Sverige på väg mot fascism…

Hur i helgonaland tänker “babyface” nu!? Visst det finns en svart marknad men är det inte bättre att man skapar regler som motverkar det…. Nu vill han ha bostadsrätter i innerstan för att motverka segregation. Det han verkligen skapar om det blir bostadsrätter är just det som han säger vilja motverka, ökade klyftor i samhället. Dom som har pengar bor i innerstan och pöbeln utanför. Det är skrämmande att se åt vilket hål Sverige går.

Segregationen ökar i Stockholm – och en del av förklaringen är att det finns hyresrätter i city. För hyresrätter i innerstan fungerar inte. Det är statsminister Fredrik Reinfeldts analys efter DN:s artiklar om de ökade klyftorna.

Segregationen i innerstan

I slutet av 70-talet bodde jag i Skåne och hade en kanonlägenhet på 4½ rum. Den låg i centrum väldigt vackert men jag jag var tvungen att flytta p.g.a. arbete. Jag bodde privat och det stod mellan två familjer, en i medelåldern och en ung som skulle bilda familj. Hyresvärden sa, att jag fick välja själv vilka jag föredrog. Den äldre familjen bjöd 15.000:- under bordet om jag valde dom. Jag häpnade, bara det gjorde att jag valde den yngre familjen. Jag hade pengar så jag klarade mig. Jag har alltid hatat detta med pengar under bordet, svarta löner, utnyttjande av utländsk arbetskraft m.m. Folk med pengar tror alltid att dom kan gå före i kön, USCH!! dessa högermänniskor!

Jag såg på diskussionen från riksdagen om arbetslöshetsförsäkringen och det är också skrämmande. I genomsnitt har en arbetslös 40% av sin lön i a-kassa då taket är så lågt. Det sägs att vi har 80% men det är inte sant. Taket har legat still i flera år medan lönerna har ökat. Högerpolitik in i minsta detalj. Jag är glad att jag inte längre är ung för i detta samhället hade jag inte velat börja mitt vuxna liv.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Sverige på väg mot fascism…

  1. jacke skriver:

    Babyface??

    Kan du Stina Thorin skriva ett inlägg nån gång där
    du INTE MOBBAR NÅN!!

Kommentarer inaktiverade.