Missfall på perrongen

Det var en av dom märkligaste rubriker jag har läst. Om nu detta stämmer har en kvinna på perrongen bland folk mitt på dagen fått missfall och sen försvunnit därifrån och lämnat fostret där. Stämmer detta verkligen? Jag försöker tänka mig in den situationen, hur skulle jag ha reagerat? Jag hade naturligtvis ringt ambulans på stört eller bett någon annan och sett till att komma till ett sjukhus på stört. Detta är verkligen märkligt. Nu ska övervakningskamerorna visa hur detta har gått till.

Jag har själv fått ett missfall och det gör liksom ont och stå på en perrong och klämma ut ett foster på 2-3 månader är inte lätt som en plätt. Mycket konstigt det hela.

Foster på perrongen

Den som lever får se hur det egentligen har gått till. För det kommer säkert att redovisas i pressen.

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.