Jimi Hendrix

Jag har fått en ny kanal, kanal 10, där har jag sett en dokumentär ikväll om Jimi Hendrix om hans liv och död. Jag har alltid trott att han dog av en överdos på ett hotellrum men “icke sa nicke”.

Under 60-talet startade CIA en operation kallad “MH Chaos”. Syftet var att stoppa svarta som kunde bli förebilder för andra svarta och bland dom fanns Jimi. Jimi hade en manager vid namn Mike Jeffery som gjorde livet surt för honom på olika sätt och som snodde en massa pengar från honom och denna Mike hade även kontakter med maffian. Denna operation MH Chaos mördade 28 svarta pantrar och nån som hette Tupac. Jimi blev ett hot då han skänkte pengar till bl.a. medborgarrättsrörelser. CIA startade också ett samarbete med maffian vilka kunde agera som torpeder. Denna Mike Jeffery startade ett företag “Yametta” där han satte in pengar som han stal från Jimi. När Jimi upptäckte detta stämde han Mike men strax innan rättegången dog Jimi. Idag vet man ungefär hur det hela gick till. Det finns en hel del dokument som släppts av CIA eller läckt ut, jag uppfattade inte vilket. Nixon hatade Jimi och ville ha bort honom. En av Jimis flickvänner som var med honom på hotellrummet gick ut på gatan och tog en cigarett och under denna tid gjorde maffian sitt “jobb”. Jimi drunknade i rödvin. Han hade magen och lungorna fulla med rödvin men bara 20mg i blodet. Antingen så har han dränkts i handfatet fyllt med vin och någon tryckt ner hans huvud eller så har dom hällt ner vin i halsen.

Denna Mike Jeffery lär ha erkänt sin inblandning i mordet för en vän. Han dog kort efteråt i en konstig flygolycka. Den ena av flickvännerna “ramlade” ut från ett fönster på 8:e våningen. Hur den andra flickvännen dog uppfattade jag inte. Jimi blev dessutom förtalad och smutskastad efter sin död.

Är jag förvånad, inte ett dugg med tanke på vad som händer Julian Assange. USA som anses vara det största demokratiska landet. Jag anser att USA är en skurkstat inte värd namnet demokrati och med den största terrororganisationen i världen som agerar i både “smått och stort”.

21 september, 2010 kl 23:21

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Kriminalitet, Musik, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.