USA/Kina

Vi vet ju att Kina har gått in med stöd till Grekland. Idag hörda jag på nyheterna att USA är beredd att gå in med stöd till Irland. Vad säger detta? Kina gör ingenting gratis och absolut inte USA. Ser vi en klar spricka i fasaden. Jag tycker att vi börjar med att sparka ut Grekland och sen Irland. Vilken land ska sen in och rädda Spanien och Portugal…. ska Kina och USA ta var sitt land och då blir vi av med dom. Sen tycker jag att vi gör oss av med Albanien t.ex. med sin utstuderade hederskultur där hämnd kan gå i generationer. Sen upplöser vi resten och återgår till det som var innan. Vi klarade oss alldeles ypperligt med dom handelsavtal vi hade och så kan vi börja diskutera ett nordiskt NU. Vi är mer lika både kulturellt och ekonomiskt.

november 17th, 2010

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.