Kamprad – reprisen

Moraliskt och etiskt förfall.

Hur i glödheta helvete kan man försvara det Ingvar Kamprad har sysslat med. Jag såg reprisen och blev än mer förbannad. Sen alla dessa ultraliberala kommentarer på olika medier.

Alltså så tycker svenska folket att det är helt i sin ordning att skattefuska in absurdum, kvitta Preem och City stormarknad och snuva svenskarna på 100 miljoner. Inte nog med det så har denna hemska människa i TV-intervjuer under årens lopp där han har framställt sig som så folklig men i själva verket föraktar han Folket, fotfolket men det kan han inte säga rakt ut för det är ju dessa “dumskallar” han tjänar pengar på. Istället framställer han sig som folklig, lite dum i huvudet, kanske med lågt IQ, dyslektiker, dålig organisatör, dålig beslutsfattare, med flera handikapp m.m. Är det verkligen ingen som ser vad han går för. Och så hans kroppsspråk när han säger allt detta i intervjuer. Kamprad är inte dum i huvudet. Han har definitivt inget lågt IQ och han är slugare än dom flesta.

Det är inte sig själv han beskriver. Nej FY FAN!! Han är snål som få och han skäller ut folk som glömmer t.ex. släcka en lampa på kontoret MEN han är ytterst generös mot sina förtrogna och det är SJÄLVKLART!! Det kostar att köpa lojalitet.

Sen dessa uthyrningar av varuhus som han dessutom tjänar 3% på varje vara skattefritt rakt ner i hans ficka. Och hans utbrott mot journalisten som ifrågasatte honom visar också på vilken narcissistisk personlighet han har.

Men kanske folk förstår så småningom när dom har hämtat sig från chocken och någon ikearian med dess swedishness lär aldrig mer komma in i mitt hem. Hellre sparar jag och köper kvalité! Så det så!

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Kamprad – reprisen

  1. mrwalker skriver:

    Ämnet var ju uppe i “Debatt” häromkvällen, märkligt hur många idioter som fortfarande tycker att det är OK! Att denna multimiljardär dessutom har har ansökt om och fått folkpension visar ju på en sjuklig snikenhet utan gräns. Helt lagligt förstås precis som skattesmitningen som kallas “skatteplanering” med ett finare ord. Det gjordes gällande att han med sitt ikea är en utmärkt ambassadör för Sverige, jaha, dåså! I rest my case.

  2. admin skriver:

    Det är tydligen bara i Sverige som han ses som Gud fader själv medan i t.ex. Tyskland ses han mer eller mindre som en högst omoralisk person som utnyttjar dom kryphål som finns för att slippa betala skatt.

Kommentarer inaktiverade.