Ship to Gaza

Nu står flottan i startgroparna och det ska följas med intresse. Jag har tillhört Palestinarörelsen sen i slutet av 1968 och det blir bara värre och värre i Gaza och på Västbanken. Etnisk rensning kallas det för. Man kan döda på folk på olika sätt.

Det som gör det värre idag är att dom judar som bor i Israel är många amerikanska judar och dom har kanske en av världens största och mäktigaste lobby i USA, AIPAC och ADL där den sistnämnda förvränger det minsta lilla och blåser upp det som värsta väderballongen.

Det är en mycket erfaren och kompetent grupp som följer med från Sverige. Men Knesset är ju inte riktigt kloka så av dom kan man vänta sig vad som helst och “Nettan” speciellt. Det finns gott om fundamentalister i Israel också även kriminella organisationer läste jag häromveckan. Sen finns det gott om sådana som Sivert Öholm också. Usch!

Den svenska gruppen

Om man vill följa med vad som händer:
Freedomflotilla

Det här inlägget postades i Israel-Palestina, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.