträffade vid Hammarby kaj i Stockholm i juli i somras.

Den äldre mannen hade gått fram och i normal samtalston bett föraren att stänga av motorn och inte låta den gå på tomgång.
Föraren hade reagerat direkt, hoppat ur bilen och gått runt, fram till mannen och skrikit:
– Du ska fan inte säga åt mig vad jag ska göra!
Sedan hade han fällt mannen till marken med ett hårt knytnävsslag.

Aftonbaldet – Hells Angels-medlem misshandlade pensionär

Publicerat i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Hells Angels-medlem misshandlade pensionär

Vem skulle inte bli terrorist om….

…ens land blev ockuperat av främmande makt som bestämts av andra och byggt på en sagobok som skrivits för flera tusen år sedan. Där Sveriges befolkning slängdes ut och byar brändes ner och dom flesta svenskar som fanns kvar mördades. Jag hade säkert blivit en terrorist.

Dom flesta som har sett dokumentären tycker säkert att det är fruktansvärt hur man kan attackera Israel men för mig är det alldeles naturligt att ge sig på Israel som är en ockupationsmakt med ett i sikte att eliminera alla palestinier. Därför finns Gaza där folk inte kommer någonstans. Fångade i väntan på nästa krig från Israel. För Israel tar varenda chans att mörda så många som möjligt.

Carlos Schakalen är en fascinerande person på sätt och vis. Han lär ha stor karisma och duktig på att manipulera folk. Kommer från Venezuela och uppfostrades till marxist. Han ville bli något mer en revolutionär och han hamnade i PLFP ( Folkfronten för Palestinas befrielse).

På uppdrag av PFLP utförde Carlos 1973-1975 flera attentat mot Israeliska intressen i London och Paris, bland annat bombattentat mot judiskägda banker och tidningar samt ett mordförsök på den judiske affärsmannen Joseph Sieff. Vidare deltog Carlos i robotavfyrningar mot två El Al-passagerarplan på Paris-Orly flygplats utanför Paris. År 1975 konverterade han till islam.

Idag sitter han i fängelse i Frankrike. Han är född 1949 och det är förvånande att han överhuvudtaget lever.

Det är så här vi är vana att se honom.

Såhär ser han ut idag, kanske några år gammalt foto.

I två decennier var han världens mest fruktade terrorist. Från början var han idealist, men under täcknamnet Carlos – eller Schakalen – utvecklades Illich Ramirez till en hänsynslös och grym mördare, Vad drev honom? Journalisten Sophie Bonnet får som första journalist en intervju i fängelset. Efter fyra år av samtal berättar hon Schakalens historia.

I huvudet på Schakalen
Kan ses till fre 15 mar 23.59

SVT – I huvudet på Schakalen
I huvudet på Schakalen Fransk dokumentär från 2018.

Det har varit mycket om antisemitism på SVT den sista tiden. SVT1 visas serien ”Hemma igen” där huvudpersonen Sara är judinna och utsätts för antisemitism, ”Vår tid är nu” finns också en judinna som utsätts för antisemitism och Jonas Gardells miniserie som också handlar om det och hitta sina judiska rötter. Och i bl.a. Samtiden diskuteras böcker som handlar om antisemitism. Och så Dox om

Men ingenting om dom hundratusentals romer som också fanns i förintelselägren och som idag utsätts för antiziganism en av den mest utsatta gruppen idag.

Förintelsen dag den 27 januari med manifestationer runt om i Sverige som enbart gäller judar/zionister.

När får vi en serie ”Hemma igen” fast med muslimer som utsätts för islamofobi eller en serie med romer som utsätts för antiziganism? Det finns inte på kartan. Zionister avskyr romer. Och Bonnier äger TV. Schibsted äger TV10 som i stort sett hela tiden visar serier om Hitler och om andra världskriget. Och så Dox-”I huvudet på Schakalen” där syftet säkert är hur hemska palestinier och dom som stred för Palestinas sak. Men enligt mig visar att Israel är en ockupationsmakt och inget annat och att det är fullt förståeligt att terrorister föddes ur detta.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Vem skulle inte bli terrorist om….

