“Du förtjänar inte ens att våldtas”

Ja, vad ska man säga. Jag är kvinna och har varit ute på nätet sen julen 1996. Mina första erfarenheter av att vara på debattforum var dom i USA. Ett av dom första jag var på här uppe i norden var ett finlandssvenskt forum som jag reggade mig på 2004. Dom första tre åren var fantastiska och det var det bästa forum jag någonsin varit på. Men under 2007 hände någonting, trollen, raidarna och kvinnohatarna beträdde arenan och det blev stört omöjligt att vara kvar. Jag har blivit hårt drabbad av psykiskt störda människor som hittat sin arena och under anonymitet härjat fritt.

Jag fick min identitet stulen, jag blev hotad på olika sätt och jag menar vem orkar och vem orkar tjafsa och ödsla energi med idioter. Nu är det forumet, tack och lov, snart borta då där finns en liten grupp av hatare där. Där finns islamofober, nazister, högerextremister, proisraeler, kvinnohatare av värsta rangen och så i denna kökkenmödding har vi dom religiösa, dom flesta laestadianer för dom finns det gott om i Österbotten. Det är ett finskt flashback. Och enligt mig räcker det med ett träskforum fast ingen skulle bli gladare än jag om den skiten lades ner.

Detsamma gäller andra forum som blivit rena rama gubbvälden som t.ex. Debatthuset. Där sitter också ett gäng manliga reaktionära personer och spyr ut sin skit och kvinnorna är få.

För min egen del så är debattandet på forum ett avslutat kapitel.

Du förtjänar inte ens att våldtas

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på “Du förtjänar inte ens att våldtas”

  1. mrwalker skriver:

    Ja här bor man mitt i det finlandssvenska bibelbältet med lessarnas kommun en liten bit norröver, Larsmobor kallas så även om det finns vettiga människor också där. De här lessarna brukar ju varje sommar ha massmöten, ett år för inte länge sen hölls det inte långt från Kuopio, jag kom att höra av en jobbare på slakteriet vi körde från som hade en bekant med servicestation nära denna heliga församling följande: Han hade missräknat sej grovt med att lagra nödvändigheter, kondomerna och mellanölet tog slut på nolltid så han gick miste om en betydlig avans i affärerna. Så går det till då de “troende” samlas.

    De här s.k. “männen” som öser ur sej dynga i alla forum är nog små pojkar helt utan självkänsla, möjligen för tidigt avvanda med kukar som russin. Det är ju naturligtvis inte deras fel men hatet måste ju ut någonstans

  2. BlixtTilda skriver:

    Små pojkar i all ära, det finns det säkert på forumet men tyvärr måste jag nog hålla med bloggens ägare att gubbväldet härjar på det finlandssvenska forumet. folk har ju presenterat sig där privat m.m. Vi behöver ju inte gå in närmare i detalj men jag önskar verkligen hitta ett forum där det inte finns fanatiker på spelplan.

Kommentarer inaktiverade.