Barack Obama i kväll: Vi ska underlätta övergång till demokrati

Jaha, USA-demokrati då heller…… Egypten vill inte ha västvärldens demokrati. Detta USA som mer och mer liknar Gollum, ond, lismande och som vänder kappan efter vinden som det passar. Först ville inte Obama att Mubarak skulle avgå men när Obama förstod att krafterna var för starka och att det inte skulle funka ville han ha Suleiman, en riktig värsting. I direktsändning babblar och babblar Mubarak en massa goja och han sitter kvar till i september. Vem har bestämt det? Jo USA såklart.

Det är klart att Obama vill ha Mubarak kvar för att kunna styra Egypten och som skydd för Israel. Hur har USA råd med alla dessa stöd, det handlar om flera miljarders miljarder och vapen t.o.m. tårgasen som har använts mot folket kommer från USA. USA skiter fullständigt i om Egypten är en av dom värsta diktaturerna som finns bara Israel skyddas och det genom generösa bidrag från USA. Fy för den lede denna stat kallad Israel, bort med dom! Denna varböld!

När nu Egypten inte vill gå i USA:s ledband längre blir naturligtvis sprickan ett faktum. Låt Mellanöstern fixa sin egen demokrati. Det kommer säkert att ta tid och tills dess får vi nog se många regeringar med olika inriktningar. MEN vad händer där bakom de tunga draperierna just nu? USA vill naturligtvis vara med när en ny president och regering ska ses ut.

Läste att Iran nu också ska demonstrera, Jemen har också demonstrerat och förhoppningsvis blir det en total revolution i hela Mellanöstern. Men vad händer efter det? Det kan också oroa men viktigast är att göra sig av med USA så kan Mellanöstern ta hand om Israel och tvinga dom att stoppa blockaden, riva muren och återgå till 1967 år gränser och naturligtvis riva alla bosättningar på Västbanken. Israel kommer inte att vara så kaxiga då. “Guds utvalda”, Bläääääää!!

Såg i direktsändning hur upprörda folk är. Vad kommer att hända nu då?

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.