Vi ikearianer……

WHAT!!! Jag blev fullständigt förstummad där jag satt i soffan och såg detta fantastiska avsnitt om “Myten” Ingvar Kamprad. Jag kände bara en bautastor vämjelse över vad jag såg och jag visste väl att han var en skurk men detta överträffade allt. Hur denna människa har skatteplanerat in absurdum och detta med Preem och City stormarknad. Sen sitter han där som Kalle von Anka och badar i pengar. Jag tycker att det var underbart att IK stod där med byxorna nere och skällde ut reportern och kallade honom för dum i huvudet. Detta bekräftar också att han har svårt med sin impulskontroll. Jag har läst om detta men det var bra att vi fick se detta också.

Sen detta hur han odlar myten om sig själv som en enkel person och dum i huvudet med lågt IQ och dyslektiker. Jag uppfattar detta som en skymf mot folk som handlar på Ikea. Vi ikearianer, vad FAN menar han!? Han vill gå steget längre och han vill vara kung i sitt kungarike med sina undersåtar. Jag läste också på SVT:s chat detta, att det finns ett universitet som har ett ämne som heter Ikeakunskap. Nu är han 85 år och han trillar av pinnen inom en snar framtid och då får vi se hur sönerna agerar.

En mer narcissistisk människa får man leta efter. Franchising-företag. IKEA:s butiker är alltså företag i företaget och det hade jag inte en aning om. 3% av all försäljning går direkt in IK:s egen ficka oskattat. Dessutom är mycket tillverkat i Kina.

Det ska bli mycket intressant att se nästa veckas program. Nu måste jag spela in reprisen för att påminna mig om vilka skurkar det finns. Stackars personal som inte vet ett uns om detta.

BRA “UPPDRAG GRANSKNING!!!”

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Vi ikearianer……

 1. mrwalker skriver:

  Ja herrejävlar vilket svin! Som tur är har jag inte handlat minsta bit av Ikeas spånskivselände! Det enda jag haft med att göra med svinets företag är att jag för många år sedan körde ett lass “ikeamöbler” från Mäntyharju i sydöstra Finland till Älmhult. Här ifrån våra trakter går det då och då bussar till Ikea i Haparanda! Det är så man kunde spy åt eländet.
  Ser också med spänning på vad det sluga ljugande svinet har att komma med i nästa Uppdrag granskning. Det är nog ett av de bästa program som finns i SVT. Plus har ju blivit bara löjligt sen Sverker slutade. Snikenhet och lögn fick ju genom detta ett om möjligt ännu fulare ansikte än tidigare.

 2. BlixtTilda skriver:

  Jag hann aldrig se programmet, kanske jag kan se det på play.

 3. admin skriver:

  Ja, det finns säkert på Play men det går fler repriser.

  Jo, Uppdrag granskning är BÄST!! Det är klart att det knorras med dagens alla högertomtar och liberalism där man tycker att det är helt rätt att snuva det dumma folket.

Kommentarer inaktiverade.