Feathered Cocaine

Igår såg jag en dokumentär i SVT1 som bara späder på USA:s grisighet och girighet och att dom fullständigt skiter i människor och falkars liv. Det var skrämmande att se.

USA gapar och skräder att Usama bin Laden ska minsann rökas ut ur hålorna och blablablabla. Gårdagens dokumentär tog upp detta med den fruktansvärda handeln med falkar och vad som kom fram mitt framför näsan på Alan Howell Parrot som både har sålt och tränat falkar men som nu vill stoppa den brutala smugglingen. Denna handel som både KGB, CIA och Saudiarabien, Iran, Pakistan med flera andra länder ingår. I mellanöstern ställs stora jakter ute i öknen i särskilda tältläger där alla “storheter” möts och där dom kan umgås som vanligt folk och jaga med sina falkar och en av dom som umgås i dessa jaktlag är Usama binLaden. I dessa läger planeras också agendan där det inte finns så många öron.

USA har hela tiden vetat om var Usama bin Laden har funnits även långt innan 11/9 men struntat i alla varningar för oljan och “vänskap” med arabländerna har varit viktigare. Idag lär binLaden finnas i Iran. Den som har vetat är Alan Howell Parrot som genom ett gediget arbete med många kontakter, bl.a. som falktränare åt Shahen, som kämpat i åratal med att påpeka detta till Pentagon, CIA men ingen reaktion under alla år. A.H.P. har varit utsatt för flera attentat och klart är, att det finns folk som vill bli av med honom. Det är en kohandel utan dess like det är svårt att förstå vad som pågår men det är ofattbara summor som transporteras i kontanter med stora plan ut i öknen där handel med falkar pågår och där man smörar.

Det finns mycket mer att läsa på sajten:

Feathered Cocaine

The WikiLeaks documents show intelligence reports indicating collusion between al-Qaeda and Iran. The 9/11 Commission, Clinton-era federal prosecutors, and others have also found evidence of such cooperation. A State Department’s September 2009 cable, released by WikiLeaks, connects Iran and al-Qaeda. Documents posted online by the media in July 2010 contain persistent reports of collusion between Iran, the Taliban, al-Qaeda and their jihadist allies in Afghanistan. Respected journalists have said this for years, but the mainstream media did not pick it up. The Pakistani journalist, Hamid Mir, interviewed Osama Bin Laden three times (2 times before 9/11, 1 time after). He has bee saying since 2004 that Iran and al-Qaeda are connected. The American Conservative journalist and Nobel Peace Prize nominee Kenneth Timmerman came forth in 2005 with another eyewitness that saw UBL in Iran around the same time as the first hand witness featured in Feathered Cocaine – in the same area of Iran. The US administration took no action upon this. The American journalist Richard Miniter stated in 2004 that Osama Bin Laden was living in Iran under the protection of the Iranian Revolutionary Guard. His sources were former Iranian Intelligence personnel.

Fanskapet Bush var i ett sådant här läger. En sådan falskhet, det är svårt att greppa detta elände. Stackars falkar dessutom!

Det här inlägget postades i Djuren, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Feathered Cocaine

  1. mrwalker skriver:

    Man blir härdad. Inget förvånar längre då det gäller USA. Denna världspolis utan minsta samvete. Nu skulle det ju vara ett gyllene tillfälle att för en gångs skull göra det rätta och ingripa i Libyen. Skicka folkmördaren till Guantanamo. Det fanns ju ett svagt hopp om att saker skulle bli bättre med Obama men tji fick man. Han är bara en marionett i händerna på kapitalet. Mycket snack, lite verkstad.

  2. admin skriver:

    Jag har slutat med att bli förvånad för vad skulle kunna vara värre. När man har sett en sådan dokumentär så undrar jag varför denna hysteri över att lagra allas e-post, SMS, telefonsamtal m.m. USA har ju hela tiden vetat om var Usama binLaden har funnits. Snart finns väl dom flesta av USA:s medborgare inom scientologerna för det är en rörelse som expanderar läste jag någonstans. Det är skrämmande med dom extrema högervindar som blåser med Sarah Palin i täten.

Kommentarer inaktiverade.