Lady Gaga

Hennes “Monstershow” visades på TV igår och jag tänkte, att jag måste ge henne en chans. Ja, vad ska jag säga om detta då. När hon inte skriker så sjunger hon riktigt bra och det finns såklart en hel del likheter med Madonna men Lady Gaga är mer rå och utåtagerande. Hon pratade mycket om mobbing som hon varit utsatt för. Det fanns några pärlor där helt klart och som dom slet allihopa till det krävs kondis och mycket hårt arbete för att få till detta. En väldigt bra trupp bakom henne. Låten “Speechless” var riktigt bra och den hon avslutade med, “Pokerface” som jag tycker är den allra bästa. Det var helt klart en mycket spektakulär show och vara där på plats kan jag mycket väl kan tänka mig att man blir hög på.

Jag tycker att hon är lik Amy Winehouse, sätter man samma frisyr på Lady Gaga kan dom vara syskon. Amy är också väldigt utåtagerande.

Sen får man väl hoppas att hon klarar sig genom detta kaos som hon skapar för det skymtade fram en liten flicka ibland.

Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.