Revolution i USA?

Jag såg på Democracy Now i morse och det verkar som om en revolution är på gång och att USA kommer att stängas ner. Demomstrationer kommer att ske och Michael Moore i spetsen för detta uppror då republikanen Peter King,

chair of the House Committee on Homeland Security, held a controversial hearing yesterday on what he calls the “radicalization” of the American Muslim community. Critics call the hearings a modern-day form of McCarthyism. We speak to Talat Hamdani, the mother of Mohammed Salman Hamdani, who died in the 9/11 attacks on the World Trade Center. Minnesota Democrat Rep. Keith Ellison, the first Muslim elected to Congress, broke down in tears at the hearing when telling the story of her son. We also speak with Mark Potok, director of the Intelligence Project at the Southern Poverty Law Center.

Mother of 9/11 Victim Condemns King Hearing on Muslim “Radicalization”

Walkouts, Bank Boycotts and Recalls: Wisconsin Protests Intensify as Union-Busting Legislation Pushed through State Assembly

Republikanerna vill också begränsa demonstrationsrättigheten och att få uttrycka sig fritt då genom att inte stödja mindre ickekommersiella radio- och TV-stationer i glesbygd. Inte en rad någonstans i svensk media om detta.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.