USA är ett mycket sjukt land

Jag såg på dokumentären i SVT2 ikväll ”De hemliga dokumenten”. Jag har själv läst lite i dom och det är absolut skrämmande, att möten med USA resulterar i att politiker ljuger folk rakt upp ansiktet.

USA kommer hit i syfte att få politiker att godkänna spaning på svenskar annars så får det konsekvenser som t.ex. att svenskar måste visumprövas. USA åkte runt i världen med samma budskap. Var har jag hört och läst om detta tidigare, denna taktik, jo CIA kör med hitmans, gör du inte som jag säger blir det konsekvenser och så skickar man en schakal. Alla dessa presidenter och andra obehagliga som blivit mördade då dom inte har gjort som USA har velat.Tjusigt. USA/CIA är genomruttet och lider av vanföreställningar, paranoia och lider av patologisk narcissism. Jag hoppas att folk vaknar upp lite grann och nu ser vad det handlar om. Politikerna är rena rama nickedockorna och ändå gör USA narr av oss.

Jag får lust att immigrera men vart? Finns det nåt ställe där inte USA har sina vidriga tentaklar.

december 5th, 2010

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.