Surrogatmödraskap är som prostitution

En artikel i Aftonbladet. Min egna uppfattning är att det ska INTE tillåtas. Det är ingen rättighet att få barn lika lite som det är en rättighet att få köpa sex.

Det finns massor med barn redan födda som behöver ett hem. Jag tycker att det nästan är skamfullt att hålla på med surrogatmammor.

Det var en debatt om detta för ett tag sedan i TV om ämnet och jag tycker att det är sjukt. Nu är det oftast gaypar som köper barn, ofta från någon fattig person som behöver pengar. Det finns idag “fabriker” i fattiga länder där kvinnor inte gör annat än föder barn åt andra och ibland med fruktansvärt resultat, dom dör. Men vem bryr sig om en fattig kvinna i t.ex Indien. Gaypar får väl träffa lesbiska par som vill ha barn och genom provrörsbefruktning skaffa barn. (Jag har absolut ingenting emot personer som är homosexuella)

En kommentar till artikeln är exakt samma som idioterna brukar använda när det gäller perversa mäns rätt att köpa kvinnor för sex. Idioter är dom hela bunten. Liberaler är det värsta jag vet.

Felde
30 år
ser inte problemet med surrogatmamma, så länge det sker på frivillig basis så bör varken stat eller andra människor dömma personen. Det samma gäller prostitution. Vill man sälja sin kropp, man eller kvinna, så bör man få det, utan att någon annan moraliserar

Surrogatmammor

7 oktober, 2010 kl 12:29

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.