Tidelag ska bli straffbart

Hur jävla sjukt är inte detta! Vad fan är det med männen egentligen. Visserligen produceras porrfilmer med kvinnor inblandade men konsumenterna är män. Man kan ju spy för mindre. Hästar blir skurna, djur plågas nåt fruktansvärt och killar bränner kaniner levande och garvar.

Jag tycker att det säger sig självt att djur far illa. Dom kan dessutom inte säga ifrån.

Jag kommer aldrig att glömma när Eskil Erlandsson stod i riksdagen och tyckte att det var OK att smeka kossorna i rumpan och han påstod också att kossorna inte hade något emot detta.

Som TV4Nyheterna har rapporterat de senaste dagarna har antalet anmälningar kring sexuella övergrepp på djur fördubblats de senaste fem åren vilket har rört upp heta känslor i landet. Nu kan TV4Nyheterna avslöja att sex med djur, så kallat tidelag, kommer att bli straffbart eftersom en majoritet i riksdagen vill kriminalisera den här typen av handlingar.

Straffbart med tidelag

Det här inlägget postades i Djuren, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.