USA igen……….

På SVT:s text-tv på webben står att läsa:

Estland på USA:s traffickinglista

Estland och Vitryssland har placerats
på USA:s varningslista över länder
som har problem med trafficking och
som inte har gjort tillräckligt för
att stoppa prostitution och tvångs-
arbete.

I en årlig rapport från USA:s utrikes-
departement om global trafficking
pekades Ryssland ut för åttonde året
i rad.

Men rapporten poängterade problemen
i Estland, där kvinnor tvingas till
prostitution i Tallinn, och utnyttjas
i sexhandel i europeiska grannländer.

Jag häpnar! Visst är det bra om man gör något åt könshandeln men är USA rätt land att lista när dom är bland dom värsta själva. Hur fungerar könshandeln i USA? Den är precis lika vidrig som överallt. Man jagar prostituerade, slänger in dom i finkan över natten och så böter. Sen ut igen och samma visa igen, igen, igen och igen. Man gör ingenting vettigt i USA mot detta. Var och varannan vecka tar man politiker och andra “viktiga” personer i samhället på bar gärning. Kvinnor tvingas också i USA. Sen eskort som låter så himla tjusigt men det är i stort samma fanstyg det också. Alla inom könshandeln förstörs sakta men säkert, en del går det fortare för, beroende på vilka droger som används.

Jag tycker att USA ska sätta sig själva på varningslistan över könshandeln och tvångsarbete kan ju diskuteras även där. USA blir dessutom mer rasistiskt och kvinnofientligt desto fler religiösa idioter det blir.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.