Jaha, så var det gjort

binLaden är död men inte Al-Qaida. Jag läste någonstans att det finns en missil eller atombomb placerad i Europa. Då får vi se om några “sleepers” vaknar till liv efter detta.

Vad ska vi göra med den i särklass största terrororganisationen då? Den som heter CIA. Att det uppstår terrorgrupper som al-Qaida är inte konstigt alls. CIA begår terror överallt i världen.

Det är klart att detta var ett bakslag för al-Qaida och dom kommer att ligga lågt för att återhämta sig men dom kommer igen det är jag säker på och kanske Sverige finns med i det blickfånget. Det är skrämmande. Ibland känner jag, att det vore kanske bäst att låta idioten Trump bli president och låta “tepartarna” styra och köra USA ända ner i avgrunden. Det kanske skulle bli lite lugnare i världen då.

Visst är det hemskt på alla sätt och vis med det som hände 2001 men hur många har USA dödat i sina krig efter det. Och nu är det Libyen som är i blickfånget. Det blir bara som en ondskefull spiral och det finns bara en väg för en sådan.

Människan är en primitiv varelse på många sätt.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Jaha, så var det gjort

  1. walker skriver:

    En lysande ide’ att låta teidioterna styra! Tänk dej bara en regering med medlemmar som Sarah Palin!!! Jag ryser av välbehag!

  2. admin skriver:

    Hahahaha! Det skulle iallafall gå snabbt utför.

Kommentarer inaktiverade.