Julian Assange-förhörsprotokollet

Milda makter!! När man läst detta förhörsprotokoll så finns det inte en chans att J.A. blir dömd. Det är likt en sexnovell. Jag tror knappt mina ögon. Här river man upp himmel och jord över två groupies som verkar mer än gärna ha ett ligg med honom och som helt frivilligt hoppar ner i sänghalmen och har sex. Detta uttryck som hela tiden finns i texten: “Jag har känslan av…….”

Det är ju rena rama dårhuset!! Vad har inte detta kostat oss och England!? Lika självklart som Amen i kyrkan så ligger det andra krafter detta jippo, kan det MÖJLIGTVIS vara CIA…..

Här finns protokollet och det är på svenska, 100 sidor pdf
Förhörsprotokollet

Man kan inte göra annat än att sucka åt eländet!

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Julian Assange-förhörsprotokollet

  1. Martin Magnusson skriver:

    Håller helt med dej! Finns inte en chans att bli åtalad på dessa grunder! Skandal att man dragit det så här långt. Naturligtvis ligger det annat bakom. Läste att man via USA skaffar hjälp för att få loss journalisterna i Etiopien. Det blir väl så att vi får betala den notan via en utlämning av Assange. Ligger bra till i tiden, man har hållit Persson & Schibbye kvar extremt länge, väntar kanske ut Assange´s överlämnande till Sverige…time will tell.

  2. admin skriver:

    Blir Assange överlämnad till Sverige är det en skandal. Då blir han utlämnad till USA eller så kommer CIA med sitt flygplan om natten och tar honom. Om man jämför andra övergrepp av den här kalibern så kommer det inte ens till åtal i Sverige. Jag tycker naturligtvis att det är hemskt så det är ställt och försvarar naturligtvis inte våldtäkt eller övergrepp av något slag men läser man protokollet så är det ju rena rama cirkusen och dessutom är polisen som tog emot anmälan kompis med en av tjejerna.

    Det är klart att det ligger något annat bakom, hot från USA? Annas bror är officer och tjänstgjorde i Afghanistan då vid tiden. Det luktar skunk om hela affären. Jag hoppas verkligen att inte överlämnas till Sverige. Han har i vilket fall som helst avtjänat sitt straff.

Kommentarer inaktiverade.