USA bygger spionnätverk

Dom ska kontrollera sina egna medborgare. Det är för bövelen rena rama stasi. Det är dags att lägga in USA på psyket. Jag läste att ambassaden i Stockholm är hotad och min arbetsplats ligger granne med denna bunker. Det finns säkerhetsrutiner för jobbet. Skönt att man slipper vara där nåmer. Det kan ju vara nån missil som hamnar fel.

Babyface jultal

Babayface gnölar i sitt jultal om att självmordsbombaren hatar vår frihet. Jisses så löjligt. Det bara är så, som man bäddar får man ligga och det stod också så i Taimour Abdulwahabs brev till eftervärlden. Så länge väst och USA i synnerhet invaderar länder och stjäl dess naturrikedomar och vill kriga på folk sin “demokrati” så kommer det att finnas hot. Det är fruktansvärt. Jag vill kräkas när jag hör all ömkan från väst. Idioter är vi allihopa. Det är väl inte konstigt att MÖ hatar oss och med all rätt!

20 december, 2010 kl 22:32

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.