Botoxeländet

Såg på Debatt om botox-hysterin. Men herregud azzå!! Åsa Westerlund är ju helt väck och ful är hon också så som folk blir när dom plastikopererar sig och botoxar i tid och otid. Hon är rena rama skräcken. USCH! Vilken människa. Hon vill bada i botox….. Kan man rent fysiskt bli beroende av detta som droger? Hur ser denna människa ut om 20 år.

Idag kollapsade ”Kissie”, bloggerskan på stan, kanske för att hon botoxar sig hela tiden. Hon börjar se ut som en mangateckning. Man måste stoppa eländet. Botox är ett kraftigt nervgift och ska inte användas överhuvudtaget i dom sammanhangen. Ett snapsglas rent botox dödar Sveriges befolkning och 12 kg världens befolkning enligt Wikipedia. Helt sjukt. Botoxmänniskor ser ut som plastdockor. Det ligger mycket pengar i detta förstås och jakten på evig skönhet och evigt liv är helt manisk. Men förhoppningsvis kommer en sanering av branschen. Media, mode och skönhetsbranschen är som glufsande monster! Jag är verkligen glad att jag inte är ung idag för unga och främst tjejer mår illa av detta. Det är oerhört destruktivt.

Vad kommer vi att få se om 10 år sådär när människor har botoxat sig runt 20 år.

Riktiga skönheter…. Öhhhh!

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.