Israel vill inte ha fred

Självklart är det så. Israels politik går ut på att förgöra palestinierna. Det är utrensning på högsta nivå. Vi ska ha klart för oss att det sitter ett gäng psykopater i Knesset, dom är fullständigt sinnessjuka. Det är ett gäng högerextremister och från Mossad och nån gammal terrorist. Hur kan världen bara se på, det är helt ofattbart. Men så länge Israel hålls under armarna av USA så händer det inte så mycket.

Sen höll jag på att skratta mig ur soffan när jag läste på text-tv att den interna utredningen om räden mot Ship to Gaza var helt i sin ordning….. Hade någon väntat sig något annat från den skurkstaten.

Jag ska nu börja läsa boken “Den etniska rensningen av Palestina” av Ilan Pappe.

“Den israelisk-palestinska konflikten 1948 kallas av israelerna för självständighetskriget. För palestinierna kommer det att för evigt vara “Nakba” – katastrofen. Då fördrevs en miljon människor från sina hem, tusentals civila massakrerades och hundratals byar förstördes. Fastän sanningen om denna tragedi har undertryckts eller förvrängts, har det blivit allt mer uppenbart för eftervärlden att det var frågan om en regelrätt etnisk rensning.”

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Skurkstaten Israel

Många har tidigare varnat för detta och nu finns oemotsägliga bevis för att det är sant. Israel har inget intresse av en fredlig lösning, fredsprocesserna har hela tiden varit en maskerad för fortsatt utbyggnad av bosättningar och annektering av ytterligare mark. Under tiden har omvärlden tittat på och hjälpt Israel i allt mer omfattande former och samtidigt övergett det palestinska folket.

Israel ingår idag i EU:s samtliga samarbetsprojekt och är i praktiken en fullvärdig medlem av EU. Sverige har samtidigt som Israel obehindrat brutit mot folkrätten, utvecklat nya och allt mer omfattande samarbeten med ockupationsstaten vad gäller forskning, handel, kultur, sport och till och med militärt och säkerhetssamarbete.

Sen denna pellejöns Bildt! Vad vet han egentligen, inte ett smack verkar det som och han gör ju ständigt bort sig i olika frågor.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.