Är det 1:a april? Snoop dogg? Klarna?

Först tänkte jag Fake News! Snoop dogg? Snoop dogg? Djissus kraist!

Det blir ju en bra partner. Men pengar har han i överflöd. Snoop Lion som han också kallar sig.

Alltså så ska zionisten Sebastian Siemiatkowski slå sig ihop med rapparen? Vilket underbart par det kommer att bli.


Printscreen

Rapparen Snoop Dogg har köpt in sig i Klarna
Den amerikanska rapparen Snoop Dogg har investerat i det svenska betaltjänstföretaget Klarna. Det skriver Forbes i dag.

Hur mycket pengar det rör sig om framgår inte, men som en del av samarbetet ska Snoop Dogg medverka i en av Klarnas marknadsföringskampanjer under namnet “Smoooth Dogg”.

Snoop Dogg, eller Calvin Broadus som han egentligen heter, uppges ha investerat i bland annat europeiska bolag i flera år.

Expressen – Rapparen Snoop dogg har köpt in sig i Klarna

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Reklam | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Är det 1:a april? Snoop dogg? Klarna?

Förväxlingen – Paramparça

En turkisk serie som går på SVT2 19:30. Jag ÄLSKAR den serien. Jag är nästan besatt av dessa personer men framförallt Keriman och Öskan. Keriman är faster till Öskan och dom bor ihop med Öskans son. Dom är helt underbara.Jag har funderat över Öskans son då det är upprörda känslor ofta där men sonen har förhoppningsvis öronproppar. Keriman är SÅ dramatisk och överdriven så jag tappar hakan ibland. Båda är dom lite av “fula fiskar” och utnyttjar vissa situationer.

Jag började först titta på den då den kom 2016 men tyckte då att det var mycket gap och skrik. Jag började titta säsong 3 och jag blev fast.

Den är speciell även scenografiskt som jag tycker mycket om.

Två flickor blir vid födseln, av personal på sjukhuset, förväxlade på grund av sina likheter i efternamn (Gülpınar respektive Gürpınar). Först efter 15 år upptäcks förväxlingen, varvid stora familjekontroverser uppstår. Wikipedia

Avsnitten visas alla på lördag förmiddag också på SVT2 och finns även på SVT Play..

Tolga Tekin spelar Öskan och Nursel Köse spelar Keriman.

Publicerat i Boende, Film, TV och Media | Etiketter , , , , | Kommentarer inaktiverade för Förväxlingen – Paramparça

Sanningen om skönhetsprodukterna

Tidningar och TV översvämmas av bantningstips som fungerar! Hahaha! Dom fungerar INTE! Tänk om folk ändå kunde fatta detta. INGENTING FUNGERAR!!! Det blir bara jojo-bantning och dom flesta går upp mer istället.

Likadant är det med smink och då framförallt krämer som lovar det mest fantastiska alla rynkor bort med blåsten. INGENTING fungerar där heller. Det finns krämer som för stunden fyller ut en och annan rynka men dom finns kvar. Dom allra flesta rynkkrämer fungerar inte!!

Laila Bagge säger att den kräm hon gör reklam för fungerar även mot celluliter då hon gör reklam för nåt norskt märke. Nej, nej och åter nej. Det enda som fungerar är torrborstning och det är ett slit!

Brittisk dokumentär från 2018.

Skönhetsindustrin omsätter gigantiska summor och matar oss ständigt med nya produkter som påstås göra oss yngre och snyggare. Men frågan är om de faktiskt fungerar och om vi egentligen behöver dem. Programledaren Cherry Healey bestämmer sig för att undersöka vad som faktiskt är sant om skönhetsprodukterna. Med hjälp av forskare testar hon bland annat vilken effekt återfuktande krämer har, och om det är någon skillnad mellan dyra och billiga produkter. Hon tittar även närmare på psykologin bakom våra inköp, och om vi egentligen är mer attraktiva än vi tror att vi är.

