Zeitgeist

Igår såg jag en film som jag fått tips om och jag blev faktiskt lite lycklig. Den handlar om det system som styr världen idag, det monetära där USA äter sig in överallt. Jag blev glad för att den handlar om det jag har tjatat om i flera år på olika forum men också här.

Här finns hur ekonomin är uppbyggd, John Perkins en f.d. Hitman och vilka det är som styr världen och suger ut den för egen vinning.

Här finns filmen att se:
Zeitgeist

Den första filmen är “Orientation Guide”.

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Zeitgeist

  1. mrwalker skriver:

    Jag började med introduktionen, en mycket intressant föreläsning! Pessimist som jag är tror jag nog att det är en ouppnåelig utopi. Den faller på att det är människan som borde tänka om fullständigt. Vad man i dag ser av vettlslös girighet i alla lägen lär inte försvinna. Det ska nog till en världsomfattande katastrof som kanske lämnar efter sej ett litet fåtal överlevare och med lite tur någon vettig människa bland dem.

  2. admin skriver:

    Ja, jag tror det också. Tyvärr, dom filmerna som finns på sajten är inte samma som jag laddade ner. Den kanonfilm jag såg började med öga i närbild och där intervjuas John Perkins. Där togs även upp om alla dessa multinationella företag som suger ut den fattiga världen.

Kommentarer inaktiverade.