ESC forts.

Jag röstade faktiskt igår. Det har jag inte gjort på “100” år. Det blev Bosnien. Men Moldavien var ju bara så häftiga och läckert med tjejen på enhjulingen. Jag är så trött på dessa tjejer som sjunger som Celin eller vad hon heter. Det tycker jag är superdupertrist. Sade gjorde bra ifrån sig även om jag inte älskar den låten.

Cypern hade också ett häftigt nummer där dom var fastvuxna i golvet och vajade som träd hit och dit och tjejen som svängde runt det lysande klotet. Många nummer var mer snygga än vad låten var bra för att inte tala om Ukraina med sandkonstnären.

Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på ESC forts.

  1. walker skriver:

    Ni har min beundran alla som orkar se detta EM i gymnastik/akrobatik och (sång?). Själv har jag inte på länge haft nerver att bese eländet. Vad beträffar finlands bidrag så har jag försökt höra några takter, kontentan tycks vara: Da-da da dam. En måhända nog så vikltig poäng! Man kommer osökt att tänka på de framlidna Dadaisterna. ;=)

  2. admin skriver:

    Den enda som inte hade någon som helst show var Paradis Oskar. Han stod som en pinne på scenen. Jag skulle inte bli förvånad om Finland vann.

    Kvalitén var låg förutom kanske tre-fyra stycken men som sagt det är mer show idag. Det var bättre förr när det var en stor orkester bakom och alla var tvungna att sjunga på sina egna språk. Det är mycket om och kring som distraherar.

Kommentarer inaktiverade.