SVT Play – Sanningen om skönhetsprodukterna

Att kändisar säljer sin själ till djävulen för olika kosttillskott tycker jag är bara botten. VitaePro Plus är ju löjligt! “Innehåller ingredienser med dokumenterad effekt.” Finns ingen vetenskaplig forskning runt denna produkt utan bygger på 1141 kunder som säkert fått en rund summa för att säga det.

Vad innehåller då denna produkt? Det som vi får i oss varje dag utan detta värdelösa kosttillskott. Det kan till och med vara farligt att äta kosttillskott om man är frisk och äter en allsidig kost.

: Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
BROSK: Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin C, D och B12 bidrar till immunsystemets normala funktion.

HJÄRTA: Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion. Dokumenterad effekt på hjärtats normala funktion vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).
REDUCERAR TRÖTTHET: Vitamin C och B12 bidrar till att reducera trötthet och utmattning.

SKYDDAR CELLERNA: Antioxidanterna selen samt vitamin C och E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Behöver man något av detta är det MYCKET billigare att köpa på apoteket.
Till exempel
Omega 3 får du i dig genom fet fisk som lax, makrill, sill och sardiner (innehåller EPA och DHA)vissa alger (innehåller EPA och DHA) Rapsolja och matfetter gjorda på rapsolja och valnötter.

B12 köper du billigt på Apoteket för drygt en 50-lapp och då du alla B-vitaminer + selen för tre månader o.s.v.

348:- för 2 månaders förbrukning!!?? Placeboeffekt vill jag påstå! Man ska gå till doktorn om man har någon brist och fråga om man behöver detta tillskott eller andra tillskott, troligtvis inte. VitaePro Plus då är dessutom svindyrt, 2088:-/år.
Allt handlar om pengar!

VitaePro Plus

Publicerat i Film, TV och Media, Hälsa, Reklam | Etiketter , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Sanningen om skönhetsprodukterna

Kvinnor mår SÅ dåligt!

Kvinnor är fula, kvinnor är tjocka, kvinnor sköter inte sin hygien, kvinnor sköter inte sitt hår, kvinnor har förstoppning, kvinnor luktar illa, kvinnor har för mycket hår på kroppen, kvinnor har flytningar, kvinnor har klåda, kvinnor sköter inte sina tänder, kvinnor har plack, kvinnor har dålig andedräkt, kvinnor har torra slemhinnor, kvinnor sköter inte sina fötter och kvinnor sköter inte sin hy. You name it!

Kvinnor operar sig för att platsa, brösten, näsan, botox m.m. Retuscherar sina selfies på t.ex. Instagram då den möjligheten finns. Varför finns den möjligheten? Gissa.

Reklamen på kvinnor som dom ska se ut kavlas ut med starkt retuscherade bilder som visas på bl.a. på stora reklampelare över hela stan så vart man än vänder rumpan så möts man av detta. Inte ens det offentliga rummet är fredat. Stackars unga kvinnor säger jag. Samtidigt gör dom allra flesta unga allt för att passa in. Unga kvinnor bedöms överallt och bemöts med hat.

En av H&M:s vidriga reklam.

Dagens reklam i Media/TV har svaret på alla dessa problem. Kvinnohatet är enormt och Media har största ansvaret. Jag tycker att det är fruktansvärt och det är INTE konstigt om kvinnor mår dåligt då dom alltid framstår som sunkiga i alla möjliga sammanhang.

Det här ser jag som rasism! Svarta kvinnor är tjocka medans vita är smala både som ung och medelålders.

Det är också kvinnor som stoppar saker i munnen, dom äter choklad, glass, dricker kaffe njutningsfullt. Männen tillverkar. Nu verkar det också som att det enbart är män som finns i bilreklamen.

Kvinnor får ätstörningar (främst) och tar livet av sig för dom orkar inte med allt hat på hur dom ser ut. Gödseltanken Flashback är ett forum kanske det värsta där små ickemänniskor härjar.

Var finns männen? Äter inte dom choklad, glass eller dricker kaffe?

Var finns männen i reklamen? Män är hurtiga och bygger och har sig, ofta medelålders och trista på alla möjliga sätt. Dom har minsann inga problem med någonting!

