Internet är universums skithål

Där finns bara en massa crap.

Jomenvisst!! Den som sa det var Paolo Roberto, boxaren ni vet. Jag blev så full i skratt när jag läste detta för det är pricken över i:et.

Paolo

När jag kom ut på internet var julen 1996. Det är snart 15 år sedan, då var internet ungt och det var oskyldigt och snällt. Det jag kommer ihåg var att jag kunde läsa Aftonbladet och DN och hemsidor. Idag är det mesta ett träsk för allsköns perversa människor av olika slag. Nätet är fullt av Troll och Stalkers och man måste var mycket försiktig med vad man lägger ut om sig själv i alla fall om man har sin riktiga identitet. Jag vet för jag har råkat ut för detta, speciellt på ett forum. Jag har i stort sett slutat med att vara på forum för dom flesta har blivit “specialiserade”.

Många blir sjuka på ett eller annat sätt genom internet. Det skapar beroenden. Men jag tror, att det måste ske någon slags rensning, om inte så kollapsar hela skiten och det kanske vore bra, att allt måste starta om från början. Liberalismen är helvetet! det är sant, tro mig. Inom liberalismen döljer sig många avarter, som Fascism, Högerextremism och Rasism.

Dom första diskussionsforum var dom man kunde importera genom Outlooken. Var det IRC…. jag kommer inte ihåg för det var så längesedan och nu är det helt annorlunda. Jag kommer ihåg, att jag var på nåt amerikanskt forum och tragglade med min engelska. Ja, det var tider det.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.