Assange släpps mot borgen

Han har fått husarrest med anmälningsplikt. Jaha….. Ska vi slå vad……. Kommer han att kidnappas eller inte, det är frågan när han är på väg till polisen för att anmäla sig varje dag. Det här var INTE bra med tanke på att England är mellanbrorsan till USA och här råder familjelojalitet. Detta är tydligen en familjeangelägenhet. Jag är glad att folk får upp ögonen för denna icke-demokrati som styr världen med hot och våld.

Assanges brittiske advokat Mark Stephens säger att USA har i hemlighet utsett en åtalsjury för att pröva om åtal ska väckas mot Wikileaks-grundaren. Han hänvisar till uppgifter från icke namngivna svenska myndigheter, rapporterar AFP.

Stephens säger att han misstänker att svenska myndigheter vill överlåta Assange till USA, vilket tyder på “nivåer av samförstånd”.

Julian Assange-Svd

Om Sverige tillåter USA komma hit med ett chartrat plan så är det riktigt vidrigt. Men vad att vänta av en högerregering som ingår i La familia USA.

14 december, 2010 kl 16:38

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.