Jag skulle ALDRIG vilja vara ung idag!! Det är fruktansvärt vad internet ställer till med. Jag anser att internet är den största boven på hur unga kvinnor (främst) mår idag.

Kvinnokroppen ska exponeras och sexualiseras idag. Vi ser det på MTV, vi ser det i idrotten. Jag ser redan nu att fotbollstjejers byxor har stramats till och gymnastikdräkter för tjejer är ju fruktansvärt, långa ärmar och minimal body nertill som måste vara pedofilers dröm att titta på. Männen har vida långa byxor. Men överlag så har kvinnor inom idrotten dräkter där kroppen exponeras med linnen som visar magen och bikinibyxor som skär in i rumpan. Sexistiskt! Varför går kvinnor med på detta? Krav från högre ort? Hot? Det kan ju inte vara så trevligt att hela tiden dra i byxan och landa med benen ihop.

Idrotten är vidrig på alla plan tycker jag och jag har slutat att titta på friidrott. Idag avskyr jag idrott.

Dagens samhälle är så segregerat på flera plan och ju mer höger det blir desto mer ökar hatet mot kvinnor. Hade vi inte haft internet hade vi inte haft alla dessa groomare eller pedofilnätverk. Pedofiler har alltid funnits men det går inte att jämföra med som det är idag.

Jag tror att feminismen måste ut på stan mycket mera, skriva motioner som vi gjorde på 70-talet och demonstrerade mycket mera än nu. Vi skrev insändare till varenda tidning. Ingen lyssnar på feminister på nätet. Dom flesta lever i sina bubblor och kliar varandra på ryggen. Men det finns naturligtvis några undantag.

SQ – Dom vulgära bilderna på nätet
SQ – Den sjuka idrotten
SQ – Den ena reklamen efter den andra fälls
SQ – Varför hatar reklambranschen oss så mycket

Publicerat i Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Idrott, Internet, Reklam | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Kvinnor mår SÅ dåligt!

Skräckscenario – De döda fortsätter att tänka!!

Djissus Kraist! Nu får väl personer med dödsskräck krupp. Men egentligen är det inget nytt att folk har trott att hjärnan har fungerat ett tag efter döden och att folk runtomkring inte ska säga saker om den döde.

Men att hjärnan kan tänka timmar efter döden är till och med för mig obehagligt som annars inte är rädd för döden. Jag har knackat på pärleporten och det var en otrolig lustkänsla och lyckokänsla på samma gång som inte går att beskriva.

Jag arbetade extra för många år sedan på Fjällbohemmet i Göteborg och satt med en person som dog och det hände något i rummet och det var att det elektriska fältet (Auran) försvann. Alla människor har utstrålning och den slocknar och det känns.

Professorn: “Din hjärna kan fungera flera timmar efter att du dött”
En studie har visat på något riktigt otäckt. Den menar att våra hjärnor kan fortsätta fungera i flera timmar efter att vi dött. Det ska till och med finnas personer som hört dem själva dödförklarats av läkarna, och sedan vaknat till liv igen.

Hur många gånger har man inte funderat på vad som händer efter döden? Vad händer med själen? Men framförallt vad händer med hjärnan och kroppen? Frågorna är oändliga och kanske får vi inte ens svar på hälften.

Nyheter 24 – Professorn: “Din hjärna kan fungera flera timmar efter att du dött”

Jag tittade på en kristen sida och ett parti stämmer om det som jag upplevde.
Nu kom jag inte så långt som tunneln som många beskriver då ambulanssköterskan puttade på mig. Så nära.

“Att Gå Över” vanligtvis innebär det här en viss lycksalighet att flyta/färdas genom ett helande, varmt ljus. Ofta beskrivs det som en tunnel-upplevelse, men man kan också färdas genom färgglada moln, eller passera in och ut ur regnbågar.

Medialt – Vad händer när vi dör?

Om det stämmer, att det kan ta timmar så upplever man kanske när man hamnar på bårhuset och in i kylskåpet och kanske till och med fryses ner… Öhhhh!

