“Maktens män har alltid gylfen öppen”

Det var bra uttryckt av Aftonbladet och jag håller med. Det är inte helt okänt att många av dessa maktens män är eller har psykopatiska drag och är kickjägare. Dom har allt, har hög testosteronhalt (eller använder viagra), dålig empatiförmåga, anser sig stå högra än alla andra, föraktar kvinnor, tar det dom vill ha och tar mycket stora risker. När dom sen åker fast blånekar dom som ett litet barn som snattat godis. Det är skrattretande. Men maktens män kan också köpa sig fria så att dom slipper sitta i fängelse utan får husarrest i flotta våningar och lever nästan som vanligt med en fotboja som har lång räckvidd. Jag förstår inte att alla dessa kräk ska särbehandlas. USA:s rättssystem är helt sjukt och visar på ett samhälle så odemokratiskt det kan bli. Dom som har pengar och är höga potentater har lättare att svära sig fria.

Den stackars städerskan som inte visste vem som överföll henne lär ha sagt att han kom utrusande naken från toaletten som en galen babian.

Vem minns inte Bill Clinton. Sen har vi hela räckan av gubbs, Berluscono, Schwarzenegger, Strauss-Kahn, New York-guvernören Eliot Spitzers, o.s.v. o.s.v. o.s.v I Sverige har vi nu kungen. Det som händer här är rätt intressant hur kommer det att sluta. Är man kung måste man väl ändå fatta att ALLT plåtas. Kontakter med gangstern Milan Sevo är häpnadsväckande och att kungens kompisar tror att det går att köpa sig fri i dom kretsarna när det är värsta godiset för maffian.

Här finns några i maktens korridorer i USA.
Sexskandaler

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.