Denna förbannade fullmåne!

Jag är så känslig för detta. Jag har inte kunnat sova på två nätter. Ibland är det värre än andra gånger och det verkar som om det blir värre för vart år som går. Jag får också ont i huvudet vid lågtryck. När jag var yngre kände jag inte av detta. Vad beror det på, att det blir värre med åren?

I vilket fall som helst så är det rena rama pesten! En ljusglimt är att jag då kan sitta och titta på Russian Knights. Alltid något och jag älskar dessa män i luften med sina powermaskiner.

Jag skulle vilja se kvinnliga Russian Knights. Gudars skymning det vore nåt det. Jag får gåshud vid bara tanken. Men hur som haver, detta är favoriten i repris. Det måste vara värsta adrenalinkicken att köra ett sådant plan. Dom är extremt duktiga. Ingen gör detta i brådrasket.

Det här inlägget postades i In the air. Bokmärk permalänken.

2 svar på Denna förbannade fullmåne!

 1. BlixtTilda skriver:

  Det fanns ju när det var krig kvinnliga flygare som flög endast på nattetid. Jag tror dom kallades för natthäxorna. Jag såg ett program om dom på KUNSKAPSKANALEN på tv en gång.

 2. admin skriver:

  Jo, det stämmer. Läser på Wikipedia:

  “588 NABP, (Ночные Ведьмы), Natthäxorna, var ett sovjetiskt nattbombsregemente under andra världskriget, grundat av major Marina Raskova 1941. All personal i regementet, från piloter till mekaniker och lastare var kvinnor, precis som i 586 IAP och 587 BAP.

  I sina anfall brukade Häxorna flyga fram mot sitt mål och, vid ett visst avstånd från målet, slå av sina motorer. Därifrån gled de tyst mot sitt mål. När fienden började kunna urskilja visslandet från vajrarna på planens vingar och insåg vad som var på väg att hända, var anfallet redan för långt gånget för att kunna avvärjas effektivt. Natthäxorna fällde sina bomber, startade motorerna och återvände hemåt.”

  Fascinerande!

Kommentarer inaktiverade.