Jag har skänkt mig till vetenskapen och tänk om jag upplever att dom skivar mig i millimeterstora skivor!!

Hoppas att det blir en “hjärnorgasm” och sen släcks ljuset och tid och rum upphör. Men det finns dom som menar att när vi dör färdas vi genom s.k. maskhål och hamnar i ett annat universum.

Det finns också dom som anser att det redan nu finns flera versioner av oss i olika universum. (Vetenskapens värld SVT)

Vem vet, till slut blir vi bara AT artificiell intelligens utan fysisk kropp som i serien “År 1 miljon” som sänds i SVT. Det är för mig ett skräckscenarion som jag inte kommer att få uppleva. En diktatur som inte går att beskriva.

När jag var liten fanns en liten serietidning som hette “Tvillingplaneten” och jag har sen dess trott att det finns flera planeter som är bebodda.

Intressant forskning är det onekligen som pågår runtom i världen.

En forskare har beskrivit, att när man ser ljuset i tunneln beror det på att man dör med ögonen öppna och att det då kommer in ljus i ögonen. Vem kan veta? Ingen, än så länge. Men intressant är det iallafall.

HALLELUJA!!! DET FINNS ETT TILLÄGG MED DEN KLASSISKA VERSIONEN!!! Versionen 4.9.

Publicerat i Hälsa, In the air, Religion | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Skräckscenario – De döda fortsätter att tänka!!

Här kan man snacka snö!

Stackarna! Men skrattar gör dom mitt i eländet.

Vadå hitta sin bil

Jag älskar English Russia

Publicerat i Allmänt, Natur | Etiketter , | Kommentarer inaktiverade för Här kan man snacka snö!

Hitler var prostituerad?

Det kom ut en bok 2001 av Lothar Machtan, professor i modern historia vid universitetet i Bremen att Hitler skulle var homosexuell är inget som förvånar mig. Han var ju väldigt feminin samtidigt som har var rå och brutal.

För mig är det viktigt att det kommer fram för det kan förklara hans brutalitet och hans hat.

Jag skrev ett inlägg om detta på ett nu nerlagt forum i Finland.
SQ – Hitlers hemliga liv

Jag tror att dom mest aggressiva män som är emot homosexualitet är i själva verket homosexuella. För jag tror att desto mer macho dom blir döljer dom sin homosexualitet för det är ett förräderi mot den manliga normen. Hitler var också utsatt för övergrepp som barn och osedd. Jag tror att detta kan skapa dessa monster. Det är inte alls samma hot när det gäller lesbianism. Det finns män som tycker om att titta på “lesbiska” kvinnor.

Jörg Haider från Österrike var regeringschef i delstaten Kärnten och dog i en bilolycka. Han var en aggressiv motståndare till homosexualitet. Hans älskare avslöjade att Haider var homosexuell.

Jörg Haider

Det är inget ovanligt att män lever dubbelliv vilket för mig måste också skapa aggressivitet. Jag känner två kvinnor som lever dubbelliv. Det är ju förskräckligt. Båda dessa kvinnor gör sig så oattraktiva och överviktiga att dom slipper att ha sex. Men ändå lever dom i heterosexuella äktenskap. Jag vet inte hur dom lever idag då det är några år sen jag hade kontakt.

“Nu har Lothar Machtan kommit ut med en ny bok som har bevis för att Hitler var homosexuell och sålde sex.

Han var ytterst ansvarig för att tusentals homosexuella förföljdes och dödades under andra världskriget. Men genom åren har ett envist rykte florerat: Tysklands diktator Adolf Hitler var själv homosexuell.

”Det finns mängder av bevis”, säger professor Lothar Machtan till Washington Post.

Nu sågas den boken jäms fotknölarna och den förra men för mig är det inte alls otänkbart att Hitler var homosexuell.

”Han hämnades på en plats det han själv upplevt på en annan, är det inte det som är ondskans struktur.” Aksel Sandemose/En flykting korsar sitt spår.

BTW: FY F@N vad jag hatar WordPress 5.2!!

Publicerat i Allmänt, Hälsa, Kriminalitet | Etiketter , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Hitler var prostituerad?

