Rehab hos Hells Angels

Grovt kriminella drev hem för unga – fick miljoner av staten

Dopningspreparat, vapen och missbruk. Verkligheten hos värdfamiljerna var en annan än den som utlovades i familjehemsföretagens broschyrer. Rehabiliteringen av unga, utstötta och svaga sköttes av grovt kriminella som fick miljoner i ersättning.

Företagen Fosu AB och Scandcoach AB har som affärsidé att hjälpa och rehabilitera trasiga och utsatta människor genom att placera dem i familjehem. Avtal med Kriminalvården och socialtjänsten i ett flertal kommuner runt om i landet ger dem intäkter på 15–20 miljoner kronor om året.

I informationsmaterial erbjuds klienterna behandling i en drogfri miljö samt lämplig utbildning och fritidsaktiviteter.

Men verkligheten var precis den motsatta. Aftonbladets granskning visar hur företaget har mycket nära samarbete med flera grovt kriminella.

Aftonbladet

Jag tycker att man borde kolla städbolag och företag inom byggbranschen där dessa kriminella också har inmutningar. På min förra arbetsplats är jag så gott som säker att det var kriminellt städföretag som bara hade invandrare som inte fick prata med oss men risken var inte så stor då dom knappt kunde svenska. Cheferna kom ibland till jobbet och den svenske var hemskt otrevlig. Jag alarmerade om detta företag och sen försvann dom. På deras hemsida som är proffsig visas bara svenska personer. Jag tycker att företag borde vara mera uppmärksamma och kontrollera städföretagens bakgrund och dom som står bakom.

Hells Angels med subgrupper är inget annat än grovt kriminella dessutom snyltar dom på samhället genom alla dessa förtidspensioneringar och sjukskrivningar men dom har väl knappast betalat in så många kronor till staten. Ett djävla pack är dom, kackerlackor!!

Sen detta parti “Frihetspartiet” där partiledaren Peter Schjerva med sin mundiarré, en jäkla massa ord utan innehåll. Han verkar ju helt manisk.

Dom har verkligt “intressanta” idéer…….
Trots att dom inte betecknar sig som ett enfrågeparti handlar mycket i partiprogrammet om rättsväsendet:

Banta antalet polisanställda till 14 000 personer.

1. Kastrera pedofiler och våldtäktsmän.

2. Avskaffa straff för eget bruk av narkotika.

3. Tillåta användande och innehav av elpistoler för kvinnor i försvarssyfte vid sexuella övergrepp. Eventuella dödsfall ska inte bestraffas.

4. Partiet vill också förbjuda störande, förföljande, hotande och trakasserande verksamhet från polisens sida.

Ock så påstår dom att dom inte är kriminella. Jag läste att Peter Schjerva sagt att partiet inte gjort sig skyldig till några brott men ett parti är dess styrelse och medlemmar och sen kan man inte åtala ett parti. Deras kvinnosyn är fruktansvärd och håller sig inte kvinnorna på mattan åker dom på stryk.

Jag läste också att dom ömmar för alla som känner utanförskap och är arbetslösa. Dom kan nog slå två flugor i en smäll, att få arbetslösa att bli torpeder, indrivare, beskyddarverksamhet och inkasso eller finnas i alla dessa kriminella företag som t.ex. artikeln om rehab. Kvinnorna föser man in i porrindustrin om dom inte vill städa för 50:- i timmen.

Vilka var det som sprängde Barbro Jönssons hem, jo Bandidos. Det är då ett som är säkert då hon hade målet mot dom just då.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Rehab hos Hells Angels

  1. Patrik skriver:

    “Vilka var det som sprängde Barbro Jönssons hem, jo Bandidos. Det är då ett som är säkert då hon hade målet mot dom just då.”

    Eller hur var det nu? Det var visst inte riktigt så.
    Det är ju ganska grovt att beskylla någon för att ha sprängt någon annans hem. Har du bett Bandidos om ursäkt för det ännu?

  2. admin skriver:

    Ooops! Annars?

Kommentarer inaktiverade.