Khadaffis son Sayf al-Islam

Han är lika galen som sin pappa och han ser nu att rikedomarna och lyxlivet glida honom ur händerna för han skulle ha efterträtt si pappa. Khadaffi är fullständigt bindgalen. Det säger en del när polis och andra deserterar och går över till andra sidan och stridsflygare flyger till Malta för att dom inte vill skjuta på folk. Vad gör svinet Khaddafi då, han köper mördare från Främlingslegionen som inte har några skrupler so what ever. En samling psykopater och kriminella. Lönen är låg, runt 1500 eu per månad som kan variera var dom är och mördar.
Jag såg intervjun som Stina Dabrowski gjorde med Khadaffi för ganska många år sen och han såg ju helt nerdrogad ut. Jag tyckte att hela stämningen var obehaglig under intervjun.

Hur kommer det att sluta? Hela mellanöstern i uppror gör världen orolig för väst och USA har intressen i regionen och nu har Egypten godkänt att Iran får gå genom Suezkanalen och gå upp mot Israel. Hur ska USA hantera detta. Israel kan gott få darra lite. Den vedervärdiga Nettan och övriga galningar i Knesset är inget annat än terrorister.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.