Israels övergrepp varje dag året om!

I december protesterade Gazaborna då dom är förbjudna att fiska var dom vill och då blir också fisketillgången mycket begränsad och så fort dom råkar överskrida den gränsen skjuts dom och deras båtar tas i beslag och används som virke eller så skjuts dom i sank. Men att palestinier dödas samtidigt är skit samma tycker Israel.

22 Palestinians injured in Israeli attack on Gaza naval march
Mon Dec 17, 2018
Israeli soldiers have wounded at least 22 Palestinians in an attack on demonstrators that had gathered along Gaza’s territorial waters to stage a new protest against the Israeli occupation.

The injuries took place on Monday afternoon, when hundreds of Palestinians participated in the 20th weekly naval march in the northern Gaza Strip against the crippling blockade of the coastal enclave.

The Palestinian Ma’an News Agency said Israeli forces fired live ammunition, rubber bullets and teargas bombs at protesters and boats attempting to break the 12-year siege.

Medical sources in Gaza confirmed on Monday that 22 Palestinians had sustained injuries, three of them with Israeli live bullets and 19 with rubber-coated steel bullets or teargas inhalation.

Israel imposed a limit of three nautical miles on fishing in the waters off the Gaza shore until August 2014, when Palestinian fishermen were allowed to go out six miles under a ceasefire agreement reached between the Israelis and Palestinians following a deadly 50-day Israeli war in the same month.

PressTV – 22 Palestinians injured in Israeli attack on Gaza naval march

Israel kallar sig själva för en demokrati! Dom ligger långt ner på skalan på en icke fullgod demokrati. Hur i helgonaland kan man kalla sig för en demokrati när man ockuperar ett land 1948 och har sen dess systematiskt kränkt palestinier, mördat dom, fördrivit dom, river deras hus, el finns bara några timmar per dygn. Ett folkmord pågår och har pågått sen 1948, Al Nakba. Byar brändes ner, palestinier fördrevs upp mot 700,000-800,000 personer. Palestinierna kan inte heller bygga upp sina bombade hus för inget byggnadsmaterial släpps in. Israel har också förstört solpaneler.

SQ – Israel förstör solpaneler i Yatta och Jubbet al Dhib

Fördrivningen av rohingerna där många mördades, där byar brändes ner har mycket stora likheter med vad om hände 1948 och pågår än idag av Israel. Tänk att det är sådan skillnad på folk. Israel ser på palestinier som råttor och med det ska elimineras.

Jag tycker att Netanyahu är en nynazist. Han är brutal och omänsklig. Man behöver inte gasa ihjäl folk. Det finns andra sett att eliminera ett folk. Druiderna har Israel slängt ut i öknen med bristfälliga bostäder. Det finns flera folkgrupper i Palestina och många är t.ex. kristna. Israel ruttnar. inifrån.

I somras när palestinier protesterade i Gaza på Al Nakba-dagen vid gränsen till Israel med krav att få tillbaka sitt land mördades 200 och fler än 20.000 skadades många på ett brutalt sätt.

Palestinierna på ett öppet fält och dom fega IDF-soldaterna bakom en kulle. Barn, ungdomar, vuxna sköts brutalt ner. Det var ett bra sätt tyckte IDF, att många fick benen avskjutna så att dom blev invalidiserade och med det inte kunde göra så mycket. Men Israel är enligt mig ett fascistiskt land med kollektiv bestraffning, skjuter hål på vattentankar. Israel kidnappar barn för att sätta press på föräldrarna. Palestinska hem rivs i stort sett varje dag på falska papper och bosättningar byggs ut då det inte får byggas nya. På det sätt äter sig Israel in som en cancersvulst in på palestinskt område. 2-statslösning är inte Israel intresserad av och det har vi alla sett som läser annat än svensk zionistisk press som Bonnier, Mittmedia/Schibsted, Stampen Media Group, Gota Media. Bonnier vill dessutom köpa upp så många tidningar som möjligt för att styra innehållet.

SQ – Svensk media håller USA om ryggen

Publicerat i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Israels övergrepp varje dag året om!