Obama tycker att jag ska undersöka mitt huvud!

“Han fick vad han förtjänade”

– De som ifrågasätter om förövaren av massmord på amerikansk mark inte fick vad han förtjänade, behöver få sina huvuden undersökta, säger Obama.

Men alla massmord som USA har ställt till med på annans mark, räknas inte det? Såklart inte!

Usama bin Ladin

Man skulle naturligtvis tillfångata honom och ge honom den rättegång som han skulle ha och det är bra att det protesteras en del för det var helt jävla fel att avrätta honom.

I och med detta uttalande så åker Obama ner i avgrunden med de flesta andra presidenter. Det var ett maffiamord och sådana dräller det av inom CIA och FBI. Halva USA verkar bestå av gangsters. Men själva tycker dom att det är helt OK att invadera länder och döda i parti och minut när man inte får som man vill och inte en tanke ägnas åt dessa människor.

Visst var det hemskt med 9/11 men what! Men det måste väl ändå finnas någon slags balans. USA blir bara mer och mer barbariskt och mer obegripligt.

Nu läste jag någonstans att USA kommer att hitta nya argument för att stanna kvar i Afghanistan. Visst, man måste ju hålla igång en av USA:s största industri, vapenindustrin.

Jag hoppas att det landet går mot sin egen undergång inom en snar framtid. Alla imperialistiska länder går under förr eller senare och det är dags för USA att göra det.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.