Spetsas av tjuren

Tycker jag synd om henne? Nej, inte ett dugg. Tjurfäktning är en vidrig tillställning och kalla det för sport är helt ute i det blå. För ett tag sedan såg jag en bild på en matador som fick ett horn från halsen upp genom käken. En riktigt otäck bild då tjuren lyfte upp honom i luften. Jag håller alltid på tjuren och det är ett elände med detta brutala dödande då tjuren inte har en tillstymmelse av chans att överleva. Hur är vissa människor funtade som gillar att se på detta djurplågeri?

Matadoren förd till sjukhus med allvarliga skador
Conchi Ríos, 20, brukar vinna kampen mot tjurarna.
Men vid en tävling i går gick något fel – nu vårdas hon med allvarliga skador.

Tjurfäktning

Gôtt!!!
GÔTT!!

Det här inlägget postades i Djuren och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.