CIA:s armé

Blir jag förvånad…. Dom som följt statskupperna t.ex. i Sydamerika vet att CIA ligger bakom dom flesta. Chile 1973 är ett bra exempel. Och dessa “avrättningar” av presidenter som inte gjort som USA “önskat”. Är man president och sagt nej till USA ska man definitivt inte flyga. Det gick en väldigt bra serie, producerad i Frankrike (jag tror att BBC är med också) om CIA:s smutsiga byk, för några år sedan, SVT, Dokument utifrån: “CIA:s hemliga krig”. Jag höll på att ramla ur soffan när jag såg denna dokumentär i tre delar. Jag vet att den finns som torrent.

“Nu har CIA en elitarmé, den hemliga afghanska paramilitära specialstyrka som CIA finansierar och leder. En elittränad enhet som genomför hemliga och känsliga upprensningsaktioner mot talibaner och al-Qaida inne i grannlandet Pakistan.”

Mer finns att läsa på en av mina favoritbloggar:

Omvärlden

Och som det står också vill Obama avsluta kriget så fort som möjligt men militären vill utöka….. Är USA en militärstat!? Jo, jag börjar tro det. Jag såg också en dokumentär om John Perkins för ett par år sedan. Likadant där, jag höll på att ramla ur soffan. Det finns HITMAN och SCHAKALER i verkligheten. Jag trodde att det bara fanns på film. Han sitter på dödslistan hos CIA. Han sa inte det rakt ut men han sa att han oroar sig för sin familj och för sig själv. Han beskrev i detalj hur det går till, han berättade också hur man avrättar presidenter som inte vill gå med på dom “erbjudanden” som USA föreslår. Detta handlar om länder som har stora tillgångar och om presidenter som velat sälja en plätt jord till småbönder för eget bruk. Ett annat bra exempel är filmen “Bananas”. Den handlar om tolv nicaraguanska bananarbetares kamp mot företaget “Dole fruit company” och de giftiga bekämpningsmedel de använde på 70-talet. Dessa cyniska människor från Dole får en att gråta blod. Ett annat företag, “Montesantos” med sina genmodifierade produkter som tvingas på folk t.ex. Mexico, genom olika handelsavtal, som förstört deras ursprungliga majs som nu är helt förstörd. Där har man i århundraden bytt majs sinsemellan för att stärka kvalitén. Montesantos köper också upp dom företag som säljer grödor. Till slut blir alla tvungna att köpa genmodifierade produkter. Ett praktexempel är nu I Norrland där man upptäckt att genmodifierad potatis har nu hittats i ett annat potatisfält. Man kan inte begränsa hur flygfän pollinerar. Skrämmande utveckling.


John Perkins Confession of an Economic Hitman


John Perkins – The Secret History of the American Empire

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.